czaj_ka 14.09.06, 21:32 Zdarza sie wam niewinnie flirtować z kolegami z pracy??ja wychodze z założenia ze coś takiego nie zaszkodzi a wręcz przeciwnie lepiej sie pracuje a w pracy panuje przyjazna atmosfera:) co wy na to?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: flirt w pracy?? 14.09.06, 21:52 Ja w pracy mam same koleżanki:-) Jest jeszcze wprawdzie dyrektor, ale na flirtowanie z nim się nie zanosi. Odpowiedz Link Zgłoś
wielorak Re: flirt w pracy?? 15.09.06, 09:41 ja pracuję z 1 koleżanką i dwoma kolegami- flirt nie wchodzi w grę bo praca to praca a nie biuro matrymonialne Odpowiedz Link Zgłoś
aserath Re: flirt w pracy?? 15.09.06, 09:47 granica flirtu bywa śliska niestety i łatwo się po niej przejechac.. Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: flirt w pracy?? 15.09.06, 10:03 To zależy kto co lubi. Ja raczej jestem oziębła ze względu na wykonywaną pracę, no ale jak trzeba to jestem miła. Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: flirt w pracy?? 15.09.06, 10:33 Nie. U nas panują stosunki koleżeńskie - nie ma miejsca na flirtowanie. Poza tym mam mężczyznę, więc w ogóle nie bawię się we flirty. Odpowiedz Link Zgłoś