magdajeden 12.11.06, 16:05 żyje tylko czatem? dlaczego czat jest dla nich tak ważny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadziejkaa Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 16:13 Magdo, założę się, że większość osób, która się tu wpisze, zacznie zaprzeczać, że tak nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 16:17 ale to jest akurat pewnik. wystarczy poczytac poszczególne watki, zobaczyc ilosc tzw zrzutów. nad tym czy tak jest czy nie jest, nie ma co dyskutowac. pytam dlaczego tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 16:21 Magdo, nie twierdzę, że nie masz racji. Odpowiedz Link Zgłoś
jagus007 Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 16:36 Magdo, Nie tylko czatem - to po pierwsze. Ale fakt - czat jest dla mnie ważny. Dlaczego? Bo to swoiste laboratorium, poligon rzeczywistości. Tu, ze względu na większą szczerość uczestników wszystkie interakcje zachodzą szybciej. Tak więc jest to znakomite pole do sprawdzenia reakcji na niektóre postawy, zachowania. Miło mi jest czytać Cię na tym forum, Magdo:) Odpowiedz Link Zgłoś
reginka50 Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 17:38 witaj Justysiu. Jak bardzo Cie lubie tak bardzo nie zgadzam sie z Twoja wypowiedzia,ze czat to "poligon rzeczywistosci". Justysiu mysle ,ze w rzeczywistosci ,prawie kazda osoba ,ktora pisze na czacie kreujac swoja osobe nie ma nic wspolnego jaka jest w rzeczywistosci w realu.Czat sprawia to ,ze niektorzy czuja sie bezkarni,ublizajac innym gnojac sie nawzajem ,zapominajac ,ze pod kazdym nick'iem kryja sie niekiedy bardzo wartosciowi i wrazliwi ludzie . Jesli ktos inaczej uwaza ,to wlasnie dla takich osob czat jest polem do popisu do wyzwalania drugiego swojego "ego" Tylko pytam po co to? Dla mnie nick to czlowiek ,ktory czuje i mysli... Kiedys przeczytalam zdanie pewnej Pani "zakochalam sie " od razu przyszla odpowiedz " jak mozna sie zakochac w literkach".Mysle ,ze Osoba ktora taka wlasnie odpowiedz ,napisala jest pozbawiona uczuc i odczuc ludzkich ... Ja nie odbieram czata jako cos mechaanicznego ,przypominajacego mi ,ze to "maszynka "do mnie pisze , to pisze czlowiek ktory ma serce cialo i rozum ..rozum nie zawsze normalnie funkcjonujacy,jesli nick na czcie dla niego to tylko literki . Justysiu sciskam Cie mocno-nie literki.- ale jako bardzo mila i madra kobiete - reginka Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 18:00 reginka50 napisała: > > Justysiu sciskam Cie mocno-nie literki.- ale jako bardzo mila i madra kobiete - > reginka Zapewne Justysia się ucieszy.Nie wiem co na to powie Jaguś;) Ale Reginko, mnie też się takie pomyłki zdarzają, co prawda w drugą stronę. Nawiązując do Twojej wypowiedzi, ja podobnie jak Ty widzę po drugiej stronie człowieka, więc staram się traktować Go tak jakbym rozmawiała z Nim oko w oko.Nie ubliżam , nie wyśmiewam, słucham, może przez to nie wyróżniam się w tłumie,ale przynajmniej nie pozostawiam po sobie niesmaku. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodnym_okiem Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 18:00 reginka50 napisała: > witaj Justysiu. Jak bardzo Cie lubie tak bardzo nie zgadzam sie z Twoja > wypowiedzia,ze czat to "poligon rzeczywistosci". Justysiu mysle ,ze w > rzeczywistosci ,prawie kazda osoba ,ktora pisze na czacie kreujac swoja osobe > nie ma nic wspolnego jaka jest w rzeczywistosci w realu.Czat sprawia to ,ze > niektorzy czuja sie bezkarni,ublizajac innym gnojac sie > nawzajem ,zapominajac ,ze pod kazdym nick'iem kryja sie niekiedy bardzo > wartosciowi i wrazliwi ludzie . Jesli ktos inaczej uwaza ,to wlasnie dla takich > > osob czat jest polem do popisu do wyzwalania drugiego swojego "ego" Tylko pytam > > po co to? Dla mnie nick to czlowiek ,ktory czuje i mysli... Kiedys > przeczytalam zdanie pewnej Pani "zakochalam sie " od razu przyszla odpowiedz " > jak mozna sie zakochac w literkach".Mysle ,ze Osoba ktora taka wlasnie > odpowiedz ,napisala jest pozbawiona uczuc i odczuc ludzkich ... Ja nie odbieram > > czata jako cos mechaanicznego ,przypominajacego mi ,ze to "maszynka "do mnie > pisze , to pisze czlowiek ktory ma serce cialo i rozum ..rozum nie zawsze > normalnie funkcjonujacy,jesli nick na czcie dla niego to tylko literki . > > Justysiu sciskam Cie mocno-nie literki.- ale jako bardzo mila i madra kobiete - > reginka Popełniłaś dwa błędy Reginko. Piszesz do Justyny w odpowiedzi na wpis Jagusi. Drugi błąd polega na tym, że Justyna i Jagusia są osobami, które popierają tych ubliżających innym. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 18:41 ale jak to? przecież to była jaguś? ale własciwie co to za róznica, przecież to tylko nicki ;) dzis taki, jutro inny... :p Odpowiedz Link Zgłoś
valmont79 Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 18:48 Dużo tu czatu, bo forum to idealnie nadaje się do przedyskutowania zachowań czatujących a także do pokazania własnych spostrzeżeń i wypowiedzenia się na temat "naszego" kształtu czata. Dlaczego ludzie żyją czatem? Na to pytanie chyba każdy umie odpowiedzieć we własnym zakresie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 19:06 to odpowiedz we własnym zakresie. ja odpowiedziec nie potrafię bo od ponad roku na czacie nie byłam. a ciekawa jestem Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaszarm Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 19:22 Najpierw Madziałan stawia niesprawdzoną tezę, że większość tu piszących żyje tylko czatem, a zaraz potem drugą, że czat jest dla nich [tak] ważny. I co? Mamy przytaknąć? Z dialektyki pała.;) PS. Myślę, że cały skomplikowany chwyt retoryczny miał na celu poinformowanie forum, że Madziałan na czatach nie bywa.;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 19:31 hrabiaszarm napisał: > Najpierw Madziałan stawia niesprawdzoną tezę, sprawdzona i łatwo sprawdzalna - wystarczy poczytac chociazby wątki na pierwszej stronie forum. że większość tu piszących żyje > tylko czatem, a zaraz potem drugą, że czat jest dla nich [tak] ważny. jesliby nie był wazny to nie pisaliby o nim tyle. I co? Mam > y > przytaknąć? odpowiedziec, zaprzeczyc, polemizowac a nie bełkotac pseudointeligentnie. > Z dialektyki pała.;) jest termin poprawkowy? a tak przy okazji gdzie tu dialektyka? > > PS. Myślę, że cały skomplikowany chwyt retoryczny miał na celu poinformowanie > forum, że Madziałan na czatach nie bywa.;) raz: nie był skomplikowany dwa: przecież to wiadomo od dawna, ze nie bywa, wiec o czym tu informowac? z logiki pała. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaszarm Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 19:48 magdajeden napisała: > jest termin poprawkowy? a tak przy okazji gdzie tu dialektyka? dialektyka - sztuka dyskutowania; umiejętność dotarcia do prawdy przez ujawnianie sprzeczności w sądach przeciwnika. > dwa: przecież to wiadomo od dawna, ze nie bywa, wiec o czym tu informowac? To też tylko hipoteza, do tego niemożliwa do sprawdzenia. Moja teza jest taka, że wisisz na czacie jako Misia_45. Może zapytajmy: dlaczego madziałan godzinami wisi na czacie jako Misia?;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 20:00 hrabiaszarm napisał: > magdajeden napisała: > > > > jest termin poprawkowy? a tak przy okazji gdzie tu dialektyka? > > dialektyka - sztuka dyskutowania; umiejętność dotarcia do prawdy przez > ujawnianie sprzeczności w sądach przeciwnika. definicji mi nie podawaj. jesli ja dostałam pałe z dialektyki, to gdzie ją stosowałam?? nie stosowałam jej. > > > dwa: przecież to wiadomo od dawna, ze nie bywa, wiec o czym tu informowac > ? > > To też tylko hipoteza, do tego niemożliwa do sprawdzenia. Moja teza jest taka, > że wisisz na czacie jako Misia_45. jest równie niesprawdzalne, jak to, ze jestes stałym gościem sexpokojów na nicku "wilgotny_prosiaczek". twoją tezę dosc łatwo obalic - jak mogłabym z własnej woli dodać sobie 12 lat? żadna normalna kobieta tego nie zrobi. > > Może zapytajmy: dlaczego madziałan godzinami wisi na czacie jako Misia?;) moze ma rozdwojenie jazni? przy założeniu, ze twoja teza jest prawdziwa, pytanie postawione w temacie nadal jest aktualne, tylko dotyczy również misi_45. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodnym_okiem Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 20:41 Ucz się Magdo dialektyki na najlepszych wzorach: szarm.art.superhost.pl/zrzuty/zabawy_wiesniakow1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 20:46 stresc mi to, prosze, nie czytam zrzutów. nudzą mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodnym_okiem Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 20:50 magdajeden napisała: > stresc mi to, prosze, nie czytam zrzutów. nudzą mnie. To mi teraz zabiłaś klina. Raz mi się udało to przeczytać. Jeżeli mnie zmusisz do powtórzenia tego dowiadczenia to znaczy, że chcesz mnie ukarać. Za co? Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 21:09 ok, nie czytaj ponownie, nie chce nikogo karać. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodnym_okiem Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 21:25 Lubię Cię i dlatego... Trudno jest streścić zawartość tego zrzutu ale dla tylko Ciebie garść złotych myśli tam zawartych: 22:02:57 ~Kuszelas: re 22:03:16 ~Kuszelas: a-lince nie dawajcie zielonego bo mnie zabanuje 22:06:54 ~Kuszelas: dla mnie każdy op to kurwa Grzesiu, nie mogę być dla siebie kurwą 22:07:18 ~Kuszelas: nie mogę być tworzywem i tworzącym 22:08:19 ~Kuszelas: a poza tym jeśli grześ jest właścicielem pokoju, to pokój nie może być Lokomotywą 22:08:44 ~Kuszelas: to jest antynomia 22:09:54 ~Kuszelas: załóżcie porządną Lokomotywę może, bez tego ćwoka, który psuje Wam opinię 22:10:24 ~Kuszelas: żegnam, moja noga póki ten cymbał będzie opem tu nie postoi, ostrzegam! 22:10:48 ~Kuszelas: landrynko, a cóż Ty możesz wiedzieć o godności? 22:11:26 ~Kuszelas: Grzesiu, ja mam dystans, ja tu nie będę wchodził, a Ty musisz ćwoku bo jesteś uzależniony i ambitny 22:11:49 ~Kuszelas: haniu, każdy op to kurwa, takie jest moje zdanie 22:12:02 ~Kuszelas: bardzo mi przykro haniu 22:12:52 ~Kuszelas: nie nie mogę na to poradzić haniu, że dałaś się skurwić Grzesiowi 22:13:34 ~Kuszelas: naskarż, że ci obrażają administrację 22:13:52 ~Kuszelas: powiedz, że szarm Cię niesłusznie nie lubi 22:14:10 ~Kuszelas: pożal się bidaku, raz się pożal 22:14:57 ~Kuszelas: ależ ja jestem kurewsko spokojny Wieśniaku, to ty odpieprzasz jakiś teatrzyk nerwowy 22:15:42 ~Kuszelas: dla Ciebie może dama Wieśniaku 22:15:58 ~Kuszelas: dla Ciebie każda kobita to dama 22:16:47 ~Kuszelas: Grzesiu nie mścij się, to takie niskie 22:17:09 ~Kuszelas: nie potrafisz zachować się jak facet, choć raz Wieśniaku 22:17:56 ~Kuszelas: Grzesiu, pokój w którym ćwok jest właścicielem nigdy nie będzie Lokomotywą, teraz niczym się nie różni od pokoju który zabrał Wam use 22:18:37 ~Kuszelas: poza tym dla takiego ćwoka jak Ty op jest może zaszczytem, dla mnie to obciach Wieśniaku 22:18:53 ~Kuszelas: dlatego mi go dałeś co kupo? 22:19:09 ~Kuszelas: już wychodzę żegnam 22:19:22 ~Kuszelas: pocałuj mnie w dupę Grzesiu 22:19:43 ~Kuszelas: tylko tyle możesz, nawet mi bana nie możesz dać żałosny ciole Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 21:35 dziekuję. nie było warto. najbardziej podobało mi sie okreslenie kogoś "kupą", to takie męskie, mocne i "wielemówiace" Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaszarm Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 21:36 Dlaczego wieszasz moją prywatną dyskusję z Grzesiem na publicznym forum, chlodnym_okiem. Przecież to mnie kompromituje i jest wielce nieetyczne! Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 21:48 szarm to ty byłeś tą kupą?? :))) ups, przepraszam ty byłes tym kupotwórcą? szarmie sprowokowałes mnie do założenia kolejnego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaszarm Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 21:54 magdajeden napisała: > szarm to ty byłeś tą kupą?? :))) > ups, przepraszam ty byłes tym kupotwórcą? > szarmie sprowokowałes mnie do założenia kolejnego wątku. za kupę robił Grześ_Wieś Magdusiujeden. Ja stałem z drugiej strony szaletu.;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzes_wies Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 21:55 Tak z mopem i sprężyną do pzretykania kanalizacji:D Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaszarm Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 21:59 grzes_wies napisał: > Tak z mopem i sprężyną do pzretykania kanalizacji:D Ale Grzesiu, Krasnoludki i tak górą i to się liczy! Prawda?;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzes_wies Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 22:46 hrabiaszarm napisał: > grzes_wies napisał: > > > Tak z mopem i sprężyną do pzretykania kanalizacji:D > > Ale Grzesiu, Krasnoludki i tak górą i to się liczy! Prawda?;) Jacek Kleyff zajmusje się szeroko pojętą kulturą - salon niezależnych kiedyś , dziś pomarańczowa alternatywa. człowiek który pozwala takim ciołkom jak ty pokazać szerszym kręgom niż tylko osiedlowym swoje talenty , prace i t d. Dla mnie krasnoludki się liczą . Ty zostań na swoim osiedlu i dokarmiaj koty i wprawiaj w podziw staruszki. Odpowiedz Link Zgłoś
grzes_wies Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 22:47 oraz konsekwentnie mnie ignoruj jak do tej pory:D Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaszarm Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 22:51 grzes_wies napisał: > hrabiaszarm napisał: > > > grzes_wies napisał: > > > > Jacek Kleyff zajmusje się szeroko pojętą kulturą - salon niezależnych kiedyś , > dziś pomarańczowa alternatywa. człowiek który pozwala takim ciołkom jak ty > pokazać szerszym kręgom niż tylko osiedlowym swoje talenty , prace i t d. > Dla mnie krasnoludki się liczą . > Ty zostań na swoim osiedlu i dokarmiaj koty i wprawiaj w podziw staruszki. > Grzesiu, podobno znasz osobiście Kleyffa. Jak ja Ci kurde zazdroszczę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 22:52 no i wzieły sie baby za łby. dajcie se po razie i mi na pytanie odpowiedzcie Odpowiedz Link Zgłoś
grzes_wies Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 23:10 siedzisz w lokomtywie i podgląsz? klasa szarmie:) Odpowiedz Link Zgłoś
grzes_wies Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 23:11 a po za tym szpiegu zafajdany , znasz sens słowa ignor ? ignorujesz mnie już tyle godzin :> Odpowiedz Link Zgłoś
grzes_wies Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 23:17 no powiedz szarmie sam siedzisz w Lokomotywie pod jakimś wymyślonym nickiem , czy znów wyslałeś pipetę gucię na misję? robaczku? Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 23:22 "wilgotny_prosiaczek" przecież, co sie głupio pytasz?! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaszarm Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 23:44 grzes_wies napisał: > no powiedz szarmie sam siedzisz w Lokomotywie pod jakimś wymyślonym nickiem , > czy znów wyslałeś pipetę gucię na misję? > robaczku? Grzesiu, moje służby co 15 minut przesyłają mi na mail hrabiaszarm zrzut z Twojego pokoju. Jesteś cały czas pod obserwacją. Mój pułkownik Lesiak jest dobrze zakonspirowany i nigdy go nie namierzysz ciole. Odpowiedz Link Zgłoś
grzes_wies Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 23:49 Ale fakt ze czytasz loko jest niezaprzeczalny. stawia cię to w świetle żałosnym. Nie wchodzisz , ale tak jakbyś w Loko byl. Odpowiedz Link Zgłoś
grzes_wies Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 23:51 i oczywiście gratluję dalszego ignorowania mnie . Znakomicie ci to wychodzi. Perfekcjonista:D Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaszarm Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 23:55 grzes_wies napisał: > i oczywiście gratluję dalszego ignorowania mnie . > Znakomicie ci to wychodzi. > Perfekcjonista:D Dziękuję, będę Cię ignorował do śmierci Grzesiu! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaszarm Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 23:54 grzes_wies napisał: > Ale fakt ze czytasz loko jest niezaprzeczalny. > stawia cię to w świetle żałosnym. > Nie wchodzisz , ale tak jakbyś w Loko byl. Ja czytam, a Ty to piszesz. To dopiero budzi żałość wieśniaku.;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzes_wies Re: dlaczego większosc tu piszących 13.11.06, 00:06 konsekwentnie ignoruj dalej Odpowiedz Link Zgłoś
chlodnym_okiem Do Szarma 13.11.06, 02:58 hrabiaszarm napisał: > Dlaczego wieszasz moją prywatną dyskusję z Grzesiem na publicznym forum, > chlodnym_okiem. Przecież to mnie kompromituje i jest wielce nieetyczne! Zacytowane fragmenty pochodza z Twojej publikacji zrzutu z czata: szarm.art.superhost.pl/zrzuty/zabawy_wiesniakow1.htm Czyli podążając Twoim tokiem rozumowania to Ty sam się skompromitowałeś i postąpiłeś nieetycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa3603 Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 22:39 Magda, jesteś mistrzynią tworzenia wątków. Dawno tak się nie rechotałam przed kompem... CHCĘ JESZCZE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaszarm Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 22:49 kawa3603 napisała: > Magda, jesteś mistrzynią tworzenia wątków. Dawno tak się nie rechotałam przed > kompem... > CHCĘ JESZCZE !!! trafiła spamerka na spamerkę. Tylko która głupsza? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabell32 Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 22:55 hrabiaszarm napisał: > trafiła spamerka na spamerkę. Tylko która głupsza? ;) trudny wybór... Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 22:57 a ta izabell to kto? nie znam. jak ja cie nie znam, to ty tez mnie nie znasz, wiec jakim prawem probujesz sie na mój temat wypowiadac. prosze sie na temat wypowiadac albo wcale Odpowiedz Link Zgłoś
izabell32 Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 23:03 magdajeden napisała: > a ta izabell to kto? > nie znam. > jak ja cie nie znam, to ty tez mnie nie znasz, wiec jakim prawem probujesz sie > na mój temat wypowiadac. > prosze sie na temat wypowiadac albo wcale Muszę Cię znać by mieć zdanie na temat Twojego spamowania? P.S.Prosić zawsze możesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 23:09 to jest spam: nospam-pl.net/standard.php ja zadaję pytania. potrafisz wyczuc róznicę? Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 22:55 szarmie skoro tak mną gardzisz, dlaczego jestes tak bardzo aktywny w moich wspaniałych watkach? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaszarm Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 23:03 magdajeden napisała: > szarmie skoro tak mną gardzisz, dlaczego jestes tak bardzo aktywny w moich > wspaniałych watkach? Po pierwsze Madziu wcale Tobą nie gardzę tylko czasem uważam Cię za nie bardzo mądrą dziewczynkę, zwłaszcza kiedy spamujesz, albo starasz się udowodnić jaka jesteś inteligentna. A po drugie wypowiadam się nie tyle w Twoich wątkach, ile na forum, które prowadzi Justysia. No i ignoruję wiochmena.;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 23:14 no fakt, wiochmena ignorujesz, to widac w tym wątku. nastepny o spamowaniu nospam-pl.net/standard.php tu masz definicję. zadaję pytania, na które chciałabym poznać odpowiedzi. odpowiedzi jak najwiekszej liczby osób. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa3603 Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 23:18 Szarm od Ciebie - żadna ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 22:53 jestem mistrzynia wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaszarm Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 22:54 magdajeden napisała: > jestem mistrzynia wszystkiego. No tak, czyli w głupocie też wygrałaś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 22:58 no widzisz szarm, zaoszczedziłam ci wysiłku umysłowego niewskazanego w twoim.... o tej porze. czy wy nie potraficie sie na temat wypowiadać? Odpowiedz Link Zgłoś
izabell32 Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 23:01 magdajeden napisała: > czy wy nie potraficie sie na temat wypowiadać? poczytaj siebie w swoich wątkach ... Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 23:10 używając czatowej nomenklatury: ignor. nie znam cie i nie mam potrzeby poznawać. żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaszarm Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 23:49 magdajeden napisała: > używając czatowej nomenklatury: > ignor. > nie znam cie i nie mam potrzeby poznawać. > żegnam. Ach, skoro tak, to też żegnaj! Jesteś niedobrą kobietą Madziu. Po tylu spędzonych chwilach Ty w ten sposób ze mną? Ignor?! Nie wolno traktować w ten sposób arystokracji Madziu! Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 23:54 hrabiaszarm napisał: > magdajeden napisała: > > > używając czatowej nomenklatury: > > ignor. > > nie znam cie i nie mam potrzeby poznawać. > > żegnam. > > Ach, skoro tak, to też żegnaj! Jesteś niedobrą kobietą Madziu. Po tylu > spędzonych chwilach Ty w ten sposób ze mną? Ignor?! Nie wolno traktować w ten > sposób arystokracji Madziu! szarmie, linijkę sobie przyłóż do monitorka, to izkę pozegnałam ozięble. szarmie czy arystokrata zniżyłby sie do takiego zachowania jakie propagujesz? dupa waść a nie hrabia. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 23:55 chyba, ze poza "wilgotnym_prosiaczkiem" uzywasz jeszcze nicka o tak pospolitym brzmieniu jak izka Odpowiedz Link Zgłoś
kawa3603 Re: dlaczego większosc tu piszących 12.11.06, 23:29 Magdo, poznawałam czat pół roku i co chwila dostawałam mdłości. Chyba mi się przesiliło, bo już nie mam na niego ochoty. Ale poznałam kilka osób , z którymi utrzymuję kontakt i ciesze się, że je poznałam. No a tutaj towarzystwo jest wciągnięte wspólnym celem - taki cel i towarzystwo jednoczą. Ludzie chyba lubią pokazywać innym jacy Ci inni są źli. I to nie tylko tutaj. To powszechne, przecież wszystkie media karmią nas aferami. Może My ich też tu szukamy? Chociaż, mnie interesują ludzie i ich zachowania oraz to jak patrzą na te same rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś