lounger 25.11.06, 16:19 wszystkiego naj dla wszystkich Katarzynek bo to przecież dziś NASZE święto ( trochę egoizmu z mojej strony ;) ) Wg tradycji to właśnie dziś wróżą sobie kobietki :) Więc samych pomyślnych wróżb :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanillla3 Re: katarzynki ;) 25.11.06, 16:55 wszystkiego najlepszego wszystkim Kasiom (za wyjatkiem dwoch;)... wole jednak wrozenie w Andrzejki, a ponoc katarzynki to swieto kawalerow??? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: katarzynki ;) 25.11.06, 17:01 jestem Kasia ale imieninki mam 13 lutego :) ale i tak czuję sie imieninowo:D Odpowiedz Link Zgłoś
marteczka07 Re: katarzynki ;) 25.11.06, 17:45 ja tez dolaczam sie do zyczen: spelnienia wszystkich marzen... :) i wszystkiego co najlepsze... , no ja tez splyszalam ze to faceci sobie wroza w Katarzyny, no ale w sumie to kazdy moze... Odpowiedz Link Zgłoś
dreamforest Re: katarzynki ;) 25.11.06, 18:33 Tez jestem Kasia, dzisiaj sobie wyskocze do kina na imieninki :D Pozdrowienia dla wszytkich Kas i nie-Kas :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: katarzynki ;) 25.11.06, 20:15 A ja myslalam, ze bedzie o ciastkach :D:)))) Idzie ktos do sklepu? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakaz1 Re: katarzynki ;) 25.11.06, 23:09 Dziekuję bardzo i również wszystkim Katarzynom życzę. A moja kolezanka życzyła mi dziś, żeby jakiś fajny kawaler mnie sobie dziś wywróżył :-) Odpowiedz Link Zgłoś
goscinnie_ino Re: katarzynki ;) 26.11.06, 14:55 Ja też Kasia więc dziękuję i się do życzeń pszyłączam (lekko spóźniona, może dlatego, że wciąż jeszcze "wczorajsza" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś