tygrysek_ Re: mam pytanie do wszystkich...czy tygryskowi 03.04.03, 10:54 nie no tego nie było w planie..... :)) kurna chata, wy baby to ino ufać, ufać,...wciąż to samo.. a same kurna nas na prawo i lewo kołujecie!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Tygrysowaty 03.04.03, 11:02 od samego rana lapiesz sie wszystkich mozliwych sposobow zeby mnie tu sciagnac najpierw esemesy z wyzwiskami-tej zasranej ameby Ci nie zapomne potem wysmiewanie sie z mojego samochodu, potem pochlebstwa, bo ten kat dla Twojego serca to chyba pochlebstwo bylo,co?:)a teraz mnie tu sciagasz zebym potwierdzala cos co chyba jest najzupelniej oczywiste... poniewaz jednak Cie lubie, patafonie i Ty dobrze o tym wiesz a poza tym widac Ci zalezy zeby jednak ta Kasienka Ci ufala to powiem: tak, Tygrysowi mozna ufac. ja mu ufam. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysowaty 03.04.03, 11:05 wiesz co amebo jedna!!!!?? I love ju!;-)) i widzisz Kasia,.. można mi ufać!! bezgranicznie!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Tygrysowaty 03.04.03, 11:10 ....taaaaaaaaaa..... tygrys jak wszystkie tygrysy lubi sobie pobrykać...... czy można mu ufać? o to to trzeba by było spytać kubusia hehehhehehehehe ale skoro szaki mu ufa to i ja mogę - tylko po chuj mi jego zaufanie?????? a tobie kaś????? hmmmmmmmmm......:) szaki - maluch to nie jest samochód hehehehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kaasia78 Re: Tygrysowaty 03.04.03, 11:14 a mi chyba nie po to co tobie;PPPPPPPPPPPPPP cmok zbyszku Odpowiedz Link Zgłoś
riddleman Re: Tygrysowaty 03.04.03, 21:36 kaasia78 napisała: > a mi chyba nie po to co tobie;PPPPPPPPPPPPPP > cmok zbyszku a ja bym mu nie ufała, za bardzo bryka hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysowaty 04.04.03, 07:07 znamy sie?? ,po co takie pierdoły wypisujesz!!!? Odpowiedz Link Zgłoś
riddleman Re: Tygrysowaty 04.04.03, 21:46 ale sie zbuntowal, ho ho ho, cos w tym musi byc, z reszta z watku wyraznie wynika ze zdania sa podzielone :P Odpowiedz Link Zgłoś
kaasia78 Re: Tygrysowaty 04.04.03, 09:14 widzisz tiger zdania sa jednak podzielone....:PPPPPPPPPPPP ale mialam nosa....... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: mam pytanie do wszystkich...czy tygryskowi 03.04.03, 22:10 kaasia78 napisała: > mozna ufac????? uf uf ;) Odpowiedz Link Zgłoś
verka.w Re: mam pytanie do wszystkich...czy tygryskowi 04.04.03, 10:53 kaasia78 napisała: > mozna ufac????? Vitam!!! Zalezy jak lezy ;) a powaznie to zalezy od sytuacji... Pozdrovionka - Verka Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ale sciemniac kobiety to on umie...........:P 04.04.03, 11:23 ide sie powiesić!!,...:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: ale sciemniac kobiety to on umie...........:P 04.04.03, 11:49 nie rób tego!!!!!!!! uffff uffffffff, zwiększyłam liczbę ufów :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ale sciemniac kobiety to on umie...........:P 04.04.03, 11:56 ale widzisz co sie dzieje!!, robią ze mnie potwora:((((,..buuu,... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: ale sciemniac kobiety to on umie...........:P 04.04.03, 12:21 zaraz coś zaradzimy na to :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Kasia78 04.04.03, 11:55 ja nie wiem w jakim celu to pytanie zadalas, prawdopodobnie na jakims watku cos sie pojawilo (sory, nie czytalam) i stad te pytanie. Ale powiem jedno, nie znasz Tajgera, wiec pytac mozesz, natomiast wysnuwac wniski typu "ze potrafi sciemniac" sa nie na miejscu. ja Tajgera znam, nie zawsze od najlepszej strony, ale zlego slowa na tego gada powiedziec nie dam. wiec jesli juz ktos to sciemnia, to najmniej on, a najwiecej ja. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Kasia78 04.04.03, 11:58 dzięki Shaki!! aby Ty jedna!!;))) PS. i nie jestem gadem!!!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kaasia78 Re: Kasia78 04.04.03, 12:28 pytalam tylko i wylacznie w celach prywatnych a o sciemnianiu wiem z autopsji i miala to byc zaczepka w jego strone ;))))))))))))))) rowniez pozdrawiam:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Wierzyć tygrysowi???? 04.04.03, 14:49 czy was już wszystkich pojebało? To kłamca jakich mało - a i transwestyta! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Wierzyć tygrysowi???? 04.04.03, 15:16 hahahahahahhaaha motor zawsze musi miec ostatnie zdanie:))) Kasiu jeśli chodzi o mojego braciszka to jest to chłop do tańca i do różańca z przewagą tego drugiego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motor Re: Wierzyć tygrysowi???? IP: *.pkobp.pl 04.04.03, 15:20 Iwa - Ty tu nie czaruj!!!! To zboczeniec i mitoman!!!! A to upodobanie do damskich ciuchów daje jednoznaczną odpowiedź jeśli chodzi o preferencje..... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Wierzyć tygrysowi???? 04.04.03, 15:55 ależ... wierzyć ufać i tyle :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motor Re: Wierzyć tygrysowi???? IP: *.pkobp.pl 04.04.03, 15:57 slepa baba jesteś i tyle!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Wierzyć tygrysowi???? 04.04.03, 16:22 motor ale to że tajger to zboczeniec,to nie ulega wątpliwości, a czy mitoman? chyba jak każdy facet:) kurcze a jak ja mam upodobanie do męskich ciuchów, czasem nawet je nosze, to co?:)))) (aby uciąc wszelkie domysły zwiniętych skarpetek sobie nie wkładam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Wierzyć tygrysowi???? 04.04.03, 22:37 Gość portalu: motor napisał(a): > slepa baba jesteś i tyle!!!!! kto????????? ja??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
czarowna_ica Re: mam pytanie do wszystkich...czy tygryskowi 04.04.03, 12:28 kaasia78 napisała: > mozna ufac????? a Ty co? zawiodłaś się na kimś, kto Ci Tygryska przypomina? i odreagowujesz?? ;PP Odpowiedz Link Zgłoś