Dodaj do ulubionych

a niech mnie.....

26.03.03, 09:40
ktoś zaprosi na śniadanie!
gorzka zbożowa i rogalik wystarczą
---
co prawda Tygrys miał jakieś mięsko upolować ale widać zamiast brać się do
tego, do czego go natura stworzyła, opierdala się przy klawiaturce....
Obserwuj wątek
    • saqqara Re: a niech mnie..... 26.03.03, 09:41
      co powiesz na rogaliki i gorace kakao a wszystko to spozyte na miekkim futrze
      jakiegos chuderlawego kota?
      • grooszek Re: a niech mnie..... 26.03.03, 09:43
        saqqara napisała:

> co powiesz na rogaliki i gorace kakao a wszystko to spozyte na miekkim futrze
        > jakiegos chuderlawego kota?

Pomysl,acz ciekawy,lekko niehigieniczny mi sie zdaje. Gorace kakało, a nad nim
        i wokool niego klebiace sie klaki z lniejacego grzbietu...
        • saqqara Re: a niech mnie..... 26.03.03, 09:46
          romantyczny piknik na lace tez jest higiczny, obok lezec moze konskie goowienko
          a mimo to ludzie na to ida...
          :)
          • Gość: Dzyt Re: a niech mnie..... IP: cache:* 26.03.03, 09:48
            bo końskimi się tylko ubrudzą, a sierść wejdzie gdzie nie trza :)
        • tygrysek_ Re: a niech mnie..... 26.03.03, 09:47
          zaraz przyniose tego ogalika i zatkam Ci nim jadaczke!;-)

a z Tobom masqqara inaczej siem policze:)
          • 9876aaww moi drodzy... 26.03.03, 09:49
            i teraz macie dowód na to jak ten pchlarz mnie sznuje, mnie która go opieką
            otacza, karmi, kąpie, pchełki wybiera, drapie za uszkiem ...
            ech! niewdzięcznik,.....
            • saqqara Re: moi drodzy... 26.03.03, 09:50
              za dobra jestes, nie lepiej grabiami go drapac a pchelek pozbyc sie depilujac
              futro woskiem... wszedzie:))

pitu pitu, Tajger:))
            • Gość: Dzyt Re: moi drodzy... IP: cache:* 26.03.03, 09:57
              chyba wkradła się między Was monotomia.....................................

albo jakieś pchełki zostawiłaś i go gryzą hi,hi
          • Gość: dzyt Re: a niech mnie..... IP: cache:* 26.03.03, 09:49
            tylko delikatne miejsca gryź "dulikatnie" hi,hi
            • 9876aaww Re: a niech mnie..... 26.03.03, 09:52
              saqqi - ty to masz pomysły!!! mnie by to do głowy nie przyszło..
              ale dzieki za radę - wprowadzę w życie
            • tygrysek_ Re: a niech mnie..... 26.03.03, 09:54
              ja niewdzięcznik!!!???, kurna chata!, to Ty zamiast mnie głaskać, całować,
              jedzenie pod nos przynośic ino pyszczyć umiesz!
              popraw się! bo se znajde inną!hehe:)
              • 9876aaww uhm... 26.03.03, 09:57
                a która by Cię chciała?!
                "znajdę se inną.." - ha !!! a potem sie obudzisz!
                • tygrysek_ Re: uhm... 26.03.03, 10:02
                  eee spoko spoko! znajdzie sie! gorzej z Tobą pyskata jędzo!;-)
          • grooszek Re: a niech mnie..... 26.03.03, 09:52
            tygrysek_ napisał:

> zaraz przyniose tego ogalika i zatkam Ci nim jadaczke!;-)
            >
            > a z Tobom masqqara inaczej siem policze:)

Wow! Fukll service z dostawa do ust wlasnych;-). Ciekawe,czy sam sie obrusem
            nakryjesz:))
            • tygrysek_ Re: a niech mnie..... 26.03.03, 09:54
              nie bądź taki ciekawy lepiej w wpierdol se nos do kawy!;-))

• 9876aaww Re: a niech mnie..... 26.03.03, 09:55
              nie jadłam jeszcze OGALIKA ...ale może to dobre? jadłes to?
              już nie mogę się doczekać kiedy go przyniesie!!!!
              • grooszek Re: a niech mnie..... 26.03.03, 09:56
                9876aaww napisała:

> nie jadłam jeszcze OGALIKA ...ale może to dobre? jadłes to?
                > już nie mogę się doczekać kiedy go przyniesie!!!!

To chyba jego lwasny OGon w roGALIK zwiniety:-). Na grillu moze byc niezle:)).

Tygrys:
                wydepiluj klate, dostaniesz herbate:)
                • saqqara juz grzeje wosk... 26.03.03, 09:58
                  Tajger zdejmuj ciuchy, zrobimy Cie na kobiete:)
                  • 9876aaww Re: juz grzeje wosk... 26.03.03, 10:01
                    saqqi zapytaj go o torebkę z motylkiem i czerwone szpilki - może ich jeszcze
                    nie wyrzucił?
                    P.S.
                    żałujcie żeście go w tym nie widzieli!!!!! odjazd total!!!
                    • saqqara Re: juz grzeje wosk... 26.03.03, 10:02
                      nie widzialas go w moim czerwonym plaszczyku z futerkiem, mniut!!!:)))
                    • tygrysek_ Re: juz grzeje wosk... 26.03.03, 10:04
                      a co?? może Ty widziałaś??

• saqqara Re: juz grzeje wosk... 26.03.03, 10:05
                        hahahahahaha, oj, moja przepona.... ale sie ubawilam..... z motylkiem??? moze
                        jeszcze mial kwiaty we wlosach... hahahaha
                      • tygrysek_ Re: juz grzeje wosk... 26.03.03, 10:05
                        grucha: zdejmij najpierw bryle bo Cie z dupą myle!;)
                        • grooszek Re: juz grzeje wosk... 26.03.03, 10:07
                          tygrysek_ napisał:

> grucha: zdejmij najpierw bryle bo Cie z dupą myle!;)
                          chcesz udawac buchaja? To znajdz najpierw jaja;))
                          • tygrysek_ Re: juz grzeje wosk... 26.03.03, 10:15
                            och expercie ty maj z połówkami jaj!:)
                        • saqqara Re: juz grzeje wosk... 26.03.03, 10:08
                          wiedzialam! po wspolnym zerznieciu kamerzystki teraz bedziecie zabawiac sie
                          soba:)))
                      • grooszek Re: juz grzeje wosk... 26.03.03, 10:06
                        Tygrys,easy,zlosc urodzei szkodzi. Pyszczek Ci sie pomarszczy i bedzisz musial
                        wiecej rozu na policzki rzucic;))
                        • 9876aaww kiedyś... 26.03.03, 10:09
                          kiedyś Ty łaził w czerwonym płaszczyku??? osz kurka, nie pokazałeś się...a może
                          by Cię trza było troszku z sierści obrać,jak to tak do ludzi w oblizionym?!
                          ---
                          NO I PROSZE ; jak nie zadbam to łazi jak flyja...
                          • saqqara Re: kiedyś... 26.03.03, 10:11
                            Aa
                            to byla specjalna okazja ale wszyscy wspolnie osadzili ze Tajger bez problemu
                            wygralby konkurs na drugqueen. w czerwonym mu d otwarzy, hahaha:)))
                            • 9876aaww Re: kiedyś... 26.03.03, 10:13
                              szczególnie jak mu w morde przywalisz i się juchą zaleje...
                          • tygrysek_ Re: kiedyś... 26.03.03, 10:12
                            no i kiedy to niby mnie widziałaś z torebką i na szpilkach???
                            za dużo chłop Cie ciula po głowie w domu!;-)))
                            • 9876aaww o żesz ty orzeszku.... 26.03.03, 10:16
                              a kto , do jasnej anielki, zeszłą wiosną zapierdzielał środkiem ul "xxx"????
                              może ja? a za kim sie tak luje z 5-tej zmiany oglądały??!! może za mną??!!
                              --
                              Ty lepiej powiedz gdzieś tą taśkę podział... bo motylka masz na kompie
                              przyczepionego(WIDZIAŁAM!!)
                              • tygrysek_ Re: o żesz ty orzeszku.... 26.03.03, 10:19
                                wiesz co? motylka to Ty chyba w czaszce masz!;-))

powiedz staremu niech Cie już tak nie łoji ostro nasza droga siostro!:)
                                • 9876aaww Re: o żesz ty orzeszku.... 26.03.03, 10:20
                                  ale z Ciebie poeta....
                                  tylko morda nie ta..
                                  • tygrysek_ Re: o żesz ty orzeszku.... 26.03.03, 10:21
                                    za to Twoja jezd cudna!:)

• 9876aaww Re: o żesz ty orzeszku.... 26.03.03, 10:25
                                      jeszcze słowo , a wszystkim napiszę... o tym jak Tygrys pewnego niedawnego
                                      słonecznego dnia zakupy robił w sklepie z damską bielizną... (zakupy dla siebie
                                      rzecz jasna)
                                      ... Ty jednak masz jakies skrywane głeboko tajemnice, paniusiu...
                        • tygrysek_ Re: juz grzeje wosk... 26.03.03, 10:10
                          używam fioletu mój drogi, ultra fioletu!:)

ale skoro złość urodzie szkodzi to musisz być strasznie pomarszczony!:)
                          o masqqarze nie wspomne:), wyprasuj jej jape czasem!
                          • saqqara Re: juz grzeje wosk... 26.03.03, 10:14
                            ultrafiolet? to sie strasznie swiecic musisz:))
                            • tygrysek_ Re: juz grzeje wosk... 26.03.03, 10:17
                              nie Twoja sprawa :)
                              • 9876aaww Re: juz grzeje wosk... 26.03.03, 10:33
                                jak się odgryzł....ho ho...
                                patrz bo sie zara wszyscy przestraszą...
                                • saqqara Re: juz grzeje wosk... 26.03.03, 10:46
                                  przpraszam za cisze, ale swiecacy sie ultrafiolet na nosie Tajgera tak mnie
                                  oslepil ze nie moglam trafic w klawisze:)
                                  • 9876aaww Re: juz grzeje wosk... 26.03.03, 10:50
                                    jak będziesz miała kiedyś chwilkę to co nieco na @.
                                    • tygrysek_ Re: juz grzeje wosk... 26.03.03, 11:36
                                      no fakt, obie tam macie tylko conieco! haha:)
                                      • Gość: 9876aaww Re: juz grzeje wosk... IP: 9.67.96.* 26.03.03, 12:13
                                        ...nie wspomnieć o Twoim "co nieco".... !!!
                                        ale w sumie małe jest piekne - ktoś kiedyś powiedział...
                                        ...i zapłakał....
                                        • tygrysek_ Re tylko że różnica jest taka.... 26.03.03, 12:21
                                          że wy mojego "co nieco" nie widziałyście,... a wasze widać "gołym okiem"!;-))
                                          ..i co?? zaprzeczysz może???,
                                          łyso Ci co nie??? haha

-----

kto z Tygrysem zadziera ten sie w piekle poniewiera!;-)

• grooszek EUREKA! 26.03.03, 12:31
                                            ZOSTALEM OSWIECONY!!!
                                            Ta luna,co ja na poludniowym-zachodzie widze co noc, to co-nieco tyrgysa na
                                            ultrafioletowo pomalowane i blyszczace niczym zarowka ksenonowa na pustej
                                            drodze z koluszek do Pcimia:)
                                            • saqqara zadna eureka! 26.03.03, 12:55
                                              jako ze Tajger ma te male conieco tak male ze w sumie mozna powiedziec ze ma
                                              male-nic to zadna luna od tego male-niczego bic nie moze. ta luna to jego
                                              swiecacy sie nos upudrowany ultrafioletem... w sumie to nie musial pudrowac, od
                                              wypitego denaturatu jego nos i tak ma kolor wlasciwy:P
                                              • grooszek Re: zadna eureka! 26.03.03, 12:57
                                                saqqara napisała:

> jako ze Tajger ma te male conieco tak male ze w sumie mozna powiedziec ze ma
                                                > male-nic to zadna luna od tego male-niczego bic nie moze. ta luna to jego
                                                > swiecacy sie nos upudrowany ultrafioletem... w sumie to nie musial pudrowac,
                                                od
                                                >
                                                > wypitego denaturatu jego nos i tak ma kolor wlasciwy:P

Cicho. Stary tygrys mocno spi, jak sie zbudzi to nam wpierdoli:)).
                                                • saqqara Re: zadna eureka! 26.03.03, 13:04
                                                  ee tam, i tak juz sobie tak nagrabilam ze pewnie teraz biega i szuka u siebie
                                                  na wsi gumowego mlotka:))

• tygrysek_ Re: zadna eureka! 26.03.03, 13:10
                                                    ale pierdolicie bez sensu! pasujecie do siebie jak ulał! haha!;-)))

---

kto z tygrysem zadziera ten sie w piekle poniewiera!;-))

• grooszek Re: zadna eureka! 26.03.03, 13:12
                                                    tygrysek_ napisał:

> ale pierdolicie bez sensu! pasujecie do siebie jak ulał! haha!;-)))
                                                    >
                                                    >
                                                    > ---
                                                    >
                                                    > kto z tygrysem zadziera ten sie w piekle poniewiera!;-))
                                                    >
                                                    Takich trzech jak nas dwoje, to nie ani jedmego:). Dobra, wiem, juz do piekla
                                                    spierdalam...
                                                  • Gość: 9876aaww Re: zadna eureka! IP: 9.67.96.* 26.03.03, 13:11
                                                    jak go znajdzie to niech się walnie w łeb , tak profilaktycznie. Przyda mu się.
                                                    --
                                                    Te, Tiger!
                                                    Z tym "conieco" to mi wcale nie łyso. Jak sie nie podoba to na mnie patrzec nie
                                                    musisz.
                                                    Ja niestety, nie mam wyboru - co wieczór wychodzisz z gołym tyłkiem (i nie
                                                    tylko) na siusiu. To jak mam nie widzieć?! Na dywan narobić Ci nikt nie da - bo
                                                    to przecie smrodków po pokoju rozpuszczać nie będziesz.
                                                  • saqqara Re: zadna eureka! 26.03.03, 13:16
                                                    haha, Tajger, sie nie unos, jak sie czlowiek stresuje to mu sie male-nic
                                                    kurczy:))

mlotkiem gumowym to ja bym mu jedynie facjate poprawila, ale dla Tajgera mam
                                                    specjalne wzgledy wiec na spotkanie przyniose tarke do warzyw:)))

Gruszek
                                                    kurna, pasujemy do siebie podobniez. uwierzysz?:)
                                                  • tygrysek_ Re: zadna eureka! 26.03.03, 13:32
                                                    ależ dziewczęta drogie! ja siem nie unosze, nie moja wina że macie tam
                                                    tylko "co nieco":-))), stwierdzam jedynie naocznie widoczny fakt!;-)
                                                    cóż, nie każdy jezd doskonały...ale i tak was lubie!

aa,.. skąd Ty te farmazony wymyślasz?? już Ci pisałem raz poproś swego starego
                                                    żeby Cie po łebie tak mocno z rana nie tłukł bo bede musiał to na Policje
                                                    zgłosić!;)

pasujecie Szaki, pasujecie:), tzn. przynajmniej podobnie pierdolicie!:)

---

kto z Tygrysem zadziera ten sie w piekle poniewiera!;-))

• Gość: 9876aaww Re: zadna eureka! IP: 9.67.96.* 26.03.03, 13:35
                                                    ja !!wymyślam???????????
                                                    co, prawda w oczy kole???
                                                    --
                                                    kończę z Tobą, bo mnie wkur...
                                                    znajdz se taką głupią co nie ma conieco
                                                  • tygrysek_ Re: zadna eureka! 26.03.03, 13:38
                                                    hehe ,..i kogo tu prawda w oczy kole????;-)))

---

kto z tygrysem zadziera ten sie w piekle poniewiera!;-))

• saqqara Re: zadna eureka! 26.03.03, 13:44
                                                    no coz... cos mi tu nie pasi, bo to podobniez przeciwienstwa sie przyciagaja,
                                                    ale skoro Ty tak twierdzisz to ja sie z przyjemnoscia zgodze:)

hahaha, Aa, jestes oki! prosze, nie odchodz, bo ja tu z Tajgerem z nudow
                                                    umre!!:))

zadzieranie to rzecz mila
                                                    wiec nie dzwonkuj, tylko spylaj!
                                                  • Gość: 9876aaww Re: zadna eureka! IP: 9.67.96.* 26.03.03, 13:44
                                                    !,,,
                                                  • tygrysek_ Re: zadna eureka! 26.03.03, 13:56
                                                    Szaki to były wyżyny Twych poetyckich możliwości??;-))

oj baby baby, ...pyski drzecie a huja macie i huja wiecie!;-)))
                                                    (Wilde.)
                                                    ;-))
                                                    ---

kto z Tygrysem zadziera ten sie w piekle poniewiera!;-))

• saqqara Re: zadna eureka! 26.03.03, 13:59
                                                    zadzieranie z Tygrysiatkiem
                                                    to zabawa jak z dzieciatkiem
                                                    co ma mleko pod wasami
                                                    a w spodenkach ani-ani...

heheh, i jak, moze byc?:)))
                                                  • tygrysek_ Re: zadna eureka! 26.03.03, 14:01
                                                    aż serce kurwa pęka!;-)

ale gadka z Tobą to męka!;-)

• saqqara Re: zadna eureka! 26.03.03, 14:04
                                                    usta w dziubku, oczka w slup
                                                    to jest Tygrys, wielki zuch
                                                    straszy wielce mlotkiem z gumy
                                                    a malutkie ma pazury
                                                    rykiem straszyc chce
                                                    a wychodzi tylko: beeeeeeeeeeeeeeeeeee
                                                    :)))
                                                  • tygrysek_ Re: zadna eureka! 26.03.03, 14:09
                                                    co wychodzi moja sprawa! ale zemsta będzie krwawa!:-)

za to Szaki cud dziewczynka,
                                                    usta słodkie jak malinka
                                                    szyja, nogi, oczy ,loki
                                                    tylko małe ma boncloki:-))

• saqqara Re: zadna eureka! 26.03.03, 14:12
                                                    ma boncloki, i choc male
                                                    do glaskanie doskonale
                                                    za to Tajger, smutna sprawa
                                                    bez dzwoneczka zapierdala

ps. ze wzgledu na dzialalnosc poetycka uzycie wulgaryzmu okazalo sie konieczne
                                                    :))
                                                  • tygrysek_ Re: zadna eureka! 26.03.03, 14:14
                                                    no to Ci wyjątkowo nie wyszło!
                                                    próbuj jeszcze raz,:-))

• saqqara Re: zadna eureka! 26.03.03, 14:18
                                                    Tajgerowe tu wladanie
                                                    konczy sie juz, drogie panie
                                                    bo strachliwy wielce z ducha
                                                    oddal mi sie na eunucha
                                                    :)))
                                                  • tygrysek_ Re: zadna eureka! 26.03.03, 14:21
                                                    no zadziwiasz mnie!!;-))

Ci pokaze władanie jak Ci jape obije na Dworcu!;-))

• saqqara Re: zadna eureka! 26.03.03, 14:26
                                                    trzesie Siersciuch nam portkami
                                                    mysli-dodam se odwagi
                                                    nieboraczek, jednak nie wie
                                                    ze mu tam juz halny wieje

:)
                                                  • tygrysek_ Re: zadna eureka! 26.03.03, 14:30
                                                    hehe...Szaki Ty sie z powołaniem minełaś???;)

• saqqara Re: zadna eureka! 26.03.03, 14:33
                                                    uczucie mnie natchnelo:))

Kocykowe jest marzenie
                                                    by sie kiedys znalezc w venie
                                                    nie wie jednak nasz siersciuszek
                                                    ze tam wiele juz jest muszek..
                                                    upsss:)))
                                                  • tygrysek_ Re: zadna eureka! 26.03.03, 14:35
                                                    no teraz to przesadziłaś,... pa!
                                                  • saqqara Re: zadna eureka! 26.03.03, 14:38
                                                    hm....

szakirowa cecha wielka
                                                    ze ma jezor az do pepka
                                                    nie pomysli, tylko trzepnie
                                                    wiec sie teraz kaja pieknie
                                                    obiecuje Ci solennie
                                                    grzeczna byc przez minut pare
                                                    tylko powiedz ze juz wcale
                                                    sie nie bedziesz gniewac na nia
                                                    a zostanie mila panią

sorka, gupia cip i tyle:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka