Dodaj do ulubionych

Obserwować ludzi witających sie na dworcach

19.11.06, 10:47
Zarówno w wersji "ona z nim" jak i "oni z nimi/nią/nim + pies (pies w roli w
głownej)". I uzupełniajace to pojedyncze rozradowane gęby uśmiechjące sie
radośnie w kierunku czegos za moimi plecami albo gdzieś w tłum, gdzie trzeba
wyłowić uśmiech pasujacy. Takie miłe wcielenie ludzkosci.
Obserwuj wątek
    • mateuszwierzbicki Re: Obserwować ludzi witających sie na dworcach 19.11.06, 11:47
      ja na widok opisanych obrazków prosto z życia wziętych nawet nie spluwam z
      obrzydzeniem :)
      • brezly Re: Obserwować ludzi witających sie na dworcach 19.11.06, 11:51
        W sensie tak bardzo cię odstręczają takie sceny powitań że nawet spluwać ci szkoda?
        • mateuszwierzbicki Re: Obserwować ludzi witających sie na dworcach 19.11.06, 11:56
          no nie, w sensie, że też lubię :)
          • brezly Re: Obserwować ludzi witających sie na dworcach 19.11.06, 11:58
            W sensie ze jak nie spluwasz to znaczy że lubisz? :-) To ty musiz mieć slinianki
            jak rosyjska rakieta nośna:-)
            • mateuszwierzbicki Re: Obserwować ludzi witających sie na dworcach 19.11.06, 12:12
              a żebyś wiedział, jak mi w ubiegłym roku coś z minuty na minutę zaczęło pod
              uchem puchnąć, jak w chorobie o nazwie świnka, to poleciałem przerazony do
              lekarza, a on zdiagnozował to jako zatkanie kanalików ślinianki i kazał żuć
              gumę. Pomogło :)
              • brezly Re: Obserwować ludzi witających sie na dworcach 19.11.06, 16:52
                A to tylko trzeba bylo rzeczywistosc zmienic :-)
    • kalinakalina Re: Obserwować ludzi witających sie na dworcach 19.11.06, 13:19
      o tak.
      na przystankach tramwajowych czy autobusowych tez sie daje zauwazyc.
      jednak to nie to samo juz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka