Dodaj do ulubionych

Kącik odnowy moralnej

29.11.06, 19:32
...dla zdemoralizowanych Kochanic;)
Obserwuj wątek
    • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 19:38
      ciekawe kogo masz na myśli??? I dlaczego zdemoralizowanych???
      I jak będziesz sprowadzał na drogę cnoty?
      • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 19:41
        Czuję misję. Po niewybrednych inwektywach muszę Cię wyciągnąć z dna rozpusty;)))
        • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 19:44
          Ty mnie raczej wciągasz na dno rozpusty :)) Trzeci już jesteś, ale tylko Ty
          masz swoją szczoteczkę do zębów u mnie- no i co że różowa :)) No i tylko Tobie
          odstąpiłam mój kubek :)))
          A napis na bieliźnie mówi sam za siebie :)))
          • be_em Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 19:45
            kochanica2 napisała:

> Ty mnie raczej wciągasz na dno rozpusty :)) Trzeci już jesteś, ale tylko Ty
            > masz swoją szczoteczkę do zębów u mnie- no i co że różowa :)) No i tylko
            Tobie
            > odstąpiłam mój kubek :)))
            > A napis na bieliźnie mówi sam za siebie :)))

Pamiętaj, że tuż po nocy poslubnej ja wkraczam;)
            >
            • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 19:46
              Ok! Trójkąty, czworokąty i inne figury są w modzie ostatnio :)) Tylko czy
              crimen da radę :)))
              • be_em Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 19:47
                kochanica2 napisała:

> Ok! Trójkąty, czworokąty i inne figury są w modzie ostatnio :)) Tylko czy
                > crimen da radę :)))

Tu miałabym pewne obawy;)
              • bettina75 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 19:47
                Ty sie juz o niego nie martw:))
                • be_em Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 19:48
                  bettina75 napisała:

Ty sie juz o niego nie martw:))

On lubi jak się o niego zabiega;)
                  • bettina75 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 19:50
                    Achaaaaaaaa..:))
                    • be_em Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:33
                      bettina75 napisała:

> Achaaaaaaaa..:))

Bettinko, nie wiedziałaś?!! :)))
                      • bettina75 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:37
                        Dlatego sie zdziwilam:)
                        • be_em Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:38
                          bettina75 napisała:

Dlatego sie zdziwilam:)

To wszytsko przez tą mgłę;) Słaba widoczność - tak mówili w telewizji;)
                  • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 19:51
                    zapraszałam na kosnumpcję to nie chciał :)) Ćwiczy kondycję :)))
                    • be_em Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 19:52
                      kochanica2 napisała:

zapraszałam na kosnumpcję to nie chciał :)) Ćwiczy kondycję :)))

nie może być?!! odmówił?!!! ;)
                      • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 19:54
                        Odmówił!! Wiesz jak się poczułam :)))
                        • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 19:55
                          Teraz dopiero widzę jak wdepnąłem:)))
                          • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 19:57
                            Trzeba było brać jak chciałam dawać :)))
                            • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:05
                              Teraz wyjdę tu na ostatniego świetego:)))
                              • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:13
                                Sam mówiłeś o aureolce :)) A poza tym skoro mnie chcesz sprowadzać na drogę
                                cnoty musisz mieć jakieś prawo do tego :))))
                                • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:16
                                  Bo ona mi się samoregeneruje w dniach postu;)))
                                  • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:20
                                    "Znam" Cię od niedzieli, ok godziny 18 a i tak nie jestem w stanie uwierzyć w
                                    Twoją świętość. Te nocne kilkugodzinne rozmowy we mgle i bez mgły robią swoje
                                    • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:23
                                      Kobiety są czasem bezradne wobec potęgi słowa;)))
                                      • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:26
                                        A Ty potrafisz czarować... Tylko nie przystajesz na moje grzeszne propozycje :)
                                        • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:56
                                          Wszystko musi mieć swój czas i miejsce;)))
                                          • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:59
                                            Miejsce- przypuszczam gdzie, Ty też wiesz
                                            a czas- no cóż, od Ciebie zależy :) Ja jestem na miejscu :)
                                            • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 21:01
                                              No teraz to postawiłaś mnie pod ścianą. Będę musiał jeszcze napisać relację ze
                                              spotkania;)))
                                              • be_em Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 21:02
                                                crimen napisał:

> No teraz to postawiłaś mnie pod ścianą. Będę musiał jeszcze napisać relację
                                                ze
                                                > spotkania;)))

TO się ograniczy do orzeczenia i podmiotu;)
                                                • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 21:10
                                                  Podrzucisz mi coś ze swojego archiwum;)))
                                                  • be_em Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 21:11
                                                    crimen napisał:

> Podrzucisz mi coś ze swojego archiwum;)))

Kochanie, pewnie!!! Przecież wiesz:)
                                              • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 21:04
                                                Po wszytskim, jeszcze nadzy, opiszemy wszystko :P
                                                • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 21:11
                                                  Przez skromność nie zapytam czym będziemy pisać;)))
                                                  • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 21:14
                                                    Ty będziesz dyktował, a misiu będzie pisał :)
                                                  • be_em Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 21:16
                                                    kochanica2 napisała:

> Ty będziesz dyktował, a misiu będzie pisał :)

Misiu....? Buahahahahahahahaha:)))))
                                                  • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 21:18
                                                    Misiu- nie to o czym myślisz ;)
                                            • be_em Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 21:01
                                              kochanica2 napisała:

> Miejsce- przypuszczam gdzie, Ty też wiesz
                                              > a czas- no cóż, od Ciebie zależy :) Ja jestem na miejscu :)

Dzizes Kochanie..stolica też spalona? ;)))
                                              • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 21:05
                                                Tak jest :)))
                                                • be_em Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 21:06
                                                  kochanica2 napisała:

> Tak jest :)))

Przerąbane;) No i nie dowie się jak jest być z prawdziwą kobietą;)
                                                  • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 21:09
                                                    Dziękuję Ci bardzo :))) A on.. no cóż, sam sobie jest winny :)
                                                  • be_em Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 21:10
                                                    kochanica2 napisała:

> Dziękuję Ci bardzo :))) A on.. no cóż, sam sobie jest winny :)

He, he.. o sobie myślałam;) Ale Ciebie też lubię;)
                                                  • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 21:17
                                                    Ciągnie swój do swego :)
                                                    I stolica też nas łączy :)
                                                  • be_em Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 21:19
                                                    kochanica2 napisała:

> Ciągnie swój do swego :)

Taaa... młodość...wspomnienia;)

> I stolica też nas łączy :)

Raczej dzieli;)))
                                                  • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 21:23
                                                    Chyba nie uda mu się ta odnowa moralna :)
                                                  • be_em Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 21:24
                                                    kochanica2 napisała:

> Chyba nie uda mu się ta odnowa moralna :)

Nie, dlaczego? Na mnie podziałała;)
                                                  • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 21:27
                                                    Mnie odciąga od cnoty :)
                                                  • be_em Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 21:29
                                                    kochanica2 napisała:

Mnie odciąga od cnoty :)

Z drogi cnoty to Ty już dawno zeszlaś;) On Cię na nią sprowadza;)
                                                  • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 21:32
                                                    Nie tak dawno :) Po prostu intensywnie :)
                                                    A on raczej nie pomaga w powrocie, wręcz przeciwnie :)
                          • be_em Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 19:57
                            crimen napisał:

> Teraz dopiero widzę jak wdepnąłem:)))

cholera jasna, crim w te pędy do kochanicy, bo mnie też nie skonsumujesz;)
                            • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 19:59
                              Może mnie nie chcę bo wie co go później może spotkać :) Boi się :)
                            • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:06
                              Od ciebie chciałem zacząć, a teraz wywróciłaś mi cały terminarz;)))
                              • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:08
                                czego ja się dowiaduje :)
                                • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:14
                                  Jesteś moja ostatnią zdobyczą;)))
                              • be_em Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:28
                                crimen napisał:

> Od ciebie chciałem zacząć, a teraz wywróciłaś mi cały terminarz;)))

MNie wykreśl;) Bedzie luzniej;)
                                • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:31
                                  nie rezygnuj :) Będzie fajnie :) Wykończymy Crimena :)
                                  • be_em Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:32
                                    kochanica2 napisała:

nie rezygnuj :) Będzie fajnie :) Wykończymy Crimena :)

jakoś gustuję w żonatych;)
                                    • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:41
                                      To przecież już się oświadczył :)) Więc niedługo....
                                      • be_em Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:41
                                        kochanica2 napisała:

> To przecież już się oświadczył :)) Więc niedługo....

Taaa... nie odwołał? ;)
                                        • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:45
                                          Nie odwołał, ale konsumpcje zawiesił w czasie :)) Chociaż coraz bardziej się
                                          przekonuje, że źle zrobił. A szczoteczka czeka....
                                          • be_em Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:46
                                            kochanica2 napisała:

> Nie odwołał, ale konsumpcje zawiesił w czasie :))

no proszę:) jakie to romantyczne;)

Chociaż coraz bardziej się
                                            > przekonuje, że źle zrobił.

zadziwiające;)

A szczoteczka czeka....
                                            • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:50
                                              I tak nie uwierzę, że będzie czekał do nocy poślubnej :)) Ale im dłużej zwleka
                                              tym więcej się napracuje :)))
                          kochanica2 napisała:

> Odmówił!! Wiesz jak się poczułam :)))

On się tylkotak certoli;)
                          • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:00
                            mam nadzieję, że tylko teraz ;)
    • bettina75 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 19:39
      Crimen, w Twoim wykonaniu to tak jakby gluchy uczyl gluchego mowy:-))))))))
      • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 19:42
        Bettinko, przypomnij sobie, że i ku Tobie wyciągnąłem pomocną dłoń;)))
        • bettina75 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 19:44
          no wlasnie..... i mnie zdemoralizowales...pamietasz?:)))
          • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 19:50
            Dlatego tu teraz jesteś;)))
            • bettina75 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:36
              ooo nie, z tym to nie do Ciebie....(jak juz wczesniej wspomnialam)
              ... z Toba to moze byc tylko gorzej...:))
              • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:58
                Zaufaj mi, w końcu nie chcesz już być taką świętą;)))
                • bettina75 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 21:09
                  Crimek, nie przewracaj mi ponownie w glowie, juz ja wiem...czego chce:))
    • be_em Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 19:42
      crimen napisał:

> ...dla zdemoralizowanych Kochanic;)

he, he... za późno;)))
      • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 19:49
        Pomożesz. Masz praktykę u ojca Tadeusza;)
        • be_em Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 19:50
          crimen napisał:

Pomożesz. Masz praktykę u ojca Tadeusza;)

TYlko liznęłam;)
          • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 19:56
            I co, zaczął się spowiadać???;)))
              crimen napisał:

I co, zaczął się spowiadać???;)))

Dał mi butle wina z wizerunkiem;)
              • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:02
                Wygląda na to że jestes najmniej grzeszna na tym forum;)))
    • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:17
      Crimen, przyrzekam publicznie, w obliczu innych grzeszników, że nie będę udawać
      orgazmu podczas naszych wspólnych konsumpcji....
      • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:21
        Przyjmuję Twoją ofiarę skruszona grzesznico i sumiennie sprawdzę czy nie
        udajesz;)))
        • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:28
          A jesteś w stanie sprawdzić?? Czy tylko wiara w słowo grzesznicy Ci pozostaje???
          • be_em Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:30
            kochanica2 napisała:

> A jesteś w stanie sprawdzić?? Czy tylko wiara w słowo grzesznicy Ci
            pozostaje??
            > ?

Ooo...nie zaswtydzaj go;) Jest tyle wspomagaczy na allegro;)
            • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:37
              Już przyrzekłam, więc udawać nie będę :)) Może mi zaufać, jeśli jest w stanie
              ufać takiej grzesznicy :)
              • be_em Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:38
                kochanica2 napisała:

> Już przyrzekłam, więc udawać nie będę :)) Może mi zaufać, jeśli jest w stanie
                > ufać takiej grzesznicy :)

On ufa wszytskim kobietom;) Nie bój;)
                • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:47
                  Dobrze wiedzieć :) Jakie jeszcze ciekawe fakty, które upiększą naszą
                  konsumpcję??
                  • be_em Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:53
                    kochanica2 napisała:

> Dobrze wiedzieć :) Jakie jeszcze ciekawe fakty, które upiększą naszą
                    > konsumpcję??

Polecam prysznic;)
                    • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:56
                      proponowałam, ale też nie zadziałało :)) Chyba robi się święty, mam nadzieję,
                      że bez celibatu :)
          • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 20:59
            Wierzę, że nie oszukasz swojego spowiednika;)))
            • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 21:02
              Nigdy, nawet by mi to przez myśl nie przeszło :)
              Najpierw będę Ci do ucha szeptać swoje grzechy a później urzeczywistniać :)
              • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 21:20
                Niech będzie. Będę Ci je odpuszczał w trakcie;)))
                • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 21:25
                  A co jak się grzechy skończą??
                  • jasmina_tdi Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 22:47

Boże! Crimen! Az sie zaczelam zastanawiać - czy przed Andrzejkami są Zaduszki,
                    duchu ? :)
                    • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 23:14
                      Jasminko, Ty tez zjawiasz się jak z zaświatów;)))
                      • jasmina_tdi Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 23:18
                        Prawda? Niby nic, a jak cieszy!

crimen napisał:

> Jasminko, Ty tez zjawiasz się jak z zaświatów;)))
                        • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 23:35
                          No przecież moja wielka sympatia nie wpadła tu chyba aby mnie straszyć???;)
                  • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 23:16
                    kochanica2 napisała:

> A co jak się grzechy skończą??

Zaczniemy od początku;)
                    • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 23:19
                      Ale one już będą odpuszczone :)
                      Możemy zacząć stwarzać nasze grzechy :))
                      • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 23:41
                        Cos wymyślimy. W końcu ważna jest cykliczność procesu:)
                        • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 29.11.06, 23:45
                          I spontaniczność. Nudzić się nie będziemy :))
    • teqilaa Re: Kącik odnowy moralnej 30.11.06, 13:56
      poprawność polityczna i tutaj dotarła? choć pan minister ostatnio popularyzuje
      trójkąty, tzn trójki ale i tak wszyscy wiedza o co chodzi :)
      • ewcia.p Re: Kącik odnowy moralnej 30.11.06, 14:32
        hmm trójkąty znowu w modzie? no ładnie a ja jakoś tak,.. ciągle z tym samym?
        • teqilaa Re: Kącik odnowy moralnej 30.11.06, 14:41
          a kiedyś nie były?
          • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 30.11.06, 19:46
            Chyba podświadomie wyczuwam co jest trendy:)
            • teqilaa Re: Kącik odnowy moralnej 30.11.06, 22:25
              crimen napisał:

> Chyba podświadomie wyczuwam co jest trendy:)

od pozycji misjonarskiej przy zgaszonym świetle do trójkąta? słuszna linie ma
              nasza władza ;)
              • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 01.12.06, 00:07
                Teraz to mnie podsumowałaś. Zrobiłaś ze mnie agenta Wielkiego Romana:)))
                • teqilaa Re: Kącik odnowy moralnej 01.12.06, 09:29
                  to chyba zaszczyt! zapiszesz się na kartach historii :)
                  • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 01.12.06, 10:54
                    Nie interesują mnie epizody, tylko przełomy:)
                    • teqilaa Re: Kącik odnowy moralnej 01.12.06, 11:51
                      być budowniczym IV RP to epizod? i to jeszcze w jakiej materii :)
                      • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 01.12.06, 11:58
                        Z numerkami RP to tak jak z Ludwikami we Francji. Za kilka miesięcy nikt już
                        nie będzie wiedział która to była ta RP z Końskim Łbem:)
                        Za to materia jest wieczna i jej oddaję się z prawdziwą pasją;)))
                        • teqilaa Re: Kącik odnowy moralnej 01.12.06, 19:15
                          crimen napisał:

> Za to materia jest wieczna i jej oddaję się z prawdziwą pasją;)))

pod warunkiem, że ma namiar na dobrego chirurga plastycznego ;)
                          • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 01.12.06, 22:05
                            Nie do konca wiem co masz na myśli, ale sam mam zdolne i cierpliwe palce:)
                            • teqilaa Re: Kącik odnowy moralnej 02.12.06, 10:12
                              crimen napisał:

> Nie do konca wiem co masz na myśli...

to tak jak ja hehehehe
                              nie wiem na co mi Twoje zdolne palce ale skoro się już chwalimy to ja tez mam
                              fajne, koncertowe dłonie ;))
                              • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 02.12.06, 15:46
                                Ulżylo mi, bo juz się bałem testu na inteligencję:)
                                A co do palców, to wypada zawsze uwypuklić swoje atuty:)
                                • teqilaa Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 16:01
                                  crimen napisał:

> Ulżylo mi, bo juz się bałem testu na inteligencję:)

myślę, że ft i generalnie fora czysto rozrywkowe nie są miejscem gdzie
                                  nalezałoby takowe testy przeprowadzać;)

> A co do palców, to wypada zawsze uwypuklić swoje atuty:)

jak najbradziej, jeśli gołym okiem nie widać ;)
                                  • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 17:03
                                    Dążąc do permanentnej dominacji w tańcu godowym zwanym życiem, podświadomie
                                    zmierzamy do wykazania swych przewag nad potencjalną konkurencją. Dlatego
                                    zawsze i wszędzie dopuszczalna jest każda forma selekcji:)))
                                    • teqilaa Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:25
                                      podświadomie? śmiem twierdzić że to jedna z niewielu rzeczy do którch dążymy z
                                      pełną świadomością i czystym wyrachowaniem.
                                      W kwestii selekcji owe uwypuklenie atutu(ów) już od czasów człowieka
                                      pierwotnego było ważnym elementem dokonanego wyboru;) Nie wiem co miałeś na
                                      myśli pisząc o każdej formie selekcji, bo mi tak naprawdę słowo "selekcja"
                                      kojarzy się z eliminacja przeciwnika dosyć drastycznymi metodami brrr. A mam
                                      wrażenie, że raczej o rywalizacje bardziej sportową Ci chodziło?
                                      • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:33
                                        W rywalizacji o partnerkę samczyki nie uznają żadnych zasad. Słowo selekcja
                                        wydaje sie być najbardziej odpowiednim:)
                                        W końcu chodzi o najlepszy materiał genetyczny:)
                                        • teqilaa Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:42
                                          Brak zasad może wyeliminowac takiego samczyka z grona faworytów, w końcu chodzi
                                          o najlepszy materiał genetyczny, nieprawdaż? ;)
                                          • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:45
                                            Prawdą jest że wybiera partnerka, ale przy eksterminacji konkurencji zostanie
                                            postawiona pod ścianą;)
                                            • teqilaa Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:48
                                              W takim razie trudno to nazwać wyborem.
                                              • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:51
                                                Jakoś musimy sobie radzic z damską dominacją:)
                                                • teqilaa Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:53
                                                  eksterminując się wzajemnie w walce o nasze względy? ;))
                                                  • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:57
                                                    Gdy dominuje instynkt to rozum śpi;))
                                                  • teqilaa Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 00:32
                                                    Czas na puente,reasumując to co napisałeś wychodzi mi że faceci to bezwolne
                                                    marionetki w rękach kobiet za sprawą posiadania przez nie oraganu zwanego
                                                    pochwą. Zbyt piękne aby było prawdziwe, tak więc sory ale nie kupuje tego.
                                                    Upieram sie przy pełnej świadomości i wyrachowaniu w dązeniu do kobiecych
                                                    majtek.
                                                    dobranoc :)
                                                  • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 01:53
                                                    Wybór zawsze należy do was. Na szczęście dla prokreacji, mamy szersze spektrum
                                                    zainteresowań niż wy i po prostu akceptujemy wybór tej, która nas wybierze, nie
                                                    przejmując się wcześniejszymi porażkami:)
                                                  • teqilaa Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 10:30
                                                    wow! bo zaczne wam jeszcze zazdrościć ;)
                                                  • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 11:34
                                                    Nie przeginaj, bo kto będzie wybierał?:)
                                                  • teqilaa Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 14:19
                                                    Totalizator sportowy, 1 z 49 ;)
                                                  • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 14:28
                                                    Z kumulacją, czy bez?;)
                                                  • teqilaa Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 14:41
                                                    kumulacja to w szczęśliwym numerku ;)
                                                  • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 20:30
                                                    Chyba nie masz na myśli Złotego Kopa?;)
    • goldenfisz Re: Kącik odnowy moralnej 30.11.06, 14:44
      Crimuś, ale dym robisz ;))))

Znowu te biedne kobity podpuszczasz... :)
      • teqilaa Re: Kącik odnowy moralnej 30.11.06, 16:57
        A to jakiś pożeracz niewieścich cnót? oj to dobrze, że ja cnoty już nie mam a i
        biedna nie jestem:)
      • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 30.11.06, 19:43
        Rybeńko, od spotkania z Tobą jestem nienasycony;)))
        • goldenfisz Re: Kącik odnowy moralnej 01.12.06, 09:18
          Pomyśl tylko: jeszcze wszystko przed Tobą... ;DDD
          • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 01.12.06, 10:55
            Zwłaszcza że jest cała ławica złotych rybek. Chyba trzeba zamienić kij na sieć;)
            • goldenfisz Re: Kącik odnowy moralnej 01.12.06, 11:11
              Zasadzasz się na wszystkie? Nie bądź taki zachłanny... ;)))
              • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 01.12.06, 11:46
                Źle znoszę porażki, a w masie zawsze znajdzie sie jedna, która nie odmówi;)))
                • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 01.12.06, 16:06
                  A jeśli się niestety nie znajdzie :P
                  • goldenfisz Re: Kącik odnowy moralnej 01.12.06, 17:20
                    Znajdzie się, znajdzie... Dla Crimka - wszystko... ;))))
                    • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 01.12.06, 18:17
                      Też mu to powtarzam :))))
                      • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 01.12.06, 22:02
                        No to jedna Złotą Rybkę już mam:)))
                        • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 02.12.06, 09:50
                          Tylko jedną? :))
                          Kiepsko ;P
                          • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 02.12.06, 15:48
                            Zawsze to trzy życzenia:)
                            • mario2 Re: Kącik odnowy moralnej 02.12.06, 15:58
                              wydoroslej w koncu i zapamietaj, ze z kobieta przyjemnosc ma sie nie od samego
                              gadania :)
                              • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 02.12.06, 16:24
                                Święta racja :)))
                                • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 02.12.06, 23:46
                                  I dopiero teraz mi to mówicie??? Tyle pary poszło w gwizdek:)))
                                  • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 12:00
                                    Tylko czy teraz na nauke nie jest już za późno :))))
                                    Ale jak Cię znam podołasz zadaniu :)
                                    • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 17:06
                                      Zwłaszcza że qmple patrzą mi na...ręce:)))
                                      • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 20:48
                                        zawsze? :)
                                        • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:07
                                          Chcieliby:)
                                          • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:13
                                            Już myślałam, że będziemy mieli widownie :) Zaczęło mi się to podobać :))
                                            • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:19
                                              To niewykluczone. Zgrywusik lubi nasyłać na mnie swoich ludzi:)
                                              • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:23
                                                A ilu ich będzie? Bo nie wiem ile miejsca przygotować wokół łóżka... :)
                                                • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:35
                                                  Jest ich kilku. Nie pomieszczą się;)
                                                  • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:38
                                                    To zrobimy kilka rund :)
                                                  • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:43
                                                    Jest to jakieś wyjscie:)
                                                  • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:45
                                                    Najlepsze i do tego jakże przyjemne :)
                                                  • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:53
                                                    Aczkolwiek nieco wyczerpujące;)))
                                                  • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:56
                                                    W końcu miałeś ćwiczyć kondycje :))))
                                                  • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 00:03
                                                    I ćwiczę, tylko nie wiem ile rund może być:)
                                                  • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 00:05
                                                    Zależy ilu chcesz mieć widzów :)
                                                  • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 00:16
                                                    W zasadzie to ich nie potrzebuję:)
                                                  • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 00:19
                                                    A już mi się podobała ta perspektywa :) Może któryś by się dołączył- mogłoby
                                                    być fajnie :))))
                                                  • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 01:56
                                                    Teraz Zgrywusik nie bedzie mógł zasnąć:)
                                                  • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 11:53
                                                    wicc trzeba zaspokoić jego ciekawość i zaprosić na konsumpcje... :)
                                                  • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 12:41
                                                    O tak, on lubi orgietki;)
                                                  • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 12:46
                                                    więc zapraszaj, masz moją zgodę :))
                                                  • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 14:29
                                                    On by i bez zaproszenia przyszedł:)
                                                  • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 14:34
                                                    Tylko mogłabym go nie wpuścić :) A poza tym nie zna adresu ;P
      • sama_radosc Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 21:16
        Był na forum jeden facet
        Co to myśli miał kudłate
        Jednego wieczoru przez chwilę
        Miał ochotę na tequilę
        Drugiego dnia rankiem
        Pragnął trzecim być kochankiem
        A jak najdzie go ochota
        Przyśni mu się rybka złota
        Czy czasu ma dość
        I na samą radość?
        • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:01
          A to juz kompletne zaskoczenie. Ktoś przeczytał i zrymował;)
          Czy mógłbym zamówić biografie wierszem?;)))
          • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:06
            Crimuś, nie wiem czy ktoś podoła Twojej biografii :))
            • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:08
              Sam nie prowadzę notatek:)
              • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:12
                A zapamiętać na pewno nie zapamiętałeś wszystkiego :))
                • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:22
                  Pamiętam i podzielę sie z autorka biografii:)
                  • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:25
                    Skoro w ten sposób można Cię poznać, zgłaszam się do napisania biografii :)
                    Kiedy zaczynamy?
                    • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:41
                      Potrzebuję jeszcze kilku zakrętów życiowych, aby to był bestseller:)
                      • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:43
                        Mogę Ci pomóc w wykonaniu kilku ciekawych "rzeczy" ;)
                        • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:48
                          Chcesz być jednym z zakrętów?:)
                          • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:50
                            O niczym innym nie marzę. Wiesz jakie to będzie fascynujące dla czytelników, że
                            jesteś trzecim :)
                            • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:59
                              To Twoja autobiografia wzbudza powszechną ciekawość;)
                              • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 00:01
                                Moje życie jest spokojne, ustabilizowane w przeciwieństwie do Twojego :)
                                • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 00:07
                                  To dlaczego wzbudziłaś takie emocje swoim wątkiem?;)
                                  • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 00:09
                                    Bo Ty się tam pojawiłeś Kochanie :))) Mną się nikt nie interesuje, oni wszyscy
                                    chcą wiedzieć co ma do powiedzenia ich Guru :)
                                    • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 00:17
                                      Ja jestem tylko ten trzeci, a Ty wciąż ta od tych trzech;)))
                                      • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 00:21
                                        Nie wyprowadzajmy nikogo z błędu :)))
        • bettina75 Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:08
          Ten wierszyk pasuje jak ulal do pewnej znanej mi osoby plci meskiej:)))
          • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:10
            Częściowo mamy tych samych znajomych. Czy ja go znam???;)
            • bettina75 Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:13
              To Twoj osobisty przyjaciel, zobaczysz go po drugiej stronie lustra:))
              • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:18
                Bettinko, przeciez tez go lubisz;)))
                • bettina75 Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:22
                  Czy ja Cie kiedys o tym informowalam... ?
                  jakos nie potrafie sobie tego przypomniec...:))
                  • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:24
                    Ale zaufałaś mu. To wiecej niz informacja;)
                    • bettina75 Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:26
                      Ja jemu?....jestes pewien, ze nie mylisz mnie z inna przedstawicielka plci pieknej?
                      • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:37
                        Więc nie ufasz mu? Chyba się załamie;)
                        • bettina75 Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:39
                          Kotki i rybki podtrzymaja Cie na.......duchu... :-)))
                          • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:42
                            Jeśli się wzajemnie nie wyeliminują;)
                            • bettina75 Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:45
                              Prawo buszu zadba o to, ze silniejszy zwyciezy, wiec nie jest tak zle...z Toba:)
                              • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:46
                                Tylko nikt nie zapyta mnie o zdanie;)))
                                • bettina75 Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:47
                                  Tobie i tak bedzie wszystko jedno w tym........zalamaniu...:)))
                                  • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:50
                                    To nadinterpretacja. Jestem zamotany, a Ty mowisz o załamaniu;)))
                                    • bettina75 Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:52
                                      Crimek, a to, to co?
                                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=53112027&a=53318121
                                      ....hmm.....sorry, jezeli zle to zinterpretowalam:)
                                      • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:56
                                        Wszystko w Twoich rękach;)
                                        • bettina75 Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:58
                                          :-))
                                          tak, tak, spij slodko i snij o kotkach, rybkach i innych przysmakach...:))
                                          • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 00:01
                                            Jednak troszczysz sie o mnie. Dobranoc;)))
                                            • bettina75 Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 10:40
                                              instynktownie:)

A Ty jeszcze spisz.....jak niemowle........S P I O C H !!!!!!!!!!!!!!!!!
                                              • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 11:35
                                                Jeśli nocami myślę o Tobie, to kiedyś muszę to odespać;)
                                                • bettina75 Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 17:22
                                                  Przynajmniej noca robisz cos sensownego:)))
                                                  • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 20:34
                                                    Dniem się regeneruje i nabieram sił dla kontynuacji sensownej działalności;)
                            • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:48
                              wyeliminują, a ja ani kotek ani rybka :))
                              • bettina75 Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:50
                                Ktos inny Cie skonsumuje:)))
                                • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:55
                                  Nie będę protestować :)))
                                  • bettina75 Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:56
                                    Niezaleznie kim jest konsument?
                                    • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 03.12.06, 23:59
                                      Zależnie :) Ale jeden ma zielone światło :)
                              • sama_radosc Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 00:01
                                O rety, rety
                                Doszła jeszcze betty:(
                                • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 00:04
                                  Ach ten nasz Crimuś :)
                                • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 00:04
                                  Też się już pogubiłem:)
                                  • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 00:07
                                    hmmm dobrze wiedzieć :)))
                                    • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 01:57
                                      Musisz przyznać, że mozna dostać zawrotu głowy;)
                                      • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 12:19
                                        Oj tak, mam podobnie. Też czasami nie rozróżniam :)
                                        • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 12:36
                                          Tylko precyzyjny kalendarz spotkań załatwia sprawę:)
                                          • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 12:49
                                            Kalendarz jest, Ty też zostałeś zapisany :)))
                                            • be_em Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 12:52
                                              kochanica2 napisała:

> Kalendarz jest, Ty też zostałeś zapisany :)))

O cześć i chwała Ci za to!!!! MOżesz go zagospodarowac na jakieś pół roku
                                              please? ;))))
                                              • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 12:57
                                                Ja mogę się nim zająć... :) Tylko czy on chce aż tak długo ;)) I jest kwestia
                                                czy ze mną wytrzyma...
                                                • be_em Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 12:59
                                                  kochanica2 napisała:

> Ja mogę się nim zająć... :) Tylko czy on chce aż tak długo ;)) I jest kwestia
                                                  > czy ze mną wytrzyma...

Podpisz z nim stosowny glejt;) Chłop honorowy jest, będzie się staral;)
                                                  • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 13:07
                                                    Już się oświadczył, myślisz, że to nie wystarczy? :)))
                                                  • be_em Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 13:14
                                                    kochanica2 napisała:

Już się oświadczył, myślisz, że to nie wystarczy? :)))

Ja to wiem!! :) Po wymianie obrączek są, z teściami po wódzie i zwiewają;)
                                                    Przykuj go do łózka an pół roku;)
                                                  • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 13:18
                                                    Da się zrobić :) Już nawet wiem kiedy zacznę :)))
                                                    A dlaczego akurat na pół roku? :)
                                                  • be_em Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 13:20
                                                    kochanica2 napisała:

> Da się zrobić :) Już nawet wiem kiedy zacznę :)))
                                                    > A dlaczego akurat na pół roku? :)

Bo to nie za dużo, nie za mało;)
                                                  • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 13:22
                                                    A po pół roku ucieknie szybciej niż przyszedł :))
                                                  • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 14:25
                                                    Czy ja mam tu jeszcze cos do powiedzenia???:)
                                                  • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 14:33
                                                    Niestety nie Kochanie :)) My już między ustaliłyśmy która, kiedy i na jak
                                                    długo. A Ty musisz to przyjąć z pokorą i bez protestów :)))
                                                  • crimen Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 20:35
                                                    Mimo wszystko chciałbym wnieść od siebie cos twórczego;)
                                                  • kochanica2 Re: Kącik odnowy moralnej 04.12.06, 20:52
                                                    Zależy co... Przedstaw propozucje to je rozpatrzę :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka