19.12.06, 17:08
Odpowiedź z najwyższej półki.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15379&w=53177616&a=54181815
Obserwuj wątek
    • hiperrealizm No to jeszcze pytanie zalinkuję 19.12.06, 17:10
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15379&w=53177616&a=54156210
      • a000000 Re: No to jeszcze pytanie zalinkuję 19.12.06, 18:42
        rozumiem, że Arcyś (który wcale nie na najwyższej półce siedzi) przyznaje, że z
        punktu widzenia fizyki kwantowej zmartwychwstanie jest możliwe. Ponieważ to on
        jest doktorem fizyki a ja jedynie fizykę lubiłam (czas przeszły w sensie
        znajomości tematu) - przyjmuję do wiadomości.
        Dobrze by było, aby potafił jeszcze jakoś przybliżyć temat - ale rozumiem, że
        nie da się tego laikom wyjaśnić.

A teraz mam prośbę konkretnie do tych, którzy wiedzą: otóż - piszesz, że
        linkujesz post. Otwieram - cały wątek. W jaki sposób mam zidentyfikować ten post?
        • gumpel Re: No to jeszcze pytanie zalinkuję 20.12.06, 09:38
          a000000 napisała:
          > A teraz mam prośbę konkretnie do tych, którzy wiedzą: otóż - piszesz, że
          > linkujesz post. Otwieram - cały wątek. W jaki sposób mam zidentyfikować ten
          pos
          > t?

Otóż, otwiera Ci się podlinkowany post. Pod spodem jest drzewko całego wątku.
          Miejsce podlinkowanego postu "na drzewku" poznajesz po tym, że jako jedyny jest
          czarny.

Pozdrawiam
          G.
          • a000000 Re: No to jeszcze pytanie zalinkuję 20.12.06, 11:34
            Gumplu, u mnie takie zjawisko nie wystepuje. Otwiera się cały wątek z postami
            tekstowymi według kolejności dopisywania.
            Ale już zaczynam kumać. W ustawieniach "moje forum" trzeba wykreślić opcję :
            pokaż wszystkie posty w wątku i wówczas faktycznie widać drzewko. Tylko, jak dla
            mnie, powstaje straszny bałagan i utrudnienie przy powolnym łączu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka