kruszynka_85 27.09.06, 22:17 Macie może jakieś? Papierosy, czekolada, telewizor? Ja nie mogę obyc sie bez komputera , internetu, telefonu komorkowego i ociekajacych sosem czosnkowym hamburgerow ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Uzależnienia ;) 27.09.06, 22:23 Forum, snickersy, komórki (mam dwie...). Odpowiedz Link Zgłoś
lutea Re: Uzależnienia ;) 28.09.06, 00:25 czekolada z orzechami i biała ( ale tylko milka) Odpowiedz Link Zgłoś
yoniska Re: Uzależnienia ;) 28.09.06, 08:18 ja też papierosy... głupi nałóg. Lubie alkohol, ale piwo mnie juz nie kreci..wole wino, a najbardziej lubie jasia wedrowniczka, hehe. O kompie to narzeczony już glosno mówi, ze potrzebny odwyk.. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Uzależnienia ;) 28.09.06, 09:29 fitness, kofeina (cola, kawa, red bull), jablka, net + telefon komorkowy Odpowiedz Link Zgłoś
limooonka Re: Uzależnienia ;) 28.09.06, 10:18 zapomnialam dodac ze cola z cytryna oczywisice :) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Uzależnienia ;) 28.09.06, 10:32 Wino. Czerwone. Kawa codziennie rano. Kupowanie płyt i książek, nałóg straszny. Nie mieszczą mi się w mieszkaniu. Internet i komórka niby tak, ale na wakacjach nie używam tego wcale, więc to częściowe uzależnienie. Zdecydowanie jeden mężczyzna, ale to inna para kaloszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka_85 Re: Uzależnienia ;) 28.09.06, 11:15 Powiadasz ksiazki, no Sumire, jesli bedziesz miala ochote ich sie kiedys pozbyc to moje okno jest otwarte na ksiazki, mozna je wrzucac przez nie w dowolnych ilosciach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Uzależnienia ;) 28.09.06, 11:19 ych, no właśnie problem polega na tym, że nie jestem w stanie się ich pozbywać. mam jeszcze książki z wczesnego dzieciństwa. trzeba było większe mieszkanie kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka_85 Re: Uzależnienia ;) 28.09.06, 11:25 Ja planuje miec osobny pokoj na biblioteczke.. boje sie ze zajmie on wiecej miejsca niz salon hehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
velika Re: Uzależnienia ;) 28.09.06, 12:03 -forum -słodycze- w każdej postaci, mogłabym jeść i jeść...ale nie chcę specjalnie tego nałogu zwalczyć, jakąś przyjemność z życia mieć trzeba -książki i gazety- czytam dosłownie wszędzie-przed telewizorem, podczas posiłków, przed kompem. Uwielbiam teź wszelkie księgarnie i serce mi się kraja na myśl że nie stać mnie na tyle fantastycznych książek. Na razie musi wystarczyć biblioteka i kupowanie mi książek na prezent -winko- mogłabym pić codziennie, ale ograniczam:] -informacje- muszę być na bieżąco ze wszystkim, dzień zaczynam od TVN24. Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: Uzależnienia ;) 28.09.06, 13:27 ostatnio nazbierało się pare. Głównie są to potrawy jakoże nie palę i nie piję:-) hmm...Mcdonalds - uwielbiam fast foody, frytki, kanapki, moglabym je jesc tonami. na szczescie ani fundusze ani pogarszajaca sie figura mi na to nie pozwalaja;-)) - nachosy chilli kupowane w wypozyczalniach kaset Beverly Hills - najlepsze jakie jadlam, zyc bez nich nie moge - coca cola: pare łyczkow dziennie musze wypic! - zakupy ciuchowe ( na szczescie czas i brak kasy nie pozwalaja mi wymieniac co chwila garderoby:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
prabucianka Re: Uzależnienia ;) 28.09.06, 16:04 internet, frytki, kawa z mlekiem, granie w The Sims, piwo miodowe;) Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia007 Re: Uzależnienia ;) 28.09.06, 17:44 gorzka czekolada wedla, kawa, kupowanie koralików i połfabrykantów na allegro, oczywiscie net i komórka Odpowiedz Link Zgłoś
kajusieczka Re: Uzależnienia ;) 13.10.06, 23:34 gra ktora zżera mi pol zycia, internet, seriale, na wiecej nie mam czasu.. Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: Uzależnienia ;) 14.10.06, 10:04 jedzenie. to najwieksze uzaleznienie. nie potrafie sobie odmowic jedzenia :) pozatym internet,telewizja i telefon komorkowy.. i chipsy :) mniam Odpowiedz Link Zgłoś