Dodaj do ulubionych

HEATH7....

11.03.03, 10:13
..macie kurna baby zeby was szlag nie trafił!!!!:-)

..a gdzie chcesz sie kłócić Szakaria??? hę ? :)
Obserwuj wątek
    • emperor Re: HEATH7.... 11.03.03, 10:25
      hehe, nowa latryna z gazeta na gwozdziu:P
      • saqqara Re: HEATH7.... 11.03.03, 10:26
        Tiger
        wiesz ze dla mnie to zadna roznica, klocic sie moge wszedzie, jesli to bedzie z
        Toba:))

Empek
        swoja latryne juz zabrudziles teraz przylazles tutaj? WON!!!na fotki.pl nowe
        laski rwac, tutaj jest przeciez NUDNO!!!;)
        • emperor Re: HEATH7.... 11.03.03, 10:32
          Szaki, a swoje zdjecie tam widzialas?? nie wiem czy wiesz ale ja tam jestem
          twoim promotorem, srednia masz tylko 2.54 ale wylooozuj, tlumacze wszystkim
          internautom ze nie w kurniku cie znalazlem:))
          • tygrysek_ Re: HEATH7.... 11.03.03, 10:40
            hehehe..Szaki na fotce?? hehe
            • iwusia Re: HEATH7.... 11.03.03, 11:03
              no co? dobry kibel nie jest zły, a jak jest miękki papier to już w ogóle
              luksus:)))
              wuloozujcie jak to Epek mówi a zobaczycie łatwiej i szybciej pójdzie hihihi
              • Gość: Ronja Re: HEATH7.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.03, 11:16
                Zwłaszcza, że kurwa, na wrzosowisku się pije i ewentualnie przyjacielsko kłóci
                pod dębem (patrz Szaki i Tajger), a nie doszukuje jakichs wartości forumowych i
                arcyciekawych rozmów...:)))
                • iwusia Re: HEATH7.... 11.03.03, 11:20
                  Roncia?! to co chlapniem małe co nieco? na co masz ochcotę, pifko? winko? czy
                  może coś mocniejszego? i pgadamy o prawdziwych polakach hehehehehe
                  • saqqara Re: HEATH7.... 11.03.03, 11:54
                    Empek
                    jak przestaniesz mi mecenasowac to moje akcje pojda w gore, wiec znajdz mi
                    jakiegos nowego agenta. a Ty Pregowany sie tak nie ciesz, bo to nie jest
                    zdjecie pt "deska do heblowania":))

Czesc Ronja i Iwusia
                    to co? po malym na prawa nozke? ja przynioslam ogorki....;)))
                  • Gość: Ronja Re: HEATH7.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.03, 11:55
                    Piwo jak najbardziej:))))))
                    W weekenda, jak byłam w Warsaw City, łeb mnie napier... cały czas, to jednego
                    dnia poczęstowałam się paracetamolem, ale drugiego jak na prawdziwego Polaka i
                    alkoholika przystało utrzymywałam się cały dzień w stanie lekkiego stale
                    podtrzymywanego upicia - i główka jak ta lala - lekko przyciężkawa, ale nie
                    bolała;)))))
                    Czy o taką def. prawdziwego polaka Ci chodziło, Iwusia?:)
                    • tygrysek_ Re: HEATH7.... 11.03.03, 12:00
                      Szaki, deska czy nie ale zdjęcie fajne!:)))

..kurna chlać wam sie zachciało??
                      do roboty baby!! wrzosowisko trza sprzątać!:-))
                      • saqqara Re: HEATH7.... 11.03.03, 12:09
                        przestan sie tak wlepiac w moje duze niebieskie oczy:P
                      • iwusia Re: HEATH7.... 11.03.03, 12:15
                        no właśnie Roncia, o to mi chodzi ja bym do tego jeszcze dorzuciła szluga
                        włąsnorecznie klejonego i ogórasa Szaki na zagryche hehehehee

ja tam sprzątać nie będe a legne se pod drzewkiem i popatrze na rodząca się
                        wiosnę, popijając dobre rzeczy z buteleczki:)
                        • saqqara Re: HEATH7.... 11.03.03, 12:36
                          aha, do przyjemnosci to kazdy, ale jak idzie troche porobic to nie ma
                          chetnych???? to ja w takim ukladzie ... przynioslam radio z umca umca i mam
                          lody waniliowe, chce ktos??
                          • iwusia Re: HEATH7.... 11.03.03, 12:53
                            no wiesz co! nie kuś, chyba że te lody maja 0 kalorii.
                            • Gość: Ronja Re: HEATH7.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.03, 13:24
                              zamiast umca umca poprosze co innego, a będzie totalny raj, mmhmmmmmmmm, ten
                              alkohol rozlewający się po zyłach i aortach...
                          • Gość: Ronja Re: HEATH7.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.03, 14:19
                            Szakirko moja słodka (tu jadzik mi z ząbków ocieka:), czyżbyś mnie śpiąca
                            królewną przezwała?????????????
                            Stawaj na udeptanej ziemi (choć kołysze się ona nieco od piwa...) i walcz do
                            ostatniej kropli krwi!!!!!
                            Potem się ewentualnie możemy wspólnie uwalić!
                            • saqqara Ronka, slonce 11.03.03, 14:46
                              co jak co ale Ty mi na spiaca krolewne nie pasuejsz, wiec przestan:))
                              a jesli Cie bardziej zainteresuje co nasz pregowany wyczynia to zajrzyj na
                              romanike i zobacz jak sie nasz siersciuch.... venkuje, hehehe:)))
                              • Gość: Ronja Ufffffffffffff, Romantica... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.03, 15:02
                                Ach, sobie też nie wyglądałam, ale walczyć i się nawalać byłam gotowa - możesz
                                zanotować w pamięci moje poświęcenie:) (w kwestii walki...)
                                • saqqara Re: Ufffffffffffff, Romantica... 11.03.03, 15:13
                                  no coz, jesli czujesz niedosyt, to ja chetnie pomoge i stane na te udeptana
                                  ziemie zeby nie bylo, ze nieuzytek jestem:)))
                                  • Gość: Ronja eeeeeeeeee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.03, 15:29
                                    Jeszcze se łapy pogruchoczemy i w czym będziemy kufle trzymać, albo gęby
                                    zmasakryjemy tak, że nawet "Browaraaaaaaaa!!!" nie będziemy mogły zakrzyknąć...
                                    • tygrysek_ Re: ......... 12.03.03, 07:27
                                      ..kurna o czym wy tu pitolicie??????;-)
                                      ..jakieś lody, drinki....
                                      ..Szaki komu loda zrobiłaś!?, przyznaj sie!!:)
                                      • saqqara Tygrys, spadaj na drzewo!!! 12.03.03, 08:45
                                        Tobie nie zrobilam, wiec sie nie martw:P

Ronka
                                        ja bede markowac ciosy, wiec o stan naszych cial jestem spokojna.. aha, i licze
                                        na rewanz w tej samej sprawie:)

a wogole to dzien dobry:)
                                        • tygrysek_ Re: Tygrys, spadaj na drzewo!!! 12.03.03, 08:58
                                          wiem że nie mi bo bym czuł:PP, więc pytam co to za nieszczęśnik był??:)

• saqqara Re: Tygrys, spadaj na drzewo!!! 12.03.03, 09:10
                                            hehehe, wybacz ze pytam, ale CZYM mialbys cos czuc?!przeciez Ty bezdzwonkowiec
                                            jestes:)))
                                            nieszczesnik??? chyba chciales powiedziec "szczesliwiec"!!!:))
                                            • tygrysek_ Re: Tygrys, spadaj na drzewo!!! 12.03.03, 09:14
                                              haha! spokojna Twoja rozczochrana!!! czymś napewno bym tam poczuł!:-))
                                              ..szczęśliwiec??? weź mnie kurwa nie rozśmieszaj!:),
                                              a niby czemu ? znasz jakiś powód??
                                              ..ech Szaki Szaki,...idź babo w kszaki :-))
                                              • saqqara Re: Tygrys, spadaj na drzewo!!! 12.03.03, 09:29
                                                nie wiem jak "wielką pustką" mozna cos poczuc, ale widac znasz sie na lepiej
                                                ode mnie na czarnych dziurach:))
                                                pewnie ze szczesliwiec! i nie wyciagniesz ze mnie wiecej, nie bede sobie tutaj
                                                autoreklamy robic:P
                                                • tygrysek_ Re: Tygrys, spadaj na drzewo!!! 12.03.03, 09:37
                                                  powiedz! nie dręcz biednego koteczka!;-)))
                                                  • saqqara Re: Tygrys, spadaj na drzewo!!! 12.03.03, 09:59
                                                    jak zaczne mowic to dopiero sie dreczenie zacznie:)))
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrys, spadaj na drzewo!!! 12.03.03, 10:27
                                                    no mów proszę!!:),..dręcz, drażnij.... :))))
                                                  • Gość: Ronja Re: Tygrys, spadaj na drzewo!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.03, 10:31
                                                    hehe, Tygrys na kolanach błagający "Dręcz mnie" - warto był dziś na heath
                                                    wejść:)))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrys, spadaj na drzewo!!! 12.03.03, 10:50
                                                    wiesz co Ronka!! bluźnisz!!!! na Heath zawsze warto wejść!!!!!:-)))
                                                  • Gość: Ronja Re: Tygrys, spadaj na drzewo!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.03, 11:31
                                                    Ale nie co dzień takie widoki!!!
                                                    Chyba złapię za pędzel i to namaluję:))))))
                                                  • saqqara Re: Tygrys, spadaj na drzewo!!! 12.03.03, 11:40
                                                    czesc Ronka
                                                    zgadzam sie, widok niecodzienny:)) maluj maluj, a ja Ci bede nastroj do obrazu
                                                    robic...:))

Tajger, listen carefully...
                                                    moje paluszki przebiegaja od szyi w kierunku pepka, tam zatrzymuja sie na
                                                    sekunde zeby po chwili..... (kontynuowac?)
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrys, spadaj na drzewo!!! 12.03.03, 11:59
                                                    o mader of god!!! ;-)))
                                                    (tylko po czyim pępku te paluszki przebiegają??:)
                                                  • Gość: Ronja Re: Tygrys, spadaj na drzewo!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.03, 11:59
                                                    Spytaj się go najpierw gdzie on ma pępek... Może w innym miejscu niż myslisz i
                                                    będzie obciach:))))
                                                  • saqqara Re: Tygrys, spadaj na drzewo!!! 12.03.03, 12:09
                                                    to nie musi byc zaden konkretny pepek!!! tak, ogolnie mowimy, prawda???:)
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrys, spadaj na drzewo!!! 12.03.03, 12:23
                                                    no ja ni wim czy ty tak ogólnie czy nieogólnie!:-))
                                                  • saqqara Re: Tygrys, spadaj na drzewo!!! 12.03.03, 12:32
                                                    Kocie, Slonce Ty moje, posluchaj mnie uwaznie:

NIE DOPROWADZAJ MNIE DO SZALU!!! DOBRZE WIEM O CZYM MYSLISZ!!! SIE NIE CIESZ,
                                                    MORDO JEDNA, BO JAK MI BOG MILY, ZATLUKE CIE KIEDYS I NAWET LZY ZA TOBA NIE
                                                    URONIE, PANIAL!!!
                                                    kurna, jak mozna byc takim cwokiem i wyslac przez pomylke smsa do tego, co nie
                                                    trzeba .... starosc mnie dopada....
                                                  • grooszek Przepraszam, czy mozna? 12.03.03, 12:57
                                                    Chetnie z bliuska poslucham Waszych wrzaskow na polanie:). Gdybyscie jeszcze mi
                                                    jakies szklo w reke wcisneli...
                                                  • saqqara Re: Przepraszam, czy mozna? 12.03.03, 13:08
                                                    zalezy z jakiego bliska, bo moga bebmenki Twoich uszu tego nie wytrzymac:)

aha, szklo? moze byc powiekszajace? to moze znajdziesz to, co Tygrys twierdzi
                                                    ze ma, a ja twierdze ze nie zakoniecznie:)
                                                  • grooszek Re: Przepraszam, czy mozna? 12.03.03, 13:17
                                                    saqqara napisała:

> zalezy z jakiego bliska, bo moga bebmenki Twoich uszu tego nie wytrzymac:)
                                                    >
                                                    > aha, szklo? moze byc powiekszajace? to moze znajdziesz to, co Tygrys twierdzi
                                                    > ze ma, a ja twierdze ze nie zakoniecznie:)

Nie boj o moje bembenki - przyzwczaily sie do wrzasku zazrynaj kury, wzglednie
                                                    skubanego koguta:)
                                                    Myslalem o jakims szkle typu szklanka kieliszek, lampka, wazonik, co by je
                                                    plynem energetyzujacym wypelnic mozna bylo...
                                                  • saqqara Re: Przepraszam, czy mozna? 12.03.03, 13:38
                                                    kogut, kura... Pan pracuje w kurniku przy macaniu drobiu?:)

aaa, takie szklo....mam wazonik, moze byc?
                                                  • grooszek Re: Przepraszam, czy mozna? 12.03.03, 13:41
                                                    Wazon lubi plyny nosic:). Czym mi go slonce napelnisz, hmmm?
                                                    :)
                                                  • saqqara Re: Przepraszam, czy mozna? 12.03.03, 13:55
                                                    o-kocim moze byc?:))
                                                  • grooszek Re: Przepraszam, czy mozna? 12.03.03, 13:59
                                                    Lodziarka o-kocim pojrzeniu, hmmmmmmm
    • Gość: Ronja Pozdrowienia od Anki1 przekazuję!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.03, 20:10
      Zachorzało nam biedactwo i koło wtorku spodziewa się powrócić na nasze
      łona:)))))
      • tygrysek_ Re: Pozdrowienia od Anki1 przekazuję!:) 13.03.03, 07:22
        dzięki Ronjasta!:)),..pozdrów ją też!:)

pozdrawiam też lodziarke o kocim spojrzeniu!haha!
        • saqqara duzo zdrowka dla Ani!!!! 13.03.03, 08:34
          witam wszystkich:))

Tajger
          widze ze Ci sie lodziarka spodobala, ale pytanie mam: czy masz pozwolenie
          autora czyli Grooszka na rozpowszechnianie tego tytulu? tak tylko pytam...:))

ps. i dzieki za porannego smsa, milo sie mi zrobilo:))
          • tygrysek_ Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 13.03.03, 09:21
            a musze je mieć ???;-))
            • saqqara Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 13.03.03, 09:30
              nie mnie pytaj, to nie ja to wymyslilam:))
              • Gość: Ronja Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.03, 09:32
                Cześć, zwierzęta duże i małe:)
                • tygrysek_ Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 13.03.03, 09:51
                  cześć! co tam na kresach słychać??? zima jeszcze??;-))))

Szaki mysle że nie musze kobyło złośliwa!;-))
                  • saqqara Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 13.03.03, 10:02
                    czesc Ronia:)))

Tajger, no ja nie wiem, cos czuje ze ten PAn bedzie ostro o swoje prawa
                    walczyl:PP

saQ-kobyla niezlosliwa:))
                    • tygrysek_ Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 13.03.03, 10:35
                      ta ta... a potem zobaczysz tego pana jak gruszki na wierzbie!;-)))))
                      • Gość: Ronja Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.03, 10:49
                        Śniegu już prawie niet, za to dziś lekki mróz trzyma i wicher okrutny, wesoła
                        drużyno!
                        • saqqara Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 13.03.03, 11:16
                          Tajger
                          co ma byc to bedzie, jak mowi polskie porzekadlo:))))

Ronka
                          a u nas piekne sloneczko chociaz zimno jest, chcesz troche?:)
                          • Gość: Ronja Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.03, 11:19
                            No jasne że chcę, kurna, nie ma sniega a jest mróz - ergo konno nie mozna
                            jeździć...:((((((
                            • tygrysek_ Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 13.03.03, 11:46
                              Ronka to znajdź se jakiegoś konia domoweo! też sie da na nim pojeździć!haha!

Szaki - baba z wozu koniom lżej!haha:-)
                              • saqqara Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 13.03.03, 12:38
                                Ronka
                                przesylam duzo sloneczka, moze sie jednak da troche pokonikowac:)))

Tajger
                                a Ty co? wracasz do swych korzeni? moze zaczniesz juz wydmuszki robic?:)
                                • tygrysek_ Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 13.03.03, 12:49
                                  z Ciebie zrobie wydmuszke!, jak cie wydmucham!;-))0
                                  • saqqara Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 13.03.03, 13:05
                                    nie wiem czy ja sie dam dmuchnac....
                                  • grooszek Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 13.03.03, 13:23
                                    tygrysek_ napisał:

> z Ciebie zrobie wydmuszke!, jak cie wydmucham!;-))0

...powiedzial tygrysek, po czym olbrzymi smark z pregowanego nosa prosto pod
                                    deba polecial...:))
                                    • tygrysek_ Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 13.03.03, 13:37
                                      HAHAHA! ale śmieszne! popisałeś sie grucha!

..wie wiesz Szakuniu?, już ty tam dobrze wiesz!;-))

• saqqara Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 13.03.03, 13:59
                                        nie no, Tajger!!! ja tez mam katar ale to nie znaczy ze sie Wam beda do butow
                                        moje smarki kleic!! wez no smarcz... w rekaw, np:)))

nie wiem... nie wiem... NIE WIEM!!!! i nie patrz tak na mnie!!! nie patrz...
                                        mowie przeciez:))
                                        • tygrysek_ Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 13.03.03, 14:12
                                          nie patrze na Ciebie tylko na Twoje.......... :))))))
                                          • saqqara Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 13.03.03, 14:41
                                            wiem na co sie patrzysz i uprzedzam! "to" od patrzenia nie urosnie:)
                                            • tygrysek_ Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 13.03.03, 14:53
                                              taaaakk??? a może jednak??;-))
                                              nadzieja matką gupich!;-))))

• saqqara Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 13.03.03, 15:11
                                                tylko ze Ty mi na gupiego nie wygladasz:))
                                                • tygrysek_ Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 14.03.03, 07:23
                                                  eeee to tylko pozory!;-))))
                                                  • saqqara Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 14.03.03, 08:16
                                                    czyli mam to rozumiec tak: jestes durny jak przyslowiowy but i masz nadzieje ze
                                                    patrzac na moje ... wiesz co, to je tym patrzeniem do wzrostu zmusisz, tak?:))
                                                  • tygrysek_ Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 14.03.03, 10:00
                                                    nooo...:)
                                                  • saqqara Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 14.03.03, 11:01
                                                    no ba!!!
                                                  • tygrysek_ Re: coś mi siem zdaje że.... 14.03.03, 11:19
                                                    ..one już na samą myśl że tygrys na nie patrzy rosną!;-)))

• saqqara Re: coś mi siem zdaje że.... 14.03.03, 11:24
                                                    uwazasz, ze one mysla?!!!
                                                    ;)
                                                  • tygrysek_ Re: coś mi siem zdaje że.... 14.03.03, 11:30
                                                    może działają instynktownie!?;-))
                                                  • saqqara Re: coś mi siem zdaje że.... 14.03.03, 11:48
                                                    jakby mialy dzialac instynktownie to od dawna mialabym dodatkowe 2 narzady
                                                    wewnetrzne:)))
    • Gość: Ronja Re: HEATH7.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.03, 22:58
      Pierdolone gg, dlaczego kurwa mać nie chce chodzić...:(
      • Gość: Ronja Re: HEATH7.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.03, 23:16
        Poszło... Jego szczęście...:)
        • tygrysek_ Re: HEATH7.... 14.03.03, 07:25
          WITAJCIE KURWA W TEN PIERDOLONY KURWA DZIEŃ JEBANY ŚNIEŻNY DO CHUJA KURWA MAĆ!!!

• saqqara Re: HEATH7.... 14.03.03, 08:07
            niech bedzie pochawlony!

ło Jezusiczku umiłowany, o MAtko Boska!!! na rany jego i na wszystkich
            swietych!!! co za brzydki, wrecz paskudny dzien:)))
            • tygrysek_ Re: HEATH7.... 14.03.03, 10:01
              na wieki wieków córko!, na wieki wieków;-)
              • Gość: Ronja Re: HEATH7.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.03, 10:28
                No co - tylko zima wróciła!
                • tygrysek_ Re: HEATH7.... 14.03.03, 10:43
                  nikt jej curwa o to nie prosił!!!:-))
                  • Gość: Ronja Re: HEATH7.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.03, 11:01
                    Sama się oprosiła:)
                    • saqqara Re: HEATH7.... 14.03.03, 11:02
                      i kazdy gosc w dom bedzie poblogoslawiony:))) rzekl Pan!
                      • tygrysek_ Re: HEATH7.... 14.03.03, 11:20
                        Baba w dom koniom lżej!;-)))

• saqqara Re: HEATH7.... 14.03.03, 11:24
                          bluznisz synu! bluznisz:))
                          • tygrysek_ Re: HEATH7.... 14.03.03, 11:31
                            nie bluznie! koniom lżej a i ręka troche dychnie!;-))
                            • Gość: Ronja Re: HEATH7.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.03, 11:43
                              Prosimy Cię, Panie, aby syn twój a nasz brat Tajger więcej nie blu-uźnił!
                              Ciebie prosi-imy!

• saqqara Re: HEATH7.... 14.03.03, 11:49
                                wysluchaj ich PAnie:))
                                • tygrysek_ Re: HEATH7.... 14.03.03, 11:52
                                  gadka gadkom a konie czekają!!;-)
                                  Ameno.
                                  • Gość: Ronja Re: HEATH7.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.03, 12:35
                                    Bo pójda konie po betonie i lepszy wróbel w garści niż...
    • Gość: Ronja Re: HEATH7.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.03, 21:25
      Podciągnę tymczasem heath ku górze, bo gg znowu nie chce działać...;)
      • saqqara Re: HEATH7.... 17.03.03, 09:20
        witam wsiech!!

a co tutaj takie pustki, co? Tajgerowaty!!! gdzie jestes? a reszta to co?
        zaspala??? no nie... i znowu cala robota na biedna szakunie spadla...a niech
        was! posprzatam te walajace sie butelki i inne latexowe cholerstwa i pojde
        wstawic kociolek z woda na herbatke...
        :))
        • Gość: Ronja Re: HEATH7.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.03, 09:33
          zamiast herbaty wlej tam kilka żywców, a ja poczynię czary nad tym i mojego
          popisowego grzańca stworzę:)))))))
          • saqqara Re: HEATH7.... 17.03.03, 09:38
            wlane!! znaczy zywce do kociolka.... jak myslisz kielbaski beda pasowaly?:)
            • tygrysek_ Re: HEATH7.... 17.03.03, 09:50
              cześć misie pysie!:-))
              • saqqara Re: HEATH7.... 17.03.03, 12:46
                czesc misiu patysiu:))
                • tygrysek_ Re: HEATH7.... 17.03.03, 12:57
                  kurna Szaki! ja Ci dam patysia!! pręt stalowy jak już coś!!!!;-))

PS..zadzwoń z roboty jak możesz!;-)

tygrys...
                  • Gość: Ronja Re: HEATH7.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.03, 13:09
                    Szaki, mnie z żarcia wszystko pasuje do wszystkiego, kiełbaski do prętów
                    stalowych również...;)
                  • saqqara Re: HEATH7.... 17.03.03, 13:09
                    tja tja, pret stalowy... czys Ty kurna stalowego pretu nigdy na slepia nie
                    widzial???

jak mi sie szef urwie to zadzwonie:)))
                    • tygrysek_ Re: HEATH7.... 18.03.03, 07:14
                      witajcie mordki!;-))

PS.no i sie nie urwał:(
                      • saqqara Re: HEATH7.... 18.03.03, 08:33
                        czesc Kochani:))

ps. a teraz gdzie sie kudlaty szwendasz co? zamiast na tylku przy fonie
                        siedziec?

Ronka
                        kielbaska na stalowym orecie...co Ty na to?:))

• tygrysek_ Re: HEATH7.... 18.03.03, 08:56
                          już siedze na dupsku! dzwoń!;-))

PS..Ronja spadła z konia , na kamycki, i potłukła sobie.... oczy:-))

• Gość: Ronja Ania, gdzieżeś Ty!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.03, 09:18
                            Oczy przeżyją, hehe, a w pręty to sobie często faceci podczas konnej jazdy
                            krzywdę robią... I nie będzie już kiełbasek na pręcie, Szakuniu...
                          • saqqara Re: HEATH7.... 18.03.03, 09:19
                            wiesz co, Ty zmien nika na baran! i na przyszlosc nie szwendaj sie z tymi
                            cats'ami tylko siedz i czekaj na moj telefon!!!!
                            • tygrysek_ Re: HEATH7.... 18.03.03, 09:25
                              odezwała siem owca kuźwa jego mać!;-)))

Ronka nie martw siem! druty są wytrzymałe!;-))

• saqqara Re: HEATH7.... 18.03.03, 09:32
                                prety sa wytrzymale?? Kocyk wie co mowi, wczoraj jezdzil na zielonym koniu:)))

ja Ci kurna dam owce! zmieniaj na barana, bo niedlugo wszystkim nikok ogony
                                ucinaja i bedziesz naprawde Tajger bezdzwonkowiec:))
                                beee, beeeeeeeeeeeeeee
                                • tygrysek_ Re: HEATH7.... 18.03.03, 09:34
                                  NEVER!!!!!!!!!,.. wole śmierć niż zostać baranem!!;-)))

• saqqara Re: HEATH7.... 18.03.03, 09:48
                                    ale ja bałdzo lubie bałanki! zostan bałankiem, plizzzz:))
                                    no? nie badz osioł, badz bałanek:)))
                                    • tygrysek_ Re: HEATH7.... 18.03.03, 09:58
                                      to juz wole woła piżmowego!;-)))))

• saqqara Re: HEATH7.... 18.03.03, 10:22
                                        czekam, siersciuchowaty, ciagle czekam....
                                        ;)
                                        • tygrysek_ Re: HEATH7.... 18.03.03, 10:30
                                          na co????? woła na Heath nie uświadczysz!;-))
                                          • saqqara Re: HEATH7.... 18.03.03, 10:34
                                            ale ja go nie chce na heath! a poza tym serio mowie, beda ucinac ogonki przy
                                            nikach wiec bedziesz musial tak czy siak nowy nik sobie zalozyc... wol jest
                                            oki:)))
    • Gość: anka1 Re: HEATH7.... IP: 212.33.74.* 18.03.03, 11:19
      witajcie Misiaki!
      ale tworczosc kwitnie !:) chyba bede musiala pare dni urlopu wziac zeby
      zaleglosci w czytaniu odrobic :)))
      • tygrysek_ Re: HEATH7.... 18.03.03, 11:54
        a my myśleli ze Ty już ziemie gryziesz;-))
        • Gość: anka1 Re: HEATH7.... IP: 212.33.74.* 18.03.03, 12:01
          jezeli opiliscie ze hejze ha taka okazje to daruje ten pesymizm do do mene :)))
          • tygrysek_ Re: HEATH7.... 18.03.03, 12:26
            no to pozwól Aniu że Cie ucałuje na powitanie i dam Ci w jape banie!;-))))

• Gość: anka1 Re: HEATH7.... IP: 212.33.74.* 18.03.03, 13:18
              co mi dasz w jape banie ?:))))
              • tygrysek_ Re: HEATH7.... 18.03.03, 13:38
                no;-),.. taką malutką:-0)
              • saqqara Re: HEATH7.... 18.03.03, 13:40
                Aniu!!!
                buzka na dzien dobry:)) jak zdrowko? juz lepiej?
                • Gość: Ronja Anka1! No nareszcie!!!!:))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.03, 17:47
                  Zamiast stypy ucztę pożegnalna trza urządzić!:)
                  • Gość: anka1 Re: Anka1! No nareszcie!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 18.03.03, 18:10
                    Szakuniu juz lepiej, dziekuje!
                    Ronja dlaczego pozegnalna ? przecie juz jezdem :)))
                    • tygrysek_ Re: Anka1! No nareszcie!!!!:))))))) 19.03.03, 07:38
                      haj baby!;-))

co bendziem żegnać???
                      • Gość: anka1 nareszcie!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.03.03, 08:38
                        zime psia jej mac !!!! zime zegnac! kopa jej w ...
                        a Was witam serdelecznie !
                        Ronja list dostalam i zaczynam powoli odpisywac ! dziekuje!
                        • tygrysek_ Re: nareszcie!!!!:))))))) 19.03.03, 09:16
                          cześć Aniu! miło Cie znowu widzieć! tęskniłem jak cholera!;-))))

a mój list ozwodowy dostałaś??? odpisujesz już??;-)

• saqqara Re: nareszcie!!!!:))))))) 19.03.03, 09:39
                            Czesc Aniu:)))
                            witam wszystkich wiosennie, jak pieknie dzisiaj na swiecie, az sie zyc chce:)))
                            buziaki gorace dla Was:)))
                            • Gość: Ronja Re: nareszcie!!!!:))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.03, 12:07
                              A napiałam pożegnalny? Wyrazy mi sie popierdo...
                              • tygrysek_ Re: nareszcie!!!!:))))))) 19.03.03, 12:11
                                a co chciałaś napisać??;-))
                                • Gość: Ronja Re: nareszcie!!!!:))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.03, 12:19
                                  Prenatalną?:)))))
                                  • tygrysek_ Re: nareszcie!!!!:))))))) 19.03.03, 12:22
                                    HAHAHA!, a może potencjalną?;-)
                                    • Gość: anka1 Re: nareszcie!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.03.03, 14:01
                                      Tygrys jaki rozwodowy ? przecie my na kocia lape :)))
                                      Szaki a u mnie buro (((
                                      Ronja a co wlasciwie mialas na mysli ?:)
                                      • saqqara Re: nareszcie!!!!:))))))) 19.03.03, 14:15
                                        Tajger juz sie gubi w posiadanych malzonkach wiec hurtem ostatnio pozwy
                                        rozwodowe wysylal:))
                                        to skoro masz buro to ja przeslalabym Ci troche pozytywnej energii ale Twojego
                                        maila nie mam..
                                        • Gość: anka1 Re: nareszcie!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.03.03, 14:18
                                          aha to sprawa jasna , ale ja Mu mowie ze kocia lapa byla :)
                                          przeslij na gazetowy adres. dziekuje ! ech ten polnocny-wschod ... ma swoje
                                          uroki ale zima tu lubi siedziec ble (((
                                          • saqqara Re: nareszcie!!!!:))))))) 19.03.03, 14:42
                                            a gazetowy jaki? po prostu anka1?
                                            • Gość: anka1 Re: nareszcie!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.03.03, 15:32
                                              ano tak : anka1malpagazetakropkapl :) to napisz a ja odpisze ale juz jutro bo
                                              dzis bede sie zegnac.
                                              pa, Misiaki do jutra !
    • Gość: Ronja Nocna zmiana bluesa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.03, 21:09
      Znaczy się heathu na stanowisku...
      Jakkolwiek nie pijam raczej sama, to natura wyjątków baaaardzo mi odpowiada:)
      Na zdrowie!
      • tygrysek_ Re: HEATH7... 20.03.03, 07:04
        ..bongiorno baby!:-)))
        • Gość: anka1 Re: HEATH7... IP: 212.33.74.* 20.03.03, 08:24
          czesc !!!
          kurza morda wojna sie zaczela a na Podlasie zima wrocila niech to jasny
          gwiiiiint ! co za czwartek (((
          • tygrysek_ Re: HEATH7... 20.03.03, 08:34
            wojna na Podlasiu ????;-))
            • Gość: anka1 Re: HEATH7... IP: 212.33.74.* 20.03.03, 08:37
              a co zima to nie wojna ?
              • saqqara Re: HEATH7... 20.03.03, 08:43
                łelkom ewrybady:)))

o wojnie nie mysle, ale jak mi moja mama takie teksty rzuca: tja, ty to sie
                wieczorami tylko szwendac potrafisz ,a tu sie ludzie do wojny przygotowywuja!
                to nie zdzierzylam i odparalam: a co? mam isc do piwnicy i sie w kartoflach
                zakopac?!
                nie odzywa sie do mnie....:(
                ;)
                • Gość: anka1 Re: HEATH7... IP: 212.33.74.* 20.03.03, 08:57
                  zakopac sie moze nie ale dobrze ze masz zapas :)
                  witaj Szaki !
                  czy u Was tez dziwacznie net dziala ?
                  • Gość: Ronja Re: HEATH7... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.03, 09:17
                    u mnie bardzo dziwacznie, ale to jak zwykle...

Dzis ten toast nabrał dziwnego znaczenia: Oby nam się dzieci rakiet nie
                    czepiały...:(
                    • saqqara Re: HEATH7... 20.03.03, 11:24
                      witam!
                      Ania
                      zapas to niewielki, bo sie zima konczy wiec ziemniaki wiosne poczuly i zaczely
                      im straszne wasy rosnac..:))
                      tja, nie bardzo mi ten toast pasi, wiec moze staropolskim zwyczajem: no to
                      chlup, w ten glupi dziob!!!

pic mi sie strasznie chce....
                      • tygrysek_ Re: HEATH7... 20.03.03, 14:05
                        kurwa dopiero teraz sie do neta dokopałem, jest tu jeszcze kto????;-)

Szakuniu ??:-)))

• saqqara Re: HEATH7... 20.03.03, 14:10
                          łiii??? wolal mnie ktos?

ps. gdzie sie szwendales? zaczynalam tesknic....:))
                          • Gość: anka1 Re: HEATH7... IP: 212.33.74.* 20.03.03, 14:18
                            wlasnie chyba jakis sabotazysta arabski gdzies siedzi i przeszkadza w siedzeniu
                            w necie (((
                            • tygrysek_ Re: HEATH7... 20.03.03, 14:22
                              a nie wiem kurna co jezd grane,.. cholera,...od rana net zdech i amba...

naprawdę tęskniłaś maj sweet???;-)))

• saqqara Re: HEATH7... 20.03.03, 14:47
                                no baaaa!! pewno:)))

aha, co to jest amba? to juz poczatek tego slownika co mi go obiecales zrobic,
                                cio?:))
                                a u mnie net dobrze chodzi.
                                • tygrysek_ Re: HEATH7... 20.03.03, 14:53
                                  amba: brak nadzieji, beznadzieja, lub stan upojenia alkocholowego...;-)

do jutra Szakuniu sweet babe with big boncle of you naturlich!!!!;-)))))

• saqqara Re: HEATH7... 20.03.03, 15:30
                                    aaaaa, rozumiec!
                                    milgo popoludnia moj kocyku wytarty z dziurami:))
                                    buzka
                                  • Gość: anka1 Re: HEATH7... IP: 212.33.74.* 20.03.03, 15:32
                                    tak z Szakunia sie pozegnal a z reszta nie, Pasiasty paskudnie:)
                                    a ja sie pozegnam z wszystkimi : do jutra !
                                    • tygrysek_ Re: HEATH7... 21.03.03, 07:26
                                      Ania sorry! ale myślałem że już sobie poszłaś!!! buźka dla Ciem!:-))

Szaki jak jeszcze raz mi powiesz kocyk to masz ente w japke!;-))
                                      • saqqara Re: HEATH7... 21.03.03, 08:46
                                        witam w piatek!!!
                                        i witma wszystkich:)))

Kocyku moj najulubienszy, dasz sie ten tego... udobruchac?:))
                                        • tygrysek_ Re: HEATH7... 21.03.03, 09:06
                                          Szaki!!! nie igraj ze mną!!!!!;-))
                                          • saqqara Re: HEATH7... 21.03.03, 09:15
                                            to moze...patysiu??:)))

to jest bardzo pieszczotliwie, tak sie nazywa moj piesek, ktory czesto ze mna
                                            spi...:))
                                            • tygrysek_ Re: HEATH7... 21.03.03, 09:45
                                              to już wiem czemu nazywa sie patysio!;-)))

lepiej nazwij go Sztywniak:-))

• saqqara Re: HEATH7... 21.03.03, 09:55
                                                jakbys ze mna spal tez bys sie Sztywniak nazywal:PPPP
                                                • tygrysek_ Re: HEATH7... 21.03.03, 10:01
                                                  no nie wiem, nie wiem.....;-))
                                    • Gość: Ronja Właśnie, Anka!Masz rację!Dość dyskryminacji! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.03, 09:58
                                      Tajger, od dzisiaj masz również i mnie I Ankę całować na powitanie i
                                      pożegnanie!!!!! W tej chwili całuj!!! Nie wypiję ani łyka browara zanim mnie
                                      Tygrys odpowiednio nie przywita!!!!
                                      • tygrysek_ Re: Właśnie, Anka!Masz rację!Dość dyskryminacji! 21.03.03, 10:00
                                        Ronjeczko kochana już siem robi!;-)))

witam Cię gorąco na tym łez padole, całuje, przytulam i pod dębem pierd...!;-)))

ładnie?;-))

• Gość: Ronja Re: Właśnie, Anka!Masz rację!Dość dyskryminacji! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.03, 10:21
                                          Bardzo ładnie! Ale śię z Ciebie poeta zrobił!!!!;)
                                          • saqqara lo yezooo.... calowac sie beda!!! 21.03.03, 10:38
                                            zamykam oczy:)))
                                            • tygrysek_ Re: lo yezooo.... calowac sie beda!!! 21.03.03, 10:50
                                              poeta jakich mało!!;-))

ty Szaki! nie udawaj bo i tak nie zamkniesz!!;-)
                                              • saqqara Re: lo yezooo.... calowac sie beda!!! 21.03.03, 11:49
                                                zamknelam i wcale nie podgladam, wiec nie widze jak sciagasz spodnie....
                                                • tygrysek_ Re: lo yezooo.... calowac sie beda!!! 21.03.03, 12:01
                                                  no to zamknij bo ci mój pręt te cudne oczka wybije!;-)))
                                                  • saqqara Re: lo yezooo.... calowac sie beda!!! 21.03.03, 12:46
                                                    "aaaaaa...." wrzasnela szakira czujac jak cos mokrego sunie jej po nodze!!
                                                    :))
                                                  • Gość: anka1 Re: lo yezooo.... calowac sie beda!!! IP: 212.33.74.* 21.03.03, 13:08
                                                    aloha !!! Ronja dzieki za poparcie.Tygrys Ty sie od Szaki odp... w taki ziab
                                                    potworny, bo sie pochorujecie, poczekajcie z igraszkami na powietrzu az cieplo
                                                    bedzie :))))
                                                    ps. browara nie chce , poprosze cos cieplego!
                                                  • tygrysek_ Re: lo yezooo.... calowac sie beda!!! 21.03.03, 13:15
                                                    oki poczekamy!:-))))
                                                  • saqqara Re: lo yezooo.... calowac sie beda!!! 21.03.03, 13:19
                                                    > oki poczekamy!:-))))powiedzial Kocyk majstrujac przy rozporku:))

Ania
                                                    na co masz ochote? herbatka z rumem a moze cos mocniejszego?
                                                  • Gość: anka1 Re: lo yezooo.... calowac sie beda!!! IP: 212.33.74.* 21.03.03, 13:24
                                                    Rum z herbatka poprosze !:)))) goracy !
                                                    znikam Kochani! fajnego weekendu Wam zycze, buzi, buzi !!!!
                                                  • tygrysek_ Re: lo yezooo.... calowac sie beda!!! 21.03.03, 13:27
                                                    buzi Ania!!! do Poniedziałku nasza ukochana !hihi
                                                  • saqqara Re: lo yezooo.... calowac sie beda!!! 21.03.03, 13:50
                                                    herbatke z rumem mam nadzieje mialas czas wypic:))
                                                    milego wikendowania:)buzka
                                                  • Gość: anka1 Re: lo yezooo.... calowac sie beda!!! IP: 212.33.74.* 21.03.03, 18:11
                                                    herbatke bez rumu ((( a chcialam rum z herbatka !!!
                                                  • Gość: anka1 Re: lo yezooo.... calowac sie beda!!! IP: 212.33.74.* 22.03.03, 15:15
                                                    mam wolna sobote pracujaca to sie melduje na wrzosowisku :)
    • Gość: Ronja Mię przez pare dni nie będzie, riebiata, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.03, 18:50
      bo jade w góry włóczyć się na koniach...:) Mrrrrrrrrrrr, słoneczko, góry
      budzące się do życia i ja w siodle:)))))
      • tygrysek_ Re: Mię przez pare dni nie będzie, riebiata, 24.03.03, 08:18
        cześć baby!;-)))
        • saqqara A za oknem wiosna!!! 24.03.03, 09:21
          milego dnia dla kazdego! buzka Robaczki:)))

Ronka, baw sie dobrze:)))

• Gość: anka1 Re: A za oknem wiosna!!! IP: 212.33.74.* 24.03.03, 10:10
            witajcie !!!
            Ronja wez mnie ze soba ! kurde ja chce na emeryture !!!!! taka wiosna zaczyna
            sie robic a tu trzeba siedziec w pracorze i na dodatek syf wrocil ze zwolnienia
            buuuuuuuuuuu !!!((((((((((((((
            • saqqara Re: A za oknem wiosna!!! 24.03.03, 11:42
              nie bucz! masz rum z herbatka:))))
              • Gość: anka1 Re: A za oknem wiosna!!! IP: 212.33.74.* 24.03.03, 12:57
                dziekuje Szaki ! nie ma to jak niezawodni Wrzosowiskowcy ! popilam, nos
                wytarlam i juz mi troche lepiej.
                • tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 25.03.03, 07:07
                  witam Panie:),... co na śniadanie????;-))
                  • Gość: anka1 Re: A za oknem wiosna!!! IP: 212.33.74.* 25.03.03, 08:28
                    czesc Kocurze ! witajcie Misiaki !
                    ja poprosze jajka na miekko. z chlebkiem, maselkiem,rzodkiewka itp.
                    • tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 25.03.03, 09:06
                      jest tyko suchy chleb dla Ciebie i koleżanki kaloryferki:))
                      • saqqara Re: A za oknem wiosna!!! 25.03.03, 09:11
                        witam wszystkich bardzo serdecznie:)))

dla Tajgera powitanie specjalne: kop w zad!
                        • tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 25.03.03, 09:23
                          hehe;-))
                          • saqqara Re: A za oknem wiosna!!! 25.03.03, 09:35
                            ciesz sie, ciesz, kocyku, na Ciebie tez przyjdzie pora:)) sama sie zglosze do
                            sciagania z Ciebie futra, lato tuz tuz:))
                            • Gość: anka1 Re: A za oknem wiosna!!! IP: 212.33.74.* 25.03.03, 13:42
                              Kocur sie na wiosne jeszcze wredniejszy zrobil niz zwykle, moze to wplyw
                              staroskocurzenia ?:)))
                              • tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 25.03.03, 13:48
                                to wpływ wpływów z wpływów !;-))))
                                • Gość: anka1 Re: A za oknem wiosna!!! IP: 212.33.74.* 25.03.03, 13:59
                                  trzeba bylo Krzysia Jarzyne dawno pogonic :))))
                                  • tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 25.03.03, 14:01
                                    goniłem a jakże!! aleśmy sie po drodze spili!;)))
                                    • Gość: anka1 Re: A za oknem wiosna!!! IP: 212.33.74.* 25.03.03, 14:05
                                      hihi oj Tygrys Tygrys Ty zawsze rozbroic babe potrafisz :))))
                                      masz cmoka bo znikam na dzis.:)
                                      Pa Misiaki ! do jutra!
                                      • tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 25.03.03, 14:12
                                        dla Ciebie też cmoczek Aniu!;-))
                                        do jutra i kupa futra!!;-))))
                                        • Gość: anka1 Re: A za oknem wiosna!!! IP: 212.33.74.* 26.03.03, 10:55
                                          witajcie Dziewuszki i Kupo Futra !:)))
                                          mamy awarie na laczach wiec bede sie pojawiac nieregularnie ((((
                                          • tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 26.03.03, 11:37
                                            kurna szkoda,.. Tyś jedyna normalna wsród tych ufoludów tutaj!:)))
                                            • Gość: anka1 Re: A za oknem wiosna!!! IP: 212.33.74.* 26.03.03, 13:06
                                              taaak ? no prosze nie wiedzialam :))))
                                              • tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 26.03.03, 13:35
                                                poczytaj se inne wątki to sie dowiesz jasności!;-)))

polecam posty naszej Szaki i AAww:-))))

• saqqara Re: A za oknem wiosna!!! 26.03.03, 13:47
                                                  hehehe, bidulku, nie wyrabiasz??:)))
                                                  • tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 26.03.03, 13:50
                                                    wyrabiam wyrabiam! AA już płacze,.. zara Ty bedziesz maj dear!;-)

PS..no chyba że dopompujesz se conieco!;-))
                                                  • saqqara Re: A za oknem wiosna!!! 26.03.03, 13:51
                                                    pitu pitu, ja waleczne serce mam!:))

ps. ja dopompuje a Ty sobie doklej:)
                                                  • tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 26.03.03, 13:59
                                                    a skąd wiesz że musze?? nie widziałaś,... a ja te Twoje conieco tak:-))
                                                    ale uszka w góre!, przywioze Ci pompke w prezencie!;)
                                                    bedziesz gwiazdą filmów xxx!;)
                                                  • saqqara Re: A za oknem wiosna!!! 26.03.03, 14:05
                                                    ze ja niby nie widzialam? no pewnie ze nie, bo nie bylo co widziec:))a skoro Ty
                                                    cos u mnie zauwazyles to znaczy ze jednak cos tam mam:))
                                                    pompke to wez dla siebie, sa takie dla panow zeby mogli chociaz wlozyc...;)
                                                  • tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 26.03.03, 14:12
                                                    hehe... widze że Twe pomysły sie kończa??;))

oj babo,.. fakt, coś tam widziałem,..zamiast piersi dwa strupy i na dole troche
                                                    dupy!;-))

pompke i tak Ci przywioze!;-)))
                                                    bo Cie kocham!;-))

• saqqara Re: A za oknem wiosna!!! 26.03.03, 14:14
                                                    sie nie koncza, rodza sie i nie w bolach:))

rozwaliles mnie tymi strupami:)))

a ze ja Ciebie tez kocham to sie z Toba ta pompka podziele:)
                                                  • tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 26.03.03, 14:20
                                                    och dziękuje bardzo!, jeszcze Cie troche porozwalam jutro!:-))

jak zaś przylezie ta pyskata aa,..;-))

mi pompki nie trza! nie bądź taka do przodu bo Cie z tyłu braknie!;-))

• saqqara Re: A za oknem wiosna!!! 26.03.03, 14:29
                                                    nic lepszego niz strupy nie wymyslisz, no chyba ze wypryski:))

Aa jest super!! strasznie mnie sie ona podoba:)
                                                    jasne, 2 Ci pompki od razu kupie, moze pomoga?:)
                                                  • tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 26.03.03, 14:32
                                                    a co w niej fajnego?? płaska, czarna i na dodatek pyszczy!!?;-))

• saqqara Re: A za oknem wiosna!!! 26.03.03, 14:34
                                                    Ty tez mi sie podobasz a jaki jestes? plaski, siersciowaty i z dziura po
                                                    dzwonku:))
                                                  • tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 26.03.03, 14:41
                                                    no trudno zebym nie był płaski,!
                                                    a dziury nie widziałaś bo nosze gacie i nie siej plotek babo!!;-)

• saqqara Re: A za oknem wiosna!!! 26.03.03, 15:28
                                                    haha, nie masz dziury? to jak Ty niby wiesz.... profanacje znaczy prokreacje
                                                    chcesz uskuteczniac?:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: A za oknem wiosna!!! IP: 212.33.74.* 26.03.03, 18:13
                                                    milo Was poczytac :) zwlaszcza te strupy mi sie podobaja, moze wiecej takich
                                                    tekstow co ? prooooooooosze :)))))
                                                  • tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 27.03.03, 07:25
                                                    cześć babeczki!;),..a co anka? też chcesz dołaczyć do ich klubu PPS ???:-))
                                                  • Gość: anka1 Re: A za oknem wiosna!!! IP: 212.33.74.* 27.03.03, 08:24
                                                    czesc!
                                                    sorry Tygrys ale PPS kojarzy mi sie nie za bardzo. zawsze prawice wolalam:)
                                                  • tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 27.03.03, 08:39
                                                    no jak to?? PPS to PARTIA POSIADACZEK STRUPÓW !;-))

• Gość: anka1 Re: A za oknem wiosna!!! IP: 212.33.74.* 27.03.03, 08:54
                                                    takich po ospie ?:)))
                                                  • tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 27.03.03, 08:57
                                                    no nie zupełnie,... strupów na przedzie! takich jak u szaki!;-))
                                                  • saqqara Re: A za oknem wiosna!!! 27.03.03, 09:06
                                                    zaraz kogos kopne i to tam gdzie nalezy..:))

witaj Aniu, nie sluchaj tego wytartgo kocyka, ja nie mam zadnych strupow, mam
                                                    biust wlasciwych rozmiarow i tyle:P

buziaki z rana:))
                                                  • tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 27.03.03, 09:25
                                                    ta ta ,... a świstak siedzi i zawija!:-))
                                                  • saqqara Re: A za oknem wiosna!!! 27.03.03, 09:47
                                                    jak przyjedziesz to sie przekonasz:P
                                                    a wlasnie kiedy bedziesz? mnie sie wydawalo ze 11, ale sluchy chodza ze
                                                    wczesniej?

• tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 27.03.03, 09:54
                                                    wiesz co, okazuje sie że chyba bede jednak o tydzień później,..
                                                    w najbliższy Piątek po 11,... ale to jeszcze nic pewnego, może jednak uda mi
                                                    sie wcześniej...
                                                  • saqqara Re: A za oknem wiosna!!! 27.03.03, 10:07
                                                    wiesz, ja sie pytam bo nie wiem o ktory wikend mam sie zapytac w kwestii
                                                    noclegu dla Ciebie...

jesli teraz nie przyjedziesz, to ja sie obraze! na serio! poloze sie w trawe i
                                                    nede wyc!
                                                  • Gość: anka1 Re: A za oknem wiosna!!! IP: 212.33.74.* 27.03.03, 13:42
                                                    witaj Szaki ! a moze poczekaj az Kocyk przyjedzie i wtedy Mu cisze nocna
                                                    pozaklocaj ?:))
                                                  • tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 27.03.03, 13:49
                                                    Ania!! jak ja ci zara dam Kocyk!!!,..kurna....:)
                                                  • Gość: anka1 Re: A za oknem wiosna!!! IP: 212.33.74.* 27.03.03, 15:47
                                                    dziekuje swoj kocyk mam :))) nie bede Ciebie obdzierac Kocyku :))))
                                                  • saqqara Re: A za oknem wiosna!!! 28.03.03, 10:42
                                                    hahahahaha, oj sie ubawilam!!! widze, ze sie moj kocyk przyjął!!! hahaha:))))
                                                    ech, Kocyk, juz sie nie wyprzesz, jestes kocykowaty i juz!:))

witam w piatek, piekny dzien:))
                                                  • Gość: anka1 Re: A za oknem wiosna!!! IP: 212.33.74.* 28.03.03, 10:59
                                                    witajcie ! wiosna taka ze sie wyc chce z radosci ! wiosennego weekendu !!!
                                                  • Gość: anka1 Re: A za oknem wiosna!!! IP: 212.33.74.* 29.03.03, 17:06
                                                    jestem dzis to tez sie wpisze . a co !:)
                                                  • tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 31.03.03, 08:40
                                                    spadać! jak bedziecie mówić kocyk to se pójde!!o!:PPP
                                                  • saqqara Re: A za oknem wiosna!!! 31.03.03, 10:17
                                                    witam wszystkich bardzo serdecznie
                                                    Wiam Anie
                                                    Witam Ronke
                                                    i Witam moj ukochany KOCYK, moj sliczny mieciutki KOCYK witam:))
                                                    hehehehehe...
                                                  • tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 31.03.03, 10:25
                                                    ok Szaki, sama chciałaś....
                                                  • saqqara Re: A za oknem wiosna!!! 31.03.03, 10:37
                                                    co chcialam? zaczynam sie bac....
                                                  • tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 31.03.03, 10:43
                                                    bój sie bój!!;-)
                                                  • saqqara Re: A za oknem wiosna!!! 31.03.03, 10:52
                                                    kurna, Kocyk, a co to za strasznie? uwazaj, bo Cie podam do sadu za
                                                    molestowanie psychiczne i doprowadzanie mnie do placzu:)
                                                  • tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 31.03.03, 11:01
                                                    płaczesz już??? słonymi łzami??:))
    • Gość: Ronja Re: HEATH7.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.03, 11:03
      O czym gadacie, bo mi się nie chce czytać?:)
      • saqqara Re: HEATH7.... 31.03.03, 11:07
        Kocyk znaczy Tygrys nie chce przyjac do wiaodmosci ze od dzisiaj bedzie
        Kocykiem i strzela fochy:)))
        • Gość: anka1 Re: HEATH7.... IP: 212.33.74.* 31.03.03, 13:11
          witam Szaki! witam Ronja! witam Kocycka naszego jedynego !:) Kocyku moze bys
          sie przytulil ? bo u mnie zimno , pada i na dyzur zaraz lece ((( :)
          • saqqara Re: HEATH7.... 01.04.03, 08:57
            dzien dobry!!!
            wtorek, zaspalam, ledwo na oczy patrze, pije lure potocznie nazywana kawa... do
            dupy dzisiaj... jest zimno, paskudnie, wiatr wieje, ludzie sa goopi a ja jestem
            biedna...

ps. Tygrys!!!
            ja mam do Ciebie kilka spraw!

zdradzasz nas na romantice.. nie zparzeczaj, widzialam na wlasne galy! najpierw
            idziesz tam , a potem przychodzisz tu! ja wiem ze swieza dupa... znaczy sie
            antylopa neci, ale to nie znaczy ze sie o tych zezwlokach tutaj zapomina! masz
            sie wytlumaczyc!
            • tygrysek_ Re: HEATH7.... 01.04.03, 09:09
              witaj misiu!,... musze niestety zaprzeczyć,..;-)))

jestem tu tylko dla was!!;-))))

• saqqara Re: HEATH7.... 01.04.03, 09:17
                Kocyk
                patrz mi prosto w oczy.. w oczy do k nedzy!! a nie na boncle i powiedz mi co Ty
                tam po tych krzakach z kolezanka N wyprawiasz:)))
                buzka Tajger:)))
                • tygrysek_ Re: HEATH7.... 01.04.03, 09:34
                  nic nie wyprawiam,..akurat teraz kupiłem statek kosmiczny i lecimy zakrzywiać
                  czaso-przestrzeń!;-)))

buźka Szakuniu!;-))))

• saqqara Re: HEATH7....time to say goodbye... 01.04.03, 10:38
                    Kocyk!!!
                    ja Ci dam zakrzywianie czaso-przestrzeni:))) przestan myslec o sekscesach,
                    tylko sie zabierz do roboty:))

aha,
                    smutno mi bardzo ale bede sie musiala na jakis czas pozegnac. poniewaz od
                    dluzszego czasu namietnie sie opieprzalam to ... awansowali mnie w pracy.
                    skutek? wiecej pracy, mniej czasu na leniwe picie piwka pod debem.
                    caluje i do ulyszenia... jakby co, bede zagladac do skrzynki
                    caluje Was mocno.
                    • tygrysek_ Re: HEATH7....SZAKI!!!!!!!... 01.04.03, 10:41
                      ..nie rób tego Kocykowi!!! plizzzzzzzzz!!! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!
                      chlip, chlip,....
                      • Gość: anka1 Re: HEATH7....SZAKI!!!!!!!... IP: 212.33.74.* 01.04.03, 13:46
                        witajcie !
                        Szaki prawda to czy 1 kwietnia ?
                        • Gość: Ronja Re: HEATH7....SZAKI!!!!!!!... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.03, 18:15
                          Po piewsze, cześć słonka, pod rugie, właśnie, właśnie, Szaki, to m y już się
                          nabralismy i możesz wracać :)))), po trzecie, Tygrys, Ty ZDRAJCO, najpierw na
                          romantikę, potem do nas??????????????????? A ze mna kiedyś gruchał o Tytusie i
                          Kajku i Kokoszu, buuuuuuuuuuu...
                          • tygrysek_ Re: HEATH7....SZAKI!!!!!!!... 02.04.03, 07:31
                            ..kurcze dziewczyny o co wam chodzi!????,... przecież cały czas tu z wami
                            jestem, codziennie.... to WAS ciągle nie ma!!! co miałem robić???
                            siedzieć bezzynnie i czekać aż Anka napisze 2 posty na dzień,..albo Ty Ronka,..
                            też ostatnio w ogóle Cię tutaj nie widać,.... a jeszcze na mnie winę zwalacie...
                            buuuuuu.....

• Gość: anka1 Re: HEATH7....SZAKI!!!!!!!... IP: 212.33.74.* 02.04.03, 08:42
                              czesc !
                              nie kloccmy sie co ? Tygi to naprawde nie moja wina ze moge tu tak malo byc.
                              szefica szpieguje nas rowno a potem to sie odbija na nas. wiesz przeciez jak
                              jest.
                              Szakuniu ja Ci zycze jak najlepiej ale jesli to ma sie wizac z tym ze bedzie
                              Cie tu malo to sie tak nie bawie.
                              a teraz ide sobie pobeczec w kaciku deba ((((
                              • tygrysek_ Re: HEATH7....SZAKI!!!!!!!... 02.04.03, 08:59
                                czekaj Ania!;), nie bucz! pobawimy siem razem!;-)))
                                • Gość: Ronja Re: HEATH7....SZAKI!!!!!!!... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.03, 09:14
                                  Tygrysku, mnie przez tydzień nie było, a ostatnio koleżanka u mnie była i nie
                                  mogłam być świnią wobec niej;)
                                  Szaki, buuuuuuuu, czemu tak szybko sie pożegnałaś???? Żegnaj się z nami co
                                  najmniej przez miesiąc - chlejąc i obżerając się czym da.....
                                  :(((((
                                  • Gość: Ronja Re: HEATH7....SZAKI!!!!!!!... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.03, 09:20
                                    A w ogóle to załóż nowe konto, cioooooooooooo?:) Bo tu się ciężko wchodzi..
                                    Znaczy się wątek...
                                    • tygrysek_ Re: HEATH7....SZAKI!!!!!!!... 02.04.03, 09:34
                                      ok założe!:-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka