audrey.h 15.09.06, 17:48 które nie wyglądają na przypadki, a na celowe poczynania opatrznościowe. -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funghettino Re: zbiegi okoliczności 15.09.06, 18:49 ooooo, ja mam taki jeden zbieg w zyciorysie, ze az strach. i od tego zbiegu wszystko mnie prowadzilo jak po sznurku do miejsca gdzie teraz jestem. i dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: zbiegi okoliczności 15.09.06, 20:08 Odrej ma takie te zbiegi, jakie i ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: zbiegi okoliczności 15.09.06, 20:13 wiesz, mnie się czasem aż oczy zbiegają z wrażenia. też tak masz? ;) -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: zbiegi okoliczności 15.09.06, 20:16 a to masz git. u mnie od groma i trochę takich malutkich przypadeczków ;)) i mam chaos. ale jest wesoło. -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Ile trzeba przypadkow-zbiegow okolicznosci,zeby 16.09.06, 10:20 zaistniala milosc?!min za te przewrotna mysl,tak bardzo kocham"Nieznosna lekkosc bytu" Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Ile trzeba przypadkow-zbiegow okolicznosci,ze 16.09.06, 16:23 nikt tego niestety dokładnie nie wie :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: zbiegi okoliczności 18.09.06, 15:59 audrey.h napisała: > które nie wyglądają na przypadki, a na celowe poczynania opatrznościowe. > Ale musza trafic na "przygotowana osobowosc". Jak te przypadkowe odkrycia, np. Odpowiedz Link Zgłoś
rabea1 Re: zbiegi okoliczności 19.09.06, 09:55 Tez takie przezylam I Stawiam sobie pytanie, jak to bylo mozliwe? Odpowiedz Link Zgłoś