chloe30 04.10.06, 14:07 Należałoby uczcić jakąś ładną cyferką. Jeszcze 80 wpisów i będzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chytra_hydra Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:08 kochana, my nie damy rady?;) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:09 ja sama załatwię co najmniej trochę...;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:09 chytra_hydra napisała: > jak nie więcej...;) I jeszcze więcej :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:09 chloe30 napisała: > chytra_hydra napisała: > > > jak nie więcej...;) > I jeszcze więcej :DDD > I powtórka :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:11 i jeszcze jeden i jeszcze raz...;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:12 chytra_hydra napisała: > i jeszcze jeden i jeszcze raz...;) O, polej polej :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:13 polewam aż się przelewa... pijesz ze mną?;) Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:13 Sto lat, sto lat, niech żyje naaam... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:14 karpik1 napisała: > a niech tam sto lat! Pijemy państwo mily, chlamy bym rzekła :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:16 chlejemy się mówi, robotnico...;) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:17 gregor, gregor... a cóż Ty za oczywistości nam tu?!... pij, nie gadaj...;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:18 chytra_hydra napisała: > gregor, gregor... a cóż Ty za oczywistości nam tu?!... pij, nie gadaj...;) Ale to co - szampana juz wychlalim????? Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:21 od tego picia to mi sie tylko sikac chce !!! dałybyscie cos na zagryche w koncu jakiegos kingsize'a albo cus ... Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:23 szampan donoszony jest regularnie, nie skończy się dziś, bez obaw... Kati, specjalnie dla Ciebie ostrygi w sosie z białym winem...;) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:30 no kochani, kochani... bo jeszcze tylko kilka wpisów i będzie okrąglutko dla naszej chloe;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:37 chytra_hydra napisała: > no kochani, kochani... bo jeszcze tylko kilka wpisów i będzie okrąglutko dla > naszej chloe;) No i cisza zapadła. No - do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:46 jaka cisza, jaka cisza...;) ja się odzywam, aż duden idzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:49 chytra_hydra napisała: > jaka cisza, jaka cisza...;) ja się odzywam, aż duden idzie;) Na Ciebie zawsze mozna liczyć. Conejito ma sjeste - pewnie rzyga. Kati nie rzyga ale śpi. Kruger nie wiem gdzie sie podziewa, mało dzisiaj wypiła. Mami wpadła na pięć sekund i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:49 oj, no zdarzają się cięższe chwile, jak wiesz... ale zawsze na posterunku, tak?;) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:51 pisz, pisz... jeszcze tylko siedem;) Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:53 kochane ja nie śpie, ja sie czaje do wyjscia juz , taka głodna jestem, że oszaleje zaraz, a hydra mi tu ostrygi - mnie? zwykłej, prostej babie ? ludzieswieci, bleeeee mówiłam juz że chce kingsize'a, cztery sery ... <kap,kap> Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:56 no dobrze, dobrze... coś tam wyszukam w spiżarni i gosposię z daniem do Cię wyślę... już się tak nie unoś;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:57 chytra_hydra napisała: > oj, no zdarzają się cięższe chwile, jak wiesz... ale zawsze na posterunku, > tak?;) :)) kochana :) Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:57 ubzdryngoliły sie baby i sobie cukrują :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:58 katimai napisała: > > ubzdryngoliły sie baby i sobie cukrują :)) No :) A ty Kati doczytałaś, że ta burżuja ma GOSPISIE??????????? Jak mi jej nie będzie pozyczac na piatki to ją zbanuję! Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 15:03 a co se będziemy żałować... :) nikt nam nie cukruje, to same sobie cukrujemy, a co!...;) gosposia jest moja prywatna i własna, ale w drodze wyjątku, ponieważ chloe pięknie mi cukruje, pożyczać na piątki będę, jakoś wytrzymam, najwyżej ostrygi sobie zjem...;) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 16:09 Conejito ma sjeste - pewnie rzyga. sluchajcie, ten tydzien bedzie pierwszym tygodniem mojego lepszego samopoczucia! juz to czuje:))))))) jako ze kupilam sobie nowy obrzydliwy ciazowy stanik, musze do tego dokupic jakies super ubranko. jeszcze nie wybralam, ale jak stryjenki winszuja, to poogladac sobie moga: www.prenatal.com mam 22 pazdz wesele i tez zamierzam ISC!, choc jeszcze tydzien temu nawet o tym nie smialam snic. dziewczyny, moze w koncu sie cos zmieni??:) ps. sjesta byla, to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 16:21 A propos ciuchów na ten zarzygany stan to mnie się podobaja takie tuniki w trapez i do tego spodnie - mogłyby być takie 7/8 na przykład. Obok mnie jest sklep i wisi w oknie tka fajna dżisnowa - powiem wam, od biedy mozna w tej ciąży być, ciuchy fajne :D Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 16:42 no, ciuchy rzeczywiscie fajne. zeby jeszcze ow stan byl troche fajniejszy, to juz calkiem... ale mam sobie obiecane, ze w przyszlym tygodniu lece na zakupy: weselne i 'normalne':) moze nawet jakies butki sobie kupie. bosz......wracam do siebie:):):) powoli... ale jednak. Odpowiedz Link Zgłoś