aanneett 18.09.06, 23:12 www.youtube.com/watch?v=JxMsW7-nKNM&mode=related&search= dobranoc kopytczanie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aanneett Re: piosęka na dobranoc 18.09.06, 23:16 makbrajd napisał: > a nekro tam będzie? > niby że gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: piosęka na dobranoc 18.09.06, 23:18 no w tym filmiku, moze zagra ów mityczną słodycz? (no tak sobie pomyślałem przed snem) Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: piosęka na dobranoc 18.09.06, 23:20 makbrajd napisał: > no w tym filmiku, moze zagra ów mityczną słodycz? (no tak sobie pomyślałem > przed snem) no co ty, nekro wtedy jeszcze nie było, probówki nawet nie było jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: piosęka na dobranoc 18.09.06, 23:22 a rok 1986 to jest rok który akurat pamiętam z dzieciństwa! (tak mnie się klapka przestawiła wtedy, że zapamiętałem..no i mundial był) a faktycznie nekrowej probówki jeszcze nie było Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: piosęka na dobranoc 18.09.06, 23:24 ja z zerówki pamiętam tylko, że pani kazała narysować ptaszka, a ja nie umiałam i się popłakałam. i tyle. dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: piosęka na dobranoc 18.09.06, 23:27 no ja to już byłem w drugiej klasie wówczas. ale w zerówce miałem już narzeczoną;) i nic wspólnego z probówką nekrową nie mieliśmy, o nie to było coś platonicznego:) ona pożyczyła mi kredki a ja jej nosiłem worek z kapciami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: piosęka na dobranoc 19.09.06, 19:55 o zobacz przypomniało mi się jak w pięciolatkach chłopaki mnie "bronili" tj. naparzali innych chłopaków w mojej obronie, bo pozwalałam im malować moimi mazakami. a mazaki miałam najfajniejsze w całym przedszkolu, a co za tym idzie, także powodzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: piosęka na dobranoc 18.09.06, 23:17 no dobra odpaliłem to sobie... ehh to był przebój na podwórku, na inowrocławskim podwórku dodam gdzie zombie na podwórku, a chłopcy już umarli (no i lepiej się tego słucha niż patrzy na wytapirowanych rockersów ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: piosęka na dobranoc 19.09.06, 19:56 a ja dziś kupiłam sól z inowrocławia, z kopalni Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: piosęka na dobranoc 20.09.06, 00:45 www.youtube.com/watch?v=Yfh5jhYsY08 a może by tak zostać pielęgniarką? dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś