saqqara 20.03.03, 15:34 amba: brak nadzieji, beznadzieja, lub stan upojenia alkoholowego...;-) ps. czekam, kocyk na dalsze, jou! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lepian Re: Slownik wyrazow....dziwnych! IP: *.dip.t-dialin.net 20.03.03, 17:43 pstry slowo to bynajmnij brzmi dziwnie.Same spólgloski.Y na koncu ratuje honor samoglosek.Ogólnie rzecz ujmujac, bardzo dziwne slowo. Odpowiedz Link Zgłoś
illusio Re: Slownik wyrazow....dziwnych! 20.03.03, 18:25 Lepian - ciekawe, co autor mial na mysli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepian Re: Slownik wyrazow....dziwnych! IP: *.dip.t-dialin.net 20.03.03, 19:35 illusio napisała: > Lepian - ciekawe, co autor mial na mysli :) to bardzo ciekawa interpretacja. O ile wiem lepian oznacza cos innego. Napewno etymologiczne znaczenie nie ma nic wspólnego z "ciekawe, co autor mial na mysli. Pozdrowienia dla Szanownej Pani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepian Re: Slownik wyrazow....dziwnych! IP: *.dip.t-dialin.net 20.03.03, 19:35 illusio napisała: > Lepian - ciekawe, co autor mial na mysli :) to bardzo ciekawa interpretacja. O ile wiem lepian oznacza cos innego. Napewno etymologiczne znaczenie nie ma nic wspólnego z "ciekawe, co autor mial na mysli. Pozdrowienia dla Szanownej Pani Odpowiedz Link Zgłoś
illusio Re: Slownik wyrazow....dziwnych! 21.03.03, 10:58 lepian - pytanie bylo retoryczne ale Twoja interpretacja takowego jest cudownie wiosenna ;) Gość portalu: lepian napisał(a): > illusio napisała: > > > Lepian - ciekawe, co autor mial na mysli :) > > > to bardzo ciekawa interpretacja. O ile wiem lepian oznacza cos innego. Napewno > etymologiczne znaczenie nie ma nic wspólnego z "ciekawe, co autor mial na mysli > . > > Pozdrowienia dla Szanownej Pani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepian Re: Slownik wyrazow....dziwnych! IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.03, 12:03 illusio napisała: > lepian - pytanie bylo retoryczne ale Twoja interpretacja > takowego jest cudownie wiosenna ;) > To niestety tez nie jest wlasciwe znaczenie pieknego slowa: Lepian :) Odpowiedz Link Zgłoś
illusio Re: Slownik wyrazow....dziwnych! 21.03.03, 12:41 Ale kto powiedzial, ze szukam Znaczenia :) Gość portalu: lepian napisał(a): > illusio napisała: > > > lepian - pytanie bylo retoryczne ale Twoja interpretacja > > takowego jest cudownie wiosenna ;) > > > To niestety tez nie jest wlasciwe znaczenie pieknego slowa: Lepian :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lepian Re: Slownik wyrazow....dziwnych! IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.03, 13:03 przypominam, znajdujemy sie w slowniku:) illusio napisała: > Ale kto powiedzial, ze szukam Znaczenia :) > > > Gość portalu: lepian napisał(a): > > > illusio napisała: > > > > > lepian - pytanie bylo retoryczne ale Twoja interpretacja > > > takowego jest cudownie wiosenna ;) > > > > > To niestety tez nie jest wlasciwe znaczenie pieknego > slowa: Lepian :) Odpowiedz Link Zgłoś
illusio Re: Slownik wyrazow....dziwnych! 21.03.03, 13:18 Nic na to nie poradze, ale rzeczy, ktore rozumiem, przestaja mnie interesowac :) A tak nicka masz calkiem niezlego! Gość portalu: Lepian napisał(a): > przypominam, znajdujemy sie w slowniku:) > > > illusio napisała: > > > Ale kto powiedzial, ze szukam Znaczenia :) > > > > > > Gość portalu: lepian napisał(a): > > > > > illusio napisała: > > > > > > > lepian - pytanie bylo retoryczne ale Twoja interpretacja > > > > takowego jest cudownie wiosenna ;) > > > > > > > To niestety tez nie jest wlasciwe znaczenie pieknego > > slowa: Lepian :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepian Re: Slownik wyrazow....dziwnych! IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.03, 13:23 Czy to jakas a(i)luzja? illusio napisała: > Nic na to nie poradze, ale rzeczy, ktore rozumiem, > przestaja mnie interesowac :) A tak nicka masz calkiem > niezlego! > > Gość portalu: Lepian napisał(a): > > > przypominam, znajdujemy sie w slowniku:) > > > > > > illusio napisała: > > > > > Ale kto powiedzial, ze szukam Znaczenia :) > > > > > > > > > Gość portalu: lepian napisał(a): > > > > > > > illusio napisała: > > > > > > > > > lepian - pytanie bylo retoryczne ale Twoja > interpretacja > > > > > takowego jest cudownie wiosenna ;) > > > > > > > > > To niestety tez nie jest wlasciwe znaczenie pieknego > > > slowa: Lepian :) Odpowiedz Link Zgłoś
illusio Re: Slownik wyrazow....dziwnych! 21.03.03, 13:46 Mialam na mysli wyrazy malo zrozumiale, a tym samym interesujace - w tym przypadku Twojego NICKA, co niekoniecznie musi oznaczac jego... wlasciciela :) Jestesmy w koncu w slowniku, nieprawdaz? :) Gość portalu: lepian napisał(a): > Czy to jakas a(i)luzja? > > illusio napisała: > > > Nic na to nie poradze, ale rzeczy, ktore rozumiem, > > przestaja mnie interesowac :) A tak nicka masz calkiem > > niezlego! > > > > Gość portalu: Lepian napisał(a): > > > > > przypominam, znajdujemy sie w slowniku:) > > > > > > > > > illusio napisała: > > > > > > > Ale kto powiedzial, ze szukam Znaczenia :) > > > > > > > > > > > > Gość portalu: lepian napisał(a): > > > > > > > > > illusio napisała: > > > > > > > > > > > lepian - pytanie bylo retoryczne ale Twoja > > interpretacja > > > > > > takowego jest cudownie wiosenna ;) > > > > > > > > > > > To niestety tez nie jest wlasciwe znaczenie pieknego > > > > slowa: Lepian :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Slownik wyrazow....dziwnych! 20.03.03, 18:38 uniwersytutka- kobieta mila i wyksztalcona o altruistycznym podejsciu do mezczyzn i egoistycznym w stosunku do wlasnego portwela! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Slownik wyrazow....dziwnych! IP: *.piekna.pl 20.03.03, 19:19 portwel - sugestia, że nazwa miejsca, do którego zawijają statki, może mieć pseudonim, aczkolwiek niewymieniony ze względu na kobiety, o których nie wiadomo czy zawijają w nich, że o bawełnie nie wspomnę, ba Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Slownik wyrazow....dziwnych! 20.03.03, 21:32 bawełna - nazwa sugeruje, że ma coś wspólnego z bałwanem i wełną :))) ogólnie jest więc miła ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2_i_0.75 Re: Slownik wyrazow....dziwnych! 20.03.03, 23:49 ulalka napisała: > bawełna - nazwa sugeruje, że ma coś wspólnego z bałwanem i wełną :))) ogólnie > jest więc miła ;)) ulalka - sugeruje, ze jak ktos ma welne na oczach to i balwan jest mily:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Slownik wyrazow....dziwnych! 21.03.03, 15:47 wełna na oczach, to włosy kręcone = LOKATE, czyli człowiek, który zapewnia przyszłość poprzez pieniądze trzymane w/na KĄ/ONCIE ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kil Re: Slownik wyrazow....dziwnych! IP: *.fn.pl / 172.17.34.* 21.03.03, 00:33 gratyfikacja - potocznie demolka, choć raczej oznaczajaca totalny rozpiździaj. Zlepek słów: graty - wszelkie sprzęty i przedmioty znajdujące sie w zasięgu wzroku, oraz fikacja - przemieszczanie owych w sposób niekontrolowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepian Re: Slownik wyrazow....dziwnych! IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.03, 06:09 nagana synonim upomnienia. Dziwne jest, ze to slowo zapozyczylismy z jakiegos narzecza afrykanskiego i nadal tak dziownie "afrykansko" brzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Slownik wyrazow....dziwnych! 21.03.03, 09:46 Kocyk, Pregowany, Siersiuch, Tygi, Tajger, Bezdzwonkowiec - mile źwieźiątko z gatunku bezkregowcow, lubi sie ocierac o nogi i ogladac cats'y... :)) sweet, ja naprawde Cie kocham, ryli:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Slownik wyrazow....dziwnych! 21.03.03, 09:56 oj Szaki Szaki,.. co ja już z Tobom mam!!!;-) ..ale plaskacza i tak zarobisz!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Slownik wyrazow....dziwnych! 21.03.03, 10:10 nic ze mna nie masz, darlin:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Slownik wyrazow....dziwnych! 21.03.03, 10:42 mam,... 7 światów i 2 kosmosy,..darlin:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Slownik wyrazow....dziwnych! 21.03.03, 11:08 a moje oczy ino jak te gwiazdy na nieboskonie, nie?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Slownik wyrazow....dziwnych! 21.03.03, 11:12 no baaaaa!!!;-)), a boncle Twe jak komety przemierzające odchłań kosmosu;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Slownik wyrazow....dziwnych! 21.03.03, 11:17 a usta Twoje jak dziura pochlaniajaca wszystko:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9876aaww Re: Slownik wyrazow....dziwnych! IP: 9.67.96.* 21.03.03, 12:08 stwierdzam ,Tygrys, żeś jednak świnia a nie kot nic, zero romantyzmu Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Slownik wyrazow....dziwnych! 21.03.03, 12:23 no co Ty aa chcesz???? kurna,.. a kosmos i komety to nie romantyczne jest??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepian Re: Slownik wyrazow....dziwnych! IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.03, 12:28 nie ma nic gorszego od romantyków Nawet Mickiewicz bil swoja zone, a pózniej wydawalo mu sie, ze jest z tego powodu nieszczesliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww Re: ech 21.03.03, 12:33 Tiger właściwie zadatki ma : KOPIE. Może niesłusznie posądziłam go o brak romantyzmu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepian Re: ech IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.03, 12:40 Jesli kopie, to z cala pewnoscia romantyk. Odpowiedz Link Zgłoś
emperor kapitan Iglo i Twix.... 21.03.03, 09:59 ... Szaki wytlumacz bo ja sie wstydze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepian Re: kapitan Iglo i Twix.... IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.03, 10:48 saqqara napisała: > nie zaczynaj ze mna... :)) DZIWNE TE WASZE WYRAZY?! Odpowiedz Link Zgłoś
barthezz Re: kapitan Iglo i Twix.... 21.03.03, 11:16 no Szaki powiedz im, uswiadom reszte kraju bo przeciez wszyscy sa EB:)) chce to uslyszec od ciebie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: kapitan Iglo i Twix.... 21.03.03, 11:52 ja sie staram byc mila, ale mnie prowokujesz i jesli nie przestaniesz to nie tylko uslyszysz (bo numer do Ciebie mam) ale nawet poczujesz (bo wiem gdzie pracujesz) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9876aaww Re: Slownik wyrazow....dziwnych! IP: 9.67.96.* 21.03.03, 11:19 koparka - kop arka - Tygrys z łopatką w drewnianym cebrzyku Odpowiedz Link Zgłoś