annabl 07.11.06, 21:06 konkurencyjny wątek dla wątku o dupie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: dwie dupy 07.11.06, 21:21 annabl napisała: > konkurencyjny wątek dla wątku o dupie zróbmy z tego zagadnienie Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: dwie dupy 07.11.06, 21:28 Tancowały dwie fujary az sie z soba popsztykaly :D Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: dwie dupy 08.11.06, 02:19 ja protestuję nie można tworzyć alternatywnych wątków,przecież dupa blada jest tylko jedna! Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: dwie dupy 08.11.06, 12:19 annabl napisała: > te nie są blade, za to są dwie Ale czy Maryni też??? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dwie dupy 08.11.06, 12:21 chloe30 napisała: > annabl napisała: > > > te nie są blade, za to są dwie > > Ale czy Maryni też??? o dupie Maryni należy porozmawiać:) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: dwie dupy 08.11.06, 12:35 nutopia napisała: > > > o dupie Maryni należy porozmawiać:) ALe co Marynia na to??? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dwie dupy 08.11.06, 12:36 chloe30 napisała: > nutopia napisała: > > > > > > > o dupie Maryni należy porozmawiać:) > > ALe co Marynia na to??? spytam, Maaaaryyyyynia!!!! Maryyynia pozwoli tutaj! zaraz przyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: dwie dupy 08.11.06, 12:37 nutopia napisała: > > > spytam, Maaaaryyyyynia!!!! Maryyynia pozwoli tutaj! > zaraz przyjdzie O jest. Maryniu, Marynia sie wypowie łaskawie w kwestii swojej dupy! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dwie dupy 08.11.06, 12:44 chloe30 napisała: > nutopia napisała: > > > > > > spytam, Maaaaryyyyynia!!!! Maryyynia pozwoli tutaj! > > zaraz przyjdzie > > O jest. > Maryniu, Marynia sie wypowie łaskawie w kwestii swojej dupy! gupia Marynia nic nie gada chloe jak twój Królik? odzyskał równowagę psychiczną? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: dwie dupy 08.11.06, 12:50 nutopia napisała: >> chloe jak twój Królik? odzyskał równowagę psychiczną? Wg poradników o wychowaniu królika zwariował. ALe na moim punkcie :DDDD W rozdziale - "Co chce ci powiedzieć Twój królik" jasno jest powiedziane, że latanie wokół no z prędkościa swiatła własnie to oznacza :) Poza tym prowadzimy powazne rozmowy o konieczności ograniczenia codziennych dostaw granulatu. Na razie się nie zgadza, a ja przy tym kuratorze nie będe sotosowac roziwązań siłowych, co nie????? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dwie dupy 08.11.06, 13:15 myślę, że powinnaś sprówoać z hipnozą. Moze się czeogś dowiesz o jego przeszłości? Może był z patologicznej rodziny? albo pierwsza żona go waliła wałkiem? wiesz takie rzeczy mogą się odbić na psychice króliczka Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: dwie dupy 08.11.06, 13:33 Jest u mnie od maleńkości. Analizowaliśmy wczoraj z konkubentem jakie moga byc przyczyny stresu no i te kable jednak wychodzą 0 wszak to było drastyczne ograniczenie jego swobód życiowych. Poza tym sam fakt, że posiadam konkubenta, to w końcu patologia. Ja myślę, że królik przezywa nasz brak zalegalizowania, jeśli sie to potwierdzi lecim do kościoła! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dwie dupy 08.11.06, 13:33 chloe30 napisała: > Jest u mnie od maleńkości. > Analizowaliśmy wczoraj z konkubentem jakie moga byc przyczyny stresu no i te > kable jednak wychodzą 0 wszak to było drastyczne ograniczenie jego swobód > życiowych. > Poza tym sam fakt, że posiadam konkubenta, to w końcu patologia. > Ja myślę, że królik przezywa nasz brak zalegalizowania, jeśli sie to potwierdzi > > lecim do kościoła! a ona się dziwi, że królik gruby!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: dwie dupy 08.11.06, 13:36 Nie sądziłam że tak to do siebie bierze! Wytłumacze mu dzisiaj, że zyjemy w wolnym kraju......eeeee........ ekhm.....co ja gadam???????????????????????? Ide ślubowac. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dwie dupy 08.11.06, 13:42 chloe30 napisała: > Nie sądziłam że tak to do siebie bierze! > Wytłumacze mu dzisiaj, że zyjemy w wolnym kraju......eeeee........ ekhm.....co > ja gadam???????????????????????? > Ide ślubowac. hahhaha:D Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 pięć dup - wyjaśnienie 08.11.06, 17:29 policzywszy osoby występujące w obsadzie wątku szłem i doszłem do wniosku że jest nas pięć czyli "siła nas w przydupiastym tym wątku" Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: pięć dup - wyjaśnienie 08.11.06, 18:02 morfeusz_1 napisał: > policzywszy osoby występujące w obsadzie wątku szłem i doszłem do wniosku że > jest nas pięć czyli "siła nas w przydupiastym tym wątku" A królik??? Królika nie liczyłeś! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: pięć dup - wyjaśnienie 08.11.06, 21:41 morfeusz_1 napisał: > łoooot??? > jaki rabbit no wiesz.... gonić króliczka:D Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: pięć dup - wyjaśnienie 08.11.06, 22:44 od kiedy to króliki maja brzydkie dupy? Odpowiedz Link Zgłoś