3promile 21.10.06, 18:28 mógłby się odnieść merytorycznie do: tinyurl.com/yzmmbm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3promile Re: Merytorycznie? 21.10.06, 18:43 Chodziło mi raczej o żyjących kreacjonistofilów. Casus Münchhausen jest tendencyjny! Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela Re: Merytorycznie? 21.10.06, 18:58 Merytprycznie to ja idę machać łapkami - może mi skrzydła wyrosną i się ze zjadacza chleba w anioła przerobię. ) Odpowiedz Link Zgłoś
gaudia Re: Czy ktoś z Państwa 21.10.06, 19:03 Najpierw włochaci i czarni, potem nadzy i biali - a przecież na podstawie szczątków kopalnych nie sposób tego stwierdzić - objaśniał wykładowca. można wszak to stwierdzić na przykładzie Majkela J. ps. Te sztywne członki mamutów nieco mi zamieszały w głowie... Odpowiedz Link Zgłoś
schabomil Re: Czy ktoś z Państwa 21.10.06, 19:42 Sądzę, że to dalszy ciąg społecznej reklamy uświadamiająco- zapobiegającej: "Minister edukacji ostrzega: Polskom szkołę można zmienić. Uwierzmy w to." tak bym to interpretował. Schabomił. Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela Re: Czy ktoś z Państwa 21.10.06, 19:47 schabomil napisał: > Sądzę, że to dalszy ciąg społecznej reklamy uświadamiająco- zapobiegającej: > > "Minister edukacji ostrzega: Polskom szkołę można zmienić. Uwierzmy w to." > > tak bym to interpretował. To by się nawet zgadzało. Wczoraj podobno znowu chcieli sie wbić na siłę do szkoły mojego dziecka. Złosliwcy twierdzą, że mieli ze soba żywego dinozaura, ale byc może to był Maciej G. we własnej osobie. Odpowiedz Link Zgłoś