stephen_s 02.10.06, 10:59 Na stronie głównej "GW" jest link do mojego wczorajszego wpisu z mojego bloga :) Aż mnie zatkało :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isma Re: Pochwalę się :) 02.10.06, 11:16 Gratulacje. Odpisze, ino sie rozejrze w obowiazkach zawodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaannaj Gratulacje! 02.10.06, 11:16 Przy okazji - mnie z tego przemówienia tez najbardziej ruszyło to o otumanionych ludziach (choc całóś jest niexle przerazajaca). Ostatni raz na demonstracji byłam w nastolęctwie na Placu Dzierzyńskiego... do dzis pamiętam wyraznie komendę "na obywatela biegiem marsz" i to jak biegłam mało butów nie gubiąc. a dzisiaj okazuje sie ze jestem po stronie zomo... Wiec choć nie cierpię tłumu i nie maiłam do wczoraj takiego zamiaru - pójdę 7 na demonstracje otumanionych. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Gratulacje! 02.10.06, 11:45 No proszę. Strach się bać - już Cię namierzyli "układowcy" i inne oszołomy...hehehe Do władzy dorwała się skrajna solidarnościowa prawica -mentalność Gwiazdy - stalinowskie nieufanie nikomu, węszenie spisków, walka z układami realnymi lub wirtualnymi - bez znaczenia, byle walka. Taka permanentna wojna na górze - to jest dawne hasło Kaczorów celem utrącenia Wałęsy - udało się. Idą za ciosem - aby wykosić wszystkich myślacych inaczej. Miał rację naturszczyk Wałęsa, że Kaczory są niebezpieczne. Tylko, że dzięki własnie manipulacjom również i Kaczorów, dziś z Wałęsy można sie tylko pośmiać i NIKT nie słucha o czym ten facet, o przenikliwości Pytii, mówi. A szkoda - ostrzegał przed wyborami, bardzo ostrzegał. Polska ma DWIE NOGI, nie tylko prawego skarlałego kikuta. No i popatrz Stefciu, czyż nie jestem otumaniała???? Odpowiedz Link Zgłoś
kohei Re: Gratulacje! 02.10.06, 12:16 Gratulacje, Steph! Jesteś sławny ;)! > Polska ma DWIE NOGI, nie tylko prawego skarlałego kikuta. No, akurat PiS-LPR to druga lewa noga, tyle że taka bardziej z tyłu. Prawa faktycznie skarlała, by nie powiedzieć - w zaniku. Taki ci u nas w Polszcze wybór - między lewicą "postępową" a lewicą "narodową". > NIKT nie słucha o czym ten facet, o przenikliwości Pytii, mówi. Wiesz, taka Pytii dola. Mówi ponoć mądrze, tylko nikt nie rozumie:) > No i popatrz Stefciu, czyż nie jestem otumaniała???? Żeby tylko! Jeszcze wykształciuch i łże-elita! A zajrzyj no na dno szuflady, pewnie legitymacja ORMO gdzieś się jeszcze poniewiera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Gratulacje! 02.10.06, 13:03 kohei napisał: > A zajrzyj no na dno szuflady, pewnie legitymacja ORMO gdzieś się jeszcze > poniewiera ;) o! to już z bardzo grubej rury....NIGDY nie należałam ani do ORMO, ani do ZOMO, ani do PZPR, ani do ZMS - toż mówię, żem otumaniała.....hehehe. Należałam do ZSP zanim jeszcze (oczywiście na własną i usilną prośbę) nie stały się socjalistyczne. Potem do Związku Zawodowego Metalowców? dlaczego metalowców? zawsze się nad tym biedziliśmy, kto przedsiębiorstwo elektronicze przyporządkował metalowcom. Teraz należę do swojego ślubnego. Nigdzie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
kohei Re: Gratulacje! 02.10.06, 14:01 a000000 napisała: > o! to już z bardzo grubej rury....NIGDY nie należałam ani do ORMO, ani do > ZOMO, ani do PZPR, ani do ZMS - toż mówię, żem otumaniała.....hehehe. Aha! Czyli udając opozycję układała się koleżanka z Kiszczakiem! ;) > Potem do Związku Zawodowego Metalowców. Ano właśnie! Za PRL-u metal był gatunkiem uprzywilejowanym! Był nawet ORP Metalowiec! To tłumaczy, dlaczego teraz zakazuje się koncertów - to politycznie niesłuszny styl muzyki:) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_s Re: Gratulacje! 02.10.06, 12:47 a000000 napisała: > Miał rację naturszczyk Wałęsa, że Kaczory są niebezpieczne. Tylko, że dzięki > własnie manipulacjom również i Kaczorów, dziś z Wałęsy można sie tylko pośmiać Ja tam z Wałęsy zawsze się śmiałem. Nie potrzeba mi było do tego machinacji Kaczorów. Facet mnie po prostu rozbrajał. > i NIKT nie słucha o czym ten facet, o przenikliwości Pytii, mówi. Gdyby miał przenikliwość Pytii, to przewidziałby swój wynik w wyborach prezydenckich i nie wziąłby w nich udziału. Poza tym ta Pytia, gdyby była naprawdę przewidująca, nigdy by nie wzięła Kaczorów do swojej prezydenckiej kancelarii. Przecież nie byli to faceci z ulicy - znał ich od lat. > A szkoda - ostrzegał przed wyborami, bardzo ostrzegał. Polska ma DWIE NOGI, > nie tylko prawego skarlałego kikuta. No i nie dziwota, skoro tak pielęgnował i masował tę lewą nogę, co by ją wzmocnić... Jak dziś pamiętam jego debilne wypowiedzi o konieczności wzmacniania lewej nogi... Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Gratulacje! 02.10.06, 13:15 Jureczku, nie znasz faceta. O!o! pewnie jesteś zmanipulowany przez łże-elity.... Wałęsa to naturszczyk o bardzo zdrowym chłopskim rozumku. Kaczory za Wałęsy były bardzo układne - aż się dorwały do władzy - pokazały rogi i rozpieprzyły co się dało. Jedynie Wałęsa potrafił ich ocenić prawidłowo. I ostrzegał w telewizorni, że to niebezpieczni ludzie. Przewidywał wynik wyborów, przewidywał. Ale uważał, że "nie chce, ale musi". Wtedy też się śmiałam, a dziś mi głupio. Gdy zrozumiałam głębię tego aforyzmu. Miał rację Wałęsa, gdy mówił o wzamcnianiu lewej nogi. Nasze państwo musi byc ojczyzną dla wszystkich, i z lewicy i z prawicy, i świętych i grzeszników, i pedałów i celibatariuszy..... Teraz widzimy masowanie prawej nogi, SLD masowała lewą. Ze szkodą dla pozostałych. Często się wstydziłam za Wałęsę, teraz widać, że wcale tak źle nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_s Re: Gratulacje! 02.10.06, 13:30 Azerko, masz prawo do swojego zdania i nie zamierzam cię od niego odwodzić. Ale moje zdanie o Wałęsie jest już utrwalone na amen. Nie wiem, co musiałby zrobić, żeby je zmienić.? Jedyny jego plus to ten, że nie zna żadnych języków i nie mógł nas kompromitować za granicą. Zawsze mu będę pamiętać, jak na pamiętnym posiedzeniu Komitetu Obywatelskiego, wymachiwał paluchem przed nosem biednego, stareńkiego Turowicza i wrzeszczał: "Panie Turowicz! Polska czeka na pańskie pretensje do Wałęsy". Burak pastewny! Grrr... Swój stosunek do Wałęsy wyraziłem ongiś w stosownej fraszce (goryczy pełnej), którą dziś pozwolę sobie tu wpisać, gdyż nic sie w moim postrzeganiu pana Wałęsy nie zmieniło. (Fakt, że kaczory są jeszcze gorsi, niczego tu nie zmienia.) Choćby pod krzyżem ciągle stał i w piątki nie jadł mięsa, choćby mi miód na serce lał, ja nie dam za to pensa. I choćby wszystkich za sobą miał, mnie nie drgnie nawet rzęsa, wiem: kto był wał, ten będzie wał... (nawet, jeżeli: "-ęsa"). Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Gratulacje! 02.10.06, 13:42 Jurku, przecież nie od dziś wiadomo, że Wałęsa to burak. Ale nie udaje innego niz jest. W przeciwieństwie do innych równie buraczanych notabli. a fraszka, jak zwykle, cudna. Masz talent. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Gratulacje! 02.10.06, 12:52 > No i popatrz Stefciu, czyż nie jestem otumaniała???? Wedle Kaczora - jesteś... Widzisz, to mnie potwornie wpieniło w jego wypowiedzi. Jeśli się nie zgadzasz z premierem, to nie dlatego, że masz własny rozum i swoje przemyślenia. Nawet nie dlatego, że jesteś skorumpowana i gadasz tak przez złośliwość... Nie, nie zgadzasz się, bo jesteś po prostu TUMANEM, któremu ktoś zamieszał w głowie. Jak napisałem - nie ma to jak szacunek władzy do obywateli... To jest taki paradoks prawicy, o którym ktoś swojego czasu pisał - że z jednej strony prawicowa władza "idzie z ludem"... a jednocześnie uważa "lud" za durniów, których zdania nie trzeba słuchać. Bo władza wie lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Gratulacje! 02.10.06, 13:07 stephen_s napisał: > Nie, nie > zgadzasz się, bo jesteś po prostu TUMANEM, któremu ktoś zamieszał w głowie. To całkiem tak jak w islamie - zmienił wiarę? znaczy się chory na umyśle. Lewicowa władza też ludzi uważa za durniów - może trochę innych ludzi, ale uważa. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Gratulacje! 02.10.06, 12:49 Moniko, jesteś z Warszawy? Jakoś wcześniej nie skojarzyłem, albo zapomniałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_s O sakerr-fakerr!!! Muchos ongratulationes!!! 02.10.06, 11:39 stephen_s napisał: > Na stronie głównej "GW" jest link do mojego wczorajszego wpisu z mojego bloga :) > > Aż mnie zatkało :) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Dziękuję wszystkim za gratulacje :) 02.10.06, 12:54 Przy okazji zaznaczę, że to nie pierwszy raz, gdy "GW" korzysta z mojego bloga. Kiedyś o tym pisałem, że uwazam, że dwa artykuły w "GW" były zainspirowane informacjami z "Bazgrołów"... Mogliby wreszcie zacząć mi płacić albo co :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_s Re: Dziękuję wszystkim za gratulacje :) 02.10.06, 12:58 stephen_s napisał: > Przy okazji zaznaczę, że to nie pierwszy raz, gdy "GW" korzysta z mojego bloga. > Kiedyś o tym pisałem, że uwazam, że dwa artykuły w "GW" były zainspirowane > informacjami z "Bazgrołów"... > > Mogliby wreszcie zacząć mi płacić albo co :))) No pewnie! Powinieneś dostawać regularną wierszówkę! Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc gratulacje :) 02.10.06, 13:14 Może powinienieś starać się o pracę w GW? :) Ja już gdzieśod lutego wiem, że jestem zomowcem, i to jeszcze pijakiem, więc co mi tam. Za to jedna rzecz mnie rozbawiła, i to rozśmieszyła mnie tak, że z krzesła bym spadł... "PO - MO - ŻE - MY !!" buuuuuhahahahahahaha !!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: gratulacje :) 02.10.06, 13:17 grzespelc napisał: Za to jedna rzecz mnie rozbawiła, i to rozśmieszyła mnie tak, że z > krzesła bym spadł... > > "PO - MO - ŻE - MY !!" Wiesz co Grzesiu? miejscami opdnosiłam wrażenie, że zgromadzony tłum się najzwyczajniej naigrawa..... Odpowiedz Link Zgłoś
kohei Re: Dziękuję wszystkim za gratulacje :) 02.10.06, 14:05 stephen_s napisał: > Przy okazji zaznaczę, że to nie pierwszy raz, gdy "GW" korzysta z mojego bloga. Wszystko jasne. Jesteś elementem spisku mediów przeciw Ukochanym Przywódcom, zorganizowanego przez wiadome służby. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm o forsie zapomnij 02.10.06, 18:19 gdy Lepper zaczął wymachiwać wekslami napisałem na forum że Lepper powinien uważać bo skarbówka upomni się o Vat od tych umów które z posłami podpisał. Dwa dni później to samo napisała GW. ==================================== Grosza do tej pory nie dostałem :))))) Odpowiedz Link Zgłoś