Dodaj do ulubionych

Zaczynamy zajęcia

01.10.06, 11:45
od jutra....

zaczynamy zajęcia...
Ja trzeci rok...
Nie chce mi się!!!:/
Obserwuj wątek
    • kruszynka_85 Re: Zaczynamy zajęcia 01.10.06, 11:55
      To tak jak ja..
      tylko że jutro mam dzień rektorski , hihi wolne :)
    • sumire Re: Zaczynamy zajęcia 01.10.06, 11:55
      kurcze, przecież tak fajnie się studiuje :/ ja jutro na dziewiątą do stalagu, tak od dwóch lat i jeszcze ponad trzydzieści lat tego znoju przede mną. na studia wróciłabym w trybie natychmiastowym, o trzymiesięcznych wakacjach nie wspomnę, bo musiałabym się rozpłakać :)
      • kruszynka_85 Re: Zaczynamy zajęcia 01.10.06, 11:58
        Zgadzam sie z Toba, studia to zabawa, w kazdym badz razie moje :) Na
        pocieszenie Cie dodam ze nas tez czeka to co Ciebie..
    • nowika21 Re: Zaczynamy zajęcia 01.10.06, 12:09
      A ja dopiero w środę:) Jeszcze trzy dni wolnego...
    • xdagmarax Re: Zaczynamy zajęcia 01.10.06, 12:51
      Ja od jutra zaczynam IV rok :-) ale dla studia to przyjemność, szkoda tylko, że
      2 tygodnie temu złamałam nogę i 4 tygodnie z gipsem o kulach jeszcze.
    • monalajza Re: Zaczynamy zajęcia 01.10.06, 14:10
      dla mnie same studia to srednia przyjemnosc, ale nie narzekam bo to moj wybor;))

a rektorskie mam w czwartek i piatek....:)
    • ama84 Re: Zaczynamy zajęcia 01.10.06, 15:12
      ano od jutra... kurcze jak mi sie nie chce! ale to juz IV rok wiec coraz blizej konca. tylko mnie plan zajec wkurza bo jak zwykle wszystko strasznie rozstrzelone po calym tygodniu i nic sie z tym nie da zrobic.
      • monalajza Re: Zaczynamy zajęcia 01.10.06, 16:25
        u mnie tez plan do kitu....ale go pozmieniamy troche i bedzie dobrze:))...
        • ama84 Re: Zaczynamy zajęcia 01.10.06, 22:23
          no a ja jak zwykle mam ten plan jakis taki niereformowalny, ze sie nie da go za bardzo pozmieniac....
    • azazela Re: Zaczynamy zajęcia 01.10.06, 17:26
      tez mi sie nie chce, tym bardziej ze wakacji juz nie pamietam a po sesji
      poprawkowej, ktora sie wlasnie skonczyla przydalo by sie gdzies wyjechac i
      wreszcze odpoczac;/
    • jolitha Re: Zaczynamy zajęcia 01.10.06, 19:14
      Tez jutro zaczynam pierwszy rok magisterki we Wloszech..troche sie stresuje bo
      pojecia nie mam jak to tu wyglada...No i mam nadzieje, ze zrozumie tresc
      wykladow ;) A tak w ogole to nawet jeszcze nie ejstem przyjeta. Dobrze, ze tu
      wyklady sa dla wszystkich i dlugie terminy na zapisanie sie bo zalatwianie
      wszystkich dokumentow trwa wiecznoscccc....
    • normalna_ja Re: Zaczynamy zajęcia 01.10.06, 19:17
      Ja od wtorku, ale jutro wyjeżdżam na stancyję :(. Bez komputera, bez netu :(...
      Nie, nie.... Nie chce mi się! :/
    • kornelia007 Re: Zaczynamy zajęcia 01.10.06, 20:49
      heh ja tez od jutra...fajne były wakacje...wkurza mnie to ze wszyscy maja
      rektorskie tylko nie ja
      • xdagmarax Re: Zaczynamy zajęcia 01.10.06, 22:16
        niewiem na ile cie to pocieszy ;-) ale Ja też niemam dni rektorskich, a plan
        mam okrutny, nawet niemam gdzie treningu ani wf wcisnąć. Może coś się zmieni...
        • aiczka Re: Zaczynamy zajęcia 02.10.06, 14:25
          Jejku, a dlaczego w ogóle ktoś MA rektorskie teraz? Na początku tygodnia? Zwykle
          są w dzień po/przed jakimś świętem.
          A, jeśli chodzi o trening i WF, to może masz możliwość zaliczenia WFu swoimi
          treningami? Na UW np. tak można, jeśli jest się, bodajże członkiem klubu
          sportowego albo członkiem kadry narodowej. To drugie pewnie nie jest łatwe, ale
          może pierwsze Cię dotyczy i coś się uda załatwić?
      • ama84 Re: Zaczynamy zajęcia 01.10.06, 22:21
        pociesze cie. ja tez nie mam rektorskich. na szczescie u mnie(nie wiem jak u was)ten pierwszy tydzien jest calkiem jeszcze luzny.uffff.............
        • kornelia007 Re: Zaczynamy zajęcia 02.10.06, 13:52
          dzięki za pocieszenie..:)a plan tez mam bezanadziejny 1000 okienek jutro do 20 a
          w piatek do 18 grr, muze uda mi sie gdzies wcisnać jeszcze..
    • lucy215 Re: Zaczynamy zajęcia 01.10.06, 21:48
      Ja od wtorku. harmonogram do pupy!
    • czaj_ka Re: Zaczynamy zajęcia 01.10.06, 21:49
      hehehe ja zaczęłam juz tydzień temu a jutro mam pierwszego kolosa z anatomii
      rentgenowskiej.....3 majcie kciuki:D
    • ama84 Re: Zaczynamy zajęcia 01.10.06, 22:27
      a najgorsze jest to, ze jutro mam na 8 rano!
      ratunku!!!!!!!
      :(
    • mam_to_w_nosie Re: A co ja bym dała, 02.10.06, 11:39
      żeby zacząć dzisiaj zajęcia, a nie stawiać się jak zwykle o 8 rano w pracy.
      I jeszcze opierdziel od szefa na dzień dobry. Ehh, życie...
      • sumire Re: A co ja bym dała, 02.10.06, 11:41
        ha :) witamy w klubie :) mogłabym się nawet zamienić na 7 egzaminów w sesji...
        • prabucianka Re: A co ja bym dała, 02.10.06, 13:46
          jejku, a ja wam zazdroszcze. zwlaszcza wakacji i tego, ze co jakis czas mozna
          sobie zrobic dzien wolny ot tak...
          Podobnie jak juz ktoras to pisala, na mysl o wakacjach trzymiesiecznych
          musialabym sie rozplakac, wiec nie mysle nawet.
          Choc po studiach tez nie jest zle, po pracy mozna sie zajac przyjemnosciami:)
          • sumire Re: A co ja bym dała, 02.10.06, 14:00
            yyy, można, ale jeśli się pracuje bite 8 godzin, ni mniej, ni więcej... :)
        • mam_to_w_nosie Re: A co ja bym dała, 02.10.06, 14:01
          Ja też, siedem egzaminów to pikuś, zwłaszcza jak ma się tyle wolnego, a przede
          wszystkim można sobie zrobić wolne kiedy się chce, jak ja za tym tęsknię...
          chociaż raz na miesiąc, żeby zregenerowa siły. A w ogóle to odkąd
          skończyłam studia nie mam na nic czasu, siły ani ochoty, prawie zero sportu,
          coraz rzadsze wyjazdy na wycieczki w weekendy itp. Wolę odespać tydzień niż
          wyjechać na łono natury :/ Trzeba coś z tym zrobić - wczoraj sobie postanowiłam,
          ciekawe co z tego wyjdzie :D
          • prabucianka Re: A co ja bym dała, 02.10.06, 15:16
            jak skonczylam studia, poszlam do pracy, zaczelam studia podyplomowe, to przez
            pol roku nie mialam kiedy isc do fryzjera, a jeden dzien wolny to tak jak
            kiedys miesiac... Urlopu mialam 5 dni w tym sobota i niedziela... Wczesna
            wiosna zemdlalam wychodzac z tramwaju... I od tej pory po 8 godz. pracy chodze
            do kina, gotuje, chodze na kawke, czytam ksiazki, gazety, gram w Simsow i nawet
            telewizje ogladam:)
            Studia piekny czas:) Choc oczywiscie wiem, ze poza wszystkim to czas wielkiej
            niepewnosci i wielu lekow, ktore potem jakby sie zmniejszaja:)
    • hultaj78 Re: Zaczynamy zajęcia 02.10.06, 15:19
      własnie własnie... co ja bym dał, zeby wrócić na studia... Tyle czasu było
      wolnego! Nawet mógłbym obiecać że uczyłbym się systematycznie! ;)))
      • sumire Re: Zaczynamy zajęcia 02.10.06, 15:20
        no przecież bardzo systematycznie się człowiek uczył - dwa razy do roku :))
        czasami trzy...
        • hultaj78 Re: Zaczynamy zajęcia 02.10.06, 15:24
          Fakt, zgadza się! ;)))
          Szkoda że do pracy nie mozna TAK systematycznie przychodzić... ;/
          • prabucianka Re: Zaczynamy zajęcia 02.10.06, 15:26
            hultaj78 napisał:

> Fakt, zgadza się! ;)))
            > Szkoda że do pracy nie mozna TAK systematycznie przychodzić... ;/
            >

Oj tak, to by bylo piekne.... zeby chociaz mozna sie bylo tak czasem urwac albo
            zaspac.... a tu nic z tego....
            • hultaj78 Re: Zaczynamy zajęcia 02.10.06, 15:32
              Niby mozna. Tylko potem trzeba się przekopać przez stos "notatek" z "wykładów".

BTW, podoba mi się Twoja sygnaturka ;)
              • prabucianka Re: Zaczynamy zajęcia 02.10.06, 15:35
                hultaj78 napisał:

> BTW, podoba mi się Twoja sygnaturka ;)

Moja?:) dzieki:) To z Josifa Brodskiego:)
                • hultaj78 Re: Zaczynamy zajęcia 02.10.06, 15:44
                  Niezalezność - gdybym miał jedno życzenie to właśnie chciałbym być całkowicie
                  niezależnym.
    • miu_miu23 Re: Zaczynamy zajęcia 02.10.06, 15:48
      Ja Wam miłe koleżanki jedno powiem- z tym powrotem na studia to
      pikuś.Chciałabym mieć tylko taki problem, że wstać mi się nie chce, zajęć jest
      dużo i o kosmicznych godzinach.Ja wciąż mocuję się z sesją!!! I to na dwóch
      kierunkach!!!
      P.S.Zawsze bliższe prawdy wydawało mi się "nie ma tego złego , co by z dobrego
      nie wyszło", a nie...wiadomo.
    • jolitha Re: Zaczynamy zajęcia 05.10.06, 20:51
      No i jak u was poczatki? U mnie ok...nie przemeczam sie i mam nadizeje, z etak
      zostanie...i na szczescie rozumie cos z wykladow :P Zobaczymy jak bedzie w
      przyszlym tygodniu bo zaczynam reszte przedmiotow..bede miec chyba 5 w tym
      semestrze...Jest ok poki co :)
      • olianka Re: Zaczynamy zajęcia 05.10.06, 21:25
        Ja zaczynam jutro i mam straszna treme...
        • agnesep Re: Zaczynamy zajęcia 05.10.06, 23:09
          U mnie rok akademicki zacalsie 18 wrzenia wiec juz mijaja okolo trzy tygodnie
          od kiedy uczeszczam na zajecia. rok pierwszy ale czekam na decyzje rektora w
          sprawie zaliczenia mi niektorych przedmiotow wiec moze uda mi sie wskoczyc
          wyzej...
          pozdrawiam
          aga
          • monalajza Re: Zaczynamy zajęcia 05.10.06, 23:45
            he...a u mnie juz koniec tygodnia...tu rektorskie tam dziekanskie...i 5 dni
            wolnego...wrocilam na krotko do domu...ale zaczelo sie suuuper:)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka