proces7 28.09.06, 22:48 Edgar i Maria plus Lis. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
proces7 Re: Co z tą Polską? 28.09.06, 22:49 Wałęsa twierdzi, że on wiedział. Pewnie, że wiedział, wszyscy wiedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Nowe wybory? 28.09.06, 22:50 Szkoda kasy, twierdzi Wałęsa. Przecież będzie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Lepper chwali Wałęsę... 28.09.06, 22:51 Balcerowicza już bronił. Czy jest w Polsce ktos, kogo Lepper nigdy nie poprze? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Brak estetyki 28.09.06, 22:54 Rokita zarzuca brak estetyki całemu zdarzeniu... Beger jest nieestetyczna, czy łysina i zęby Rokity. E, nie! Pewnie chodziło mu o wzrost Kaczyńskich. Chyba to koniec Kaczyńskich, a wyglądało, jakby kaczka z gąską się witała... Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Brak estetyki 28.09.06, 22:54 Dorn zna Hegla! Nie jestem zaskoczony. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Czy polityk może mieć brudne skarpetki? 28.09.06, 22:56 Jest przerwa, wezme prysznic i zmienię skarpety. Niby politykiem nie jestem, ale jakoś mi tak niezręcznie i nieświeżo się zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Co z tą Polską? 28.09.06, 22:59 Skojarzenie reklamowe: honor i słowo polityka są bezcenne, za resztę zapłacisz kartą Visa. Często daję łapówki, ale jeszcze nigdy nie była ona "kasowana" na terminalu do kart elektronicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Lis dostaje brawa 28.09.06, 23:04 A Dorn nie... Czyki Dorna do Polsatu, a Lisa do Rządu RP? Lis na Prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Wybory? 28.09.06, 23:07 Dorn twierdzi, że Kaczyński nie wyklucza. Ale ceni sobie słowa, jeśli nowe wybory, to kwestia nie >>miesięcy<< a >>dni<< może >>tygodni<<. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Lepper 28.09.06, 23:08 Jest! Twierdzi, że jest zdenerwowany, acz mówi spokojnie. Zupełnie jak rasowy polityk, by nie powiedzieć mąż stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Begier 28.09.06, 23:10 Szlachetne postępowanie "Begier", nie zadbała o dobro rodziny, o pieniądze, a o dobro Polski! Lepper to powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Begier 28.09.06, 23:12 Wszystko gra, weksle PiS-u są też "in blanco". Nie wiedziałem, ze w Sekmie znają prawo wekslowe. Powiem szczerze, że miałem z tym sporo do czynienia, a znam tylko dwie osoby, które kumają, o co biega w prawie wekslowym. A tu patrzcie, tylu fachowców od weksli. Zaczynam podziwiac kompetencje i wiedze posłów. Znają prawo wekslowe! Odpowiedz Link Zgłoś
lejdik Re: Begier 28.09.06, 23:12 LepPier?:> ps. bo tutaj też bardzo ładnie napisałes;):D Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Begier 28.09.06, 23:14 O fajnie, że jesteś, będzie mi raźniej, lady. Odpowiedz Link Zgłoś
lejdik Re: Lepper 28.09.06, 23:20 Tak, jestem, chociaż nie ukrywam, że mam dość obojętny stosunek do całej 'BergerGate'... Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Lepper 28.09.06, 23:22 lejdik napisała: > Tak, jestem, chociaż nie ukrywam, że mam dość obojętny stosunek do > całej 'BergerGate'... Będziesz moją asystentką;) Odpowiedz Link Zgłoś
lejdik Re: Lepper 28.09.06, 23:26 proces7 napisał: >Będziesz moją asystentką;) ale do asystentury też mam stosunek obojętny bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Lepper 28.09.06, 23:30 lejdik napisała: > ale do asystentury też mam stosunek obojętny bardzo... Tu nie chodzi o jakość stosunku, lady. Chodzi o sam stosunek, który mamy bądź będziemy mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Lepper powoła rząd 28.09.06, 23:15 Który złoży dymisję... I Rokita jest głąb, bo walczy z Samoobrona, a Polsce potrzebny jest spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Lepper powoła rząd 28.09.06, 23:17 Lepper jest sprytniejszy od ABW. Tak twierdzi. Wspomagac partię może każdy, ale nie może przekupywać! Gdybym chciał wspomóc Panią Beger i pomógł jej spłacić zaległe kredyty, to nie jest to korupcja, absolutnie! Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Mój Pierwszy Premier 28.09.06, 23:19 Jeden z nielicznych przypadków w mojej karierze wyborcy, gdzie Premierem Rządu został ten, na którego głosowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Mój Pierwszy Premier 28.09.06, 23:21 Zasada lekarska: po pierwsze nie szkodzić. Nie mówiłem? Im więcej awantur, im więcej politycy zajmują się sobą, tym mniej ich w gospodarce. A gospodarka ma się świetnie i żaden rząd jej nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Mój Pierwszy Premier 28.09.06, 23:23 Mazowiecki: to było naganne. Ma rację, było. Nie żałuję, że głosowałem na Tadeusza, słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Mój Pierwszy Premier 28.09.06, 23:26 Weksle są złe, to oczywiste. Tyle, że wekslami powinny zająć sie dawno: US i prokuratura. Pozytywy. Trzeba myślec pozytywnie, ludzie się oburzą i pójdą do wyborów. Obstawiam, ze frekwencja podskoczy vs frekwencja ostatnich wyborów o jakieś 2 %, czyli do 42 %. Lepiej się poczułem, gdy zobaczyłem Mazowieckiego. Siła Spokoju! Odpowiedz Link Zgłoś
lejdik Re: Mój Pierwszy Premier 28.09.06, 23:29 To ja jednak przyniose spinacze...Trzeba te Twoje pobożne życzenia wziać i spakowac w osobny segregator... Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Lis medialny 28.09.06, 23:28 Na koniec Tadeusz Mazowiecki. Zakończenie musi być takie jak w Hollywood, dobro zwycięży. Miejmy siłę, nadzieję i zachowajmy spokój. Mazowiecki uspakaja, jak kiedyś Papież. Odpowiedz Link Zgłoś