Dodaj do ulubionych

Muszę się Wam przyznać - kupiłem Fakt!:)

19.08.06, 10:31
Ujrzawszy pierwszą stronę z panią Samusionek po prostu nie mogłem się
powstrzymać i nabyłem to badziewie. A oto prasówka:

"Wstyd i magiel! Aktorka Anna Samusionek (34 l.) wezwała policję, by odebrać
swą córkę byłemu mężowi. I to na oczach gapiów!". Dalej następuje opis
zajścia, w efekcie którego rodziców zwinęła policja i przesłuchała na
komendzie. Zuber twierdzi, że ludzie Samusionkowej bili go, kopali, dusili
foliową koszulką na dokumenty, a dziecko zrobiło kupę w majtki. "Aby
zorganizować wczorajsze przedstawienie, Samusionek musiała wyrwać się na
chwilę z objęć swojego nowego kochanka, u którego pocieszała się jako
załamana matka tęskniąca za dzieckiem. Organizacja przebiegła bardzo
sprawnie" - pisze gazeta i zapewnia: "Było na co popatrzeć".
Obserwuj wątek
    • szukajacy_sensacji Re: Muszę się Wam przyznać - kupiłem Fakt!:) 19.08.06, 10:43
      A poza tym w "Fakcie":

* Siatkarka Dorotą Świeniewicz zaszłą w ciążę bez zgody trenera i teraz wszyscy
      traktują ją jak trędowatą;

* Redakcja Faktu uważa, że po podwyżce cen ziemniaków emeryci zbankrutują, więc
      proponuje wprowadzenie "dodatku drożyźnianego";

* Fotoreportaż z rządowej willi, w której zamieszka premier Jarosław K.: 30-
      metrowa sypialnia z przylegającą garderobą, 50-metrowy salon zajmujący niemal
      pół piętra, duża łazienka (ale bez pralki!), widna kuchnia, drugi salon, taras,
      ogród, przedpokój, gabinet. Premier zamieszka tam z matką oraz kotem.

* "Piękna aktorka Katarzyna Skrzynecka chodzi o kulach(...). Tydzień temu
      przeszła operację kości śródstopia. Ma w niej trzy śruby!";

* W "Klanie" Kinga nadal będzie ćpać;

* Weronika Rosati doczepiła sobie włosy: "znajomi podśmiewają się, że teraz
      wygląda jak stara malutka", "efekt hollywoodzkiego kołtuna zadzięcza jednej z
      wziętych fryzjerek" (czyżby Jadze H.?). Zapłaciła za ten zabieg 6 tysięcy zł.
      Wg Faktu, teraz wygląda, jak "krzyżówka Sophii Loren z Violettą Villas".

Doprawdy, nie żałuję wydanej złotówki!:D
      • forumowicz_pospolity Re: Muszę się Wam przyznać - kupiłem Fakt!:) 19.08.06, 10:52
        szukajacy_sensacji napisał:

> A poza tym w "Fakcie":
        >
        > * Siatkarka Dorotą Świeniewicz zaszłą w ciążę bez zgody trenera i teraz
        wszyscy
        >
        > traktują ją jak trędowatą;

o a to nowina:)
        a wyglada kwitnąco i jakoś trudno zauważyć tą niechęć ze strony "wszystkich"

>
        > * Redakcja Faktu uważa, że po podwyżce cen ziemniaków emeryci zbankrutują,
        więc
        >
        > proponuje wprowadzenie "dodatku drożyźnianego";
        >
        > * Fotoreportaż z rządowej willi, w której zamieszka premier Jarosław K.: 30-
        > metrowa sypialnia z przylegającą garderobą, 50-metrowy salon zajmujący niemal
        > pół piętra, duża łazienka (ale bez pralki!), widna kuchnia, drugi salon,
        taras,
        >
        > ogród, przedpokój, gabinet. Premier zamieszka tam z matką oraz kotem.
        >

hehe
        a gdzie spiżarnia na myszy?:)

> * "Piękna aktorka Katarzyna Skrzynecka chodzi o kulach(...). Tydzień temu
        > przeszła operację kości śródstopia. Ma w niej trzy śruby!";
        >

bosz, bidulka...:)

> * W "Klanie" Kinga nadal będzie ćpać;
        >

a taki spokojny był to serial:)

> * Weronika Rosati doczepiła sobie włosy: "znajomi podśmiewają się, że teraz
        > wygląda jak stara malutka", "efekt hollywoodzkiego kołtuna zadzięcza jednej z
        > wziętych fryzjerek" (czyżby Jadze H.?). Zapłaciła za ten zabieg 6 tysięcy zł.
        > Wg Faktu, teraz wygląda, jak "krzyżówka Sophii Loren z Violettą Villas".
        >
        > Doprawdy, nie żałuję wydanej złotówki!:D

może i ja se kupię
        ale nie dzisiaj:)
        • to.ya Re: Muszę się Wam przyznać - kupiłem Fakt!:) 19.08.06, 11:49
          forumowicz_pospolity napisał:
          > > * Weronika Rosati doczepiła sobie włosy: "znajomi podśmiewają się, że ter
          > az
          > > wygląda jak stara malutka", "efekt hollywoodzkiego kołtuna zadzięcza jedn
          > ej z
          > > wziętych fryzjerek" (czyżby Jadze H.?). Zapłaciła za ten zabieg 6 tysięcy
          > zł.
          > > Wg Faktu, teraz wygląda, jak "krzyżówka Sophii Loren z Violettą Villas".
          > >
          > > Doprawdy, nie żałuję wydanej złotówki!:D
          >
          >
          > może i ja se kupię
          > ale nie dzisiaj:)

Kupisz i doczepisz fryzurę? <olaboga>!!!!!!!!!!! Toż jak Ozzy O. chcesz
          wyglądać? ;))
          • rozmowy_kontrolowane Re: Muszę się Wam przyznać - kupiłem Fakt!:) 19.08.06, 12:20
            W pracy byłam dziś o 5:45. Pierwszą rzeczą, jaką zrobiłam, było przejrzenie
            Fucktu;-)
            • aga_ata Re: Muszę się Wam przyznać - kupiłem Fakt!:) 19.08.06, 12:26
              O matko :) Ile newsów :-)))
              Rosati z doczepionymi włosami? Pogorszył się jej stan umysłu...
              Samosiusiek z policją? Taaaaaaaa....
              Kinga będzie ćpać? A co mnie to :)

• ja27-09 Re: Muszę się Wam przyznać - kupiłem Fakt!:) 19.08.06, 17:37
                A Jarosław to może nie z mamuśką zamieszka, ale koleżanką, co to go tak
                obcałowywała była ostatnio, co?
                I powinien zapłacic za nadmetraż!! To prawdziwy skandal mieszkać w takich
                luksusach, skoro 70% narodu mieszka w warunkach urągających!!
                • drzejms-buond Re: Muszę się Wam przyznać - kupiłem Fakt!:) 21.08.06, 10:28
                  a propos szmat..na wakacjach bedąc zauważyłem NA kiosku pierwszą stronę szmaty,
                  która ALARMOWAŁA!
                  Morale w Londynie upadło!
                  Otóż w Londonie zorganizowano maraton mister masturbator czy cuś w tym stylu-
                  zgłosiło sie 200 osób by robić sobie dobrze przed kamerami tv.
                  "Gazeta" ubolewa nad morale i zastanawiała sie
                  jak coś takiego mogło dojść do skutku.Żeby takie rzeczy publicznie pokazywać?
                  oczywiście pokazując zdjecia z tego wydarzenia, na pierwszej stronie...
                  :-D))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka