rasgeea Re: Nie ma brzydkich kobiet..tylko czasem wina... 28.12.06, 11:17 hmmm a co to jest piękno? a co to jest brzydota?? Jakie są ich definicje? ja myslę, że każdy ma swoje kategorie i coś co dla nas jest piekne to dla innych może być brzydkie:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Nie ma brzydkich kobiet..tylko czasem wina... 28.12.06, 11:29 rasgeea napisała: > hmmm a co to jest piękno? a co to jest brzydota?? Jakie są ich definicje? ja > myslę, że każdy ma swoje kategorie i coś co dla nas jest piekne to dla innych > może być brzydkie:)))))) no cos TY Madziu piękna nie odróżnisz od brzydoty...;) TO ze komus cos sie podoba ,a drugiemu niet to sie zgadzam:) Chodzi mi o to ,że ogladałam kiedys TV:) i zrobiono test,chłop im wiecej wypil piwa tym wiekszą ocene dawał kobiecie za jej twarz:)..urodę;) Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: Nie ma brzydkich kobiet..tylko czasem wina... 28.12.06, 11:32 :D jestesmy piekne... i tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Nie ma brzydkich kobiet..tylko czasem wina... 28.12.06, 11:32 shameeka napisała: > > :D jestesmy piekne... > i tyle.. > no nie wszystkie;) hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Nie ma brzydkich kobiet..tylko czasem wina... 28.12.06, 11:38 ja tam wolę, kiedy mi trzeźwy facet sadzi komplementy. pijany widzi mnie tak, jak ja widziałabym jego bez włożonych soczewek... i może jestem straszliwą idealistką, ale uważam, że zdecydowanie wszystkie jesteśmy w jakiś tam sposób piękne - każdy człowiek ma coś ładnego, niechby i rzęsy albo kciuki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Nie ma brzydkich kobiet..tylko czasem wina... 28.12.06, 11:39 sumire napisała: > ja tam wolę, kiedy mi trzeźwy facet sadzi komplementy. pijany widzi mnie tak, > jak ja widziałabym jego bez włożonych soczewek... > i może jestem straszliwą idealistką, ale uważam, że zdecydowanie wszystkie > jesteśmy w jakiś tam sposób piękne - każdy człowiek ma coś ładnego, niechby i > rzęsy albo kciuki ;) no a chociaz i buty;) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Nie ma brzydkich kobiet..tylko czasem wina... 28.12.06, 11:42 rzeczy przyrodzone miałam na myśli :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Nie ma brzydkich kobiet..tylko czasem wina... 28.12.06, 11:43 sumire napisała: > rzeczy przyrodzone miałam na myśli :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Nie ma brzydkich kobiet..tylko czasem wina... 28.12.06, 11:57 dokładnie.. piękne jesteśmy i wspaniałe :) Nie ma co dyskutować:) Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka a cha..... 28.12.06, 11:32 i wina zawsze brak :) chociazby bylo duzo :D to i tak za malo... ale to co napisalam niezwiazane z tych pieknem :) tylko z winem :D Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: a cha..... 28.12.06, 11:33 shameeka napisała: > i wina zawsze brak :) > chociazby bylo duzo :D to i tak za malo... > ale to co napisalam niezwiazane z tych pieknem :) > tylko z winem :D Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: a cha..... 28.12.06, 11:35 i wtedy piekno nie bedzie pieknem...:) jak juz ohaftowane :D hahaha no to sobie teraz zygne :D tak zbey mi sie lepiej zrobilo.. bllllllll:D Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Nie ma brzydkich kobiet..tylko czasem wina... 28.12.06, 11:20 prawda - i to samo dotyczy mężczyzn. gorzej tylko, że jeśli jest się nieco trzeźwiejszym, pijana baba to jeden z najgorszych widoków świata. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Do MAdzi:) 28.12.06, 11:35 Madziu a co powiesz na nasza prezydentową:)???? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: nie ma brzydkich kobiet, są tylko leniwe 28.12.06, 11:44 sanyu napisała: > j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
sanyu Re: nie ma brzydkich kobiet, są tylko leniwe 28.12.06, 21:09 hmmm..tu mnie masz :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Do MAdzi:) 28.12.06, 11:56 prezydentowa... skoro podobała się mężowi.. poza tym pamiętacie jaka ona była przed zostaniem prezydentową??! Na pewno ma jakieć cechy.. dobre.. ooooo wiem!! paznokcie ma ładne!!! widziałam :D Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Do MAdzi:) 28.12.06, 11:56 rasgeea napisała: > prezydentowa... skoro podobała się mężowi.. poza tym pamiętacie jaka ona była > przed zostaniem prezydentową??! Na pewno ma jakieć cechy.. dobre.. ooooo wiem!! > > paznokcie ma ładne!!! widziałam :D aj nie rozumiesz mnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Do MAdzi:) 28.12.06, 11:58 Ewelinko, doskonale wiem o co CI chodzi1!! Poprostu mnie zagiełaś tą prezydentową... to był cios poniżej pasa.. :pp Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Do MAdzi:) 28.12.06, 11:59 rasgeea napisała: > Ewelinko, doskonale wiem o co CI chodzi1!! Poprostu mnie zagiełaś tą > prezydentową... to był cios poniżej pasa.. :pp i tak Cię kocham :):) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: Nie ma brzydkich kobiet..tylko czasem wina... 28.12.06, 11:48 piękno kobiety rośnie wprost proporcjonalnie do ilości wypitego alkoholu i odwrotnie proporcjonalnie do natężenia światla :) a tak na poważnie to ja uważam, że każda potwora znajdzie swojego amatora, czyli ze piękno nigdy nie było i nie jest obiektywne a na marginesie to i tak dla naszych facetow jesteśmy najpiękniejsze, i oni się cieszą już z samego faktu "posiadania" kobiety :D Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Nie ma brzydkich kobiet..tylko czasem wina... 28.12.06, 11:52 gosiaqus napisała: > piękno kobiety rośnie wprost proporcjonalnie do ilości wypitego alkoholu i odwr > otnie proporcjonalnie do natężenia światla :) > > a tak na poważnie to ja uważam, że każda potwora znajdzie swojego amatora, czyl > i ze piękno nigdy nie było i nie jest obiektywne > a na marginesie to i tak dla naszych facetow jesteśmy najpiękniejsze, i oni się > cieszą już z samego faktu "posiadania" kobiety :D no swojego to raczej ja posiadam od czasu do czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: Nie ma brzydkich kobiet..tylko czasem wina... 28.12.06, 11:54 a ladny jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Nie ma brzydkich kobiet..tylko czasem wina... 28.12.06, 11:55 gosiaqus napisała: > a ladny jest?? > Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: Nie ma brzydkich kobiet..tylko czasem wina... 28.12.06, 12:16 no twoj :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Nie ma brzydkich kobiet..tylko czasem wina... 28.12.06, 12:17 gosiaqus napisała: > no twoj :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielorak Re: Nie ma brzydkich kobiet..tylko czasem wina... 28.12.06, 12:00 OBLICZA ZDRADY zdrada.zlotemysli.pl/zrobto.php Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Nie ma brzydkich kobiet..tylko czasem wina... 28.12.06, 12:01 wielorak napisała: > OBLICZA ZDRADY > zdrada.zlotemysli.pl/zrobto.php Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Nie ma brzydkich kobiet..tylko czasem wina... 28.12.06, 12:02 Wiloraku, już chyba wszędzie ten watek jest założony:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Nie ma brzydkich kobiet..tylko czasem wina... 28.12.06, 12:02 rasgeea napisała: > Wiloraku, już chyba wszędzie ten watek jest założony:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś