marcela1985 09.10.06, 17:32 mam do was parę pytanek co sądzicie o sexie z drugą kobietą czy macie takie doświadczenia?? czy uważacie to za zdradę?? co na to wasi mężczyźni?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamelia1985 Re: bi?? 09.10.06, 23:46 kiedys na dyskotece obcy koles zapytal sie mnie czy jestem bi:O widzial jak tancze z siostra mojego chlopaka:D:P oglnie to nie mama nic przeciwko.. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: bi?? 10.10.06, 07:11 heheh moze i ja mam co z bi;) lubię oglądac nagie kobiety...bo sa po prostu piekne;) Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: bi?? 10.10.06, 10:57 Czyżby pierwszy troll na tym forum? W każdym razie mogę napsiać, że owszem, uważam to za zdradę. Odpowiedz Link Zgłoś
marcela1985 troll?? 10.10.06, 12:11 nie rozumiem dlaczego troll?? hmmm po prostu zżera mnie ciekawość a net jest na tyle dyskretny że chyba możemy powiedzieć prawdę... Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: troll?? 10.10.06, 14:18 Bo wyszukiwarka działa jak chce i wcześniej nie mogłam znaleźć żadnych Twoich postów na forum a pytania i namawiania są wybitnie z gatunku "opowiedzcie mi o swoich fantazjach a ja się poonanizuję". Przepraszam, jeśli się pomyliłam. A tak na marginesie: dla normalnych ludzi (nie tworzących sobie w fachowy sposób dziesiątek osobowości) net wcale nie jest dyskretny. Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: troll?? 12.10.06, 08:34 Tu nie ma nic z trolla. Nie mam nic przeciwko bi, podobno wszystkiego w życiu trzeba spróbować... Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: bi?? 12.10.06, 08:52 też gdzieś słyszałam, ze wszystko jest dla ludzi byle z umiarem. Nei wiem, każdy ma swoje "zboczenia" i każdy robi co chce. Nie nam to oceniać, a nawet jeśli już sie wypowiadamy to czy to zmieni zdanie i pogląd osoby zakładającej dany wątek? Jeśli chce to i tak zrobi co chce a może szukają takie osoby na forach rozgrzeszenia bądź poparcia? to chyba nie odpowiednie miejsce. Kurcze, chyba się starzeję........ ;/ ":))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zloty_delfin Re: bi?? 12.10.06, 13:40 Oj nie. Jestem radykalną heteroseksualistką. Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: bi?? 13.10.06, 08:37 nie mam takich zapedow. a moj chlop zdecydowanie jest przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: bi?? 14.10.06, 14:11 Powiem tak; znam takie osoby. Znam tez facetow, ktorym to nie przeszkadza. Znam i takich, ktorym przeszkadza. Sama nie mam takich doswiadczen i nie mam na nie ochoty. Ja to uwazam za zdrade- kolezanki 'bi' twierdza, ze kobieta-kobieta a kobieta- facet to zupelnie inne zwiazki i relacje i o zdradzie mowy byc nie moze. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetsusana Re: bi?? 14.10.06, 15:19 Ja kiedys po pijaku "sprobowalam" fajnie bylo i koniec. Nie mam zamairu tego powtarzac. sprobowalam i juz. Moj chlopak chcial zebym mu opowiedziala, on ie uwaza tego za zdrade :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: bi?? 14.10.06, 15:37 Ostatnio panuje moda na bycie albo "bi" albo "les". ALe jednak bardziej "bi" bo jest bezpieczniej bo jednak nadal sie przeciez podoba ta plec przeciwna. Wiele dziewczyn zwlaszcza tych mlodych "bialych kozaczkow" i "dyskotekówek" twerdzi ze jest "bi" po tym jak sie naogladaly jakichs "BArow", " real worldow"," dismissed" czy innych "penetratorów" na mtv. Wszystko co jest unisexem jest modne i trendi, ups teraz chyba sie tak nie mówi nawet. No wiadomo ja raczej pasee jestem :p Takie sa moje obserwacje. Nie mam nic przeciwko homo ani hetero, jestem tolerancyjna ale z politowaniem sie patrze i rece krzyzuje gdy widze 14 latke lub 14 latka ktory twierdzi ze jest "bi" albo "les" albo "gej", co taka osoba w wieku ledwo nastu lat moze wiedziec o swojej orientacji, przecie to dopiero sie dowiaduje co do czego itp ;) Odpowiedz Link Zgłoś