hanula1950 25.09.06, 19:17 No to udało mi się = założyłam nowy wątek. Jak skończy się stary to zapraszam.Na razie optymistycznie napiszę, że pogoda cudna i nadal ma tak być. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesola_kicia Re: Wątek dla starych i młodych optymistów i nie 25.09.06, 19:24 Masz racje pogoda jest cudna:) Odpowiedz Link Zgłoś
anusia100 Re: Wątek dla starych i młodych optymistów i nie 25.09.06, 19:26 witaj Hanula melduje sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: Wątek dla starych i młodych optymistów i nie 25.09.06, 19:28 może dołączę do was na początku tegoż wątku? :) Szczególnie zaś pozdrawiam hanula1950 .. jestem Twoim cichym fanem i mam dopisane do ulubionych "A w koło jest wesoło" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Wątek dla starych i młodych optymistów i nie 25.09.06, 20:59 Hanulko, nie odbieraj Sławkowi chleba:) Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Spoko, jeszcze jestesmy 25.09.06, 22:40 Jeszcze jestesmy i nasze kolejne watki beda pisane. Raz Slawek, a raz Hanula a raz ktos inny. Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwatrzynastka Re: Spoko, jeszcze jestesmy 25.09.06, 23:03 POprzedni wątek już zakończony. Melduję się na nowym :) Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: Spoko, jeszcze jestesmy 25.09.06, 23:03 No i 13 zakonczyla. Ciekwa jestem na kogo teraz wypadnie nowy watek pisac? Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Spoko, jeszcze jestesmy 25.09.06, 23:07 ja się już z Wami żegnam:( miłej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: Spoko, jeszcze jestesmy 25.09.06, 23:34 Dobry wieczór wszystkim w nowym miejscu. Wciąż jestem, choć rzadko. Hanuuuuuula, a parapetówa? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: Spoko, jeszcze jestesmy 25.09.06, 23:49 To i ja listę podpisuję! Jeszcze żyję, chociaż jakoś rzadko do komputera zaglądam. Pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Dobrego dnia i 26.09.06, 08:40 ..... na nowym wątku :) P.S. Audyt przeżyłem!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mandy4 Re: Dobrego dnia i 26.09.06, 10:37 Witam na nowym wątku. Nie śledziłam liczby wpisów i bardzo się dzisiaj zdziwiłam, że stary już został zakończony. Od wczoraj wpadłam w kierat codzienności. Zanim całkowicie się przestawię z błogiego lenistwa na aktywny tryb życia będzie mi ciężko. Obowiązków (tych przyjemnych i mniej przyjemnych) mnóstwo, ale postaram się tutaj bywać w miarę często. Sławku gratuluję przeżycia audytu. Wiem jaki to stres, bo sama go przeżywałam w rok po wprowadzeniu ISO w moim byłym zakładzie pracy. Kabe - zdjęcia i moja odpowiedź (akceptacja) dopiero wieczorem. Wybacz. Tym co do mnie napisali dziękuję za miłe @ i Hanuli za śmiesznostki. Wracam teraz A-skowym krokiem do obowiązków. Wszystkim życzę miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: Wątek dla starych i młodych optymistów i nie 26.09.06, 11:04 jeszcze tylko 2483 posty :((( Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Wątek dla starych i młodych optymistów i nie 02.10.06, 14:00 no to nastawiam bukik, coby mni obudził, gdy osiagną szczyt;) Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Zapalam światło = pobudka. 03.10.06, 09:01 Widzę, że wczoraj zgasiłam światło i dziś je zapalam. No i dobrze. W stolicy deszcz od rana pada, a ja muszę wyruszyć na miasto. Niby nie jestem z cukru, ale nie lubię chodzić po kałużach... Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: Zapalam światło = pobudka. 03.10.06, 16:04 Udało mi się = sprawy załatwiłam i nie zmokłam, bo padać przestało. Dlaczego tu na FT taka cisza? Gdzie są wszyscy ? Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Dostałam taki list ( nie ważne od kogo ) 03.10.06, 20:46 Witaj Hanulo ponownie! Sytuacja na Twoim wątku jest tak niejasna i nieczysta, ze ludzie nie chca, a nawet boją się pojawiać, żeby z kolei oni nie zostali zaatakowani przez Waszego forumowego intruza. Jeśli nie chcesz, żeby Ci watek umarł, musisz atmosferę oczyścić, eliminując osobę, która ubliża i nęka innych, szczególnie, że Kicia jasno i otwarcie mowi, że wie, ze jest z forum. Mam nadzieję, że jestes w kontakcie z Kicią, jako gospodyni i nie pozwolisz, żeby w Twoim forumowym domku były awantury i niechciani goście. Nie pisz teraz o pogodzie, tylko o konkretach, o sprawie, na rozwiazanie której ludzie czekają, wlasnie dlatego się nie odzywając. Napisałam na forum, zeby Ci pomóc w rozpoczeciu załatwiania tej sprawy, a Ty ciagle o pogodzie. Daj spokój, w ten sposób niczego nie uzyskasz, nie widzisz, ze , jak sama piszesz, wszyscy się gdzieś zapodziali. i spieszę z wyjaśnieniem, co już Kici na gg przekazałam: Nikt z naszego forum nie bawiłby się w takie głupoty, żeby kogos obrażać, bo nie mamy na to czasu i jesteśmy za poważni, żeby nie powiedzieć za starzy na takie rzeczy. Kicia pisze na wielu forach ( czytałam )i to ze swoimi rówieśnikami, więc może to ktoś z nich. Telefony obraźliwe były do niej z Częstochowy. W tym mieście mieszka Nieświęty, ale czy ktoś go posądza, bo ja dam sobie łapę uciąć, że to nie on. Moja znajomość kompa i tych dziewczyn z W-wy, z którymi rozmawiałam, jest zbyt mała, żeby ukryć swój adres.A w tych @ do nie adres był ukryty. Poradziłam jej zmianę adresu i niezaglądanie do starego, żeby sie nie denerwować. Mam jej nowy adres, bo założyła. Ja mam czyste sumienie i nie mam nic do ukrycia. Co do wątku, jeśli nawet wątek upadnie, to znajomości, które zawarłam, pozostaną.Jeśli padnie, to nie z mojej winy. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: Dostałam taki list ( nie ważne od kogo ) 03.10.06, 21:04 hanula1950 napisała: > Nikt z naszego forum nie bawiłby się w takie głupoty, żeby kogos obrażać, bo > nie mamy na to czasu i jesteśmy za poważni, żeby nie powiedzieć za starzy na > takie rzeczy. Kicia pisze na wielu forach ( czytałam )i to ze swoimi > rówieśnikami, więc może to ktoś z nich. Telefony obraźliwe były do niej z > Częstochowy. W tym mieście mieszka Nieświęty, ale czy ktoś go posądza, bo ja > dam sobie łapę uciąć, że to nie on. > > Ja mam czyste sumienie i nie mam nic do ukrycia. > Co do wątku, jeśli nawet wątek upadnie, to znajomości, które zawarłam, > pozostaną.Jeśli padnie, to nie z mojej winy. Pozdrawiam wszystkich. Mogę się pod tym tylko podpisać. Odpowiedz Link Zgłoś
elissa2 Re: Dostałam taki list ( nie ważne od kogo ) 03.10.06, 21:08 florentynka napisała: > > Mogę się pod tym tylko podpisać. > I ja również! Odpowiedz Link Zgłoś
anusia100 A_ska 26.09.06, 11:06 "a czy u nas kiedykolwiek bylo niemilo ????" dotyczylo to stanu mojego ducha, powrot KTCT to sprawil :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Witam. 26.09.06, 13:38 Witam Szubrawca po raz pierwszy i Crimena po dość długiej nieobecności. szubrawcze, dzięki za komplementy - miło mi. Dobrze,że już się prawie wszyscy tu spotkaliśmy. Flo też się odezwała, no i Dorcia. Miłego dnia wam wysłałam. Do wieczorka. Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: Witam. 26.09.06, 14:22 Mam nadzieję, że i Nieświęty się nam odnajdzie. Chyba się z nim zobaczę w jego pięknym mieście 17.X, ale nie mam pewności w 100%. Kabe wieczorkiem z pewnościa też wpadnie. Panów zapraszam na haneczka1950.blox.pl Jest tam myszka dla nich. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia000 Re: Wątek dla starych i młodych optymistów i nie 26.09.06, 17:04 optymistycznie??prosze bardzo- jestem najszczesliwsza kobiet na swiecie, wraz z moim chlopakiem w styczniu spodziweamy sie coreczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: Wątek dla starych i młodych optymistów i nie 26.09.06, 19:44 O! I Karolcia tu jest! Jeszcze jedna osoba wiecej, prima. Dalej tak Odpowiedz Link Zgłoś
kiki1102 Re: Wątek dla starych i młodych optymistów i nie 26.09.06, 20:59 Pozdrawiam:))Rośnij wąteczku ,rośnij ... mocą swą uracz niedowiarków pesymistycznych.Zaszczep pogodę ducha i uśmiech od ucha,do ucha:)) Dzień wspomnienie lata... Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwatrzynastka Re: Wątek dla starych i młodych optymistów i nie 26.09.06, 21:54 I ja pozdrawiam wszystkich wieczorową porą. Mam nadzieję, że dzisiejszy piękny i słoneczny dzień minął Wam równie cieplutko i słonecznie. Parmesan, przejmiesz nocne czuwanie? Ja już oddaję się w objęcia Morfeusza, bo raniutko pobudka. Miłej nocki Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: Wątek dla starych i młodych optymistów i nie 27.09.06, 05:15 Alez chetnie, swiatelko przytlumione jest i radyjko z cicha pogrywa. Plonaca swieca na stole poprawia nastruj. Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: Wątek dla starych i młodych optymistów i nie 27.09.06, 10:40 Witam w słoneczna środę w naszym wesołym grajdołku.Do kina się dziś wybieram, ploteczki=pogaduszki też będą. A z kim? zagadka. Rozwiązanie wieczorkiem. Miłego dzionka dla optymistów i nie tylko. Witam nowe osoby. napiszcie coś o sobie, jeśli można spytać. Czy Szubrawiec ma swój blog/ Nie moglam znaleźć... Wszystkich zapraszam hanula1950.blox.pl haneczka1950.blox.pl hanula1950.w.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
elissa2 Zapraszam na lunch! :) 27.09.06, 12:22 Nakryłam nasz forumowy stół w naszym forumowym aneksie - jadalni lnianym obrusem ... Na nim waza z pyszną prowansalską zupką ze świeżych pomidorów z chrupiącymi warzywami julienne i siekanymi świeżymi ziołami. Do tego "paluchy" drożdżowe z serem lub świeża bagietka. Proszę się częstować! :) Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: Zapraszam na lunch! :) 27.09.06, 13:05 No to obiadek mam z głowy. Ale to pyszne.Dzięki za zaproszenie do stołu. Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: Zapraszam na lunch! :) 27.09.06, 19:09 A jeszcze dodam, że pasożytem jestem, bo ona mi to kino postawiła... Odpowiedz Link Zgłoś
kabe.wawa D o b r a n o c 27.09.06, 23:22 crimen napisał: > A piwo?;) Piwo było :) Crimen, czy w Bieszczadach już jesienny karnawał barw, czy nadal są zielone wzgórza? A film "Zakochany Paryż" to podróż po stolicy miłości. Paryż - nastrojowy, kapryśny, dramatyczny; różne spojrzenia na miłość, nie tylko według romantycznego przepisu, w którym mieszają się wino, kafejka na Montmartre i czerwone usta Amelii...W Paryżu wszystko jest możliwe. I to by było na tyle. Bye-bye! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: D o b r a n o c 27.09.06, 23:28 Pytałem kto stawiał piwo? Też Ty? A w Bieszczadach jest właśnie ten tydzień. Sam nie jadę, bo mam weekendowe zajęcia, ale zleciłem przygotowanie dokumentacji:) Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Dobry czwartek. 28.09.06, 12:25 Piwo postawiłam sobie sama - to wczorajsze. dziś w W-wie pada deszcz, a więc balkon sam mi się podlewa. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Dobry czwartek. 28.09.06, 13:04 Czyli medytujesz w deszczu:) W czasie deszczu dzieci się nudzą. A damy???;) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Witam serdecznie:) 28.09.06, 15:21 Mam małą prośbe,nie piszcie meili na wesołą_kicie,ze względu na to ze mam nadal nieprzyjemne wiadomosci.Prośbe i powód podałam na tamtym wątku,ale chyba nie wszyscy go czytali. Jak coś to piszcze na tego meila z tabelki.Prosze Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: Witam serdecznie:) 28.09.06, 15:32 ja też, ja też :))))) Niestety brak czasu (ostatnio chroniczny). Ale myślę o was. Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: Puk puk 28.09.06, 19:46 No, nareszcie zastukał Nieświęty. Crimen, damy nie nudzą się nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: Puk puk 28.09.06, 21:28 Gdzie A_skę wywiało? Kiedy KTCO się odezwie? Co taka cisza? Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Z przyczyn osobistych 28.09.06, 22:12 mam dla jednych złą a dla innych dobra wiadomość.Ze wzgędu na meile jakie dostaje musze opuscić Wasz wątek.Nie chciałam mieć w sród Was wrogów,ale cóż stało się.Jest mi przykro ,ale nie mam innego wyjścia.Tym co mnie jeszcze lubia ,życze spokojnych dni .Mam nadzieje,że z 3 osobami bede mieć kontakt na gg. Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: Z przyczyn osobistych 29.09.06, 00:04 Kicia, nie zgadzam się, żebyś nas opuszczała. Tu masz tylko przyjaciół. PS Dlaczego tylko z 3? Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: Z przyczyn osobistych 29.09.06, 09:04 co ma wątek do tego? czyżby to z tego grona ci wypisywali? Poza tym odchodząc sprawiasz przykrość tym , którzy cię lubią. Zostań, nie sprawiaj satysfakcji łobuzom. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwatrzynastka Re: Piątek czy sobota? 30.09.06, 00:25 Sobota właśnie zaczęła się przed kilkoma minutami. Wpadłam, żeby zobaczyć co u Was słychać. Zmartwiła mnie wiadomośc o Kici, nie bardzo chce mi się wierzyć, że to ktoś od nas robi jej takie brzydkie żarty. Znów nam zniknęła KTCT, A_ska pewnie zapracowana. Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwatrzynastka Czy wiecie, że dziś jest Dzień Chłopaka? 30.09.06, 00:28 Wszystkiego Najlepszego dla naszych forumowych Chłopaków! Odpowiedz Link Zgłoś
mandy4 Dobrago dnia 30.09.06, 07:55 Miłego dnia życzę wszystkim a chłopakom pięknych usmiechów od spotykanych dzisiaj dziewcząt. Też nie chce mi się wierzyć by ktoś od nas pisał do Kici nieprzyjemne @. Już kilka razy się zdarzało, że ktoś podszywał się pod kogoś z nas dodając do nicka jakąś drugą literkę lub cyfrę, np. 2 x s lub 2 x zero. Może tak jest i w tym przypadku. Mało zaglądam na forum przez chroniczny brak czasu lub braku dostępu do internetu. Obiecuje poprawę. Wszystkim przesyam @ garść muszelek i błękit nieba. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
mandy4 Re: Dobrago dnia 30.09.06, 08:15 KTCT @ do Ciebie wróciła. Czyżbyś miała zapełnioną skrzynkę? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mandy4 Re: Dobrago dnia 30.09.06, 08:19 W @ brzydki bład mi się wkradł. Ma być z a nie ze. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Z przyczyn osobistych --Sławku 30.09.06, 22:10 wsumie masz racje ,pisząc ,że odchodząc daje satysfakcje tej osobie. Ale nie wiem ,czy jak zostane meile sie nie pogorsza .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Z przyczyn osobistych --Flo 30.09.06, 22:00 Flo,napisałam 3 osoby bo tylko z Hanulą,Parmesanem i Mikołajem , mam kontakt na gg .Wiem,że mam wśród Was przyjaciół,ale te meile mnie już całkowicie wykończyły:( I musze odpocząć psychicznie od tych wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Wątek dla starych i młodych optymistów i nie 30.09.06, 10:49 A co mi szkodzi...wpiszę się jako optymistka :)) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwatrzynastka Re: Dobrego dnia 30.09.06, 16:06 Dzięki Mandy za tą garśc muszelek z mewą w tle, tak jak i Hanuli powiało mi morzem :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Chłopcy:) 30.09.06, 20:40 z okazji Waszego dnia słodkie buziaczki <onajego> <cmok>.Obyście zawsze byli słodkimi i miłymi optymistami :) Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Chłopcy:) 01.10.06, 13:12 Dziękuję wszystkim dziewczyną że pamietały o chłopakach :] Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwatrzynastka Dzień dobry 01.10.06, 14:58 Dziś jest pochmurny i desczowy dzień. Mam nadzieję, że u Was jest więcej słonka Miłej niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: Dzień dobry 01.10.06, 19:48 Od 18.30 do 19.45 była straszna burza. Lało jak z cebra. Przesiedziałam w wannie, bo boję się burzy, a w łazience mniej słychać. Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Dzień dobry 01.10.06, 19:56 Oj dobry:/ U mnie też leje ,ale bez burzy:) Hanulka,najlepiej schowaj sie wtedy pod kołderke i nie myślec o TYM co dzieje się za oknem.Jako dziecko,bałam sie burzy, schodziłam do pokoju rodziców,i raz jak była burza rodzice przyszli zobaczyc co ja robie .A ja słyszac ich udałam ,że spie:) ,a tak naprwade miałam zamkniete oczy i wspominałam udane wakacje:) I od tego czasu burzy sie nie boje:) Odpowiedz Link Zgłoś
danuta-r-pl Re: Dzień dobry 02.10.06, 13:12 Witam!! Troche się zachmurzyło!! Szkoda!! Ciekawi mnie rozwiązanie problemu z kimś, kto na forum /nie tylko na tym atakuje ludzi. Wiem, ze tutaj też się to wydarzyło i chętnie się włączę, bo to przykra i męcząca sprawa.Pisałam o tym @ do Hanuli, jako gospodyni tego wątku, a także do innych załozycieli wątków na innych forach, gdzie jestem widzem i czytelnikiem takich napaści. Pogróżki, wulgaryzmy jakie w takich mailach są wypisywane nie są wcale zabawne, widziałm kilkanaście przykładowych, współczuję Kici, która jest z nami już dlugo, jeśli ona takie otrzymuję, a sądzę, że takie, skoro tak reaguje. Byly na FT ataki na kilka osób, zawsze tylko na panie, fajną, sukę, ankę, na mnie również, tego lata, dlatego mam nowy nik. Pozdrawiam - Danuta i życzę rozwiązania tej sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: Dzień dobry 02.10.06, 13:47 W stolicy dziś od rana pochmurno, chyba zanosi się na deszcz...zanosi się na deszcz czy też nie, wszystko mi jedno. I tak mam dobry humor.Zdjęcia z wczorajszych obchodów Dnia Seniora już do blogu wstawiłam. Zapraszam. hanula1950.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia może wrócicie moze nie :( 03.10.06, 21:11 Witam Was .Nie bede pisać za wiele , tylko kilka słów wyjaśnień.Jest mi bardzo przykro,że tak sie stało,jak sie stało,że oedszliście z watku przez moja sytuacje.Pisząc całą sprawe ,nie przewidziałam ,że tak sie stanie .Bardzo Was polubiłam i wiedzcie,że nie chciałam nic złego dla Was.Żałuje,że posłuchałam kilku osób i o tym napisałam.Jeśli możecie to pomińcie ta sprawe i wróccie na watek . Przepraszam,że ta osoba zyskała coś zupełnie innego niz chciała mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Błagam kicia wróć 03.10.06, 21:24 Nawet Perfect cię prosi:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Cholera 03.10.06, 21:31 że też zawsze się jakaś świnia znajdzie :( Wracaj Kicia!!! P.S. Jeśli chcesz to prześlij mi takiego maila jako załącznik, postaram się rozszyfrować kto to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: może wrócicie moze nie :( 03.10.06, 21:30 nie sądzę zeby wątek sie sypał co prawda rzadko tu teraz jestem ale sie nadrobi bo Was lubię Kicia nie przesadzaj że coś się dzieje przez Ciebie Zawsze sie pojawiaja troole Nikt tak nie myśli Hanula Nie napisałaś kto Ci to napisał to uważam że nie ma potrzeby się do tego odnosić Buziaczki posyłam Aha nie jestem na bieżąco ale nie widze KtCt Czy coś się z nią dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
elissa2 Re: Wątek dla starych i młodych optymistów i nie 03.10.06, 21:42 Czy ja czegoś nie rozumiem? Czy nie wiem? Przecież jesteśmy wszyscy! Regularnie meldujemy się. Rzadziej może bo ... Zaganiani trochę, zalatani, więcej też przebywamy na świeżym powietrzu by nacieszyć się złotą polską jesienią ... KTCT pisała, że jeszcze troszkę to potrwa zanim będzie z nami. Bardzo jej brak, to fakt ale skoro siła wyższa to cierpliwie czekamy. Kicia też przecież jest i w swoim poście nie napisała wcale, że nas opuszcza. I dobrze! Kochani, zerknijcie do poprzednich wątków. O ile dobrze pamiętam to każdy zaczyna się takim jakimś zawirowaniem. Widocznie taka już nasza tradycja. :))) To co? Przechodzimy do "porządku dziennego"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Ostrzezenie 03.10.06, 23:53 Krazy z tego adresu ciezki wirus Symantec, E-Mail-Proxy hat folgende E-Mail-Nachricht gelöscht: Von: "Itowska" <itowska@telepizza.pl> An: "Nc-zukroije" <nc-zukroije@netcologne.de> Betreff: Leonarde Prosze uwazac i nie otwierac tego adresu. Odpowiedz Link Zgłoś
elissa2 Bardzo fajny, bardzo optymistyczny, bardzo ciepły 03.10.06, 22:07 film był przedwczoraj w tv. "Wpadka" - angielsko-niemiecka komedia obyczajowa z 2001r. W jednej z głównych ról Andie MacDowell (lubię ją!) www.filmweb.pl/FilmDescriptions?id=9320#9320 Nie oglądałam od początku bo za późno go odkryłam. Może jeszcze będą powtarzać. Polecam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Witam sie z Wami cieplutko:) 04.10.06, 08:41 "Wpadka"to faktycznie dobry film ,ja jednak nie oglądałam 15 minut końca filmu . Za oknem juz jest jesliennie ,ale wśród was wiosennie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: Witam sie z Wami cieplutko:) 04.10.06, 08:59 Niestety, jakoś mi ten film umknął, po waszych wypowiedziach żałuję.Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
elissa2 I ja Was cieplutko witam! :) 04.10.06, 14:39 U nas znowu cieplutko! Oby tak do ... Wigilii! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiki1102 Re: I ja Was cieplutko witam! :) 04.10.06, 20:54 Witam,że deszcz?co tam,gdy uśmiech na twarzy szaruga niestraszna:)) Dzień wspomnienie lata... Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Klaniam sie wszystkim... 04.10.06, 22:14 ...jest tu jeszcze zlota (mozna by powiedziec Polska) jesien, tylko ze to nie Polska Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: Klaniam sie wszystkim... 05.10.06, 09:51 Miłego dnia dla wszystkich. Mnie dziś czeka zabiegany dzień, ale przez to na nudę nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: Dzień Dobry! :) 05.10.06, 15:00 Piesek w kaloszach i z parasolem jest u mnie w blogu hanula1950.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: Dzień Dobry! :) 06.10.06, 00:02 Za porada 13 nowy GG sciagnalem i mi ladnie radyjko gra, akurat przeboje z lat 80. Eh, gdzie te czasy sa? Odpowiedz Link Zgłoś
elissa2 Re: Dzień Dobry! :) 06.10.06, 11:59 slawek004 napisał: > dobrego wekendu życzę:) > I vice versa! :) Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: Dzień Dobry! :) 06.10.06, 12:43 Wczoraj byłam na filmie Plac Zbawiciela. Bardzo dobry, choć ciężki film. Wszystkim polecam. Nie myślałam, że Ewa Wencel jest tak dobrą aktorką.Recenzję filmu zamieżciłam na hanula1950.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: Dzień Dobry! :) 06.10.06, 20:10 Wygrałam nagrodę w moich delikatesach. Był konkurs paragonowy. Dostałam piękny ręcznik i słabiutki aparat foto, który dam wnusi do zabawy. Ale liczy sie to, że coś po raz pierwszy w życiu wygrałam!Cieszę się okrutnie. Miłego i wesołego weekendu życzę. W stolicy jutro będzie wesoło - tyle manifestacji w jednym i to moim mieście! Odpowiedz Link Zgłoś
elissa2 Hanula, :) 06.10.06, 23:33 Wygranej gratuluję! :) A jutro ... hmmm, wesoło-niewesoło ... Uważaj na siebie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: Dzień Dobry! :) 07.10.06, 02:57 Hanulko, gdzie idziesz zamanifestowac? Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: Dzień dobry w sobotę. 07.10.06, 09:32 To przykre. Kuruj katar. i wygrzej sie. PO i tak zwyciezy. Odpowiedz Link Zgłoś
elissa2 Dzień Dobry w piątek! :) 06.10.06, 11:58 Dobrej pogody Wam życzę! I aury i ducha! :) Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Wieczór dobry 07.10.06, 18:50 Parmesam, dzięki za przepis na szybkie gołąbki. Dziś ściągnęłam, jutro będę robić.Coś mnie napadło. Odpowiedz Link Zgłoś
elissa2 Re: Wieczór dobry 07.10.06, 18:55 hanula1950 napisała: > Parmesam, dzięki za przepis na szybkie gołąbki. Dziś ściągnęłam, jutro będę > robić.Coś mnie napadło. > Ja je nazywam ... "leniwe gołąbki". :) A ja zaraz rozpoczynam eksperyment. Ma wyjść najlepsza szarlotka świata. :) I albo się uda albo będzie ... gniot! :D :))) Miłego Wieczora! :) Odpowiedz Link Zgłoś
elissa2 Re: Dobrej niedzieli. 08.10.06, 18:29 hanula1950 napisała: > Elisso, czy szarlotka w/g mojego przepisu? Jeśli tak, to z pewnością sie uda. > Hanulko! Nie, nie według Twojego przepisu! Ja ..., Ja ..., musiałam go przegapić! Gdzie go szukać? A może mi podeślesz? Bo moja jabłonka ... "zwariowała"! Pysznych jabłek zatrzęsienie a wokół ... same leniwce. Nikt nie chce! :) Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Już poniedziałek 09.10.06, 09:17 Przepis Elisso na łatwy i prosty sernik oraz szarlotkę bezwysiłkową znajdziesz w moim blogu hanula1950.blox.pl w kategorii ,,Ja", ale musisz się cofnąć, bo dałam go w połowie września ( chyba). Wszyscy bardzo chwalili w komentarzach. Odpowiedz Link Zgłoś
elissa2 Re: Już poniedziałek 09.10.06, 14:56 hanula1950 napisała: > Przepis Elisso na łatwy i prosty sernik oraz szarlotkę bezwysiłkową znajdziesz w moim blogu > hanula1950.blox.pl > w kategorii ,,Ja", ale musisz się cofnąć, bo dałam go w połowie września ( > chyba). Wszyscy bardzo chwalili w komentarzach. > Dziękuję! Znalazłam! :) Moja też się świetnie udała (na kruchym cieście z dodatkiem skórki pomarańczowej, jabłka pod budyniową pierzynką), do tego stopnia, że wczoraj piekłam drugą blaszkę. A teraz, za kilka dni spróbuję Twojej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojewa Re: Wątek dla starych i młodych optymistów i nie 08.10.06, 12:30 A,że i ja jestem pozytywnie nastawiona to się dopisałam. Niech Wam się wątek zdrowo rozwija i rośnie jak na "piwku"!!! Pozdrawiam i miłego dnia PS wszystkich pozostałych dni też miłych życzę!!!!!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: Wątek dla starych i młodych optymistów i nie 08.10.06, 12:41 Witaj wojewo. Parmesan - gołąbki wyszły pyszne - dzięki za przepis. Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: Wątek dla starych i młodych optymistów i nie 09.10.06, 15:30 Ciesze sie, to jest cel calego cwiczenia by i inni byli zadowoleni i im smakowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Witam we wtoreczek 10.10.06, 11:37 Owocny dzień wczoraj miałam = prezent ślubny kupiłam. Ślub w sobotę.Roztargniona strasznie byłam, o czym w blogu napisałam hanula1950.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: Dzieńdoberek! :) 10.10.06, 20:18 U wnucząt dziś byłam . Rosną jak na drożdżach, a ja chyba maleję na stare lata. Rosnę w szerz=straszne! Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Przeprosinki 10.10.06, 21:31 Przepraszam, ze do mojego blogu nie można było dodawać komenterzy bez logowania. Teraz już wszystko naprawiłam . Można dodawać bez logowania, a więc zapraszam hanula1950.blox.pl haneczka1950.blox.pl hanula1950.w.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Diabeł 11.10.06, 18:08 Byłam na filmie ,,Diabeł ubiera się u Prady". Film raczej babski, ale kreacja Meryl S genialna. W sumie zobaczyć można. Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: Dzień dobry w piątek trzynastego! 13.10.06, 21:07 Hanulko nie koniecznie 13 musi byc pechowa. Zobacz szczesliwa 13. Jej 13 pechowo sie nie okazala. Odpowiedz Link Zgłoś
elissa2 Re: Dzień dobry w piątek trzynastego! 13.10.06, 21:50 Dla mnie piątek trzynastego nie jest pechowym dniem. A tym bardziej trzynastka. I stwierdzam to pomimo tego, że dzisiejszy dzień był koszmarny. Ale nie data tu winna ... Chore przepisy, bajzel, asekuracja urzędników, niekompetencja ... braki w dobrym wychowaniu nawet u ludzi wykształconych. :( Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: Dzień dobry w piątek trzynastego! 13.10.06, 21:52 i Elisso powszechny tzw. tumiwisizm Odpowiedz Link Zgłoś
elissa2 Re: Dzień dobry w piątek trzynastego! 13.10.06, 22:21 parmesan napisał: > i Elisso powszechny tzw. tumiwisizm > Tak, niestety też. Odpowiedz Link Zgłoś
elissa2 Sobotnie Dzieńdobrości! :) 14.10.06, 13:55 Z trudem ... ale "przeciera się" ta obiecywana ładna pogoda. :) Wczoraj była u nas potworna zimnica, jakby śnieg miał zaraz spaść. Miłego Dnia! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiki1102 niedziela 15.10.06, 17:56 Witam jak najbardziej pogodnie w ten pochmurny ,już właściwie wieczór:))Jako rasowa optymistka mam chwilowo nazbyt podły nastrój.Nic to ,jutro będzie lepiej...ale naiwniaczka ze mnie:)) Dzień wspomnienie lata... Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Poniedziałek 16.10.06, 13:49 Trochę humoru z życia wziętego : Zjechał samochodem po schodach, bo za bardzo ufał nawigacji satelitarnej Karkołomnym zjazdem po schodach na placu budowy i unieruchomieniem samochodu koło toalety dla pracowników zakończyła się jazda mieszkańca Rudolstadt w Turyngii, który ślepo zaufał systemowi nawigacji satelitarnej. 53-letni kierowca posłusznie skręcił w prawo, gdy taki manewr zalecił mu system GPS, nie bacząc, że do skrzyżowania było jeszcze dobre 30 metrów. Naprawa schodów, którymi zjechał swym terenowym samochodem, będzie kosztowała 2 tysiące euro, usunięcie drobnych uszkodzeń pojazdu - ok. 100 euro. Ponadto, za nadmiar zaufania do nawigacji satelitarnej kierowca musi zapłacić mandat wysokości 35 euro. Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: Poniedziałek 17.10.06, 00:32 Hmm, tzn ze faceci po 50 nie powinni samochodem jezdzic? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: Poniedziałek 17.10.06, 19:35 Hi, hi, mój ojciec ma 80 i jeszcze samochodem jeździ! Ale on na drogę patrzy, GPS-u na szczęście nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: Poniedziałek 19.10.06, 00:15 :(( nikogo niema? Hmm, dziwne? Pomor jakis czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Już czwartek... 19.10.06, 09:56 Rozgryzam swoja nową komórkę i nic mi z tego nie wychodzi. Widać tępota jakaś mnie ogarnęła, instrukcji czytać nie umiem czy co ? Troche humoru na czwartek: Porcja Dobrego Humoru Rozmawiają owoce egzotyczne: - Jestem kiwi. Co każdego ożywi. - Jestem cytryna. Lubi mnie rodzina. - Jestem marakuja. Nie wiem, co powiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
kiki1102 Re:a w sobotę... 21.10.06, 18:08 Obgryzam pyszne,soczyste jabłuszko i oczywiście witam wszystkich:)) Dzień wspomnienie lata...ach Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re:a w sobotę... 22.10.06, 00:20 Jabluszka sa zawsze dobre, nie tylko w sobotnie popoludnie Odpowiedz Link Zgłoś
kiki1102 ReSłońce... 22.10.06, 15:51 ...gorące w niedzielne popołudnie.Dzień dobry:)) Dzień wspomnienie lata... Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Co sie dzieje z naszym watkiem...? 23.10.06, 14:54 Umiera smiercia naturalna? Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Co sie dzieje z naszym watkiem...? 23.10.06, 21:23 Parmesan ,na to pytanie nikt nie zna odpowiedzi. Witam Was po długiej nie obecnosci,posyłam Wam buziaczki.I znowu znikam na jakiś czas, do chwili jak nie naprawie własnego komputera :/ Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Wtoreczek. 24.10.06, 07:44 Humor z zeszytów szkolnych • Białe motyle, których dzieci żrą kapustę, nazywają się kapuśniaki. • Do chorób zawodowych zaliczamy: pylicę, gruźlicę i rzeżączkę. • Układ oddechowy służy do wydalania płuc z organizmu. • Dziedziczność pozwala wyjaśnić, dlaczego - skoro dziadek i ojciec nie mieli dzieci - także i my będziemy bezdzietni. • Ja nie wierzyłem w bociany, ale one są naprawdę, co widziałem w locie. Odpowiedz Link Zgłoś
elissa2 Re: Wtoreczek. 24.10.06, 12:25 hanula1950 napisała: > Humor z zeszytów szkolnych > • Białe motyle, których dzieci żrą kapustę, nazywają się kapuśniaki. > • Do chorób zawodowych zaliczamy: pylicę, gruźlicę i rzeżączkę. > • Układ oddechowy służy do wydalania płuc z organizmu. > • Dziedziczność pozwala wyjaśnić, dlaczego - skoro dziadek i ojciec nie mieli > dzieci - także i my będziemy bezdzietni. > • Ja nie wierzyłem w bociany, ale one są naprawdę, co widziałem w locie. > Hihihihihi ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
elissa2 Re: Co sie dzieje z naszym watkiem...? 24.10.06, 12:29 parmesan napisał: > Umiera smiercia naturalna? > Udzielmy mu pierwszej pomocy! > Dlaczego? > A no nie wiem tego ... :( Odpowiedz Link Zgłoś
elissa2 Witaj, Witaj Parmesanie! :) 24.10.06, 12:30 Co dziś jadłeś na śniadanie??? hihihihi ... Odpowiedz Link Zgłoś