kamilar 11.11.06, 23:14 uf azyl od idiotów i debili, jaki tu spokój i cisza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zewsi Re: Siemka Zewsi 11.11.06, 23:21 Siemanko. Rzeczywiście, na FB pewien forowicz wygląda jakby nie wyrabiał psychicznie. Ale do not worry. Widziałeś, ze Wisła u sibie dziś przegrała 2:4? Matusiak dwie bramy walnął. Jest u mnie kapitanem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Siemka Zewsi 11.11.06, 23:27 Miposzło słabo, wyniki widziałem. Niestety z moich zawodników to słabo a kapitanem był Cleber:) Bramki za strzelili mi piszczek i kaczmarek Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Siemka Zewsi 11.11.06, 23:32 W zasadzie to mi też poszło słabo. W obronie miałem Clebera, Popka i Wasilewskiego. A bramki to tylko Matusiak mi strzelił i Kaczmarek. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Siemka Zewsi 11.11.06, 23:35 Ty skąd się bierze tylu idiotów??? Bo mi aż ręce opadają i czasami mach im ochotę przywalić z ostrej rury. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Siemka Zewsi 11.11.06, 23:56 kamilar napisał: > uf azyl od idiotów i debili, jaki tu spokój i cisza. no już od tej chwili nie.... wróciłem Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Siemka Zewsi 12.11.06, 00:02 Słuchaj Ty przy nich to balsam na mój umysł. Jedyne co potrafi kiczkis to chwalenie się jaki on mundry i jaki prawy a dalej są same obelgi. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Siemka Zewsi 12.11.06, 00:28 toczyłem własne i toczę nadal ale w nieco innym wymiarze ale kurna docisnęli mnie nagle niespodziewanie w środę było na krawędzi, uff Odpowiedz Link Zgłoś