Dodaj do ulubionych

Poznam nowych znajomych:)

• flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 28.04.07, 21:40
      Ludzie, co z wami??? [tu zwracam się do grzanki i kruza]
      Czytać nie umiecie czy działam na was aż tak alergicznie, że doszukujecie się
      czegokolwiek, by na mnie wjechać???
      Zauważcie, że tylko wy zupełnie mnie nie zrozumieliście...
      Tak więc jeśli pozwolicie, wyjaśnię przynajmniej całą sytuację i moje
      wczorajsze wpisy – w punktach, żeby było czytelniej.
      1. Zapytałam, kto zjawi się na spotkaniu.
      2. Wchodzę i widzę, że odpisał mi maniek, goha i kruz.
      3. Jak weszłam, była mniej więcej godzina 23.50.
      4. Zaraz też postanowiłam odpisać. Napisałam, że "póki co jest nas trójka:
      kruz, goha i ja" (mój wpis o godzinie 00.00).
      5. Kiedy wyświetlił się mój wpis, patrzę, że w tym samym czasie wpisała się
      grzanka: "jeśli mi nic nie wypadnie to też chętnie się dołączę".
      6. Widząc wpis grzanki, postanowiłam jak najszybciej odpisać, żeby nie poczuła
      się olana. Tak więc odpowiedziałam jej: "Grzanka, wielkie sory." (tu miałam na
      myśli: wielkie sory za przeoczenie), "Weryfikuję listę - jest nas czworo"
      (przedtem pisałam o trójce, więc chyba logiczne).
      To wszystko.
      Tak więc zauważcie, że nikogo nie skreślam, nikogo nie wybieram, ani nikogo nie
      odrzucam!!!
      Przyznaję, mój błąd, bo wyraziłam swoje myśli dość skrótowo. Ale myślałam, że
      to wystarczy, że każdy zrozumie. Jak się okazuje, nie wystarczyło...

Jest mi przykro z powodu zaistniałej sytuacji i szczerze mówiąc, teraz i mi
      odechciało się spotkania :(((((
      • goha19781 Re: Poznam nowych znajomych:) 28.04.07, 21:47
        Kasiu spokojnie. Przez małe nieporozumienie nie rozwalajmy wszystkiego. Rozumiem
        Twoje zdenerwowanie bo wcześniej podobne mi się zdarzyło. Tak to jest w tych
        postach, że czasem można kogoś źle zrozumieć. Mam nadzieję, że wszystko da się
        naprawić.
        • justyna-82 Re: Poznam nowych znajomych:) 28.04.07, 21:58
          Ja też mam nadzieję że wszystko da się wyjaśnić i spotkanie jednak dojdzie do
          skutku. Takie pomyłki wynikające ze skrótowego wyrażania się czasami się
          zdarzają, ale to chyba nie powód by wszystko stawiać na ostrzu.
          • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 28.04.07, 23:37
            Gosia, Justyna - dzięki za wsparcie. Macie rację, nie będziemy wszystkiego
            rozwalać przez jakieś nieporozumienia. Jeżeli ktoś nie ma ochoty się spotkać,
            to trudno. Człowiek czasem stara się być miły dla innych, ale może niektórzy
            tego sobie po prostu nie życzą...
            W każdym razie ja nadal mam ochotę się z wami spotkać i poznać, więc z mojej
            strony spotkanie nadal jest aktualne :)
            To co dziewczyny, widzimy się jutro? :)))
    • jayden Re: Poznam nowych znajomych:) 28.04.07, 23:06
      Zazdroszczę Wam tego spotkania, bo sama najprawdopodobniej nie będę mogła się
      pojawić... :( Mam jednak nadzieję, że po jednym spotkaniu ten wątek nie umrze i
      niedługo będzie kolejne. Buziaki!
      • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 28.04.07, 23:40
        Jayden, ja również mam nadzieję, że będą kolejne spotkania i może na którymś z
        nich uda Ci się pojawić :)
        • goha19781 Re: Poznam nowych znajomych:) 28.04.07, 23:56
          JA SIę JUTRO WYBIERAM NA 100%.
          • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 29.04.07, 00:37
            Super! Ja też będę na 100%! :)
            Dla przypomnienia innym, jutro spotkanie przy pomniku Starzyńskiego o godzinie
            16.00.
            Justyna, mam nadzieję, że Ty również się zjawisz :)
            • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 29.04.07, 01:17
              Jestem tu nowy a już tak namieszałem.
              • goha19781 Re: Poznam nowych znajomych:) 29.04.07, 09:41
                Kto może niech przychodzi. Kruz nie ma obawy. Zapraszamy.
                • sokoleoko75 Re: Poznam nowych znajomych:) 29.04.07, 10:12
                  Witaj Goha, nic się nie zmieniło godz. 16 pod pomnikiem?
                  • goha19781 Re: Poznam nowych znajomych:) 29.04.07, 11:39
                    Tak, Sokole Oko nic się nie zmieniło, o 16 pod pomnikiem Stefana S.
                    Czy ustalamy jakiś znak rozpoznawczy? czy idziemy na żywioł?
                    • sokoleoko75 Re: Poznam nowych znajomych:) 29.04.07, 12:55
                      Wydaje mi sie, że nie ma sensu, każdy ma język wystarczy sie zapytać, czy jest
                      z forum i tyle. Ja sie spotykałem z dziewczynami z sympatii, fakt widzielismy
                      sie na zdjęciach wcześniej, ale kobiety potrafia zmienić fryzurkę, że nie do
                      poznania są, i można sie zastanawiać ona, czy nie ona,ale skoro czekalismy w
                      umówionym miejscu nie było problemu. Ja będę pewnie w jakiejs koszuli białej,w
                      okularach chodzę, szczupły ok 170wzrostu, zresztą co by nie mówić jak zobaczysz
                      najprzystojniejszego faceta pod pomnikiem, to jestem ja właśnie sokole oczko
                      • goha19781 Re: Poznam nowych znajomych:) 29.04.07, 13:29
                        Mój typ!!! Przystojny a do tego skromny.
                        Może sama koszula to trochę mało. Włóż jakąś kurteczkę.
                        Niech będzie bez znaków rozpoznawczych.
            • justyna-82 Re: Poznam nowych znajomych:) 29.04.07, 10:42
              Melduje, że zgłaszam gotowość do pojawienia się przy pomniku o 16ej:)
      • justyna-82 Re: Poznam nowych znajomych:) 30.04.07, 21:10
        Spotkanie jednak doszło do skutku:) Frekwencja miała być troszkę inna,
        ostatecznie stanęło na trzech dziewczynach. Nieobecni niech przemyślą sprawę i
        postanowią poprawę:)

Flowerek,Goha-pozdrawiam serdecznie, jakoś mnie dziś gardełko boli ale to może
        po tym "napoju" :))
        • goha19781 Re: Poznam nowych znajomych:) 30.04.07, 22:12
          Witam. Spotkanie było super. Nieobecni niech żałują. Kary są przewidziane.
          Wkrótce planujemy następne spotkanie. Wszyscy zainteresowani mile widziani.

Serdeczne pozdrowienia dla Flowerka i Justyny.
          P.S. nie obyło się bez aspiryny po tym spotkaniu. Zupełnie nie wiem skąd ten ból
          głowy....
          • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 30.04.07, 23:08
            Aspiryna, ból głowy. Topiłaś smutki w herbacie?
          • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 30.04.07, 23:11
            Nic dodać nic ująć. Spotkanie było tak super, że na pewno na jednym się nie
            skończy, a nawet już zaczynamy ustalanie terminu kolejnego. Pisze się ktoś? :)

Pozdrowienia dla super dziewczyn - Gohy i Justyny! :)

PS. U mnie tylko gardło nie domaga, ale do kolejnego spotkania wszystko powinno
            wrócić do normy ;)
            • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 30.04.07, 23:16
              Powstało trio, którego teraz nikt nie będzie chciał rozbijać. Ktoś chętny
              zrezygnuje uzasadniajac "wy juz znacie się". Chyba gdzieś to słyszałem?! Na
              pewno. Całkiem niedawno.
              • grzanka23 Re: Poznam nowych znajomych:) 30.04.07, 23:22
                Hi hi hi Trio bardzo dobre,A kto sie chce wykruszyc?
                • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 30.04.07, 23:27
                  Wszystkie 3 chwalą sobie spotkanie, więc chyba nie masz co liczyć na wolne
                  miejsce w tym trio. Może pękną okowy i załapiesz się na casting?
                  • grzanka23 Re: Poznam nowych znajomych:) 30.04.07, 23:32
                    Nie lubie Castingow i nie bede lapac dwoch srok za ogon.
                    W jednym trio juz jestem po co mam sie pchac do drugiego.
              • goha19781 Re: Poznam nowych znajomych:) 01.05.07, 09:41
                Wiesz Kruz nie rozumiem Cię. Przeszkadza Ci, że się dobrze bawiłyśmy? czy to że
                już się znamy? Trudno żebyśmy miały/mieli czekać aż wszyscy znajdą czas by się
                zobaczyć. Nie róbcie problemu gdzie go nie ma. Z tego co wiem na tym drugim
                forum też spotkaliście się we 3 czy jakoś tak. I nic tam się dalej nie dzieje.
                My planujemy zobaczyć się znów w weekend, więc wszystkich chętnych zapraszamy.
            • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 30.04.07, 23:30
              Może na kolejne załapię się. Będę obserwował temat. Super spotkanie i super
              dziewczyny. Poczuję się super facetem? Życie pokaże!
              • justyna-82 Re: Poznam nowych znajomych:) 01.05.07, 09:29
                No cóż kruz7- super facetem albo jesteś albo nie i nikt ani nic tego nie
                zmieni;) A poważnie-zapraszamy-im nas więcej tym lepiej:)
              • goha19781 Re: Poznam nowych znajomych:) 01.05.07, 09:44
                Może znajdą się też inne osoby oprócz urażonego Kruza i mającej swoje trio Grzanki.
                • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 01.05.07, 10:22
                  Spotkania to nie wyścig, gdzie dają nagrody. To forma relaksu. Ja osobiście nie
                  mam zamiaru z nikim rywalizować. Tymbardziej, że na chwilę obecną mam bardzo
                  mało czasu dla siebie a jeszcze mniej dla Niej.
                • jayden Re: Poznam nowych znajomych:) 01.05.07, 14:41
                  Bardzo sie cieszę ze spotkanie było udane. Chętnie do Was dołączę następnym
                  razem. Wiadomo, że najtrudniejszy jest pierwszy krok, który Wy juz macie za
                  sobą, ale najważniejsze że jesteście otwarte na nowe osoby w Waszym gronie:)
                  Czekam na propozycje terminu. Pozdrawiam gorąco!!!
                  • goha19781 Re: Poznam nowych znajomych:) 01.05.07, 16:37
                    Masz racje jayden. Bardzo chętnie poznam nowe osoby. Mozesz rzucić jakąś
                    propozycję. Mnie raczej pasuje niedziela. Albo czwartek(3 maj). Ale w razie co
                    spróbuję się dostosować.
                    Pozdrawiam forumowiczów.
                    • sijena Re: Poznam nowych znajomych:) 01.05.07, 20:42
                      JA też ja też chcę na spotkanie!!!Mogę się wprosic???
                      • sokoleoko75 Re: Poznam nowych znajomych:) 01.05.07, 21:26
                        A witam serdecznie, miło Cie będzie poznać.
                        • sijena Re: Poznam nowych znajomych:) 01.05.07, 21:32
                          dzięki!ale musicie mnie troszkę wtajemniczyć:)pozdrawiam!
                          • justyna-82 Re: Poznam nowych znajomych:) 01.05.07, 21:42
                            sijena-dasz radę:) ja sama jestem nowa w środowisku forumowym, więc zapewniam,
                            że nie jest tu tak źle:))
                            • sokoleoko75 Re: Poznam nowych znajomych:) 01.05.07, 21:56
                              Justyna, byłaś na spotkaniu w niedzielę tą? Miałem być, ale rodzina przed moim
                              wyjsciem się zwaliła i nie miałem jhak wyrwac się chaty, gdzie byliście?
                          • sokoleoko75 Re: Poznam nowych znajomych:) 01.05.07, 22:06
                            Sijenko skarbie, wyczówam nieśmiałość u Ciebie, trzeba iść na zywioł, spotkac
                            się w ciemno i tyle.
                          • konrado80 Re: Poznam nowych znajomych:) 01.05.07, 22:38
                            hehe, a w co Ciebie maja wtajemniczac?? :))
                            • goha19781 Re: Poznam nowych znajomych:) 01.05.07, 22:45
                              Widzę, że Panowie są żądni wrażeń. Ale kary nie będzie.
                              Fajnie że wciąż mamy chętnych na spotkanie.
                              Nie ma żadnych powodów do strachu. Nikt nie gryzł i gryzł nie będzie.
                              Pozdrawiam.
                              • sokoleoko75 Re: Poznam nowych znajomych:) 01.05.07, 23:46
                                Dziękuję Gosieńka uspokoiłaś mnie, sorry nie dotarłem, nieoczekiwani goscie
                                wtargnęli, może w ten piątek wieczorem na kawkę macie chęc sie spotkać.
                                Moje gg 7676197
                                • grzanka23 Re: Poznam nowych znajomych:) 01.05.07, 23:50
                                  Dobry wieczor Sokoleoko.
                              • konrado80 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 00:03
                                leeee, jak karynie bedzie, to zadna zabawa :P
                              • jayden Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 01:30
                                Chętnie spotkam się z Wami już 3 maja, niedziela też będzie ok, choć wolałabym
                                piątek bądź sobotę w razie bólu głowy dnia kolejnego ;)
                      • konrado80 Re: Poznam nowych znajomych:) 01.05.07, 22:32
                        i Ty?? :P
          • konrado80 Re: Poznam nowych znajomych:) 01.05.07, 22:21
            nie moge sie doczekac tej kary :DDD
            • sokoleoko75 Re: Poznam nowych znajomych:) 01.05.07, 22:23
              Liczysz Konrado, ze może się okazac przyjemnościa?
              • sijena Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 09:23
                Konradku!jak to w co mnie mają bywalcy wtajemniczać?!!choćby w to, gdzie takie
                spotkanie się odbędzie...heh, nie wiem czy pamietasz,ale Ty podałaś mi dzień i
                godzinę spotkania!A tak serio to nie jestem stałym bywalcem forum, mam jeden
                jedyny beznadziejny watek i tyle:)
                Pozdrawiam Cię i szykuje rower - pamietasz o przejazdzce jeszcze mam nadzieje:)
                • konrado80 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 21:12
                  oni tez tutaj podadza, a jak nie bedzie Cie wtedy, to dam Ci znac ;)
                  co do roweru, to kochana, ja caly czas pamietam ;)
              • justyna-82 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 09:24
                Ja na spotkaniu sobotnim byłam i nawet dość intensywnie rozglądałam się za Tobą
                tzn. za przystojniakiem w białej koszuli:)) Ale jak sam wiesz moje rozglądanie
                się nie przyniosło efektów... Mam nadzieję, że może uda się na następnym
                spotkaniu:)

A Ty Konrado jeśli tylko chcesz to karę masz u mnie jak w banku:) Tylko radzę
                się dobrze zastanowić....;)
                • justyna-82 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 09:26
                  Spotkanie było w niedzielę,przepraszam za zamiesznie;))
                  • konrado80 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 21:10
                    no i co robisz ;>
                • konrado80 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 21:10
                  alez Justys, ja juz dobrze sie zastanowilem, to teraz Ty zastanow sie jaka to
                  bedize kara, mam nadzieje ze nie zawiedziesz mnie i bedzie to cos mocnego :))
                  • justyna-82 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 21:19
                    Nie kuś Konrado...nie kuś.... :))
                    • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 21:33
                      jak będzie to coś extra, to może i ja załapię się. Też nie było mnie na
                      spotkaniu, więc kara i mi należy się!!!!!!!
                      • goha19781 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 21:37
                        Jacy nagle chętni co niektórzy na tą karę. Proszę proszę. Justyna może jednak da
                        się coś zrobić w tej sprawie?
                      • justyna-82 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 21:53
                        Hmm...a ja taka miła, sympatyczna, grzeczna dziewczynka jestem:) A widzę, że to
                        jakoś Panów nie interesuje...ożywiają się dopiero jak o karach jest mowa:)) No
                        cóż, trzeba będzie poszerzyć ofertę o jakieś katy;) Tylko nie wiem czy Panowie
                        preferują te psychiczne czy fizyczne;)
                        • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 22:09
                          Ja preferuję takie bardziej zapadające w głowie. Lubię czasami sobie powspominać
                          chwile przyjemności.
                          • maniek3273 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 22:45
                            NA PAL ICH NABIĆ .
                            • grzanka23 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 22:49
                              Kogo?
                              • maniek3273 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 22:51
                                grzanka23 napisała:

> Kogo?

Tych co chcą kary
                                • grzanka23 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 22:52
                                  ja nie chce,nie lubie jak ktos mnie karze.
                                  • grzanka23 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 22:54
                                    Co tam slychac u Ciebie,co porabiasz w ten dlugi weekend?
                                    • maniek3273 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 22:57
                                      poświęcam każdą wolną chwilę córci .
                                      • grzanka23 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 22:58
                                        To dobrze ,tak trzymaj.
                                      • grzanka23 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 22:59
                                        Kruz amnezji Ci sie zachciewa?
                                  • maniek3273 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 22:54
                                    Ty Grzanko nie zgłaszałś się na ochotnika ,
                                    • grzanka23 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 22:56
                                      No nie.
                              • goha19781 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 22:54
                                W sprawie roweru-jestem w trakcie zmiany. stary okazał się być w kiepskiej
                                formie. W ten weekend wybieram się po nowy. Myślę ,że po 10 maja również
                                będziemy gotowi-ja i mój rower.
                                Niedawno byłam w Powsinie tym swoim trupem. Ciężko było. Teraz mam nadzieję mieć
                                lepszy sprzęt.
                                P.S ja też nie wiem kogo na ten pal nabijać będziemy?
                                • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 22:57
                                  Ja chciałem kary przyjemności a więc chyba zapadnę na amnezję.
                                  • maniek3273 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 23:02
                                    amnezji i przyjemności jeszcze ,
                                    wybij to sobie z głowy , narozrabiałeś to na PAL
                                    • grzanka23 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 23:04
                                      Oj na tak surowa kare jak pal to nie zasluzyl-ja to wiem.
                                      A pamiec szybko przywrocimy.
                                      • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 23:09
                                        Złych mam dość, więc wolę pamiętać tylko te miłe chwile.
                                        P.S.
                                        W sobotę jadę poprawić sobie humorek, oczywiście z kimś!!!!!!!!!!!!!
                                        • grzanka23 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 23:12
                                          Ola la.
                    • konrado80 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 23:24
                      widze ze zaczynasz pekac :PP
                      • grzanka23 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 23:27
                        Witaj przyjacielu.Juz wrociles do ojczyzny?
    • as061080 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 22:59
      HEJ;A JA WLASNIE JESTEM W TRAKCIE ROZWODU;MAM 3 LETNIEGO SYNKA:MIESZKAM W
      BERLINIE 2 TYGODNIE TEMU STRACILEM PRACE;POWAZNIE MYSLE O TYM ZEBY WROCIC DO
      KRAJU;POZDRAWIAM CIE ARTUR LAT 27
      • grzanka23 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 23:01
        as061080 napisał:

> HEJ;A JA WLASNIE JESTEM W TRAKCIE ROZWODU;MAM 3 LETNIEGO SYNKA:MIESZKAM W
        > BERLINIE 2 TYGODNIE TEMU STRACILEM PRACE;POWAZNIE MYSLE O TYM ZEBY WROCIC DO
        > KRAJU;POZDRAWIAM CIE ARTUR LAT 27

ja tez mam 4 latke i sama ja chowam. Pozdrowienia dla wszystkich dzieciatych.
        • kruz7 Poznałem nową znajomą 02.05.07, 23:17
          Trzeba mieć oczy szeroko otwarte i być otawartym na innych.
    • grzanka23 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 23:19
      Wiem,ze jestes skromny,ale zdradz rabka tajemnicy.
      • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 23:22
        To jest kobieta, z którą spotykam się ostatnio. Poznaliśmy się na naszym forum.
        • grzanka23 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.05.07, 23:23
          Aha.
          • dori33 Re: Poznam nowych znajomych:) 03.05.07, 12:13
            Załozyłam ten wątek i o nim zapomniałam:) Ciekawe, czy znajdzie się ktoś chętny na piwo albo kawę w Lublinie?:) Byłoby miło, ale chyba Warszawa przeważa.
            • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 03.05.07, 16:50
              Sprawdź tematy - ktoś szukał kogoś z Lublina.
      • justyna-82 Re: Poznam nowych znajomych:) 03.05.07, 22:42
        Z tego co czytam to pojawiła się propozycja kolejnego spotkania. Jakoś ucichł
        ten temat. Reaktywujemy go? Kto ma ochotę spotkać się w ten weekend? Sobota?
        Niedziela?
        • goha19781 Re: Poznam nowych znajomych:) 03.05.07, 23:03
          Ja. Bez względu na ilość chętnych. Wolałabym niedzielę.
        • sokoleoko75 Re: Poznam nowych znajomych:) 03.05.07, 23:26
          Ja chętnie w sobotę, ale jak będzie więcej osób to w niedzielę tez mogę
          • jayden Re: Poznam nowych znajomych:) 03.05.07, 23:44
            Ja również jestem chętna. Osobiście wolałabym sobotę, ale w niedzielę też mogę
            się zjawić:)
            • grzanka23 Re: Poznam nowych znajomych:) 03.05.07, 23:49
              A ja niestety nie moge mam chrzest siostrzenca.
        • maniek3273 Re: Poznam nowych znajomych:) 04.05.07, 10:21
          ja wyrażam chęć wproszenia się na spotkanie
        • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 04.05.07, 13:24
          Mi też bardziej pasuje sobota, bo co do niedzieli ciężko mi się określić, ale
          jak będzie potrzeba, to coś wykombinuję.
          Jeszcze tylko pozostaje kwestia godziny, bo miejsce myślę że można zostawić bez
          zmian.
          • maniek3273 Re: Poznam nowych znajomych:) 04.05.07, 13:56
            jakie miejsce , jeżeli możesz przypomnieć
            • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 04.05.07, 14:09
              Pomnik Stefana Starzyńskiego przy placu Bankowym.
              Tam się umówiliśmy na pierwsze spotkanie i bez problemu znaleźliśmy, a raczej
              znalazłyśmy, jest dobry dojazd, rzut beretem na Stare Miasto i Krakowskie
              Przedmieście, więc myślę, że to akuratne miejsce.
    • grzanka23 Re: Poznam nowych znajomych:) 04.05.07, 14:03
      To forum dzis wieje pustkami,czasami ktos tu zagladnie.ja akurat mam wlaczonego
      avasta i czekam az mi oczysci kompa wiec sobie siedze i pisze.
    • jayden Re: Poznam nowych znajomych:) 04.05.07, 14:33
      Na niedzielę szykuje nam się nieciekawa deszczowa pogoda :(
      • grzanka23 Re: Poznam nowych znajomych:) 04.05.07, 14:37
        Tez tak slyszalam.moze gdzies sie umowcie w lokalu na kawie ,herbacie.
        • goha19781 Re: Poznam nowych znajomych:) 04.05.07, 21:35
          HEJ. Mnie niestety sobota nie pasuje,ale zawsze mogę być na kolejnym spotkaniu.
          • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 04.05.07, 21:45
            Może na spotkaniu rowerowym?
            • goha19781 Re: Poznam nowych znajomych:) 04.05.07, 22:01
              Na rowerek chętnie, ale dopiero po tej niedzieli-jak kupię nowy.
              • jayden Re: Poznam nowych znajomych:) 04.05.07, 22:20
                To może jednak niedziela lub jakiś dzień w środku tygodnia tak, żeby nikt nie
                musiał rezygnować ze spotkania?
                • maniek3273 Re: Poznam nowych znajomych:) 04.05.07, 22:28
                  w tygodniu ja rezygnuje
                  • goha19781 Re: Poznam nowych znajomych:) 04.05.07, 22:36
                    To może napiszcie kto jaki dzień woli - ale żeby przyszedł na 100% albo chociaż
                    na 99 - i wtedy zobaczymy. Też z reguły wolę sobotę ale po prostu nie mogę w tą.
                    • maniek3273 Re: Poznam nowych znajomych:) 04.05.07, 22:38
                      ze względu na dojazd pasuje mi tylko sobota lub niedziela , w ten weekend mam
                      wolne na 99 %
                      • sokoleoko75 Re: Poznam nowych znajomych:) 04.05.07, 23:15
                        Moze ustalmy, w tę sobotę o 18:00 pod pomnikiem, dla mnie 16-ta jest za
                        wcześnie.
    • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 04.05.07, 23:14
      Jako że jest już trochę za późno na sobotę, bo może nie wszyscy zajrzą rano na
      forum, więc ja proponuję niedzielę. Dopasuję się jakoś. Tylko teraz pozostaje
      kwestia godziny.
      • sokoleoko75 Re: Poznam nowych znajomych:) 04.05.07, 23:18
        No i co wy na 18 jutro sądzicie, flowerek, maniek, goha?
        • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 04.05.07, 23:27
          Z tego co widac, Goha nie moze. A ja juz w sumie sama nie wiem.
          A czemu 16 jest za wczesnie? Planujesz jakies wieczorne szalenstwa? ;)
          • sokoleoko75 Re: Poznam nowych znajomych:) 04.05.07, 23:39
            Nie, mam jutro robote i zjadę do domu koło 15:30 zaś zanim sie przygotuję to 18
            jest dla mnie ok. moze nawet 16:30-17:00 Z baletami nie przesadzaj, moge wypić
            1-2 piwa to wróce taryfa do domu trudno będę zmuszony na nich, albo zostane
            przy soczku flowerku
            • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 04.05.07, 23:59
              Ależ o żadnych baletach nie myślałam, no gdzież by znowu... Ja się na takie cuś
              raczej nie piszę ;)
              Ale jak masz robotę, to będziesz zmęczony i w ogóle... Zostańmy jednak przy
              niedzieli :)
              • grzanka23 Re: Poznam nowych znajomych:) 05.05.07, 00:10
                Och jak ja bym poszla w tan...,kto chetny?
                • justyna-82 Re: Poznam nowych znajomych:) 05.05.07, 08:31
                  Grzanka- Ja bym chętnie poszła w tan:)) takie balety...do białego rana:))
                  Ale w ten weekend raczej się nie uda.
        • goha19781 Re: Poznam nowych znajomych:) 05.05.07, 09:22
          Hej , widzę ,że sprawa w toku. Ja dalej dziś nie mogę. Jeśli wybierzecie
          niedziele to godzina 16 mi pasuje. Póżniej też.
          • maniek3273 Re: Poznam nowych znajomych:) 05.05.07, 13:35
            no to na czym w końcu stanęło ?
            • goha19781 Re: Poznam nowych znajomych:) 05.05.07, 14:15
              Nie wiem. Chyba z dzisiaj nici. Nikt się nie odzywa.
              • justyna-82 Re: Poznam nowych znajomych:) 05.05.07, 14:33
                Ja dziś na pewno nie mogę, a jutro być może udałoby się tak na 2 godzinki...
                ale mną się proszę noie sugerować, zjawię się na następnym:)
    • jayden Re: Poznam nowych znajomych:) 05.05.07, 16:58
      Ja również mogłabym się zjawić jutro na jakieś 2-3 godzinki, gdybyśmy zaczęli od
      16.00.
    • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 05.05.07, 19:16
      A ja nawet nie wiem, czy będę w stanie dotrzeć choćby na te 2 godzinki. Choroba
      zmogła :(
      Najbardziej optowałam za spotkaniem, a pewnie jako jedyna się wykruszę, ale
      cóż, takie życie...
      • jayden Re: Poznam nowych znajomych:) 05.05.07, 21:55
        Skoro powoli grono uczestników spotkania sie zawęża, a jutrzejsza pogoda
        prawdopodobnie jeszcze kogoś skutecznie odstraszy, może ustalimy termin
        spotkania na przyszły weekend - sobota lub niedziela? Jest szansa, że do tego
        czasu także ktoś nowy do nas dołączy:)
        • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 05.05.07, 22:24
          Dobry pomysl, mozemy juz zaczac rezerwowac sobie czas na przyszly weekend :)
          • goha19781 Re: Poznam nowych znajomych:) 05.05.07, 23:09
            Myślę, że w przyszłym tygodniu będzie podobnie. Zawsze komuś coś nie będzie
            pasowało(nie mówię tego w złym sensie). Np. mnie przyszły weekend w ogóle nie
            pasuje-idę w sobotę na wesele. Jeśli na jutro nie ma nikogo chętnego to trudno.
            widocznie tak ma być.
            Ja jutro chętnie się spotkam jeśli chociaż ze dwie osoby będą mogły przyjść na 100%.
            Możemy rezerwować na miesiąc na przód a i tak zawsze komuś coś może wypaść.Taka
            prawda.
            • sokoleoko75 Re: Poznam nowych znajomych:) 06.05.07, 12:01
              Gosia, nie w tym rzecz, mnie pasowało wczoraj, dziś tez nic nie planuję na
              wieczór. Problem tkwi w logistyce ja mieszkam na moje nieszczęscie pod wawą i
              musze jakoś się przemieścić z domu na miejsce spotkania,a nie musze Tobie
              mówić, co dla mnie oznacza dojazd w godzinach popołudniowych kiedy
              Ci "warszawiacy" będą wracać z długiego weekendu. Zamiast jechać 40minut będę
              stał w korkach i jechał 2h40min. i klął na czym świat stoi
              • goha19781 Re: Poznam nowych znajomych:) 06.05.07, 14:20
                Rozumiem Cię sokole oko. Mam tylko nadzieję, że się nie poddasz/poddacie i
                będziemy próbować dalej się spotkać.
                Oczywiście nie miałam nic złego na myśli mówiąc, że komuś nie pasuje termin.
                Tu łatwo (na forum) być źle zrozumianym.
                • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 06.05.07, 16:30
                  Pada wszędzie, zimno wszędzie, nicio ze spotkania będzie.
                  • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 06.05.07, 17:51
                    Cicho wszędzie, głucho wszędzie, nic z tego już nie będzie.
                    • goha19781 Re: Poznam nowych znajomych:) 06.05.07, 18:15
                      Spotkania nie było....... ale ja mam przynajmniej nowy rowerek!
                      • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 06.05.07, 18:19
                        Czy to znaczy, że spotkamy się na próbę sprzętu? Ja chętnie jeżdżę na rowerze.
                        Dzisiaj niestety ta psia pogoda nie pozwoliła mi na oddanie się przyjemności.
                        • goha19781 Re: Poznam nowych znajomych:) 06.05.07, 19:42
                          Chętnie. Ale boję się ile czasu zajmie nam ustalenie dnia i godziny.....
    • jayden Re: Poznam nowych znajomych:) 07.05.07, 01:18
      No cóż, do spotkania nie doszło. Mnie dopadło dzisiaj ogromne lenistwo, a z nim
      lekka depresja końca weekendu...:( Czy mimo naszych ogromnych trudności w
      zgraniu terminów ktoś odważy się zaproponować nowy dzień spotkania?
      • konrado80 Re: Poznam nowych znajomych:) 07.05.07, 10:51
        jak bedziecie czekali az wszystkim bedzie pasowal termin, to nigdy sie nie
        spotkacie, bo przeciez to normalne ze nie da sie wszystkich zgrac
        niech jedna osoba poda jakis termin i miejsce spotkania, a komu bedzie
        pasowalo, to przyjdzie i spotkanie odbedzie sie
        • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 07.05.07, 23:41
          Tylko bez bulwersacji prosze :)
          Konrad, dzieki za rade, ale naprawde wiemy, jak to sie robi :)
          Jak bedzie blizej weekendu i jak zorientuje sie ze swoim zdrowiem, to rzuce
          termin spotkania. No chyba ze ktos uczyni to przede mna...
          • konrado80 Re: Poznam nowych znajomych:) 08.05.07, 01:10
            flowerek.81 napisała:

> Konrad, dzieki za rade, ale naprawde wiemy, jak to sie robi :)
            ale justynka poskarzyla mi sie ze mialo byc ale sie rozwialo bo nie udalo sie
            zgrac terminow, zreszta czytam i widze ze jednak cos nie wychodzi :PP
            • justyna-82 Re: Poznam nowych znajomych:) 08.05.07, 11:04
              Konrado..ładnie to tak prywatne rozmowy na forum wyciągać?
              Uważaj..bo jak ja zacytuję to co Ty wypisywałeś to wyjdzie szydło z worka:))
              • sokoleoko75 Re: Poznam nowych znajomych:) 08.05.07, 19:30
                Witam serdecznie i pozwolam sobie przywołać do porządku Konrado i Justynę nie
                kłocić się na forum. Bardzo proszę, nie używać szantazu wobec siebie, to
                nieładnie i niegrzecznie Justynko, nie przystoi młodej damie takie zachowanie.
                Pozdrawiam
                Jacek
                p.s. w sobote wieczorem napewno będę mógł przyjść, Flowerku zdrówka życzę.
                • justyna-82 Re: Poznam nowych znajomych:) 08.05.07, 19:41
                  Ależ Jacku, ja się absolutnie nie kłócę:) To chyba taki nasz styl rozmowy z
                  Konrado, ale to powinien się również ten osobnik na ten temat wypowiedzieć:) A
                  szantaż wzmaga emocje;)
                  Pozdrawiam
                  • konrado80 Re: Poznam nowych znajomych:) 08.05.07, 19:54
                    "ten osobnik"??? ;>
                    widze ze musze kogos tutaj do porzadku przywolac :P
                    • justyna-82 Re: Poznam nowych znajomych:) 08.05.07, 20:10
                      Przywołaj, przywołaj:) Życzę powodzenia:))
                      • sokoleoko75 Re: Poznam nowych znajomych:) 08.05.07, 21:36
                        Kto się lubi, ten się czubi i to chyba do Was dwojga pasuje jak ulał. Justynko
                        jestes strasznie zaczepna, czy zawsze ostatnie słowo musi należec do Ciebie?
                        Mam nadzieje, że wkrótce będę miał okazję Cię poznać
                      • konrado80 Re: Poznam nowych znajomych:) 08.05.07, 23:46
                        nie kus, bo bedziesz jeszcze zalowala :PP
                        • justyna-82 Re: Poznam nowych znajomych:) 09.05.07, 13:51
                          nie strasz, bo się nie boję :))

i gorzej będzie jak ja będę chcieć jeszcze i jeszcze a Ty z sił opadniesz :P
                          • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 09.05.07, 18:41
                            Niezła kobieta.
                            • justyna-82 Re: Poznam nowych znajomych:) 09.05.07, 19:24
                              Niezła? Tylko niezła? :)
                              • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 09.05.07, 19:34
                                Kota w worku ne kupuję. Nie mogę napisać nic więcej, ponieważ nie znam Cię.
                                • justyna-82 Re: Poznam nowych znajomych:) 09.05.07, 19:37
                                  A kto napisał że kotek do sprzedania? :))
                                  • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 09.05.07, 20:16
                                    Dobrze, że nie jest na sprzedaż. Nie miałbym czasu zająć się nim. Jest to
                                    delikatna istota i potrzebuje trochę czułości.
                • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 09.05.07, 22:48
                  sokoleoko75 napisał:

> p.s. w sobote wieczorem napewno będę mógł przyjść, Flowerku zdrówka życzę.

Dzieki Jacku. Caly czas sie kuruje i mam nadzieje, ze zdaze do soboty :)
                  • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 11.05.07, 20:55
                    Może ma ktoś ochotę na spotkanie jutro? Miejsce już było podawane wielokrotnie.
                    Liczę na odzew.
                    • justyna-82 Re: Poznam nowych znajomych:) 11.05.07, 21:19
                      Ochotę mam...ale możliwości niestety nie:( Życzę udanego spotkanka-oby doszło
                      do skutku.
                      • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 11.05.07, 22:06
                        Dzięki! Zawsze to liczy się. Ja też mam ochotę i zobaczę co wyjdzie z tego.
    • jayden Re: Poznam nowych znajomych:) 11.05.07, 22:59
      Wygląda na to, że kolejny weekend minie, a nasze spotkanie nie dojdzie do
      skutku. Może jak goha odpocznie po weselu, a flowerek wyzdrowieje, na forum
      zawieje większym entuzjazmem :)
      • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 11.05.07, 23:13
        Wówczas zaczną się przygotowania do sesji a potem do wakacji.
        • maniek3273 Re: Poznam nowych znajomych:) 11.05.07, 23:21
          czemu marudzicie jest was dwoje , to się umawiać i na spotkanie .
          w następnm tygodniu będzie wiecej chetnych .
          • jayden Re: Poznam nowych znajomych:) 11.05.07, 23:44
            Dzięki za radę, ale wolałabym pierwszy raz spotkać się w większym gronie i to
            nie tylko męskim. Jeszcze nigdy nie umawiałam się przez internet i jak na
            początek byłoby to dla mnie zbyt duże wyzwanie :P
    • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 15.05.07, 22:57
      Widzę, że wszyscy pouciekali i temat nakrył się kurzem i obrósł pajęczynami :P
      Ale to się wszystko da naprawić...
      Zapowiada się pogodny weekend, więc może by tak jakieś milutkie spotkanko???
      Co powiecie na niedzielę, godzina np. 15???
      Oczywiście, tradycyjnie nie przyjmuję odmowy :)
      • jayden Re: Poznam nowych znajomych:) 16.05.07, 12:57
        Witaj flowerek, miło Cię widzieć w pełni sił i gotową do działania :) Zrobię
        wszystko żeby się pojawić, chyba że pokona mnie siła wyższa.
        • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 16.05.07, 18:35
          Ja na razie dziękuję. Wyjeżdżam na weekend. W przyszły weekend, w Warszawie jest
          koncert na Agrykoli. Może ktoś chętny tam wybiera się?
          • goha19781 Re: Poznam nowych znajomych:) 16.05.07, 19:01
            Witam. Chętnie się spotkam z Wami w weekend. Może być niedziela.
            • sokoleoko75 Re: Poznam nowych znajomych:) 16.05.07, 19:11
              Witam, mnie też pasuje niedziela, a gdzież zaginęła nasza Justynka? Nie widać
              jej obecności na forum, czyżby papierzyska w pracy, ją przysypały?
              • maniek3273 Re: Poznam nowych znajomych:) 16.05.07, 19:19
                no i mnie też pasuje niedziela .
                • justyna-82 Re: Poznam nowych znajomych:) 16.05.07, 19:59
                  Jestem, jestem. Papierzyska mnie nie przysypały-dziękuję za troskę Jacku:) Ale
                  robię ileś rzeczy na raz i niestety w niedzielę pewnie nie dam rady wybrać się
                  na spotkanie:((
                  • sokoleoko75 Re: Poznam nowych znajomych:) 16.05.07, 21:20
                    O witam Cię Justynko, kamień spadł mi z serca, dałas znak zycia. Ranisz me
                    serducho Justynko miałem nadzieje, ze sie zobaczymy, a tak musze życ dalej
                    nadzieją i czekać aż ten dzień kiedys nadejdzie.
    • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 16.05.07, 22:11
      Jakże miło widzieć taką gotowość :)
      Mam nadzieję, że żadne siły wyższe nie pokrzyżują naszych planów i wreszcie uda
      nam się spotkać :)
      Jayden, trzymam za słowo! ;)
      • grzanka23 Z przykroscia donosze 16.05.07, 23:02
        ze mnie nie bedzie bo wyjezdzam z corcia troche zmienic klimat.
        Zycze udanego spotkania.
      • grzanka23 Kruz 16.05.07, 23:03
        a czyj koncert na Agrykoli?
        Kto wystepuje?
        • kruz7 Re: Kruz 17.05.07, 17:11
          Między innymi Lady Pank, reszty nie pamiętam.
          • maniek3273 Re: Kruz 18.05.07, 07:26
            Flowerku mam nadzieje że wyczarujesz na niedzielę piekne słoneczko
            • flowerek.81 Re: Kruz 18.05.07, 13:09
              No jakżeby inaczej! :)
              • grzanka23 To i ja poprosze o slonko na caly weekend. 18.05.07, 14:29
                :)
    • goha19781 Re: Poznam nowych znajomych:) 18.05.07, 19:34
      Witam. To spotkanie w niedzielę aktualne? Kto się pisze poza flowerkiem-(bo
      wiem że będziesz).?
      • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 18.05.07, 19:37
        Mam nadzieję, że pogoda Wam dopisze i spotkanie będzie miłe.
        • justyna-82 Re: Poznam nowych znajomych:) 18.05.07, 19:55
          Dołaczam się do życzonek Kruza. Bawcie się dobrze i żeby to nie było ostatnie
          spotkanie:)
          • sokoleoko75 Re: Poznam nowych znajomych:) 18.05.07, 21:50
            Ja będę, rodzynek w całym towarzystwie.
            • grzanka23 Re: Poznam nowych znajomych:) 18.05.07, 22:47
              Ale Ci dobrze.
      • jayden Re: Poznam nowych znajomych:) 18.05.07, 23:31
        Ja też planuje przybyć, choć to zapowiadane na niedzielę słoneczko kusi mnie,
        aby udać się w kierunku Zalewu Zegrzyńskiego ...
    • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 18.05.07, 23:24
      Oby tylko rodzynek znow sie nie wykruszyl :P
      • maniek3273 Re: Poznam nowych znajomych:) 18.05.07, 23:31
        Sokoleoko chyba troche za wcześnie mianowałeś się rodzynkiem .
        zapomniałeś ze też zgłaszałem gotowość przybycia
        • maniek3273 Re: Poznam nowych znajomych:) 18.05.07, 23:37
          a miejsce ustalone ? ? ?
          • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 18.05.07, 23:40
            Miejsce tak - pomnik Starzynskiego na Placu Bankowym. Gorzej z godzina. Czy 15
            kazdemu pasuje? A moze wczesniej, pozniej?
    • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 18.05.07, 23:41
      Jayden, w kazdej chwili moge zamowic deszcz :P
      • maniek3273 Re: Poznam nowych znajomych:) 18.05.07, 23:50
        deszcz może nie, wystarczy jedna duża chmura nad zalewem .haha
        • maniek3273 Re: Poznam nowych znajomych:) 18.05.07, 23:51
          piętnasta jak najbardziej odpowiednią godziną jest
          • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 18.05.07, 23:57
            Dobra Maniek, zalatwione! ;)
            • maniek3273 Re: Poznam nowych znajomych:) 19.05.07, 00:05
              a jaki znakk rozpoznawczy ??
              kwiatek w klapie marynarki ??
              • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 19.05.07, 00:12
                O nie, nie dam sie wlozyc w kieszen marynarki :P
                A moze... parasol w reku? No nie sposob byloby niezauwazyc kilku wariatow z
                parasolami w sloneczny dzien ;)
                • maniek3273 Re: Poznam nowych znajomych:) 19.05.07, 00:20
                  nie mam parasolki , przyjdę w płaszczy przeciwdeszczowym
    • jayden Re: Poznam nowych znajomych:) 19.05.07, 00:20
      To poproszę o tą chmurę nad zalewem ;) Ja pomysłów na znak rozpoznawczy nie mam,
      bo i doświadczeń w spotkaniach internetowych nie mam żadnych. Mam nadzieję, że
      znaleźć Was pomoże mi szósty zmysł ;)
      • maniek3273 Re: Poznam nowych znajomych:) 19.05.07, 00:26
        pomnik jest jeden a przy nim kupka wariatów , czyli łatwo trafić :)
        • maniek3273 Re: Poznam nowych znajomych:) 19.05.07, 00:29
          ja na swoim pierwszym spotkaniu wymieniłem sie telefonami, bo się umówiliśmy w
          takim miejscu ze niewiedziałem gdzie to jest .
          • grzanka23 Re: Poznam nowych znajomych:) 19.05.07, 16:09
            ale trafiles.A ja jestem pod Toruniem i zaraz ide do lasu na spacer.
            • maniek3273 Re: Poznam nowych znajomych:) 20.05.07, 00:15
              spotkanie jutro się odbywa na 100 % więc przychodzić
              • maniek3273 Re: Poznam nowych znajomych:) 20.05.07, 11:16
                znaki rozpoznawcze :
                Maniek w niebieskiej koszulce z gazetą w ręku
                Flowerek natomiast w ręku będzie miała książkę .
                godz. 15.00
                • goha19781 Re: Poznam nowych znajomych:) 20.05.07, 11:32
                  Ja na pewno rozpoznam flowerka więc będzie mi łatwiej. Do zobaczenia.
                  • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 20.05.07, 12:27
                    Maniek, nie odbieraj mi chleba, to ja tu jestem organizatorem ;)
                    Goha, usmiech w Twoja strone :)
                    Do zobaczenia!
    • jayden Re: Poznam nowych znajomych:) 20.05.07, 20:56
      Bardzo chciałam się z Wami spotkać i wybrałam się na spotkanie, ale przez moje
      roztargnienie i niedopatrzenie pomyliłam pomniki .... Kiedy się zorientowałam że
      czekam pod pomnikiem Słowackiego, a nie Starzyńskiego była już godz. 15.25 i Was
      już nie było :( Nie wiem dlaczego ubzdurałam sobie,że spotkanie jest pod tym
      dużym pomnikiem. Od kilku lat mieszkam i pracuje daleko od centrum, ale nie
      spodziewałam się ze plan Palcu Bankowego stał mi się taki odległy... Jestem zła,
      bo zmieniłam specjalnie plany i nastawiłam się na to spotkanie, ale cóż jak pech
      to pech...:(((
      • maniek3273 Re: Poznam nowych znajomych:) 20.05.07, 22:56
        nie martw się Jayden jeszcze nie raz będzie okazja do spotkania .
        ja też zawitałem pod pomnik Słowackiego ,troszkę wczesniej niż bylo umówione
        spotkanie i pogadałem sobie z taksówkarzem , na moje pytanie gdzie jest pomnik
        Starzyńskiego ? odpowiedział : hmmm ? kiedyś stał tu Dzierzyński ale zwalili
        komucha i postawili Słowackiego ,a Starzyńskiego tu niema .
        • jayden Re: Poznam nowych znajomych:) 20.05.07, 23:24
          Dzięki Maniek za pocieszenie. Myślałam że będziecie się ze mnie śmiać i
          zastanawiałam się czy powiedzieć prawdę... Najgorzej, że ja mijałam te pomniki
          przez 5 lat dzień w dzień, bo studiowałam ekonomię na ul. Długiej i nie utkwiło
          mi w pamięci, który jest który. Szczerze mówiąc wogóle zapomniałam o istnieniu
          pomnika Starzyńskiego... Pod pomnikiem Słowackiego zaczepiłam oczywiście kilku
          "niewinnych" ludzi, którzy pewnie mieli ze mnie ubaw :) Mój debiut w spotkaniach
          internetowych okazał się jednym słowem wielką klapą :(( A jak się udało
          spotkanie?? Czy wszyscy oprócz mnie dopisali???
          • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 21.05.07, 15:55
            Jayden, jako organizator czuję się trochę winna, że nie podałam konkretnych
            namiarów na ten pomnik. Ale skoro nikt nie pytał, to myślałam, że wszystko
            jasne. W każdym razie nic się nie martw, nie będziemy się na pewno dziwić, a
            już tym bardziej śmiać, bo faktycznie ten pomnik jest taki niepozorny i
            niewidoczny z ulicy, że jak ktoś nie zna dobrze placu Bankowego, ma prawo nie
            wiedzieć. Ja nawet na pierwszym spotkaniu mówiłam Gosi i Justynie, że wcale się
            nie zdziwię, jak ktoś pomyli pomniki, bo już raz zdarzyło mi się umawiać z
            kolegą, który wręcz kłócił się ze mną - ze mną, rodowitą Warszawianką! - że
            Stefcia Starzyńskiego tu na pewno nie ma :)
            Tak więc mam nadzieję, że Cię ta przygoda nie zrazi i przybędziesz na kolejne
            spotkanie :)
            Możemy nawet zmienić miejsce spotkania i umówić się przy innym pomniku...
            Maniek miał jakiś genialny pomysł, nie Manieczku? ;)
            • jayden Re: Poznam nowych znajomych:) 21.05.07, 21:31
              Flowerek może jednak niech miejsce spotkania pozostanie to samo, bo obecnie pod
              pomnik Starzyńskiego dojdę z zamkniętymi oczami, a z innym pomnikiem to nic nie
              wiadomo ... ;) :P
    • justyna-82 Re: Poznam nowych znajomych:) 21.05.07, 10:02
      I jak tam spotkanie drodzy moi? Ślicznie proszę o wrażenia. Mnie nie było to
      sobie chociaż poslucham... :)
      • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 21.05.07, 15:59
        Justyna, Ty się nie pytaj, tylko tłumacz jak na spowiedzi, dlaczego Ciebie nie
        było :P
        • goha19781 Re: Poznam nowych znajomych:) 21.05.07, 17:34
          Justynie można wybaczyć bo raz na spotkaniu była. Ale inni, zwłaszcza co mówili,
          że będą.... Nie wiem.
          Ale ponieważ jesteśmy litościwi damy kolejną szansę zainteresowanym.
          Jayden nie przejmuj się. W stolicy ciągle się coś buduje,coś zmienia,że trudno
          nadążyć. Mam nadzieję,że się nie zniechęcisz do następnych spotkań.
          Pozdrawiam wszystkich(a w szczególności flowerka i mańka).
          • justyna-82 Re: Poznam nowych znajomych:) 21.05.07, 19:02
            Czy ja się dobrze domyślam...goha,flowerek i maniek...czyżby się nowe trio
            zrodziło? :)) To tak może się do was przykleję i kwartet powstanie:)
            • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 21.05.07, 20:48
              A jak sie jeszcze Jayden przylaczy, to bedziemy miec bardzo fajny kwintet :)
              • jayden Re: Poznam nowych znajomych:) 21.05.07, 21:42
                Chętnie się przyłączę choć pewnie niełatwo będzie mi się odnaleźć jako jedyna
                nowa osoba w towarzystwie....
                • goha19781 Re: Poznam nowych znajomych:) 24.05.07, 13:13
                  Nie martw się Jayden. Pewnie będzie też ktoś kogo jeszcze nie było na spotkaniu.
                  Ja w ten weekend niestety odpadam. Ale mam nadzieję, że wam się uda zobaczyć.
                  Pozdrawiam.
    • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 24.05.07, 22:42
      A ktos w ogole ma ochote na spotkanie w ten weekend???
      • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 24.05.07, 22:55
        Ja mam ochotę. Mam nadzieję, że już mnie tak nie zmęczysz.
        • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 24.05.07, 23:03
          Juz??? Nawet nie zaczelam...
    • grzanka23 Re: Poznam nowych znajomych:) 25.05.07, 00:39
      Ja tez raczej odpadam bo z soboty na niedziele ide na balety.
      • maniek3273 Re: Poznam nowych znajomych:) 25.05.07, 06:57
        ja w ten weekend też odpadam
        • justyna-82 Re: Poznam nowych znajomych:) 25.05.07, 09:10
          Ja w sobotę nie mogę, może w niedziele jakimś cudem by się udalo, ale też nie
          obiecuję.
    • jayden Re: Poznam nowych znajomych:) 25.05.07, 22:05
      Ja wyjeżdżam w sobotę rano na cały weekend, więc tym razem nie podejmę nawet
      próby aby się z Wami spotkać...
      • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 25.05.07, 22:33
        Pełna klapa!
        • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 27.05.07, 12:56
          Wracam do tematu zjechanego niczym drewno w tartaku.
          W ten weekend nikomu nie udało spotkać się, przynajmniej oficjalnie. Zatem może
          są chętne osoby na najbliższy weekend, tzn. 2/3 czerwca? Mając świadomość sesji
          u niektórych, rzucam propozycję już dzisiaj.
          • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 31.05.07, 18:50
            Koniec tygodnia zbliża się a chętnych na spotkanie znowu jak na lekarstwo. Gdzie
            są osoby, które tak wiele razy pisały o możliwości spotkania się? Może planują
            na priv coś? Nic na siłę.
            • goha19781 Re: Poznam nowych znajomych:) 31.05.07, 20:33
              Ja w weekend mam czas i chętnie się spotkam. Może ktoś tu jeszcze zajrzy.
              • sokoleoko75 Re: Poznam nowych znajomych:) 31.05.07, 21:17
                Witam, może w sobote wieczorem, mam nadzieje, że Justynka tez będzie mogła. Nie
                widzę Cie skarbie na gg, pewnie z pracy zmeczona wracasz. A obiecałas mi coś,
                możemy załatwic nasze sprawy w weekend.
                • grzanka23 Re: Poznam nowych znajomych:) 01.06.07, 01:08
                  Oj Sokoleoko a pamietasz co Ty obiecałeś?
                  Nie bede Wam przeszkadzac,bo intymnie sie robi.
                  Mnie tez nie bedzie raczej na spotkaniu,bo umówilam sie juz z kims innym.
                  Zycze milego spotkania.
            • justyna-82 Re: Poznam nowych znajomych:) 01.06.07, 20:30
              U mnie sobota odpada, ale może udałoby się w niedzielę jakieś spotkanko
              zorganizować?
              • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 01.06.07, 21:34
                U mnie też raczej sobota odpada. Ostatnio nie czuję się najlepiej.
    • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 01.06.07, 22:57
      Ja jak zwykle chetna, ale tym razem tylko w niedziele.
      • grzanka23 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.06.07, 00:18
        A mnie sie wszystko pozmieniało,cholerne zycie!!!(**&*%$!^%&*%$.
        • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.06.07, 12:13
          Miejsce spotkania uważam za ustalone, godzina 16-sta nadal jako obowiązująca?
          • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.06.07, 12:22
            O ile pamietam, to godzina 15 :)
            • goha19781 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.06.07, 12:47
              Hej. To jak 15? Oby była jutro lepsza pogoda.
              • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.06.07, 14:00
                Przyznaję rację kobiecie. Nie mam zamiaru kłócić się o to.
                • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.06.07, 15:35
                  Skad ta pewnosc, ze ja to kobieta? :P

Oby tylko jutro nie padalo, bo chlodek moze byc.
                  • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.06.07, 15:51
                    Nie zamierzam sprawdzać. Przy ładnej pogodzie okaże się prawda.
                    • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.06.07, 15:56
                      Dlatego lepiej, zeby nie padalo, bo jeszcze sie wszystko wyda :P
                      • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.06.07, 18:58
                        Mam nadzieję, że pojawią się osoby, które wybierały się na spotkanie.
                        • goha19781 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.06.07, 21:21
                          Czy ja dobrze liczę że są chętne 3 osoby?. To jakieś przeznaczenie czy co ,że
                          tak trójkami się spotykamy?
                          • sokoleoko75 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.06.07, 22:01
                            Może i przeznaczenie, w którym miejscu na bankowym stoi Stefcia pomnik, żebym
                            nie błądził i czy 15:00 jest aktualna?

• kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.06.07, 22:20
                              nadal stoi na godz. 15-tej
                              • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.06.07, 22:30
                                Teraz to bym sie zdziwila, gdyby bylo wiecej niz trzy osoby. Widocznie tak ma
                                byc.
                                • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.06.07, 22:44
                                  Kilka osób wykruszyło się brrrrrrrrr!!!!!!!!!!
                                  • grzanka23 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.06.07, 22:45
                                    Pytam z ciekawosc: kto?
                                    • grzanka23 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.06.07, 22:46
                                      Jutro w Centrum rowniez spotykaja sie single.
                                      • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.06.07, 22:56
                                        I tam frekwencja zapowiada sie niezla. A jak bedzie - ciekawe...
                                        • grzanka23 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.06.07, 23:02
                                          A moze tak z jednego spotkania na drugie?
                                          • sokoleoko75 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.06.07, 23:08
                                            Bardzo dobrze Żanko kombinujesz, widze, ze frekwencja będzie 100%
                                            • grzanka23 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.06.07, 23:10
                                              To przykre ale jestem umowiona juz z singlami.Dwa spotkania to za duzo.
                                • sokoleoko75 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.06.07, 23:05
                                  Kwiatuszku jestem napewno jutro, a Justynko Ty tez mogłabyś dotrzeć skarbie.
                                  Jak wszyscy, to wszyscy, nie ma wyjątków, usprawiedliwień, nie przyjmuję,
                                  żadnych L4
                                  • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 03.06.07, 00:12
                                    Jacku, pozyjemy zobaczymy :)
    • jayden Re: Poznam nowych znajomych:) 02.06.07, 23:52
      Szkoda że tak późno tutaj zajrzałam, bo już mam niedziele w zasadzie
      zaplanowaną... Nie wykluczam jednak, że do Was dołączę, tylko błagam o jakiś
      znak rozpoznawczy.
      • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 02.06.07, 23:56
        Będę siedział na ławce z gazetą w ręku i pił mrożoną herbatę.
      • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 03.06.07, 00:15
        Jayden, rozpoznasz nas bez problemu, bedziemy staly pod samym pomnikiem.
        • color Propozycja ! 03.06.07, 01:01
          sluchajcie... skoro tak trudno sie zorganizowac na forumowe spotkania, moze
          chcielibyscie dolaczyc do jutrzejszego (z forum singli) ? bo z tego co widze to
          wszystko jest juz zaklepane (chyba ze bedzie jakies straszne oberwanie chmury),
          a im wiecej osob przyjdzie tym lepiej :)

- tylko jak my taka watachą bedziemy szli przez miasto ? :)))
        • justyna-82 Re: Poznam nowych znajomych:) 03.06.07, 10:34
          Ja też postaram się pojawić, ale nie obiecuję, bo ostatnio wszystkie moje plany
          w łepek biorą:(
          • grzanka23 DO Color 03.06.07, 12:27
            Ja juz im to proponowalam.Godz.18.00 pod H&M od Marszalkowskiej-Galeria Centrum.
            • sokoleoko75 Re: DO Color 03.06.07, 13:15
              Żanko, za duzo osób juz wie i nic nie da się z tym zrobić. Nie mieszajmy, bo
              będziemy na siebie czekac każdy z nas, w innym miejscu i róznej porze.
              • grzanka23 Re: DO Color 03.06.07, 13:21
                Wy spotykacie sie o 15.00? na Bankowym.W czym problem?
      • justyna-82 Re: Poznam nowych znajomych:) 03.06.07, 19:30
        No i nie mogłam dotrzeć na spotkanie...buuuu... już nawet nie wiem czy jestem
        smutna czy zła, że nic mi nie wychodzi...:(
        • sokoleoko75 Re: Poznam nowych znajomych:) 03.06.07, 22:12
          Justynko podpadłas mi bardzo, liczyłem, ze dotrzesz.
          • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 03.06.07, 22:44
            Czasu nie cofnie się. Ja spedziłem miło czas, aż szkoda przerywać takie spotkania.
            • jayden Re: Poznam nowych znajomych:) 03.06.07, 22:50
              Dużo jeszcze było herbat po moim wyjściu ? :P
              • goha19781 Re: Poznam nowych znajomych:) 03.06.07, 22:56
                No rzeczywiście było b. fajnie. Ze spotkania na spotkanie coraz lepiej.
                Jayden-było jeszcze kilka herbat. Potem zaszaleliśmy - była też szarlotka.
                • sokoleoko75 Re: Poznam nowych znajomych:) 03.06.07, 23:14
                  Powiem, tylko niech żałują Ci, co nie dotarli na spotkanie. Szkoda bo brakowało
                  trzech osób i bylibysmy wszyscy w komplecie. No cóz znamy sie juz i łatwiej nam
                  będzie na następnym, oczywiscie mile widziani nowi forumowicze, nikogo nie
                  dyskryminujemy.
                  • color to ja proponuje... 04.06.07, 00:33
                    aby kolejnym razem jednak zintegrowac sie z forum singli... wszyscy beda
                    zadowoleni :)
    • justyna-82 Re: Poznam nowych znajomych:) 04.06.07, 08:15
      Ehh...i wylądowałam na marginesie.Ładnie mi się ten tydzień zaczyna nie ma co:(
      Pozostaje tylko nadzieja...
      • grzanka23 Re: Poznam nowych znajomych:) 04.06.07, 09:21
        Spotkanie singli tez bylo fajne,w domu bylam okolo 00:30.
        • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 04.06.07, 11:55
          Ja o tej godzinie nie miałabym już czym wrócić do domu, ale i tak jechałam
          ostatnim autobusem.
          Spotkanie tym razem najbardziej udane, bo dotarli wszyscy, którzy się
          deklarowali. I tu muszę zgodzić się z Kruzem, że takie spotkania aż żal
          przerywać. Dlatego trzeba je jak najszybciej powtórzyć :)
          • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 05.06.07, 20:45
            Może w ten weekend? Mnie nie będzie jednak. Więcej chętnych zjawi się.
            • goha19781 Re: Poznam nowych znajomych:) 05.06.07, 21:16
              Są chętni na ten weekend? Ja jestem. Ale niestety znów tylko niedziela mi pasuje.
              • jayden Re: Poznam nowych znajomych:) 05.06.07, 22:02
                Ja wyjeżdżam na długi weekend nad morze, więc odpadam...
                • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 06.06.07, 22:46
                  Ja nigdzie nie wyjezdzam, a chetna jestem zawsze.
                  • goha19781 Re: Poznam nowych znajomych:) 07.06.07, 12:42
                    To na razie jesteśmy dwie. Jak zwykle. Czekamy na wszystkich chętnych.
                    • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 12.06.07, 22:35
                      Może w ten weekend dopisze frekwencja. Kilka chętnych osób już znam.
                      • goha19781 Re: Poznam nowych znajomych:) 14.06.07, 17:42
                        Kurcze a ja w ten weekend nie mogę. Żałuję...
                        • flowerek.81 Re: Poznam nowych znajomych:) 15.06.07, 14:47
                          Ja też żałuję... Ale na następnym spotkaniu się widzimy! :)

A jeśli ktoś tu jeszcze zagląda i jest chętny, to spotkanie w najbliższą
                          niedzielę, tak jak zawsze.
                          • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 15.06.07, 19:35
                            Ja będę, lecz możliwe niewielkie spóźnienie. Mam nadzieję, że swoim wpisem
                            nikogo nie wystraszyłem i frekwencja naprawdę dopisze.
                          • goha19781 Re: Poznam nowych znajomych:) 19.06.07, 16:21
                            Czy ktoś ma może ochotę na rower w tą niedzielę? albo w sobotę?
                            • kruz7 Re: Poznam nowych znajomych:) 19.06.07, 19:41
                              Ja niestety nie mogę w ten weekend - wyjeżdżam. Wolny jestem na koniec czerwca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka