Dodaj do ulubionych

nieutulony w zalu czekam

16.11.01, 09:25
...na nastepne watki z moim nickiem w tytule. Dzis Was opuszczam na dluzej, co
jak widze niektorych ucieszy, ale powiem, ze czynie to bez zalu wlasnie ze
wzgledu na malkontentow!
Czekam, po co macie sami wysilac swoje przepocone czaszki?
Obserwuj wątek
    • enancjo Re: nieutulony w zalu czekam 16.11.01, 09:28
      .. ufff .. nareszcie ktos CZEKA a nie SZUKA lub POZNA itp (hihi)
      .. milego oddalenia .. na jakis czas...
      Enancjo
    • Gość: niunia Re: nieutulony w zalu czekam IP: *.opole.dialup.inetia.pl 16.11.01, 09:29
      szkoda, kocham takich popieprzonych anarchistów
      • mario2 Re: nieutulony w zalu czekam 16.11.01, 09:32
        nie martw sie Niuniu- moja droga do Zabrza czesto przez Opole wiedzie. A czasem
        nawet to w Niedzwiedniku podjadam obiadek....
        • Gość: niunia Re: nieutulony w zalu czekam IP: *.opole.dialup.inetia.pl 16.11.01, 09:36
          no to może kiedyś niechcący Cię tam spotkam i obmyślimy nową reolucję forumową,
          jak Lenin z Krupską, jakie to romantyczne
          • mario2 Re: nieutulony w zalu czekam 16.11.01, 09:38
            No albo jak Buzek z Knysok zupelnie przypadkiem omowimy metody terapii dla
            schizoli z Forum :o)))
            • Gość: Ronja Re: nieutulony w zalu czekam IP: 212.244.252.* 16.11.01, 09:46
              Jedziesz znów w góry???
              • Gość: magnolia Re: nieutulony w zalu czekam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.01, 09:47
                nie, tym razem jedzie do Opola
                • mario2 Re: nieutulony w zalu czekam 16.11.01, 09:49
                  przez Wroclaw :o)))
                  • mag_nolia Re: nieutulony w zalu czekam 16.11.01, 09:53
                    wiem kochanie, przez Szczecin...i jeszcze kilka pięknych miast...
                    szerokiej drogi życzę!
                    Obiadek we Wrocławiu - polecam Piramidę, a i politykerów tam masz szansę
                    spotkać!
                    PA!
                    • mario2 Re: nieutulony w zalu czekam 16.11.01, 09:54
                      plci zenskiej???
                      • mag_nolia Re: nieutulony w zalu czekam 16.11.01, 09:55
                        też
                        • mario2 Re: nieutulony w zalu czekam 16.11.01, 10:03
                          nie mow, ze Ciebie mozna tam spotkac!!! :o)))
                          • mag_nolia Re: nieutulony w zalu czekam 16.11.01, 10:04
                            można
                            • mario2 Re: nieutulony w zalu czekam 16.11.01, 10:18
                              ciesze sie
                              • mag_nolia Re: nieutulony w zalu czekam 16.11.01, 10:18
                                tak?
                                • mario2 Re: nieutulony w zalu czekam 16.11.01, 10:22
                                  owszem
                                  • mag_nolia Re: nieutulony w zalu czekam 16.11.01, 10:25
                                    a wiesz, że ja też się cieszę, że odkryłam tę restaurację , mają pyszne sosy do
                                    mięs i surówki i niezłe wino, i ceny nie są zabójcze
                                    • mario2 Re: nieutulony w zalu czekam 16.11.01, 10:40
                                      ciesze sie razem z Toba- moze i kawe niezla parza.

P.S. Twoja skrzynka dziala :o)))
                                      • mag_nolia Re: nieutulony w zalu czekam 16.11.01, 10:53
                                        chyba niezłą, ale tam kawy nie pijam
                                        • mario2 Re: nieutulony w zalu czekam 16.11.01, 11:27
                                          no to spytam H. gdzie pijasz :o)))
                                          • mag_nolia Re: nieutulony w zalu czekam 16.11.01, 11:44
                                            A KTO TO JEST H.?
                                            • mario2 Re: nieutulony w zalu czekam 16.11.01, 12:01
                                              ten co Cie na kawe zapraszal- z Hamburga!!!
                                              • mag_nolia Re: nieutulony w zalu czekam 16.11.01, 12:02
                                                A KTO cI POWIEDZIAŁ , ŻE NA KAWĘ...???

pinakoladą mnie częstował...
                                                • mario2 Re: nieutulony w zalu czekam 16.11.01, 12:11
                                                  zaraz znajde post, gdzie piszesz, ze sie na kawe z Toba umowil
                                                  • mag_nolia Re: nieutulony w zalu czekam 16.11.01, 12:13
                                                    to znajdź
                                                    może dokonamy jakiegoś zakładu, ja mówię że nie znajdziesz, jak przegrywasz,
                                                    to, jesteś wielkim dłużnikiem
                                                  • mario2 Re: nieutulony w zalu czekam 16.11.01, 12:28
                                                    a jak wygram?
                                                  • mag_nolia Re: nieutulony w zalu czekam 16.11.01, 12:29
                                                    nie wygrasz
                                                  • mario2 Re: nieutulony w zalu czekam 16.11.01, 12:35
                                                    wygram
                                                  • mag_nolia Re: nieutulony w zalu czekam 16.11.01, 12:35
                                                    OK, czekam na dowód-post
    • mario2 Re: nieutulony w zalu czekam 16.11.01, 09:53
      Nikt mnie dzis nie chce sponiewierac??? Inwencji brakuje. Co jest- przez
      dluzszy czas takiej okazji miec nie bedziecie!!! Do dziela bratcy!!!
    • czort Re: nieutulony w zalu czekam 16.11.01, 10:41
      wczorajszy schiz ci jeszcze nie przeszedl?
      • mario2 Re: nieutulony w zalu czekam 16.11.01, 10:42
        myslisz, ze to ja sam na siebie watki ustanawialem?
        • czort Re: nieutulony w zalu czekam 16.11.01, 12:09
          Z wami to nigdy nic nie wiadomo, najsmieszniejsze, ze to jeden facet robi za
          kilku. Niektórych to już rozgryzlam i bawię się dalej, a co będzie jak
          przyjdzie do konfrontacji?
          Jeśli mimowolnie obraziłam, to jeszcze raz przepraszam.
          czort
          • mario2 Re: nieutulony w zalu czekam 16.11.01, 12:13
            nie obrazilas. Zreszta ja robie tylko za siebie. Za nikogo wiecej. Dla bywalcow
            jest to pewnik. Wiec i Ty sie przekonaj!
            • czort Re: nieutulony w zalu czekam 16.11.01, 12:19
              Ja tez robie za siebie, podobam sie sobie i wcale nie chce byc kims
              innym,piszesz, by spytac bywalców, ale to wlaśnie dwóch takich jest ze starych
              btwalców. Niektóre nicki już poznikały, jak się wydało, niektóre zaś są jeszcze.
              Także cóż tam bywalcy mogą o wszystkim wiedzieć. Nikt nie wie - ja też tylko
              się domyślam. Po sformuowaniach, słownictwie, błędach identycznych.
              czort
              • mario2 Re: nieutulony w zalu czekam 16.11.01, 12:30
                no niestety- przekonac Cie nie moge. Zreszta czy to takie wazne? Od jutra mnie
                nie ma - wiec problem sam sie rozwiazuje. A bledy- coz- niestety 12 lat
                wygnania z kraju nie w kij dmuchal. Troszke raczka i glowka odwykly od polskiej
                pisowni :o(((
                • czort Re: nieutulony w zalu czekam 16.11.01, 12:58
                  Przeciez nie pisalam o tobie. A co do Jakucji jedziesz? Cos tam o jakach
                  pisaleś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka