aanneett 30.12.06, 21:02 Pamela Anderson aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie powiem po czym pozanałam ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makbrajd Re: Bad to... 30.12.06, 21:15 aanneett napisała: > Pamela Anderson aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa > nie powiem po czym pozanałam ;P po akcencie? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Bad to... 30.12.06, 21:18 eeeeeeeeeeeee, po tym że lubię kociaki???takie płomienne???;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Bad to... 01.01.07, 16:14 dobra kobieta od początku nowego roku...cóż, jakieś zmiany trzeba by wprowadzić...;) Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: Bad to... 02.01.07, 00:24 bad_habit napisała: > dobra kobieta od początku nowego roku...cóż, jakieś zmiany trzeba by wprowadzić > ...;) a ja tam nadal zła kobieta jestem i cholernie mi z tym dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Bad to... 02.01.07, 13:17 aanneett napisała: > a ja tam nadal zła kobieta jestem i cholernie mi z tym dobrze :) oj tam zaraz Odpowiedz Link Zgłoś