magdajeden 20.10.06, 15:12 zainicjowała jakąś nową powieść? a moze ta nederlandka by sie wysiliła? wygląda mi na tFórczą osóbkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alinka64 Re: a moze by Alinka 20.10.06, 16:11 magdajeden napisała: > zainicjowała jakąś nową powieść? > > a moze ta nederlandka by sie wysiliła? wygląda mi na tFórczą osóbkę. Magda nie zaczynaj ! tematu na horrory Ci brakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: a moze by Alinka 20.10.06, 18:46 alinko napisz coś, zacznij, może tak wspolnie coś napiszemy? moze inni sie dołączą? nie daj sie prosić, ty takie ładne harlekiny piszesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: a moze by Alinka 20.10.06, 19:53 :) ja nawet moge wczuć sie w role zdziry z tira;) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_strzyga Re: a moze by Alinka 21.10.06, 09:55 Do wczuwania się w taką rolę potrzebne będą rekwizyty, justyś. Na początek może być ogólnodostępna butelka po wodzie mineralnej;) Alinko, horror obyczajowy, weź się i wysil nareszcie! Nie chowaj się ciągle za plecami procesa, zakopując swoje osobiste talenty:> Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: a moze by Alinka 21.10.06, 11:54 ruda_strzyga napisała: > Do wczuwania się w taką rolę potrzebne będą rekwizyty, justyś. Na początek może > być ogólnodostępna butelka po wodzie mineralnej;) > Alinko, horror obyczajowy, weź się i wysil nareszcie! Nie chowaj się ciągle za > plecami procesa, zakopując swoje osobiste talenty:> Katju, a moze Ty byś nareszcie przestała przepisywac ksiązkę kuchrską dla Procka :> Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_strzyga Re: a moze by Alinka 21.10.06, 12:32 Alinko, dla proca to ja robię o wiele ciekawsze rzeczy niż przepisywanie czegokolwiek, wierz mi;) Zdecydowaną większość moich działań w necie cechuje egoizm. Nie wiem czy to zada czy waleta, ale takie są fakty:) Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: a moze by Alinka 21.10.06, 14:19 Katju wal prosto z mostu, po co ta ba_wełna ;P Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: a moze by Alinka 21.10.06, 11:51 Głupia jesteś Justyś bo ciągle myślisz schematami, ludzi szufladkujesz według stereotypów. Przeczytaj jeszcze raz o Justnie i powiedz gdzie w którym momencie ona jest zdzirą ? Odpowiedz Link Zgłoś
sprawa7 Re: a moze by Alinka 21.10.06, 16:23 Alinko, napisz może coś o zdzirze, wiesz, rodzaju męskiego;). Odpowiedz Link Zgłoś