9876aaww 26.03.03, 09:40 ktoś zaprosi na śniadanie! gorzka zbożowa i rogalik wystarczą --- co prawda Tygrys miał jakieś mięsko upolować ale widać zamiast brać się do tego, do czego go natura stworzyła, opierdala się przy klawiaturce.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: a niech mnie..... 26.03.03, 09:41 co powiesz na rogaliki i gorace kakao a wszystko to spozyte na miekkim futrze jakiegos chuderlawego kota? Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: a niech mnie..... 26.03.03, 09:43 saqqara napisała: > co powiesz na rogaliki i gorace kakao a wszystko to spozyte na miekkim futrze > jakiegos chuderlawego kota? Pomysl,acz ciekawy,lekko niehigieniczny mi sie zdaje. Gorace kakało, a nad nim i wokool niego klebiace sie klaki z lniejacego grzbietu... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: a niech mnie..... 26.03.03, 09:46 romantyczny piknik na lace tez jest higiczny, obok lezec moze konskie goowienko a mimo to ludzie na to ida... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzyt Re: a niech mnie..... IP: cache:* 26.03.03, 09:48 bo końskimi się tylko ubrudzą, a sierść wejdzie gdzie nie trza :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: a niech mnie..... 26.03.03, 09:47 zaraz przyniose tego ogalika i zatkam Ci nim jadaczke!;-) a z Tobom masqqara inaczej siem policze:) Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww moi drodzy... 26.03.03, 09:49 i teraz macie dowód na to jak ten pchlarz mnie sznuje, mnie która go opieką otacza, karmi, kąpie, pchełki wybiera, drapie za uszkiem ... ech! niewdzięcznik,..... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: moi drodzy... 26.03.03, 09:50 za dobra jestes, nie lepiej grabiami go drapac a pchelek pozbyc sie depilujac futro woskiem... wszedzie:)) pitu pitu, Tajger:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzyt Re: moi drodzy... IP: cache:* 26.03.03, 09:57 chyba wkradła się między Was monotomia..................................... albo jakieś pchełki zostawiłaś i go gryzą hi,hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzyt Re: a niech mnie..... IP: cache:* 26.03.03, 09:49 tylko delikatne miejsca gryź "dulikatnie" hi,hi Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww Re: a niech mnie..... 26.03.03, 09:52 saqqi - ty to masz pomysły!!! mnie by to do głowy nie przyszło.. ale dzieki za radę - wprowadzę w życie Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: a niech mnie..... 26.03.03, 09:54 ja niewdzięcznik!!!???, kurna chata!, to Ty zamiast mnie głaskać, całować, jedzenie pod nos przynośic ino pyszczyć umiesz! popraw się! bo se znajde inną!hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww uhm... 26.03.03, 09:57 a która by Cię chciała?! "znajdę se inną.." - ha !!! a potem sie obudzisz! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: uhm... 26.03.03, 10:02 eee spoko spoko! znajdzie sie! gorzej z Tobą pyskata jędzo!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: a niech mnie..... 26.03.03, 09:52 tygrysek_ napisał: > zaraz przyniose tego ogalika i zatkam Ci nim jadaczke!;-) > > a z Tobom masqqara inaczej siem policze:) Wow! Fukll service z dostawa do ust wlasnych;-). Ciekawe,czy sam sie obrusem nakryjesz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: a niech mnie..... 26.03.03, 09:54 nie bądź taki ciekawy lepiej w wpierdol se nos do kawy!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww Re: a niech mnie..... 26.03.03, 09:55 nie jadłam jeszcze OGALIKA ...ale może to dobre? jadłes to? już nie mogę się doczekać kiedy go przyniesie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: a niech mnie..... 26.03.03, 09:56 9876aaww napisała: > nie jadłam jeszcze OGALIKA ...ale może to dobre? jadłes to? > już nie mogę się doczekać kiedy go przyniesie!!!! To chyba jego lwasny OGon w roGALIK zwiniety:-). Na grillu moze byc niezle:)). Tygrys: wydepiluj klate, dostaniesz herbate:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara juz grzeje wosk... 26.03.03, 09:58 Tajger zdejmuj ciuchy, zrobimy Cie na kobiete:) Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww Re: juz grzeje wosk... 26.03.03, 10:01 saqqi zapytaj go o torebkę z motylkiem i czerwone szpilki - może ich jeszcze nie wyrzucił? P.S. żałujcie żeście go w tym nie widzieli!!!!! odjazd total!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: juz grzeje wosk... 26.03.03, 10:02 nie widzialas go w moim czerwonym plaszczyku z futerkiem, mniut!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: juz grzeje wosk... 26.03.03, 10:05 hahahahahaha, oj, moja przepona.... ale sie ubawilam..... z motylkiem??? moze jeszcze mial kwiaty we wlosach... hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: juz grzeje wosk... 26.03.03, 10:05 grucha: zdejmij najpierw bryle bo Cie z dupą myle!;) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: juz grzeje wosk... 26.03.03, 10:07 tygrysek_ napisał: > grucha: zdejmij najpierw bryle bo Cie z dupą myle!;) chcesz udawac buchaja? To znajdz najpierw jaja;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: juz grzeje wosk... 26.03.03, 10:15 och expercie ty maj z połówkami jaj!:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: juz grzeje wosk... 26.03.03, 10:08 wiedzialam! po wspolnym zerznieciu kamerzystki teraz bedziecie zabawiac sie soba:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: juz grzeje wosk... 26.03.03, 10:06 Tygrys,easy,zlosc urodzei szkodzi. Pyszczek Ci sie pomarszczy i bedzisz musial wiecej rozu na policzki rzucic;)) Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww kiedyś... 26.03.03, 10:09 kiedyś Ty łaził w czerwonym płaszczyku??? osz kurka, nie pokazałeś się...a może by Cię trza było troszku z sierści obrać,jak to tak do ludzi w oblizionym?! --- NO I PROSZE ; jak nie zadbam to łazi jak flyja... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: kiedyś... 26.03.03, 10:11 Aa to byla specjalna okazja ale wszyscy wspolnie osadzili ze Tajger bez problemu wygralby konkurs na drugqueen. w czerwonym mu d otwarzy, hahaha:))) Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww Re: kiedyś... 26.03.03, 10:13 szczególnie jak mu w morde przywalisz i się juchą zaleje... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: kiedyś... 26.03.03, 10:12 no i kiedy to niby mnie widziałaś z torebką i na szpilkach??? za dużo chłop Cie ciula po głowie w domu!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww o żesz ty orzeszku.... 26.03.03, 10:16 a kto , do jasnej anielki, zeszłą wiosną zapierdzielał środkiem ul "xxx"???? może ja? a za kim sie tak luje z 5-tej zmiany oglądały??!! może za mną??!! -- Ty lepiej powiedz gdzieś tą taśkę podział... bo motylka masz na kompie przyczepionego(WIDZIAŁAM!!) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: o żesz ty orzeszku.... 26.03.03, 10:19 wiesz co? motylka to Ty chyba w czaszce masz!;-)) powiedz staremu niech Cie już tak nie łoji ostro nasza droga siostro!:) Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww Re: o żesz ty orzeszku.... 26.03.03, 10:20 ale z Ciebie poeta.... tylko morda nie ta.. Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww Re: o żesz ty orzeszku.... 26.03.03, 10:25 jeszcze słowo , a wszystkim napiszę... o tym jak Tygrys pewnego niedawnego słonecznego dnia zakupy robił w sklepie z damską bielizną... (zakupy dla siebie rzecz jasna) ... Ty jednak masz jakies skrywane głeboko tajemnice, paniusiu... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: juz grzeje wosk... 26.03.03, 10:10 używam fioletu mój drogi, ultra fioletu!:) ale skoro złość urodzie szkodzi to musisz być strasznie pomarszczony!:) o masqqarze nie wspomne:), wyprasuj jej jape czasem! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: juz grzeje wosk... 26.03.03, 10:14 ultrafiolet? to sie strasznie swiecic musisz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww Re: juz grzeje wosk... 26.03.03, 10:33 jak się odgryzł....ho ho... patrz bo sie zara wszyscy przestraszą... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: juz grzeje wosk... 26.03.03, 10:46 przpraszam za cisze, ale swiecacy sie ultrafiolet na nosie Tajgera tak mnie oslepil ze nie moglam trafic w klawisze:) Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww Re: juz grzeje wosk... 26.03.03, 10:50 jak będziesz miała kiedyś chwilkę to co nieco na @. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: juz grzeje wosk... 26.03.03, 11:36 no fakt, obie tam macie tylko conieco! haha:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9876aaww Re: juz grzeje wosk... IP: 9.67.96.* 26.03.03, 12:13 ...nie wspomnieć o Twoim "co nieco".... !!! ale w sumie małe jest piekne - ktoś kiedyś powiedział... ...i zapłakał.... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re tylko że różnica jest taka.... 26.03.03, 12:21 że wy mojego "co nieco" nie widziałyście,... a wasze widać "gołym okiem"!;-)) ..i co?? zaprzeczysz może???, łyso Ci co nie??? haha ----- kto z Tygrysem zadziera ten sie w piekle poniewiera!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek EUREKA! 26.03.03, 12:31 ZOSTALEM OSWIECONY!!! Ta luna,co ja na poludniowym-zachodzie widze co noc, to co-nieco tyrgysa na ultrafioletowo pomalowane i blyszczace niczym zarowka ksenonowa na pustej drodze z koluszek do Pcimia:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara zadna eureka! 26.03.03, 12:55 jako ze Tajger ma te male conieco tak male ze w sumie mozna powiedziec ze ma male-nic to zadna luna od tego male-niczego bic nie moze. ta luna to jego swiecacy sie nos upudrowany ultrafioletem... w sumie to nie musial pudrowac, od wypitego denaturatu jego nos i tak ma kolor wlasciwy:P Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: zadna eureka! 26.03.03, 12:57 saqqara napisała: > jako ze Tajger ma te male conieco tak male ze w sumie mozna powiedziec ze ma > male-nic to zadna luna od tego male-niczego bic nie moze. ta luna to jego > swiecacy sie nos upudrowany ultrafioletem... w sumie to nie musial pudrowac, od > > wypitego denaturatu jego nos i tak ma kolor wlasciwy:P Cicho. Stary tygrys mocno spi, jak sie zbudzi to nam wpierdoli:)). Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: zadna eureka! 26.03.03, 13:04 ee tam, i tak juz sobie tak nagrabilam ze pewnie teraz biega i szuka u siebie na wsi gumowego mlotka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: zadna eureka! 26.03.03, 13:10 ale pierdolicie bez sensu! pasujecie do siebie jak ulał! haha!;-))) --- kto z tygrysem zadziera ten sie w piekle poniewiera!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: zadna eureka! 26.03.03, 13:12 tygrysek_ napisał: > ale pierdolicie bez sensu! pasujecie do siebie jak ulał! haha!;-))) > > > --- > > kto z tygrysem zadziera ten sie w piekle poniewiera!;-)) > Takich trzech jak nas dwoje, to nie ani jedmego:). Dobra, wiem, juz do piekla spierdalam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9876aaww Re: zadna eureka! IP: 9.67.96.* 26.03.03, 13:11 jak go znajdzie to niech się walnie w łeb , tak profilaktycznie. Przyda mu się. -- Te, Tiger! Z tym "conieco" to mi wcale nie łyso. Jak sie nie podoba to na mnie patrzec nie musisz. Ja niestety, nie mam wyboru - co wieczór wychodzisz z gołym tyłkiem (i nie tylko) na siusiu. To jak mam nie widzieć?! Na dywan narobić Ci nikt nie da - bo to przecie smrodków po pokoju rozpuszczać nie będziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: zadna eureka! 26.03.03, 13:16 haha, Tajger, sie nie unos, jak sie czlowiek stresuje to mu sie male-nic kurczy:)) mlotkiem gumowym to ja bym mu jedynie facjate poprawila, ale dla Tajgera mam specjalne wzgledy wiec na spotkanie przyniose tarke do warzyw:))) Gruszek kurna, pasujemy do siebie podobniez. uwierzysz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: zadna eureka! 26.03.03, 13:32 ależ dziewczęta drogie! ja siem nie unosze, nie moja wina że macie tam tylko "co nieco":-))), stwierdzam jedynie naocznie widoczny fakt!;-) cóż, nie każdy jezd doskonały...ale i tak was lubie! aa,.. skąd Ty te farmazony wymyślasz?? już Ci pisałem raz poproś swego starego żeby Cie po łebie tak mocno z rana nie tłukł bo bede musiał to na Policje zgłosić!;) pasujecie Szaki, pasujecie:), tzn. przynajmniej podobnie pierdolicie!:) --- kto z Tygrysem zadziera ten sie w piekle poniewiera!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9876aaww Re: zadna eureka! IP: 9.67.96.* 26.03.03, 13:35 ja !!wymyślam??????????? co, prawda w oczy kole??? -- kończę z Tobą, bo mnie wkur... znajdz se taką głupią co nie ma conieco Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: zadna eureka! 26.03.03, 13:38 hehe ,..i kogo tu prawda w oczy kole????;-))) --- kto z tygrysem zadziera ten sie w piekle poniewiera!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: zadna eureka! 26.03.03, 13:44 no coz... cos mi tu nie pasi, bo to podobniez przeciwienstwa sie przyciagaja, ale skoro Ty tak twierdzisz to ja sie z przyjemnoscia zgodze:) hahaha, Aa, jestes oki! prosze, nie odchodz, bo ja tu z Tajgerem z nudow umre!!:)) zadzieranie to rzecz mila wiec nie dzwonkuj, tylko spylaj! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: zadna eureka! 26.03.03, 13:56 Szaki to były wyżyny Twych poetyckich możliwości??;-)) oj baby baby, ...pyski drzecie a huja macie i huja wiecie!;-))) (Wilde.) ;-)) --- kto z Tygrysem zadziera ten sie w piekle poniewiera!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: zadna eureka! 26.03.03, 13:59 zadzieranie z Tygrysiatkiem to zabawa jak z dzieciatkiem co ma mleko pod wasami a w spodenkach ani-ani... heheh, i jak, moze byc?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: zadna eureka! 26.03.03, 14:01 aż serce kurwa pęka!;-) ale gadka z Tobą to męka!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: zadna eureka! 26.03.03, 14:04 usta w dziubku, oczka w slup to jest Tygrys, wielki zuch straszy wielce mlotkiem z gumy a malutkie ma pazury rykiem straszyc chce a wychodzi tylko: beeeeeeeeeeeeeeeeeee :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: zadna eureka! 26.03.03, 14:09 co wychodzi moja sprawa! ale zemsta będzie krwawa!:-) za to Szaki cud dziewczynka, usta słodkie jak malinka szyja, nogi, oczy ,loki tylko małe ma boncloki:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: zadna eureka! 26.03.03, 14:12 ma boncloki, i choc male do glaskanie doskonale za to Tajger, smutna sprawa bez dzwoneczka zapierdala ps. ze wzgledu na dzialalnosc poetycka uzycie wulgaryzmu okazalo sie konieczne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: zadna eureka! 26.03.03, 14:14 no to Ci wyjątkowo nie wyszło! próbuj jeszcze raz,:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: zadna eureka! 26.03.03, 14:18 Tajgerowe tu wladanie konczy sie juz, drogie panie bo strachliwy wielce z ducha oddal mi sie na eunucha :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: zadna eureka! 26.03.03, 14:21 no zadziwiasz mnie!!;-)) Ci pokaze władanie jak Ci jape obije na Dworcu!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: zadna eureka! 26.03.03, 14:26 trzesie Siersciuch nam portkami mysli-dodam se odwagi nieboraczek, jednak nie wie ze mu tam juz halny wieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: zadna eureka! 26.03.03, 14:30 hehe...Szaki Ty sie z powołaniem minełaś???;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: zadna eureka! 26.03.03, 14:33 uczucie mnie natchnelo:)) Kocykowe jest marzenie by sie kiedys znalezc w venie nie wie jednak nasz siersciuszek ze tam wiele juz jest muszek.. upsss:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: zadna eureka! 26.03.03, 14:38 hm.... szakirowa cecha wielka ze ma jezor az do pepka nie pomysli, tylko trzepnie wiec sie teraz kaja pieknie obiecuje Ci solennie grzeczna byc przez minut pare tylko powiedz ze juz wcale sie nie bedziesz gniewac na nia a zostanie mila panią sorka, gupia cip i tyle:( Odpowiedz Link Zgłoś