siula5 13.11.06, 11:18 Może powiemy coś o naszych połówkach, gdzie pracują itp. Mój M. pracuje jako stolaż i nie cierpi swojej pracy, stara się cały czas o lepszą pracę, która da mu satysfakcję. Ma 3 braci, jest od mnie młodszy o 11 miesięcy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chantal10 Re: Nasi M. i NM. 13.11.06, 11:23 Mój NM jest ode mnie starszy o rok, 2 miesiące i 12 dni :) (teraz policzyłam). Pracuje w Irlandii (FUCK)i nie szuka innej pracy, bo ta co ma przynosi mu satysfakcję (FUCK) Ma 2 braci młodszych od siebie i ode mnie też. Przystojniak z niego :) Ogólnie to mojego NM chyba nawet lubie:D Odpowiedz Link Zgłoś
prabucianka Re: Nasi M. i NM. 13.11.06, 11:53 Moj pracuje w Polskiej Akademii Nauk i jest muzykiem. jest ode mnie straszy o dwa lata, wyzszy o 25 cm;) Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: Nasi M. i NM. 13.11.06, 11:26 > Może powiemy coś o naszych połówkach Jestem na to zbyt zaborcza ^_-. Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: Nasi M. i NM. 13.11.06, 11:36 Mój NM jest słodki :) reszty nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: Nasi M. i NM. 13.11.06, 11:38 Moj NM.....ach....rozplywam sie w zachwytach...chociaz mysle ze mi tu Ewelinka zaraz z haslem wyjedzie ze ja glupia jestem...no i pewnie jestem...;)) a obiadek sie udal;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Nasi M. i NM. 13.11.06, 13:06 monalajza napisała: > Moj NM.....ach....rozplywam sie w zachwytach...chociaz mysle ze mi tu Ewelinka > zaraz z haslem wyjedzie ze ja glupia jestem...no i pewnie jestem...;)) > > a obiadek sie udal;) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Nasi M. i NM. 13.11.06, 11:53 nie mam połówki. poprzedni facet pracował w firmie ze smokiem w logo ;) i był klasycznym przykładem młodego rekina biznesu. to znaczy jest, bo nadal żyje. chyba. obecny, że tak powiem 'wannabe' facet jest taternikiem, alpinistą, instruktorem narciarstwa, wspinaczki i ratownikiem górskim, i to wszystko w skrócie, w związku z czym od 3 lat jest na drugim roku studiów ;) różnimy się od siebie tak bardzo, że to aż nieprawdopodobne, że w ogóle się dogadujemy - a jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Nasi M. i NM. 13.11.06, 12:01 hmmm czym się różni M od MN?? mój jest prawnikiem, starszy o 6 lat ode mnie, a wyższy o 27 cm :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: Nasi M. i NM. 13.11.06, 12:05 Mąż i NieMąż :D Taak mi sie skojarzyło: "Jako mąż i niemąż był sprawcą wielu ciąż" Eh :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: Nasi M. i NM. 13.11.06, 12:13 a mnie wsie inaczej skojarzylo...cos jakby moj facet i nie moj;))(jeszcze) Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Nasi M. i NM. 13.11.06, 12:31 mi też się tak skojarzyło;))) tylko ten nie mój facet mi trochę nie pasował;) p.s Monalajza dziękuję za zaproszeni;))) Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: Nasi M. i NM. 13.11.06, 12:43 To tytuł wątku brzmiałby "Nasi Moi i NieMoi"?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: Nasi M. i NM. 13.11.06, 13:56 bardziej nasi mezczyzni i nie nasi mezczyzni....ale pewnie zle zrozumialam...moj poki co nie moj;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus mój ChNM (chyba nigdy mąż) 13.11.06, 13:57 jest o 3 lata starszy, jest socjo-inzynierem- tak na dobrą sprawę ani tym ani tym :) pracuje w sektorze usługowo- administracyjnym, można nieskromnie rzec, że jest "znany na mieście" :D:D:D jest wysoki, szczupły, czarny i kocha zwierzeta, a ja ich nie wieczne dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: Nasi M. i NM. 13.11.06, 14:19 Moj NM ;) pracuje w zagranicznycm koncernie, jest kontorlerem jakości, poza tym ma własny warsztat samochodowy. jest ode mnie starszy o 5 lat, wyzszy o okolo 15 cm;) Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: Nasi M. i NM. 13.11.06, 14:53 Moj NM sie dzis wychylił;) kupil na dzis bilety do kina.. w koncu idziemy na druga czesc filmu o Papieżu;) Odpowiedz Link Zgłoś
julia_uk Re: Nasi M. i NM. 13.11.06, 15:10 Moj M. jest mlodszy ode mnie o 6 miesiecy. Mieszkamy razem w Anglii,bo nie moglismy zyc z dala od siebie. Jest zapalonym wedkarzem, woda,jeziora to jego druga milosc (ale nie jestem zazdrosna). Jest przystojniakiem,ale mu o tym nie mowie (niech zyje w nieswiadomosci),bo pewnie stalby sie zadufany:) Kocham go bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Nasi M. i NM. 13.11.06, 16:38 Mój NM jest ode mnie dwa i pół roku młodszy, jest studentem anglistyki i muzykiem (w trakcie nagrywania płyty), jesteśmy razem cztery lata. Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: Nasi M. i NM. 13.11.06, 16:41 nie przeszkadza Ci ta roznica wieku? pytam bo moj NM tez jest ode mnie młodszy ale o 1,5 roku, kalenadarzowo o rok.. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Nasi M. i NM. 13.11.06, 16:43 czasami młodszy facet wypada dojrzalej od tych przereklamowanych starszych ;) wiem, co mówię ;) ja muszę ostatnio oglądać się o 4 lata wstecz... zresztą to wszystko tylko liczby, nie ma co się do nich nadmiernie przywiązywać. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Nasi M. i NM. 13.11.06, 17:01 Różnica wieku nigdy mi nie przeszkadzała - Oblubieniec jest znacznie dojrzalszy od większości moich kolegów - tych o kilka lat starszych również. Z różnych przyczyn musiał szybko dojrzeć. Mój poprzedni chłopak był młodszy o osiem miesięcy. Kiedy zaczynały się moje kolejne związki, bez względu na mój wiek, chłopak miał zawsze 16 lat. Takie małe zboczenie?! Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Nasi M. i NM. 13.11.06, 17:05 hah :) ja idę za to konsekwentnie w dół - 38 lat, 30, 22... strach myśleć, ile lat będzie miał następny facet. oby przynajmniej miał maturę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: Nasi M. i NM. 13.11.06, 16:59 Moj NM :) jest jakby skrojny na miare (dla mnie oczywiscie) :) dopasowalismy sie idealnie pod kazdym wzgledem i jako jedyny potrafil ujarzmic moj "trudny" charakter - facet ma cierpliwosc i musi baardzo mnie kochac :) Jest o 3 miesiace starszy, pracuje w banku, mieszkamy w Londynie. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Nasi M. i NM. 13.11.06, 17:38 Mój W. jest ode mnie starszy o 6 lat. Wyzszy o 30 cm. Teraz pracuje w policji jako pracownik cywilny, studiuje administrację i...jest MÓJ hrhrhrrh TYLKO MÓJ ;p Odpowiedz Link Zgłoś
alice1984 Re: Nasi M. i NM. 13.11.06, 18:25 moj ukochany jest starszy o 9 miesiecy, studiuje filozofie, a ostatnio pracuje jako barman w metalowej knajpie. troche jest zazdrosnikiem, ale ja w sumie tez... :) ale tak ogolnie to fajny z niego chlop jest! z reszta co innego mozna powiedziec po 6 latach?? no dobra, powiem wam, bardzo mocno go kocham! :) Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_ja Re: Nasi M. i NM. 13.11.06, 18:44 Mój starszy 4,5 roku, studiuje dziennie i pracuje w telefonii. I jeszcze znajduje czas dla mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mad_die Re: Nasi M. i NM. 13.11.06, 19:06 Mój przyszły mąż starszy o 3 lata, wszelkie rozmiary i wymiary - zadowalające :D z zawodu informatyk programista, z zamiłowania motocyklista :) pracuje w firmie outsourcingowej, obecnie projekt w Boschu. Mieszkamy w NL i razem możemy wszystko :D Odpowiedz Link Zgłoś