maria421 02.06.19, 09:11 Astra, Azerka, macie kolejny dowod na to, ze PiS Was w sprawie katastrofy smolenskiej za nosy wodzi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astra18 Re: Wrak 02.06.19, 09:29 maria421 napisała: > Astra, Azerka, macie kolejny dowod na to, ze PiS Was w sprawie katastrofy smole > nskiej za nosy wodzi. Podeślij jeszcze rezolucję RE za czasów rządów Tuska. > > > Odpowiedz Link
maria421 Re: Wrak 02.06.19, 09:40 astra18 napisał: > Podeślij jeszcze rezolucję RE za czasów rządów Tuska. RE wydala rezolucje, Rosja nie wydala wraku :-) Ty sama, za czasow PO-PSL pomstowalas ze rzad nie robi NIC zeby odzyskac wrak (dowody tego sa na tym forum), przestalas pomstowac jak PiS doszedl do wladzy i wyslal jedna , jedyna note do FR w sprawie wraku. PO interweniowalo JEDENASCIE razy, Twoj PiS tylko RAZ. Macierewicza znow gdzies schowano przed wyborami? :-) Odpowiedz Link
astra18 Re: Wrak 02.06.19, 09:44 maria421 napisała: > astra18 napisał: > > > Podeślij jeszcze rezolucję RE za czasów rządów Tuska. > > RE wydala rezolucje, Rosja nie wydala wraku :-) Tusk choć raz interweniował w RE??? Łeb schował i przyjął "na kolanie" załącznik do konwencji. Odpowiedz Link
maria421 Re: Wrak 02.06.19, 09:58 astra18 napisał: > Tusk choć raz interweniował w RE??? > Łeb schował i przyjął "na kolanie" załącznik do konwencji. Jeszcze raz- rzad PO -PSL interweniowal do Rosjan JEDENASCIE RAZY. Twoj ukochany PiS tylko RAZ, jezeli dodac te interwencje w Radzie Europy , to cale DWA RAZY. Wiec kto sie bardziej staral? Odpowiedz Link
astra18 Re: Wrak 02.06.19, 10:05 maria421 napisała: > astra18 napisał: > > > Tusk choć raz interweniował w RE??? > > Łeb schował i przyjął "na kolanie" załącznik do konwencji. > > Jeszcze raz I nic z tego nadal nie zrozumiałaś. Tusk za nic w świecie nie chciał umiędzynarodowienia śledztwa. Kuniec. Odpowiedz Link
maria421 Re: Wrak 02.06.19, 10:10 astra18 napisał: > I nic z tego nadal nie zrozumiałaś. Zrozumialam Twoje propagandowe przeslanie, ze Tusk jest zly, a PiS jest dobry:-) > Tusk za nic w świecie nie chciał umiędzynarodowienia śledztwa. > Kuniec. Brejza donosi : PiSowski MSZ w 01.2017 mówił, że „w ciągu kilku dni złożona zostanie skarga do Trybunału w Hadze ws. śledztwa smoleńskiego”. Sprawdziłem -NIE ZŁOŻYLI skargi do tej pory Tyle w temacie staran PiSu o umiedzynarodowienie sledztwa. Odpowiedz Link
astra18 Re: Wrak 02.06.19, 10:17 maria421 napisała: > astra18 napisał: > > > I nic z tego nadal nie zrozumiałaś. > > Zrozumialam Twoje propagandowe przeslanie, ze Tusk jest zly, a PiS jest dobry:- > ) To nie propaganda tylko fakty, Zabciu:) > > > Tusk za nic w świecie nie chciał umiędzynarodowienia śledztwa. > > Kuniec. > > Brejza donosi : Tyle to potrafi co inni jego koledzy: donosić:) > > PiSowski MSZ w 01.2017 mówił, że „w ciągu kilku dni złożona zostanie skarga > do Trybunału w Hadze ws. śledztwa smoleńskiego”. Sprawdziłem -NIE ZŁOŻYLI skar > gi do tej pory > > Tyle w temacie staran PiSu o umiedzynarodowienie sledztwa. Najważniejsze, że Tusk zwrócił się choć do RE:))) > > Odpowiedz Link
maria421 Re: Wrak 02.06.19, 10:24 Astra, Twoje rozpaczliwe starania zwalenia winy na Tuska sa zalosne :-) Przyjmij do wiadomosci, ze rzad PO-PSL JEDENASCIE razy interweniowal u Rosjan w sprawie wydania wraku, a ten Twoj ukochany PiS tylko RAZ , jak dodamy intwrewencje w RE, to DWA razy. JEDENASCIE do DWOCH! W gebie jestescie mocni, nic wiecej. Odpowiedz Link
astra18 Re: Wrak 02.06.19, 10:33 maria421 napisała: > Astra, Twoje rozpaczliwe starania zwalenia winy na Tuska sa zalosne :-) Ale na niego nawet nie trzeba zwalać, kuń jaki jest każdy widzi:) > > Przyjmij do wiadomosci, Jak w kawale: Baden-Baden:) Odpowiedz Link
maria421 Re: Wrak 02.06.19, 15:29 astra18 napisał: > Ale na niego nawet nie trzeba zwalać, kuń jaki jest każdy widzi:) PO 11: PiS 2 :-) Trzeby bys slepym, zeby tego nie widziec. Odpowiedz Link
astra18 Re: Wrak 02.06.19, 18:07 maria421 napisała: > astra18 napisał: > > > Ale na niego nawet nie trzeba zwalać, kuń jaki jest każdy widzi:) > > PO 11: PiS 2 :-) > > Trzeby bys slepym, zeby tego nie widziec. Ależ widzę i pytam ile razy rząd Tuska wniósł tą sprawę na forum międzynarodowe. Angeli miał się poskarżyć, żeby popchnęła sprawę? NORD Stream sam się nie zrobi:) > Odpowiedz Link
maria421 Re: Wrak 02.06.19, 19:37 Astra, PiS wprowadzil te sprawe RAZ na forum miedzynarodowe, a wrak nadal w Rosji. PiS mial zamiar od 2017 wniesc sprawe do TS w Hadze i do tej pory tego nie zrobil. To wszystko tez "wina Tuska"? :-) Odpowiedz Link
astra18 Re: Wrak 02.06.19, 20:32 maria421 napisała: > Astra, PiS wprowadzil te sprawe RAZ na forum miedzynarodowe, a wrak nadal w Ros > ji. Tusk nawet nie próbował. Ten tchórz zawał deal z Putinem i w ramach memorandum z czerwca 2010 oddał śledztwo. > > PiS mial zamiar od 2017 wniesc sprawe do TS w Hadze i do tej pory tego nie zrob > il. Szkoda. > Odpowiedz Link
maria421 Re: Wrak 03.06.19, 08:56 astra18 napisał: > Tusk nawet nie próbował. PiS tez nawet nie probowal! Wniesienie sprawy na forum KE to nie jest zadne umiedzynarodowienie sladztwa. > Ten tchórz zawał deal z Putinem i w ramach memorandum z czerwca 2010 oddał śledztwo. Tchorzliwie to Antek Macierewicz ze Smolenska zmykal:-) Sledztwo prowadzila polska prokuratura, no ale przeciez Ty masz jeden pruekaz od centrali "wina Tuska" :-) > Szkoda. Ale pretensje masz do Tuska ze nie umiedzynarodowil sledztwa, tak? Ech, Astra... Odpowiedz Link
astra18 Re: Wrak 03.06.19, 09:42 maria421 napisała: > astra18 napisał: > > > Tusk nawet nie próbował. > > PiS tez nawet nie probowal! Wniesienie sprawy na forum KE to nie jest zadne umi > edzynarodowienie sladztwa. Ultimatum postawione Rosji to wstęp do rozpoczęcia procedury. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że piszę o teorii, bo przecież Rosja jest tak chroniona z powodu dealu NORD STREAM że na razie jest to tylko wymiar symboliczny. > > Tchorzliwie to Antek Macierewicz ze Smolenska zmykal:-) I jeszcze obiad z kompotem spożył. Tak platfusy lemingom basnie przekazywali. > > Ale pretensje masz do Tuska ze nie umiedzynarodowil sledztwa, tak? Ech, Astra.. JAkie wspólne śledztwo??? To o którym mówił Miller i Kopacz??? W takie bajki to może Ci uwierzą na innym forum. > . Odpowiedz Link
maria421 Re: Wrak 03.06.19, 11:15 astra18 napisał: > Ultimatum postawione Rosji to wstęp do rozpoczęcia procedury. > Oczywiście zdaję sobie sprawę, że piszę o teorii, bo przecież Rosja jest tak ch > roniona z powodu dealu NORD STREAM że na razie jest to tylko wymiar symboliczny Czyli PiS ma pretekst ze nie moze umiedzynarodowic sledztwa, bo Rosja jest chroniona przez Merkel z powodu Nord Stream? Bede to opowiadala jako dowcip tygodnia :-) > I jeszcze obiad z kompotem spożył. Tak platfusy lemingom basnie przekazywali. A nie bylo tak? > JAkie wspólne śledztwo??? To o którym mówił Miller i Kopacz??? > W takie bajki to może Ci uwierzą na innym forum. Czy ja mowilam o jakims "wspolnym sledztwie"? Ja przeciez mowilam o sledztwie polskiej prokuratury. Nie bylo takiego? Nie bylo konferencji NPW wiosna 2015? Odpowiedz Link
astra18 Re: Wrak 03.06.19, 15:09 maria421 napisała: > Czyli PiS ma pretekst ze nie moze umiedzynarodowic sledztwa, bo Rosja jest chro > niona przez Merkel z powodu Nord Stream? Krok, być może symboliczny, już zostal zrobiony, czego Tusk oczywiście nie zrobił. > > Bede to opowiadala jako dowcip tygodnia :-) Przyda Ci się odrobina humoru po zeszłotygodniowych dniach rozpaczy:) > > > I jeszcze obiad z kompotem spożył. Tak platfusy lemingom basnie przekazyw > ali. > > A nie bylo tak? A było? A co jadł na ten obiad? O jakim smaku był kompot?? > > Czy ja mowilam o jakims "wspolnym sledztwie"? Ja przeciez mowilam o sledztwie p > olskiej prokuratury. Której ustalenia były dziwnie kompatybilne z raportem Millera, kompatybilnym z MAK, na co zwrócił uwagę sam Miller:)) Masło maslane.... > > Nie bylo takiego? Nie bylo konferencji NPW wiosna 2015? > > Odpowiedz Link
maria421 Re: Wrak 03.06.19, 15:16 astra18 napisał: > Przyda Ci się odrobina humoru po zeszłotygodniowych dniach rozpaczy:) Moja droga, zyje tak dlugo na swiecie, ze wiem ze wszystko przemija i ze rzady PiSu tez kiedys mina. > A było? A co jadł na ten obiad? O jakim smaku był kompot?? A co mnie kompot obchodzi? > Której ustalenia były dziwnie kompatybilne z raportem Millera, kompatybilnym z > MAK, na co zwrócił uwagę sam Miller:)) Masło maslane.... Bardzo bym chciala zeby PiSowi sie udalo zorganizowac miedzynarodowe sledztwo, bo jestem pewna, ze wyniki takiego sledztwa by potwierdzily wyniki sledztwa ogloszone przez NPW wiosna 2015, a nie brednie Macierewicza. Moze wlasnie dlatego PiS nie robi NIC (oprocz gadania) w sprawie umiedzynarodowienia sledztwa? :-) Odpowiedz Link
astra18 Re: Wrak 03.06.19, 15:19 maria421 napisała: > Moja droga, zyje tak dlugo na swiecie, ze wiem ze wszystko przemija i ze rzady > PiSu tez kiedys mina. Mario, całkowicie się zgadzam z powyższym zdaniem!!!:) Więcej dystansu Ci życzę. > > > A było? A co jadł na ten obiad? O jakim smaku był kompot?? > > A co mnie kompot obchodzi? Taka to Twoja wiedza na temat: uciekł. Ploty. Odpowiedz Link
maria421 Re: Wrak 03.06.19, 15:25 astra18 napisał: > Mario, całkowicie się zgadzam z powyższym zdaniem!!!:) > Więcej dystansu Ci życzę. Ale co Ty zrobisz jak kiedys Twoj ukochany PiS minie? > Taka to Twoja wiedza na temat: uciekł. Ploty. Wracal pospiesznie do Polski "ratowac panstwo" , zbawca jeden :-) Odpowiedz Link
astra18 Re: Wrak 03.06.19, 15:32 maria421 napisała: > astra18 napisał: > > > Mario, całkowicie się zgadzam z powyższym zdaniem!!!:) > > Więcej dystansu Ci życzę. > > Ale co Ty zrobisz jak kiedys Twoj ukochany PiS minie? To samo co Ty bez swoich platfusów u władzy:) Da się żyć?:) Odpowiedz Link
maria421 Re: Wrak 03.06.19, 15:39 astra18 napisał: > To samo co Ty bez swoich platfusów u władzy:) > Da się żyć?:) Nigdy nawet w 10% nie popieralam tak PO, jak Ty popierasz PiS. Odpowiedz Link