Dodaj do ulubionych

HEATH8......

02.04.03, 09:35
...nio,... nowe konto założone!:-))))

..zapraszam panie pod dęba i niech od chlania spuchnie nam gęba!;-)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Ronja Re: HEATH8...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.03, 09:40
      Anka!, nie uważasz, że Tajger się przy nas rozwija:))))) I jaką piękną poezja
      sypie na lewo i prawo:)
      Wedle życzenia, mnie juz puchnie od chlania:)
      • Gość: dzyt Re: HEATH8...... IP: cache:* 02.04.03, 09:43
        to chlaptaj dalej, ale skorzystaj z okładu młodego mężczyzny....
        na miejsca opuchnięte te i tamte...
        • tygrysek_ Re: HEATH8...... 02.04.03, 09:51
          no to zaczynamy!:-),.. Ronka, dawaj kielonka!;-))

..a reszta gdzie??, jazda pod dęba do chlania w deu szeregu zbiórka!!)
          ..raz, dwa,...!

• Gość: dzyt Re: HEATH8...... IP: cache:* 02.04.03, 09:59
            Tiger nie widzisz... przecie zygzakują w naszą stronę...
            • tygrysek_ Re: HEATH8...... 02.04.03, 10:02
              heeh,..no to zaczynamy!;-))

chlup!,...aaaaachchch....co za ulga!;-)))
    • saqqara Re: HEATH8...... 02.04.03, 10:59
      witam wszystkich:))

Tajger
      stosujesz gestapowskie metody przymusu!!! branie mnie pod wlos nawet w dobrej
      wierze wywoluje u mnie wrecz odwrotne skutki!!! i wcale sie na Ciebie nie
      pogniewalam, nie jestem zla i nie mam nic przeciwko temu, zebys zakrzywial
      czaso-przestrzenie oraz inne narzady wewnetrzne u kolezanki N. :))
      aha, i nie bede do Ciebie mowic "moj ukochany Kocurku, tesknilam za Toba"!!!
      Kocyk jestes i tyla:))
      • tygrysek_ Re: HEATH8...... 02.04.03, 11:01
        buuuuuuuuuu........ ładnie sie witasz:((((,..a ja tak tęskniłem,....
        • saqqara Re: HEATH8......errata 02.04.03, 11:08
          no dobra... poddatna na Twe lzy jestem...

Kochany moj Ko.. Koc... Kocyy..Kocyyy...Kocuuu.. Kocyku!:))
          JAK JA ZA TOBA TESKNILAM!!!
          • tygrysek_ Re: HEATH8......errata 02.04.03, 11:16
            no nareście dawna Szaki sie odezwała!;-))))
            daj pyska i poć w krzaczyska!;-))
    • Gość: Ronja Re: HEATH8...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.03, 11:33
      Tajger, sugestia gdzieś tam powyzej padła! Dawaj, swe młode ciało na mnie i
      stosuj okłady!
      • tygrysek_ Re: HEATH8...... 02.04.03, 12:50
        już siem robi Ronka!;-))), kłade sie natentychmiast z największom
        przyjemnością!;-)))))
        • ronja Re: HEATH8...... 02.04.03, 12:56
          Tylko tak gdzie spuchnięta ponoć jestem, Tajger!
          • tygrysek_ Re: HEATH8...... 02.04.03, 13:05
            nie wiem,... może na pupie???;-)))))
            • Gość: anka1 Re: HEATH8...... IP: 212.33.74.* 02.04.03, 13:42
              no a u mnie to bys sie musial na oczy polozyc bo zapuchly od beczenia przez
              Ciebie Ty Pledzie wylinialy !!!:)
              • tygrysek_ Re: HEATH8...... 02.04.03, 13:43
                kurcze Ania!, coś Ty!????, a czemu płakałaś przez Tygryska????;(((
                • Gość: anka1 Re: HEATH8...... IP: 212.33.74.* 02.04.03, 13:48
                  bo na mnie nakrzyczales na tamtym odcinku heath (((
                  • tygrysek_ Re: HEATH8...... 02.04.03, 13:50
                    nie nakrzycałem Aniu!:))), może to ino tak wyglądało ale zamiary miałem
                    dobre!:))
                    • Gość: anka1 Re: HEATH8...... IP: 212.33.74.* 02.04.03, 13:55
                      tak a ja wrazliwe dziewcze spuchlam przez twoje zamiary ((((
                      masz cmoka ! musze znikac ((((
                      pa Miski !
                      • Gość: Ronja Re: HEATH8...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.03, 18:08
                        Puchnij, puchnij Ania, i ja sie postaram - niech nasz Tygrys ma pełne ciało
                        roboty:)

Tygrys, na pupie tak, ale i na brzuchu i na boczkach też:)
                        • tygrysek_ Re: HEATH8...... 03.04.03, 07:11
                          hej babeczki maj sweet koteczki!;-))))

to znaczy Ronka że wszędzie mam sie tam kłaść???:-))

• ronja Re: HEATH8...... 03.04.03, 08:52
                            Hej, kocurku, ałer słit faciurku!

Byle skutecznie, Tajger, co by opuchlizna zeszła, jak nie zejdzie będę składała
                            reklamację!
                            • tygrysek_ Re: HEATH8...... 03.04.03, 09:28
                              nie bój żabci, opatule Cie tak szczelnie ze opuchlizna zara zlizie!;-))
                              • ronja Re: HEATH8...... 03.04.03, 09:33
                                No i sam powiedz, czy w związku z powyższym piękne określenie Kocyk do Ciebie
                                nie pasuje?:P
                                • tygrysek_ Re: HEATH8...... 03.04.03, 09:52
                                  nastepna mie wkurwiać tera bedzie!!:-)))
                                  • Gość: anka1 Re: HEATH8...... IP: 212.33.74.* 03.04.03, 10:55
                                    czesc! wkurwiony Kocyk podobno jeszcze bardziej skutecznie na opuchlizne
                                    dziala:)
                                    • tygrysek_ Re: HEATH8...... 03.04.03, 10:57
                                      ech Wy moje kochane kobietki!, co ja bym bez was zrobił!!?:-))
                                      buźka Ania!;-))
                                      • Gość: anka1 Re: HEATH8...... IP: 212.33.74.* 03.04.03, 13:12
                                        no ja tez mysle co bys bez nas zrobil :)))Kocyku nasz najmilejszy !
                                        • tygrysek_ Re: HEATH8...... 03.04.03, 13:14
                                          pewnie bym na innym Forum buszował!;-)))
                                          z innymi babami;-))))hihi...

• tygrysek_ Re: HEATH8...... 04.04.03, 07:09
                                            haj babeczki!;)
                                            • Gość: anka1 Re: HEATH8...... IP: 212.33.74.* 04.04.03, 08:33
                                              no tak ((( czesc Dziewczyny ! czesc Kocurze ! jaki to kiedys film byl?
                                              wszystkie koty to dranie. cos w tym jest .:)
                                              • Gość: Ronja Albo Kotka na gorącym blaszanym dachu czy cóś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.03, 08:46
                                                takiego...
                                                :)))))
                                                Cześć, Anki, Saqqary i Tygryski:))))
                                              • tygrysek_ Re: HEATH8...... 04.04.03, 08:46
                                                był???,..jakoś nie słyszałem o takim filmie,...
                                                ..a poza tym ja nie jezdem kotem-draniem!;-)))

• Gość: anka1 Re: HEATH8...... IP: 212.33.74.* 04.04.03, 08:50
                                                  byl taki byl. Himilschbach w nim gral. ale jestescie za mlodzi zeby takie cos
                                                  pamietac.
                                                  < koty to dranie > a na dodatek jeden kolezance do szafy sikal :)
                                                  na razie! musze znikac. milego weekendu na wszelki wypadek, bo cos mi dziwnie
                                                  chodzi dzisiaj !
                                                  • ronja Re: HEATH8...... 04.04.03, 11:22
                                                    Spokojnie, Ania ja oglądałam. Vivien Leigh i Paul Newman tam grali, ha!
                                                  • ronja Re: HEATH8...... 04.04.03, 11:22
                                                    Spokojnie, Ania ja oglądałam. Vivien Leigh i Paul Newman tam grali, ha!
                                                  • ronja Re: HEATH8...... 04.04.03, 11:23
                                                    znaczy się, Liz Taylor...
    • saqqara witam i sie zegnam, ale najpierw 04.04.03, 10:36
      opieprze Tajgera!!!

nie szantazuj mnie tym co mnie szantazujesz bo ja i tak sie nie dam!:))
      aha, i prosze mnie tak wczesnie nie budzic, bo ja srednio przytomna jestem o
      tej porze:))
      • tygrysek_ Re: witam i sie zegnam, ale najpierw 04.04.03, 10:46
        dobra , jak chcesz, prosić wiecej nie będe,... :(((
        • saqqara Re: witam i sie zegnam, ale najpierw 04.04.03, 11:04
          nie podkur... mnie dzisiaj!!!!
          jest mi strasznie milo i cieplo na serduchu ze tak za mna tesknisz chociaz za
          zadne skarby na swiecie nie pojmuje jak moze Kocyk tesknic az tak za swoim
          katem:))innych epitetow jakimi mnie ostatnio obrzucasz, nie przytocze:))
          ale z drugiej strony ...ech... co ja z Toba mam... obiecuje wpadac jak bede
          mogla... moze byc?

ps. z tym gwaltem to Ty na powaznie, cio?;))
          • tygrysek_ Re: witam i sie zegnam, ale najpierw 04.04.03, 11:14
            Szaki!! bądź jak najczęsciej!!!

PS. z tym gwałtem mówie powaznie!;-)),
            • saqqara Re: witam i sie zegnam, ale najpierw 04.04.03, 11:27
              hehehe, no to nie pozostaje mi nic innego jak zniknac na dobre:))

• Gość: anka1 Re: witam i sie zegnam, ale najpierw IP: 212.33.74.* 04.04.03, 13:40
                nasza Para sie gwalci a niech im bedzie na zdrowie :) a Ronja cos pokrecilas. w
                tym polskim Newman nie gral albo ja slepa jestem :)
                • tygrysek_ Re: witam i sie zegnam, ale najpierw 04.04.03, 13:57
                  no taaa... Ronka zaś pochlała....;-))))
                  • Gość: anka1 Re: witam i sie zegnam, ale najpierw IP: 212.33.74.* 04.04.03, 13:59
                    to Newman teraz zamiast bialych myszek ?:)))
                    • ronja A jest polska wersja? ja o hamerykańskiej pisałam. 04.04.03, 14:50
                      Ale proszę bardzo, młody Pol Niumen moze mi się po pijaku pokazywać... Tylko
                      niech na pokazywaniu nie kończy...;)
    • ronja Wrzosowisko nam zasypało... 07.04.03, 11:56
      I wszystkich wrzosowych ludków chyba też...
      • Gość: anka1 Re: Wrzosowisko nam zasypało... IP: 212.33.74.* 07.04.03, 13:36
        czesc ((((
        • ronja Re: Wrzosowisko nam zasypało... 07.04.03, 13:57
          Wykopałam! Wykopałam bałwanka spod śniegu!!! Otrzepałam łopata i bałwanek
          okazał się Anką!!!:))))))
          • Gość: anka1 Re: Wrzosowisko nam zasypało... IP: 212.33.74.* 07.04.03, 13:59
            wiesz Ronja moze dobrze byloby gdybym byla balwankiem. one przynajmniej nie
            maja zmartwien ((((
            • ronja Re: Wrzosowisko nam zasypało... 07.04.03, 14:10
              Oooooo, a co się stało, Bałwanku?:))))) Oprócz tego, ze nawrót zimy i z
              samochodem pewnie problemy!
              • Gość: anka1 Re: Wrzosowisko nam zasypało... IP: 212.33.74.* 07.04.03, 15:39
                gdyby to bylo to to maly pikus Ronja. napisze Ci maila, ale jutro, dzis musze
                znikac.
                papa !
                • ronja Re: Wrzosowisko nam zasypało... 07.04.03, 20:05
                  Dobra, czekam na mejla!
                  Miłych snów, Ania!
                  • tygrysek_ Re: Wrzosowisko nam zasypało... 08.04.03, 07:22
                    cześć babeczki!:-)))
                    zasypało to trza odkopać!!;))
                    • ronja Kolejnego bałwanka odkopałam!!! 08.04.03, 11:05
                      Cześć, bałwanku:>, hihihi!!!
                      • tygrysek_ Re: Kolejnego bałwanka odkopałam!!! 08.04.03, 11:10
                        Ci kurna dam bałwanka!!!;-)),.. babo śniegowa!;-));PPPP
                        • ronja Re: Kolejnego bałwanka odkopałam!!! 08.04.03, 15:16
                          Hohoho, jak się obruszył na bałwanka! A co Ci w wbałwanku nie odpowiada? Ze
                          sniegu mozna ulepic wszystko! Nawet dolepić można co nieco, jak się bardzo
                          chce!:)))))
                          • tygrysek_ Re: Kolejnego bałwanka odkopałam!!! 09.04.03, 07:11
                            Ronka!!, Ty lepiej nie draznij Tygrysa!;-)))

a w ogóle to cześć babyoliny:-))

• tygrysek_ Re: Kolejnego bałwanka odkopałam!!! 09.04.03, 09:27
                              kurde watek nam spychają chamy!!!:(
    • saqqara Re: HEATH8......zima wrocila.... 09.04.03, 10:50
      to i ja na ukochane wrzosowisko zagladam:))

witam wszystkich bardzo serdecznie i mocno, goraco caluje:))
      a na dobry poczatek dnia dla kazdego mam po wielkiej szklance grzanego wina,
      miseczce goracego bigosu i wielkiej kromce swiezego wiejskiego chleba...
      Tajger, zamiast sie tak gapic na pewna czesc kobiecego ciala rozpal lepiej
      ognisko:)))
      • tygrysek_ Re: HEATH8......zima wrocila.... 09.04.03, 11:03
        dobra już rozpalam.... hu hu... płoooniee ogniskoo w lesie... lala:))
        • Gość: anka1 Re: HEATH8......zima wrocila.... IP: 212.33.74.* 09.04.03, 13:01
          czesc
          ja przelkne tylko jogurt nic wiecej ((((
          • tygrysek_ Re: HEATH8......zima wrocila.... 09.04.03, 13:13
            a co Ci jest Ania??????
            • Gość: anka1 Re: HEATH8......zima wrocila.... IP: 212.33.74.* 09.04.03, 13:16
              Tygrysiu napisze w mailu, Ronji tez jestem winna list. ale wczoraj nawet kompa
              nie wlaczalam. jak zdaze to napisze dzis jak nie to jutro, dobrze ?
              • Gość: Ronja Re: HEATH8......zima wrocila.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.03, 13:49
                Hmmmm, zastanowimy się, co nie, Tygrys?:)
                Anka, napisz, kiedy będziesz miała nastroja i czasa:)-czekamy!
                A Ty Tygrys rozpalaj, rozpalaj:) A nie sie na nas tak gapisz wyposzczeńcu:))))
                • tygrysek_ Re: HEATH8......zima wrocila.... 10.04.03, 07:25
                  no kurde co ja za to moge że wy takie fajne i zaraz jak was zobacze to mi jęzor
                  wisi:):PPP
                  Anaka pisz tego maila i nie zciemniaj!!:))

a ja sie biore za rozpalanie...... Ronki,...hehe:)

• Gość: Ronja Re: HEATH8......zima wrocila.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.03, 09:56
                    Prosze, proszę, Ronka se siadła na obwisłej:) gałęzi i czeka..
                    • tygrysek_ Re: HEATH8......zima wrocila.... 10.04.03, 10:42
                      na co???????;-)))
                      • ronja Re: HEATH8......zima wrocila.... 10.04.03, 10:43
                        Aż rozgrzejesz się...
                        Może to co obwisłej galęzi pomoże?:)
                        • tygrysek_ Re: HEATH8......zima wrocila.... 10.04.03, 12:28
                          alem ja miał rozgrzewać Ciebie a nie siebie!;-))
                          • Gość: anka1 Re: HEATH8......zima wrocila.... IP: 212.33.74.* 11.04.03, 08:29
                            zadeszczylo sie na naszym wrzosowisku. ale moze wiosna w koncu sie zacznie
                            niechby i deszczowa.
                            witajcie ! fajnego weekendu !
                            • saqqara Re: HEATH8......zima wrocila.... 11.04.03, 09:23
                              witam wszystkich!
                              pada straszliwie, wydawac by sie moglo ze to jesien a nie wiosna...ale ja na
                              sloneczko czekam i sie kurna! doczekam!!!

pozdrawiam i caluje wszystkich bardzo bardzo wiosennie:)))
                              • ronja Oj, deszcz jest przynajmniej wiosenny;) 11.04.03, 09:48
                                Saqqarko, na razie wciąż nie wiem, ale w razie czego to sobie dam radę sama:)
                                Zresztą dam Ci później znać, ale to dopiero około 13.

Aneczko, jak humorek??? Lepiej, Lepiej? Pliiiiiiiz:)))
                                • Gość: anka1 Re: Oj, deszcz jest przynajmniej wiosenny;) IP: 212.33.74.* 11.04.03, 15:45
                                  milego weekendu Dziewczyny i Kocurku!
                                  Ronja polowicznie lepiej .
                                  • Gość: laelia Re: pojawił się duch jakiś IP: *.acn.pl 11.04.03, 20:54
                                    w zwiewnym gieźle, twarz biała, włos rozwiany, oko błędne
                                    Znajoma okolica, liczka znajome, dąb szumi, strumyk szemrze, butelki po
                                    alkoholu brzęczą srebrzyście. Nareszcie w domu, duchem przynajmniej przez
                                    chwileczkę. Odciskam dla Was na korze zarys mych ust korali i pozdrowienia ślę
                                    serdeczne. :)))
                                    • tygrysek_ Re: pojawił się duch jakiś 14.04.03, 07:24
                                      witajcie kobietki!:-))))

Szakuniu, Aneczko , Ronjeczko.... CMMMOOOOOOOOOKKKKKKKK!!!!:-))))))

• Gość: anka1 Re: pojawił się duch jakiś IP: 212.33.74.* 14.04.03, 13:06
                                        dobrze ze wiosna i ptaszki spiewaja i cieplo i slonce swieci i ze jest
                                        wrzosowisko chociaz pustawe. Tygrysek wpadl i poszedl , ja zajrzalam i zaraz
                                        pojde ale jest tak ladnie ze az szkoda stad isc.
                                        jest lepiej Kochani. fajnego tygodnia !
                                        • saqqara Re: pojawił się duch jakiś 14.04.03, 13:12
                                          witam wszystkich, a szczegolne ucalowania dla tych co po dlugiej podrozy
                                          zawitali w nasze progi:))
                                          • tygrysek_ Re: pojawił się duch jakiś 14.04.03, 13:19
                                            ja jestem a co??? czekam na was i czekam...:)))
                                          • Gość: anka1 Re: pojawił się duch jakiś IP: 212.33.74.* 14.04.03, 13:20
                                            czesc Szaki !
                                            to ja znikam i zostawiam Wam korniszony i duszone miesko w sosie wlasnym.
                                            raczcie sie do woli. Tygrys w dziupli jest flaszeczka, ale podziel sie z
                                            Dziewczynami, dobra? :))))
                                            • tygrysek_ Re: pojawił się duch jakiś 14.04.03, 13:29
                                              dobra podziele sie!:))))
                                              • Gość: anka1 Re: pojawił się duch jakiś IP: 212.33.74.* 14.04.03, 18:10
                                                wiedzialam ze z Ciebie super Kocur !:)))
                                                • tygrysek_ Re: pojawił się duch jakiś 15.04.03, 07:16
                                                  no baaaaaaaaaa!!!, najlepszy kocurek jaki po ziemi stąpał!:-)))))

czesć kochane!:)

• Gość: anka1 Re: pojawił się duch jakiś IP: 212.33.74.* 15.04.03, 08:29
                                                    czesc !
                                                    nie tylko stapal, latal, chodzil, lazil, mruczal i w ogole :)))
                                                  • tygrysek_ Re: pojawił się duch jakiś 15.04.03, 08:38
                                                    :-))))))),... dzięki Ania!:)), cmooooki wielkie!!!;-))))
                                                  • Gość: anka1 Re: pojawił się duch jakiś IP: 212.33.74.* 15.04.03, 08:39
                                                    nie ma za co :)
                                                    cmoki wielkie to jakas miejscowosc, hę ?:)))
                                                  • tygrysek_ Re: pojawił się duch jakiś 15.04.03, 08:47
                                                    noooo!!:)), niedaleko Białego!:-PPPPPP
                                                  • Gość: anka1 Re: pojawił się duch jakiś IP: 212.33.74.* 15.04.03, 08:52
                                                    taaaaak? a z ktorej strony bo jezdze w rozne i nie slyszalam ? kupiles
                                                    posiadlosc i sie nie przyznajesz ?:)))
                                                  • tygrysek_ Re: pojawił się duch jakiś 15.04.03, 08:58
                                                    bo jeździsz nie w te strony!;PPP
                                                    ale jak bede robił impreze to cie zaprosze!!:-)))
                                                  • ronja Właśnie, właśnie, Tajger, atakujemy Anke???;) 15.04.03, 11:56
                                                    Kiedy się wreszcie z nami spotka!!!!

A takw ogóle to cześć i czołem kluski z rosołem wszystkim w takom ślicznom
                                                    wiosnem:)))
                                                  • tygrysek_ Re: Właśnie, właśnie, Tajger, atakujemy Anke???;) 15.04.03, 12:01
                                                    witaj chuderlaku!;PPPPPPP

atakujemy Anke!!!! Anka!!! przyjeżdżamy do ciebie w maju i basta!!!!
                                                    nie wymigasz sie już!!!!!:))))
                                                  • ronja Re: Właśnie, właśnie, Tajger, atakujemy Anke???;) 15.04.03, 12:15
                                                    Cześć, Tygrysie z udami powyginanymi od ciężarów!!!:))))

Strzeż Się, Anka, zostałaś przez nas w sobote obgadana! I strzeż się, bo
                                                    zostaniesz błogosławioną nawiedzoną... Przez nas...;)
                                                  • tygrysek_ Re: Właśnie, właśnie, Tajger, atakujemy Anke???;) 15.04.03, 12:22
                                                    uda mam już przez Cię powyginane jak łuk indiański!!:PPPP

tak tak Anka!!!! nie wymigasz sie!!!, bedziesz nawiedzona!!! w maju!!!!
                                                    szykuj już wódem, ogórki, i inne akcesoria imprezowe!:-)))
                                                  • ronja Re: Właśnie, właśnie, Tajger, atakujemy Anke???;) 15.04.03, 12:26
                                                    No i jaką Ty kocicę teraz zgłuszysz z temy udamy i zmasakrowana ręką???
                                                    Zatroskana Ronja
                                                  • tygrysek_ Re: Właśnie, właśnie, Tajger, atakujemy Anke???;) 15.04.03, 12:33
                                                    nie wiem właśnie,... może poszukam też jakiejś pokiereszowanej,..:)))))
                                                    połaże po szpitalach,.. może coś siem trafi:))

Anka strzeż sie!!! w maju przyjeżdżamy!!!!!!!!!
                                                  • Gość: anka1 Re: Właśnie, właśnie, Tajger, atakujemy Anke???;) IP: 212.33.74.* 15.04.03, 13:55
                                                    dobra przyjezdzajcie ! zaczne robic zapasy ogorkow :)))
                                                  • ronja hoho 15.04.03, 14:12
                                                    I cóż to miało oznaczać?!
                                                    Ronja podejrzliwa
                                                  • tygrysek_ Re: Właśnie, właśnie, Tajger, atakujemy Anke???;) 15.04.03, 14:14
                                                    masz to jak w banku!!!!!!!:))
                                                  • Gość: anka1 Re: Właśnie, właśnie, Tajger, atakujemy Anke???;) IP: 212.33.74.* 15.04.03, 15:44
                                                    nic nie rozumiem, mam podejrzliwa Ronje w banku ? :)))
                                                  • saqqara tak, nie ma to jak rozmowa na poziomie:)) 15.04.03, 15:46
                                                    rzecz jasna... wlasciwym:)))))
                                                  • tygrysek_ Re: tak, nie ma to jak rozmowa na poziomie:)) 16.04.03, 07:28
                                                    hej hej hej baby!,.. :-)))))
                                                  • Gość: anka1 Re: tak, nie ma to jak rozmowa na poziomie:)) IP: 212.33.74.* 16.04.03, 08:27
                                                    aloha Wszystkim!!!
                                                    pewnie Szaki !:))) sluchaj Ciebie zapraszam do siebie ! umawiaj sie z banda:) i
                                                    przyjezdzaj !
                                                  • tygrysek_ Re: tak, nie ma to jak rozmowa na poziomie:)) 16.04.03, 08:30
                                                    no baaaaaaaaa!!! Szaki też przyjedzie!!! a co qurna!!!:-))))
                                                  • Gość: anka1 Re: tak, nie ma to jak rozmowa na poziomie:)) IP: 212.33.74.* 16.04.03, 08:36
                                                    umawiajcie sie a potem dajcie mi znac abysmy bez ogorkow nie zostali :)))
                                                  • Gość: Ronja Re: tak, nie ma to jak rozmowa na poziomie:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.03, 08:45
                                                    Ania, ja tyż mam ogórki, hie hie:)))))))
                                                  • Gość: anka1 Re: tak, nie ma to jak rozmowa na poziomie:)) IP: 212.33.74.* 16.04.03, 08:47
                                                    masz takie z beczek przechowywanych w Narwi ?:)
                                                  • tygrysek_ Re: tak, nie ma to jak rozmowa na poziomie:)) 16.04.03, 08:50
                                                    no to obgadane!!!!, w maju bedziemy!!!

Ronka a Ty do tego czasu masz nabrac nieco w udach, biodrach i na
                                                    piersiach!;PPPPPPPPPP

• Gość: anka1 Re: tak, nie ma to jak rozmowa na poziomie:)) IP: 212.33.74.* 16.04.03, 08:56
                                                    dobra !
                                                    Ronja po wizycie u mnie na pewno nabierzesz :))
                                                    to na razie Miski !!!
                                                  • saqqara Re: tak, nie ma to jak rozmowa na poziomie:)) 16.04.03, 09:17
                                                    witam wszystkich!

dziekuje bardzo za zaproszenie! chetnie pojawie sie na ogorkach:))

ps. Ania, czy Ty wiesz na co sie zgadzasz? beda Cie pozniej w tiwi
                                                    pokazywali:)))
                                                  • tygrysek_ Re: tak, nie ma to jak rozmowa na poziomie:)) 16.04.03, 09:43
                                                    no i jej o to chodzi Szakuniu!:)))))

PS..całuje boncle Twe okazałe!:PPPPP

• Gość: anka1 Re: tak, nie ma to jak rozmowa na poziomie:)) IP: 212.33.74.* 16.04.03, 13:38
                                                    zadnych mediow !protestuje ! albo tylko Wy albo jezdzcie sobie na Karaiby :))))
                                                  • tygrysek_ Re: tak, nie ma to jak rozmowa na poziomie:)) 16.04.03, 13:52
                                                    oka ! bendziem ino my!!!!!;-))))

co nie Ronja??;)

• Gość: anka1 Re: tak, nie ma to jak rozmowa na poziomie:)) IP: 212.33.74.* 16.04.03, 13:54
                                                    jak przyjedziesz z tv to zywy z Podlasia nie wyjedziesz!:)
                                                  • tygrysek_ Re: tak, nie ma to jak rozmowa na poziomie:)) 16.04.03, 13:58
                                                    taaaaaa.... już siem boje!!!!:)
                                                  • Gość: anka1 Re: tak, nie ma to jak rozmowa na poziomie:)) IP: 212.33.74.* 16.04.03, 14:01
                                                    lepiej sie boj. znam duzo innych roslinek o dzialaniu ciekawszym niz ogorki :)
                                                    do jutra Misiaki ! musze spadac!
                                                  • ronja Tajgeeeeer!!!!!! 16.04.03, 22:49
                                                    Ty mi tu przodu nie wypominaj! Nic na to nie poradzę, że nie ma tam czego u
                                                    mnie na klacie szukać!
                                                    A przybierać???? Łeeee, nie chce mi si ę!:)
                                                    Musisz mie kochać taką jak jestem, tak jak my Cię kochamy ze wszystkimi
                                                    zaletami i brakami:))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tajgeeeeer!!!!!! 17.04.03, 07:27
                                                    dobra Ronka, namówiłaś mnie!!!, bede Was kochał takie jakie jesteście!:PPPPP
                                                    ..a po drugie nic Ci nie wypominam:), a przybraćbyś mogła bo Cie wiatr
                                                    porwie!:))))

a reszcie cześć!!;-)))

• Gość: Ronja Re: Tajgeeeeer!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.03, 08:55
                                                    hehe, Tygrysku, blasku naszego wrzosowiska - no potwierdza nam się fakt, że Ty
                                                    się zgodny zrobiłes łostatnio, że hej:))))

Cześć wszystkim!!!
                                                  • saqqara Re: Tajgeeeeer!!!!!! 17.04.03, 08:58
                                                    caluski na dzien dobry!

wlasnie, ja sie zastanawiam co sie Tajgerowatemu stalo i wychodzi mi tylko
                                                    jedno: spadl na niego ruski sputnik co to w kosmosie od 50 lat latal i Tajger
                                                    porazony tym cudem techniki zamienil sie w netowego aniolka:))
                                                  • tygrysek_ Re: Tajgeeeeer!!!!!! 17.04.03, 09:06
                                                    kurna chata!!!, Wy nie lubicie jak jezdem miły dla Was????!
                                                  • saqqara Re: Tajgeeeeer!!!!!! 17.04.03, 09:14
                                                    no nie! lubimy, ale wiesz my znamy Tajgera ktory na dzien dobry stuka:

hej, dzolchy, co za pierd...ny dzien! kur....a, kur....a, kur.....a wasza mac!
                                                    o! to jest Tygrys!!:)))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tajgeeeeer!!!!!! 17.04.03, 09:20
                                                    no więc kurwa wasza pierdolona mać jebana baby wstrętne wieśniary pierdolone
                                                    witam Was w ten kurewsko pojebany i cujowo słoneczny pierdolnięty dzień i życze
                                                    kurwa samych jebanych problemów, strat finansowych, zero pieprzonego odpoczynku
                                                    zadnego pierdolenia !!!! i w ogóle wszystkiego chujowego!!!!!!!!

pasi???;-)))

PS>
                                                    zadzwoń!:-)))

• saqqara Re: Tajgeeeeer!!!!!! 17.04.03, 10:27
                                                    pasi:))))
                                                    jeszcze....
                                                  • Gość: anka1 Re: Tajgeeeeer!!!!!! IP: 212.33.74.* 17.04.03, 10:53
                                                    czesc!!!
                                                    a fe ! Tygrys jak mozesz tak bdzidko mowic, a fe :))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tajgeeeeer!!!!!! 17.04.03, 12:00
                                                    jednej pasi, innej nie... i bądź tu mondry i pisz wiersze!

do chuja....:)

• Gość: anka1 Re: Tajgeeeeer!!!!!! IP: 212.33.74.* 17.04.03, 13:07
                                                    ja tam jestem rozanielona to dla mnie mozesz byc Aniolem:))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tajgeeeeer!!!!!! 17.04.03, 13:15
                                                    a co Cię tak rozaniela Aniulinko????;-))))
                                                  • Gość: anka1 Re: Tajgeeeeer!!!!!! IP: 212.33.74.* 17.04.03, 13:20
                                                    za duzo chcialbys wiedziec :))) jutro bedziesz ? kto w ogole jutro bedzie ?
                                                    bo ja juz musze znikac (((
                                                    a jutro bede ok 8 i potem do 12 z przerwami !
                                                  • saqqara Re: Tajgeeeeer!!!!!! 17.04.03, 13:25
                                                    mnie tam latwo dogodzic, wystarczy ze sie facet z okna rzuca, niekoniecznie do
                                                    basenu:)
                                                  • tygrysek_ Re: Tajgeeeeer!!!!!! 17.04.03, 13:33
                                                    dogodze Wam jak sie do anki wybierzemy!!;-)))

a Ty Ania za to że nie chcesz powiedzieć pijesz o jedną flache mniej niż
                                                    my!!!:PPPPPPPP

• saqqara Re: Tajgeeeeer!!!!!! 17.04.03, 13:49
                                                    dobrze ze jestem kierowca i nie bede pic, trzezwy umysl pozwoli mi obronic
                                                    swoja niewinnosc, hehehehe
                                                  • tygrysek_ Re: Tajgeeeeer!!!!!! 17.04.03, 14:03
                                                    Ty i niewninność?????hahahaha
                                                  • Gość: anka1 Re: Tajgeeeeer!!!!!! IP: 212.33.74.* 17.04.03, 17:08
                                                    nie to nie ! sama sobie kupie i wypi albo napedze o !:)
                                                  • tygrysek_ Re: Tajgeeeeer!!!!!! 18.04.03, 07:32
                                                    witajcie bebeczki w ten poj..... dzień!:-)))
                                                  • Gość: anka1 Re: Tajgeeeeer!!!!!! IP: 212.33.74.* 18.04.03, 08:15
                                                    czesc Tygrysie kocykopodobny !!! :)
                                                  • tygrysek_ Re: Tajgeeeeer!!!!!! 18.04.03, 08:34
                                                    oj Ania Ania:),.. robisz siem niegrzeczna!:-))))
                                                  • Gość: anka1 Re: Tajgeeeeer!!!!!! IP: 212.33.74.* 18.04.03, 08:40
                                                    jaaaaaaaa ? :)
                                                    alez tak Ci sie tylko wydaje!:) maila dostales?
                                                  • tygrysek_ Re: Tajgeeeeer!!!!!! 18.04.03, 08:51
                                                    nie, ale zaraz sprawdze!:-)))

a gdzie Ronka i Szakunia?????;-)

• Gość: anka1 Re: Tajgeeeeer!!!!!! IP: 212.33.74.* 18.04.03, 08:57
                                                    sprawdzaj ! jak nie to podaj adres bo moze cos poknocilam !
                                                    na razie , caluski ! i na wszelki wypadek wiosennych, pieknych Swiat Tygrysku !
                                                    Dziewczyny pewnie spia !:)
                                                  • tygrysek_ Re: Aniaaaaaaa!!!!!! 18.04.03, 09:08
                                                    ..nie doszło nic,...
                                                    adres taki: tygrysek_@gazeta.pl

• ronja Re: Aniaaaaaaa!!!!!! 18.04.03, 09:15
                                                    Jestem! Jestem! Tylko ciiiiiiiiiiiszej nieco, suonka!
                                                    Wczoraj było spotkanie Forum-lublin - i okrutnie zapilismy....
                                                  • ronja Re: Aniaaaaaaa!!!!!! 18.04.03, 09:17
                                                    A w ogóle to dziękuję Aneczko za kartkę:)))

I co tam u ciebie?:)
                                                  • saqqara elol ewrybady.... 18.04.03, 09:18
                                                    jak nie zdaze to jzu tezraz skladam zyczenia ZDROWYCH I WESOLYCH SWIAT!!!!
                                                    zeby Wam sie jajka zmoczyly a baranek nie padl na pysk:))
                                                    kisy

ps. Tajger, jestem niewinna, masz watpliwosci?!
                                                  • ronja Re: elol ewrybady.... 18.04.03, 09:26
                                                    Nawzajem, Saqqarko, Aneczko, Tajger, Laelko, Arosko, Dixi, Kaju i każdy, kto
                                                    kiedykolwiek zaglądał na wrzosy:)
                                                  • tygrysek_ Re: elol ewrybady.... 18.04.03, 09:50
                                                    kurcze Ronka jakom Ty masz pamięć!:-))))

Szaki,...niestety wątpie w niewinność Twą dziewczę,...
                                                    ..aby mnie przekonać zrób test nad Wisłą,.. wiesz jaki,..
                                                    ..jak sie napełnisz i zatoniesz toś była winna znaczy siem;-)))

• ronja Hoho - Sądy Boże nad Wisłą!!!!;) 18.04.03, 10:01
                                                    Wzruszasz mnie Tygrysku - doceniając moja pamięć gdy jestem na takim kacu:)
                                                  • tygrysek_ Re: Hoho - Sądy Boże nad Wisłą!!!!;) 18.04.03, 10:37
                                                    no bo mnie to bardzo zaimponowało ronjeczko nasz sweet kochana!;-)))))
                                                  • Gość: anka1 Re: Hoho - Sądy Boże nad Wisłą!!!!;) IP: 212.33.74.* 18.04.03, 10:48
                                                    kurcze Tygrys na taki adres wyslalam ! co za dziad nie puscil do Cie kartki ?
                                                    Ronja jest lepiej ale nie calkiem !
                                                    Wszystkim Wam zycze przepieknych Swiat !
                                                    Szaki a do Ciebie cos dotarlo ode mnie do skrzyneczki ?
                                                  • saqqara Re: Hoho - Sądy Boże nad Wisłą!!!!;) 18.04.03, 11:08
                                                    Aniu
                                                    dziekuje, dotarlo. jest sliczne:))))) bardz obardzo dziekuje i Tobie tez zycze
                                                    zdrowych i spokojnych Swiat:))

Tajger
                                                    zrob spad! nie bede sie w wodzie moczyc, przeciez wiadomo ze pojde na dno od
                                                    razu bo ja plywac nie potrafie:P

Ronka
                                                    ja wiem ze ulan wiele wypic moze ale w problemy z pamiecia to ja nie uwierze:))
                                                  • Gość: anka1 Re: Hoho - Sądy Boże nad Wisłą!!!!;) IP: 212.33.74.* 18.04.03, 11:50
                                                    Tygrysku wyslalam jeszcze raz, moze tym razem dotrze !
                                                    Kochani zycze Wam najfaniejszej Wielkanocy !!!
                                                    buziaki i do wtorku !
                                                  • tygrysek_ Re: Hoho - Sądy Boże nad Wisłą!!!!;) 18.04.03, 12:03
                                                    nie potrafisz??? no coś Ty!?;)), ale i tak zatonęłabyś z innych powodów:))

• tygrysek_ HEATH8.... 22.04.03, 07:13
                                                    witam kurwa serdecznie Panie w ten piękny dzień!, nie pytajcie jak święta
                                                    minęły bo ledwo qurna żyje!,..:-))

• Gość: anka1 Re: HEATH8.... IP: 212.33.74.* 22.04.03, 08:51
                                                    czeeeeeeeeeeeeesc !!! nie pytam bo tez ledwie dysze !:))) postu, postu !!! :)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH8.... 22.04.03, 09:47
                                                    no to jezd nas dwoje!~razem podyszymy!;))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH8.... IP: 212.33.74.* 22.04.03, 13:17
                                                    dyszymy dalej !:))
                                                    a gdzie Dziewczyny? susza sie czy kacora lecza ?:)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH8.... 22.04.03, 13:29
                                                    no właśnie nie wiem,... :((
                                                    Ronka pewnie zapiła, a Szaki latała za babami z wiadrem!;-))))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH8.... IP: 212.33.74.* 22.04.03, 13:38
                                                    masz na pocieszenie babeczki z nadzieniem cytrynowym i pyyyyyyyyyyyszny bigos
                                                    mojej Mamy !
                                                    musze znikac Koteczku! masz jeszcze czulego cmoka w oba uszka i na wszelki
                                                    wypadek mowie do jutra !!!!
                                                    cmok, cmok!!!
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH8.... 23.04.03, 07:29
                                                    witam Panie w tą pierd..... Środę!!;)))
                                                    bigos zeżarty, wino wypite,.. leże i czekam na was...:))

jak dziś Szaki i Ronka sie nie pojawią to sie zastrzele!!;)
                                                    cmmooookkkii Aniu!!!;-))

• Gość: anka1 Re: HEATH8.... IP: 212.33.74.* 23.04.03, 08:38
                                                    czesc !!!
                                                    bigos i wino ?:) nic dziwnego ze lezysz i chcesz sie zastrzelic :))))
                                                    Dziewczyny na stanowiska ! :)))
                                                  • saqqara Re: HEATH8.... 23.04.03, 09:11
                                                    prosze sie kurna przestac na mnie wydzierac!!!!!
                                                    Tajger, nie drzyj na mnie sie, ja Cie prosze!!!
                                                    no!
                                                    a wogole jak po swietach? tacy przezarci??? hehehe, a ja spedzilam swieta jak
                                                    nalezy czyli...pod stolem, hihi:)))
                                                    kisy:))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH8.... 23.04.03, 09:21
                                                    jak to pod stołem??????
                                                  • ronja Re: HEATH8.... 23.04.03, 09:56
                                                    A ja też jak należy - czyli w siodle:)))

Rzuciam się wszystkim na szyje i przysysam do nich - na powitanie!!!!:)))))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH8.... IP: 212.33.74.* 23.04.03, 11:14
                                                    Ronja jak odessasz troche tluszczyku to prosie bardzo:))
                                                    Szaki a co robilas pod stolem ?
                                                    a w ogole to alohaaaaaaaaaa !:))))
                                                  • Gość: Ronja Re: HEATH8.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.03, 11:25
                                                    Błeeeee, ja się do naczyń krwionośnych przysysam a nie do tkanki tłuszczowej:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH8.... IP: 212.33.74.* 23.04.03, 11:28
                                                    badz dobrym Kolezanka i wyssij raz co innego:))))
                                                  • saqqara Re: HEATH8.... 23.04.03, 11:37
                                                    hahaha, Ronka bedzie robila odsysanie tluszczu? gdzie sie mam polozyc?:))

pod stolem tez spedzalam te swieta, w koncu ktos musial okruszki zbierac...;)))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH8.... IP: 212.33.74.* 23.04.03, 11:41
                                                    nie o jedzeniu prosze !!!
                                                    ide sie poodchudzac to na ra !:))))
                                                  • Gość: Ronja Re: HEATH8.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.03, 11:50
                                                    Ludzie, kiedy Wy macie czas w święta na jedzenie???;) Ja to chudnę wtedy
                                                    właśnie:))))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH8.... 23.04.03, 12:19
                                                    aleście sie rozgadały baby!:-)))
                                                    ale wiadomo wasz ulubiony temat: TŁUSZCZ ;-))

• Gość: anka1 Re: HEATH8.... IP: 212.33.74.* 23.04.03, 14:08
                                                    Ronja jak Ty to robisz ?:)
                                                    Kocur naszym ulubionym tematem Ty jestes, wiesz dobrze, skromny taki nie
                                                    badz !:)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH8.... 23.04.03, 14:35
                                                    oj Aniu naprawdę???? szczęscie rozpiera mą duszę!!!;-)))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH8.... IP: 212.33.74.* 23.04.03, 15:37
                                                    tylko uwazaj zeby Ci nie pekla jak zoladek po swiatecznych obzarstwach :))))
    • Gość: anka1 Re: HEATH8...... IP: 212.33.74.* 24.04.03, 08:30
      heeeeeeeeej a gdzie sa wszyscy ?
      na wrzosowisku tak super ze wyc sie chce z radosci a Was nie ma ?!
      • tygrysek_ Re: HEATH8...... 24.04.03, 08:38
        no ja już jestem:)),.. a reszta bandy????;)
        • Gość: anka1 Re: HEATH8...... IP: 212.33.74.* 24.04.03, 08:41
          znow spia ?! to niesprawiedliwe Tygrys, dlaczego my musimy wczesnie wstawac a
          ktos sie byczy ?:)))
          • tygrysek_ Re: HEATH8...... 24.04.03, 08:49
            nie wiem Ania,... ale trza coś z tym zrobic,! jakiś donos albo co??;))
            niech kurna też dźwigną zazwłoki o 7.00 z wyra to zobaczą jak to jezd!!!!;-))

• Gość: anka1 Re: HEATH8...... IP: 212.33.74.* 24.04.03, 08:51
              no !:) to komu donosimy ?:))) kurcze ja zwloki z wyrka musialam o 6 podniesc (((
              a i tak sie spoznilam (((
              • tygrysek_ Re: HEATH8...... 24.04.03, 09:16
                ja też o 6 kurna chata dziennie pręgi dźwigam!!!
                na początek proponuje to do PIP-u zgłosić!!;-))
                • Gość: Ronja Phi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.03, 09:59
                  A na mnie nigdzie nie doniesiecie;PPPPP
                  • saqqara Re: Phi 24.04.03, 10:02
                    sie prosze ode mnie odstosunkowac! ja kaca mam i wstanie o 7 bylo i tak wielkim
                    wysilkiem!
                    a wogole to dzindybry:))
                    • tygrysek_ Re: Phi 24.04.03, 11:51
                      tez mi coś,.. kacyk,..ja go dziennie mam:))

doniesiemy Ronka doniesiemy!!!!!!!:)))
                      • Gość: anka1 Re: Phi IP: 212.33.74.* 24.04.03, 12:55
                        Szaki kac na 5 dzien swiat ? ale masz dobrze !:)))
                        Ronja pewnie ze doniesiemy. wezmiemy Cie na rece i doniesiemy :))))
                        • tygrysek_ Re: Phi 25.04.03, 07:38
                          albo na kolana!;-))), zaś mi sie uda powyginają ale co tam!!;-))

witajcie baboliny!;))
                          • Gość: anka1 Re: Phi IP: 212.33.74.* 25.04.03, 08:25
                            czesc Chlopolinku !!!
                            czesc Babeczki !!!
                            • Gość: Ronja Re: Phi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.03, 09:29
                              Ej, siądźmy wszystkie na Tygrysie, cioooooo? Niech mu się zupełnie tam co
                              powygina:)))))
                              • saqqara Re: Phi 25.04.03, 09:47
                                witam wszystkich:))

hehehe, Tajger, ktora bierzesz na kolanka? ja juz Ci siedzialam wiec wiesz co
                                Cie czeka...:)ale jak chcesz to Ci moge na czyms innym usiasc... i nie mowie o
                                lasce:PP
                                • Gość: Ronja Re: Phi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.03, 11:18
                                  Nie bądźmy samolubne - ja mu siądę tylko na jednym kolanku, może być na tym
                                  samym co u Czorta, hehe:)))
                                  • tygrysek_ Re: Phi 25.04.03, 12:45
                                    oki! siadajcie po jednej na jedno kolano a trzecia na laske!:-))))
                                    • Gość: anka1 Re: Phi IP: 212.33.74.* 25.04.03, 13:41
                                      nie chce na kolanka chce sie na trawie wytarzac!!!!
                                      • ronja Re: Phi 25.04.03, 16:47
                                        Ania, nie dołuj Tygrysa. Już sie nadstawił...
                                        • tygrysek_ Re: Phi 28.04.03, 07:05
                                          no właśnie Anka!! nie wybrzydzaj!!!

a w ogóle to witam Panie!:)

• saqqara a tu znowu poniedzialek! 28.04.03, 08:46
                                            caluski specjalne z tej okazji :))

hahaha, Ania wie co dobre, tez chyba wole sie w piachu wytarzac niz miec do
                                            czynienia z Tajgerowa laska.... eee, Tajger, won z lapami!!! :)))
                                            • tygrysek_ Re: a tu znowu poniedzialek! 28.04.03, 09:49
                                              Szaki!! Ty nie piernicz ino zadzwoń!!;-)))

• Gość: anka1 Re: a tu znowu poniedzialek! IP: 212.33.74.* 28.04.03, 11:19
                                                czesc!!!
                                                nie chce w piasku sie tarzac tylko na zielonej wiosennej trawce ! :))))
                                                • saqqara Tygrys!!!! 28.04.03, 11:44
                                                  ja zadzwonie, ale Twoim lbem o parapet jak sie nie uspokoisz i nie przestaniesz
                                                  po mnie jezdzic!!!!
                                                  :))

Aniu
                                                  trawka czy piasek, dla mnie to lepsze niz Tygrysowe wyliniale futro!!:)
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrys!!!! 28.04.03, 11:50
                                                    a to spadaj!!!!! łaski bez!!!!;PPPPPP

Aniu a Ty sie wytażaj w błocie najlepiej!!!! o!!!:PP

• saqqara Re: Tygrys!!!! 28.04.03, 11:53
                                                    pitu pitu!teraz to spadaj a jak jutro zadzwonie to sie bedziesz cieszyl jak
                                                    goopi do sera:)

blotko jest oki, super robi na cere:)
                                                  • Gość: anka1 Re: Tygrys!!!! IP: 212.33.74.* 28.04.03, 11:55
                                                    w supraslanskich borowinach sie wytarzam jak bedzie cieplo a teraz chce trawki
                                                    i juz !!! :)))
                                                  • Gość: anka1 Re: Tygrys!!!! IP: 212.33.74.* 28.04.03, 15:17
                                                    yyyyyyyyyy nie ma Was to sobie ide ! moze kogo innego namowie do wytarzania sie
                                                    ze mna na trawce :)))
                                                    do jutra !
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrys!!!! 29.04.03, 08:13
                                                    co do jutra!!??? co do jutra!!!?? , wracaj babo natentychmiast!!!!
                                                    patrzcie ją!!! księżniczka sie znalazła!!!:))),..
                                                    jak sie jej nie przywita z rana to zabiera tyłek i se idzie.... :PPP

a reszte witam.... :))
                                                  • Gość: anka1 Re: Tygrys!!!! IP: 212.33.74.* 29.04.03, 10:44
                                                    czesc!
                                                    ej Tygrys a patrzyles ze ja to wczoraj pisalam a nie dzis ?
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrys!!!! 29.04.03, 10:51
                                                    ups,..I did it again:-)))),..masz za to buxke Ania!;-)))))
                                                  • saqqara Re: Tygrys!!!! 29.04.03, 11:18
                                                    witam szanowne Panstwo:)))

ooo, juz sie buzkuja od samego rana? nie przerywajcie sobie, ja sie ida napic:))
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrys!!!! 29.04.03, 11:35
                                                    te dzioucha nie pij ino dowej pyska!!!;-)))))
                                                  • saqqara Re: Tygrys!!!! 29.04.03, 11:40
                                                    pyska dam, nie powiem:)))
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrys!!!! 29.04.03, 11:46
                                                    no to CMOOOOOKKKKK!!!!!!!!! ;))
                                                    ...boszszszzzzzz... co za pysk to byl!:-)))

ino nie chlej juz więcej!:)
                                                  • saqqara Re: Tygrys!!!! 29.04.03, 12:04
                                                    beeeek.... usp, sory:) asz dlaszego mam nie picz wiecej....
                                                    ?)
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrys!!!! 29.04.03, 12:36
                                                    boś potem za łatwa jezd!;-)))))
                                                  • Gość: anka1 Re: Tygrys!!!! IP: 212.33.74.* 29.04.03, 13:27
                                                    hi hi a Tygrys calusny od samego ranca :))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrys!!!! 29.04.03, 13:38
                                                    no baaaaaa!!! Tygrys zawsze jezd całuśny!;-)))
                                                  • Gość: anka1 Re: Tygrys!!!! IP: 212.33.74.* 29.04.03, 13:42
                                                    tak tak zaba to piekny ptak :)))
                                                  • saqqara Re: Tygrys!!!! 29.04.03, 15:38
                                                    hehehehe, parafrazujac dowcip o zabie juz widze Kocowatego, jak siedzi na
                                                    srodku placu a lew sie go pyta: no, Dywanik, decyduj, do ktorej grupy idziesz?
                                                    pieknych czy madrych? a Pledzik siedzi i z mina kociaka mowi: a skad ja mam
                                                    wiedziec? przeciez sie nie rozerwe:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: Tygrys!!!! IP: 212.33.74.* 30.04.03, 08:33
                                                    czesc!!!
                                                    Szaki Kocurek na pewno nie omieszkalby dodac slowa : k...a !!!:)))
                                                  • saqqara Re: Tygrys!!!! 30.04.03, 09:07
                                                    i to pewnie nie raz:)))

witam Aniu:)
                                                  • Gość: anka1 Re: Tygrys!!!! IP: 212.33.74.* 30.04.03, 13:08
                                                    Szakuniu chyba dzis to my tylko na posterunku . reszta sie juz byczy.
                                                    to ja zycze cudownego weekendu obecnym i nieobecnym !
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrys!!!! 05.05.03, 08:32
                                                    oj cianiutko coś na wrzosach jak Tygryska nie ma!!:-)))))
                                                  • Gość: anka1 Re: Tygrys!!!! IP: 212.33.74.* 05.05.03, 08:45
                                                    czesc!!!
                                                    pewnie ze cieniutko ! ale w koncu dluuuuuugi weekend byl !:))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrys!!!! 05.05.03, 08:50
                                                    dłuuuuugiiii i gruby!;-)))))
                                                  • Gość: anka1 Re: Tygrys!!!! IP: 212.33.74.* 05.05.03, 08:52
                                                    tez sie obzerales bez pojecia ?:)))
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrys!!!! 05.05.03, 09:17
                                                    no baaaaaaa!!!! obżerałem , opijałem etc,...:))

a Szaki i Ronka chyba z obżarstwa u lekarza tera siedzą!hehe
                                                  • Gość: Ronja Żyję!!!!!! Jejku, jak pięknie, k..., jest!!!:))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.03, 09:22
                                                    U lekarza owszem byłam, ale nie z obżarstwa...
                                                    Słonka, jak juz leciałam z tego konia na ten beton, to myślałam, że już po
                                                    mnie, że to uderzenie mnie zabije!
                                                    Ale w koncu podniosłam zewłok i tocząc farbę z nosa obficie dookoła, wróciłam w
                                                    krainę żywych! I od razu jak zawsze po groźnym upadku se pomyslałam, że ja
                                                    takie gupie problemy miałam - i po co!!! Przecież liczy się to że zyję i mam
                                                    tyle ludzuff i rzeczy do kochania wokół!:)))))
                                                    Ale kurka nawet leżenie boli...:(
                                                  • tygrysek_ Re: Żyję!!!!!! Jejku, jak pięknie, k..., jest!!!: 05.05.03, 09:26
                                                    o kurna!!! Ronka!!! weź już daj spokój z tymi koniami bo siem nam jeszcze
                                                    zabijesz!!!:)

ale już ok co???,.. może przyjechać Cie podleczyć???;-)))
                                                  • Gość: Ronja Re: Żyję!!!!!! Jejku, jak pięknie, k..., jest!!!: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.03, 09:31
                                                    Tygrysku, chiba wzrokowo, bo nawet ubranie mnie boli:(((
                                                    Za jakiś tydzień czy dwa mam nadzieję potłuczenie zejdzie, ostana sie jeno
                                                    sińce na czas jakiś...;)))
                                                    Jak się podniosłam i łapami krew próbowałam ścierać z gęby, to se pomyślałam,
                                                    że może by przystopować z jada konna, ale już godzine póxniej, gdy się nie
                                                    przewracałam, nie rzygałam, w ogóle w miare się czułam, to juz myslałam, kiedy
                                                    znów wsiadam:)
                                                  • tygrysek_ Re: Żyję!!!!!! Jejku, jak pięknie, k..., jest!!!: 05.05.03, 09:44
                                                    biedna nasza Ronka,..buuuuuuu,... i co tera poczniem???:)
                                                  • Gość: Ronja Re: Żyję!!!!!! Jejku, jak pięknie, k..., jest!!!: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.03, 09:45
                                                    Nic, możesz mnie Tygrysku wielbić z daleka - potem se odbijemy:)))))
                                                  • saqqara i co to za hobby jest? 05.05.03, 09:44
                                                    jesli do grobu pcha? Ronka, opamietaj sie kobieto!!! nie mam zamiaru patrzec
                                                    jak ulana grzebia!!!:((

a wogole to dziendobry wszystkim... i jak po likendzie? ja taka kurna zmeczona
                                                    jestem ze nawet nie wiem jak sie nazywam....
                                                  • Gość: Ronja Sport extremalny, i tyle;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.03, 09:47
                                                    Ej, no pecha miałam po prostu, kobyła miała zły dzień, musiała kogoś zrzucic,
                                                    gdyby zrzuciła na trawę, toby dostała, wsiadłabym i pojechała dalej, ale miałam
                                                    pecha, że zdążyła jeszcze przed trawą...
                                                  • tygrysek_ Re: Sport extremalny, i tyle;) 05.05.03, 10:00
                                                    kurna , weź ją przerób na konine!!:)

witej Szaki,.. jak trynkniesz to Ci coś powiem!!;-)))

• saqqara Re: Sport extremalny, i tyle;) 05.05.03, 10:01
                                                    aha, miala zly dzien? dobre sobie... moze jeszcze chcesz taki text na nagrobku?

tez nie jestem spokojny czlowiek i sie pcham gdzie nie trzeba,a zdrowy rozsadek
                                                    to u mnie zawsze jak musztarda po obiedzie ale granice sa... gdzie u Ciebie
                                                    Ronka, te granice, aaa? na kolejnym betonie?
                                                    a z tego co wiem to koniki ja juz maja zle dni to trzeba je z daleka obchodzic
                                                    wieeeelkim lukiem...
                                                  • saqqara Tajger, siedz na tylku kolo 12-tej 05.05.03, 11:13
                                                    i nie odlaz od fonu nawet na chwile, to trynkne... lbem o parapet:P
                                                  • tygrysek_ Re: Tajger, siedz na tylku kolo 12-tej 05.05.03, 11:25
                                                    kurna nie rób se jaj ino trynkaj!!:-))
                                                  • saqqara Re: Tajger, siedz na tylku kolo 12-tej 05.05.03, 11:42
                                                    trynkne w samo poludnie, nie umie czytac?:))
                                                  • Gość: Ronja Ech, tak mi dobrze, ze się wszystko jak na razie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.03, 13:27
                                                    szczęsliwie skończyło, że nawet za bardzo nie bęę dyskutować na temat koni...
                                                    Widzisz Szaki, ja to mam trwałą zmianę w mózgu - fałdę z napisem QŃ. Rodzice
                                                    głupieli, gdy im 2-letnia Ronka łapska do koni wyciągała. Wszystkie chodniki
                                                    pod blokiem były w konie wyrysowane... Czasami to nawet myslę, że dobrze, że od
                                                    czasu do czasu groźniej spadam, to przynajmniej bywam ostrożna - na ile się to
                                                    w tym sporcie da.
                                                    Ale we łbie mam trwale pokręcone w tym kierunku...

No nic, ważne, że mogę se nadal do Was popisać, słonka. Poza innymi ważnymi
                                                    sprawami;))))
                                                  • tygrysek_ Re: Ech, tak mi dobrze, ze się wszystko jak na ra 05.05.03, 13:52
                                                    jakimi innymi sprawami ? ?
                                                  • Gość: anka1 Re: Ech, tak mi dobrze, ze się wszystko jak na ra IP: 212.33.74.* 05.05.03, 14:15
                                                    poczytalam i sie przerazilam. to ja juz wole narowiste kaszlaki, taki to mnie
                                                    przynajmniej na beton z gory nie zrzuci :))))
                                                  • Gość: Ronja Re: Ech, tak mi dobrze, ze się wszystko jak na ra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.03, 14:36
                                                    Nie przerażać się! Cieszyć pięknom pogodom za oknem:)))))
                                                    Pierwsza opalenizna juz na odnóżach:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: Ech, tak mi dobrze, ze się wszystko jak na ra IP: 212.33.74.* 05.05.03, 15:28
                                                    ciesze sie ze zyjesz! pogoda tez.
                                                    a na opaleznizne to u nas jeszcze za zimno. wieje ciagle, brrr !
                                                    do jutra Misiaczki !
                                                  • Gość: anka1 Re: co jest ? IP: 212.33.74.* 06.05.03, 08:25
                                                    wiosna , slonce a mi sie spac chce uuuuuuuuuuuaaa !:) w sen zimowy chyba
                                                    zapadne :)))
                                                    dzin dybry ! jest tu kto ?
                                                  • saqqara Re: co jest ? 06.05.03, 09:13
                                                    jest ktos, znaczy sie ja:)))
                                                    u nas tez wieje, chociaz dzisiaj ma byc kolo 30 stopni, to jak sie jakos nie
                                                    rwe zeby sie opalac...
                                                    milego dzionka wszystkim!
                                                  • Gość: Ronja Re: co jest ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.03, 10:15
                                                    A u nas upał od rana, zero wiatru i śmiech mnie pusty ogarnia na wczorajsze
                                                    teksty z wiadomości, zeby się za bardzo nie rozbierac, hehe:)))))
                                                  • Gość: anka1 Re: co jest ? IP: 212.33.74.* 06.05.03, 13:46
                                                    tv nagle sie troskliwa zrobila ?:)))
                                                  • Gość: Ronja Re: co jest ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.03, 15:05
                                                    Alesmy się dziś opisali że hej!;)
                                                  • Gość: anka1 Re: co jest ? IP: 212.33.74.* 06.05.03, 15:37
                                                    wlasnie chcialam to napisac :)
                                                    Tygtys oberwie za to ze sie nie odezwal ! pazury Mu babskim pilnikiem
                                                    przytne !:)))
                                                  • tygrysek_ Re: co jest ? 07.05.03, 08:08
                                                    czesc babeczki w kropeczki!:-))))
                                                    ..bo wczoraj mnie nie było....:(((
                                                  • saqqara Re: co jest ? 07.05.03, 08:49
                                                    a co? od kiedy ja na biedronke wygladam, aaa???

i witam wsiech:)))
                                                  • tygrysek_ Re: co jest ? 07.05.03, 08:57
                                                    moje Szakunie przilazło!;-))))) cmookk!:)

..bo wy macie cipeczki w kropeczki!;-)))

• saqqara Re: co jest ? 07.05.03, 09:22
                                                    daj morde, pasiaku:)))

oszalales??? widziales Ty w swoim zyciu chomika w kropki?!!!;))
                                                  • tygrysek_ Re: co jest ? 07.05.03, 09:27
                                                    no to cmook!;-)))

no baaaaa!!! jasne że widziałem!! np. chomik po ospie!;-)))

• Gość: Ronja Re: co jest ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.03, 09:59
                                                    Nie było mnie bo się poszłam utwierdzić w przekonaniu: mój chomik nie jest w
                                                    kropki!:)))))
                                                  • saqqara Re: co jest ? 07.05.03, 10:02
                                                    pledzik, tworzysz nowe dziady, jaki chomij po ospie?? moze jeszcze mi powiesz
                                                    ze muchy choruja na swinke, co??:))

hahaha, Ronka, Twoj moze byc w siniakach, a nie sladach po ospie:))
                                                  • tygrysek_ Re: co jest ? 07.05.03, 10:05
                                                    HAHAHAHA!!!! ale za to ma trawe i beton w pysku!!:-)))))
                                                  • Gość: anka1 Re: co jest ? IP: 212.33.74.* 07.05.03, 10:56
                                                    czesc ! musze sie poogladac czy w koncu mi sie pare piegow zrobilo czy nie :)
                                                  • tygrysek_ Re: co jest ? 07.05.03, 11:14
                                                    piegów???? na chomiku???????;)

• Gość: Ronja Re: co jest ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.03, 11:46
                                                    Tygrys! Pod stół spadłam ze śmiechu z tej trawy i betonu w chomiku!!!:))))
                                                  • tygrysek_ Re: co jest ? 07.05.03, 12:00
                                                    ależ Ronjeczko!:) Tygrysek zawsze do waszych usług!:)))

ale jak spadłaś to nic Ci siem nie stało???:))

• Gość: anka1 Re: co jest ? IP: 212.33.74.* 07.05.03, 13:12
                                                    a dlaczego chomiki nie moga miec piegow? w koncu sa rude, nie ? przynajmniej
                                                    niektore :))
                                                    Ronja Ty juz moze lepiej nie spadaj, bo mi sie w glowie kreci ze strachu!
                                                  • tygrysek_ Re: co jest ? 07.05.03, 13:27
                                                    no ale rude chomiki to rzadkość!;-)))

fakt! ty już Ronka lepiej chodź po ziemi!!:-))))

• Gość: Ronja Re: co jest ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.03, 14:46
                                                    Ronka z betonowym chomikiem, buchachacha:))))))
                                                    Sa też ciemnobrązowe chomiki...;)
                                                  • tygrysek_ Re: co jest ? 07.05.03, 14:51
                                                    są różne chomiki,.. Szaki wie to wam powie...
                                                    np. z mokrym futerkiem..:))))

są brązowe, blond, szatynki,.. brunety.. :))

• Gość: anka1 Re: co jest ? IP: 212.33.74.* 07.05.03, 18:06
                                                    On nam arie bedzie spiewal niedlugo : brunetki, blondynki :))))
                                                  • tygrysek_ Re: co jest ? 08.05.03, 08:10
                                                    no baaaaaa!! zaspiewam wam co chcecie!;)))
                                                  • saqqara witam te z chomikami i tego bez chomika 08.05.03, 08:38
                                                    ale z bezdzwonkiem, lub bez, hehehe:)))
                                                  • tygrysek_ Re: witam te z chomikami i tego bez chomika 08.05.03, 08:49
                                                    Szaki zapytam tak: co autor posta mial na myśli?????? , bo nie kumam:)))
                                                  • saqqara wiem ze nie kumasz 08.05.03, 09:06
                                                    na zabe nie wygladasz:)))

a poeta mial na mysli to, ze baby na heath maja chomiki a ze Ty nie baba, to
                                                    chomika nie masz, jako zes facet to powinienies miec dzwonka, ale ze go nie
                                                    masz, to nawet z bezdzwonkiem nie jestes... tego oslego nie biore pod uwage.
                                                    panial?
                                                    :))
                                                    ps a wogole to moze nowe heath? to sie dlugo otwiera...
                                                  • tygrysek_ Re: wiem ze nie kumasz 08.05.03, 09:12
                                                    aha.... dzięki mistrzu za wyjaśnienia!;-))

ok-ob bedzie neu wontek!;-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka