kklamerka 07.12.06, 08:15 * ... i.... ......i i........ ..........i *** *** [+] [+] [+] JAK TAM??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokolores Re: przygotowania do Świąt 07.12.06, 21:20 Przygotowalam sie psychicznie ,ze cale swieta bede pracowac . :o)) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: przygotowania do Świąt 09.12.06, 23:35 zerowo... podawali w radiu, że w tesco jakieś magiczne karpie z certyfikatami rzucili ... po osiem z hakiem peelenów za kilogram ... rok temu pamietam, że w leklerze były po pieć z hakiem ... tyle że mówili że spod czernobyla ... ponoc świeciły w nocy ... (może jak litwinienko hmmm) no nie wazne ... w każdym razie mam jedno zajeb... pytanie ... skoro plaza wybudowana ... to gdzie choinki bedą sprzedawali :-((( sztuczna nie wchodzi w grę ... jak świeta to święta !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: przygotowania do Świąt 11.12.06, 14:54 A szorowałam wczoraj łazienkę szczoteczką do zębów :) Ale to mniej z powodu świąt a bardzoej z powodu meszek, któe znalazły sobie tam kąt na przezimowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: przygotowania do Świąt 11.12.06, 16:57 kupiłam pierwszy prezent dla najmłodszego z rodziny:) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: przygotowania do Świąt 15.12.06, 15:19 Ja tej szczoteczki używam jednak do butów ;p Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: przygotowania do Świąt 11.12.06, 18:06 Pierwszy prezent mam za sobą ... teraz jeszcze tylko reszta :D. Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: przygotowania do Świąt 11.12.06, 20:18 Przygotowania do świąt zacznę dopiero około 17-go :) Wcześniejsze rozpoczęcie przygotowań psuje całą atmosferę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kklamerka ... 12.12.06, 08:59 ja już mam i pierogi w zamrażarce i prezenty pochowane... ale nie potrafię o tym myśleć... MÓJ PIESEK UMIERA :((( dzidziuś - był z nami 3 miesiące - przeszedł mnóstwo chorób (w tym nosówkę) a teraz ma rozwalony układ nerwowy - chyba powikłania... nie potrafię... Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: ... 14.12.06, 14:33 Przykre :( Życie pisze czasem okropne scenariusze. Trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś