Dodaj do ulubionych

KOBIETA W POTRZEBIE

18.11.01, 18:37
Ludzie, kobieta mezczyzny szuka...
znajdzcie jej jakies forum towarzyskie...
chyba na wirturalnej polsce sa jakies towarzyskie ogloszenia....

A z drugiej strony babie o imieniu ala to ja leb moge ukerecic a nie chlopa
szukac pomagac
Obserwuj wątek
    • Gość: aCH Re: KOBIETA W POTRZEBIE IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 18.11.01, 18:44
      ejze, przeciez to forum z zalozenia ma takim poszukujacym pomoc...
      wprawdzie tu sie slowotokuje na potege ale kto wie, moze jej sie kogos poznac
      uda
      a imie?ja znam jedna fajna alicje, zreszta czy to aby nowej forumowiczki
      prawdziwe imie?
      • onlyania Re: KOBIETA W POTRZEBIE 18.11.01, 18:48
        jak madame poubelle meza poszukuje to jej nikt nie odpowiada....
        a czy osoby typu ja, czort, mina, samantha i cale grono innych sie nie
        odnalazlo?
        A to nie sa osoby?
        Meza przez internet szuka?
        Ja szukam guza przez internet i tez znalezc nie moge...
        • Gość: aCh Re: KOBIETA W POTRZEBIE IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 18.11.01, 18:52
          odnalazlo gdzie?tutaj?
          a ty ja z punktu zbilas ortograficznym bledem
          zreszta mnie to wali kto po co tu przylazi, ale jesli ktos serio chce kogos
          poznac...w koncu watek moja milosc przyszla przez internet nieco rokujacych
          nadzieje przykladow niesie
          • onlyania Re: KOBIETA W POTRZEBIE 18.11.01, 19:02
            first kolego,
            jak kolezanka ala szuka meza to niech poda wymiary i sie opisze.....
            second
            kobieta nawet prywatnego adersu nie podaje to sie spodziewa ze ktos jej odpisze?
            third
            nabuszonych to nikt nie lubi, i jak tak prosto z mostu bedzie z pretensjami
            wyskakiwac do osob ktore sie niezle bawia, to trudno jej bedzie kogokolwiek
            znalezc
            A tak poza tym to uwazam ze masz chec na ta alunie i wyzywasz sie na innych bo
            kobietka priva nie podala??????
            troche tolerancji, szanowne grono niezadowolonych.....
            jak na emeryture pojdziecie to bedziecie narzekac....
            poza tym na tym swiecie jest zbyt duzo innych rzeczy zeby sie zamartwiac.....
            A cos ja tu podejrzewam ze kazda z tych wulgarnych istot tu piszacych jest
            wiele o wiele bardziej wartosciowa niz wam sie to wydaje i dlatego zabawa z
            nimi na forum jest lepsza niz odpowiadanie na anonse towarzyskie

Pozdrawiam i zycze powodzenia w znalezieniu szczescia....
            • Gość: aCh Re: KOBIETA W POTRZEBIE IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 18.11.01, 19:17
              buchachachachachacha
              ale sie usmialam, nieeee napisze to inaczej, usmialAM
              myslam ze juz po tylu postach, moich postach, na ktore mialas okazje
              odpowiedziec , zauwazylas ze ja baba
              sprawa druga, skad ty mozesz wiedziec co ja o was myle?i o jakich NAS mowisz???
              ja tu jestem wolnym strzelcem, zadnej frakcji nie reprezentuje, przyjaciol tu
              nie mam, wrogow powoli sobie robie i szczerze mowiac raczej nie bawie sie w
              tworzenie portretow psychologicznych osob siedzacych na forum, jedni pisza
              fajnie inni nie, jedni sa drazliwi inni nie i tak dalej
              ala zadala pytanie-nie wydaje mi sie ono pelne pretenensji-a ty ja
              zjechalas...zreszta nikt tego nie zabrania, ale chodzi mi oto ze niktorzy serio
              moga poszukiwac tutaj "bratniej duszy", nie odrazu meza
              (zreszta do wymiarow sie chyba to wszystko nie sprowadza)
              z innej beczki, ala posrednio powiedziala takze to ze moze trudno jest tu nowym
              wejsc?
              ty sie dobrze bawisz, a czy nowy by nie chcial?tylko jak sie z nim jak z gnojem
              pojedzie to ciezko, oj ciezko
              kwestia regionu, coz......ja mam kumpla ktory mieszka 600 kilkometrow ode mnie,
              wreszcie po roku sie zobaczymy....fakt gdzie mieszka niczego nie zmieni
              mysle ze post w stylu, czesc jestem ala, lat 19 , 90-67-100, lubie muzyke i
              telewize, aha jestem z pcimia dolnego i tak wiem ze nikt nie wie gdzie to jest,
              i szukam pana ktory jest rownie ciekawy swiata jak ja, wzbudzilby wiecej
              smiechu niz pozytku

• bachuu Re: KOBIETA W POTRZEBIE 18.11.01, 19:08
      Niech napisze, ze jest blondynka -> od razu tabuny zadnych wrazen facetow sie
      znajda.
      i wcale nie trzeba do tego WP
      uszanowanie :-))
      • onlyania Re: KOBIETA W POTRZEBIE 18.11.01, 19:33
        i niech numer telefonu zapoda to na brak znajomosci narzekac nie bedzie
        (podobno era daje dwie godziny rozmow za darmo po 18)
        • bachuu Re:-)))) 18.11.01, 19:39
          przez dwie godziny gadaja dziewczyny :-)))
          • czort Re:-)))) 18.11.01, 19:48
            przecie bladynka jest, no nie?
            • Gość: trapszo Re:-)))) IP: *.access.nacamar.de 18.11.01, 19:55
              A moze tak po prostu zostawic ich w spokoju i niech szukaja.
              Bez pomocy starych bywalcow.

Pozdrawiam
    • Gość: kakadoo ja tez jestem w potrzebie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 19:57
      potrzebuje 1/2 litra
      sponiewierana kakadoo
      • Gość: trapszo Re: ja tez jestem w potrzebie IP: *.access.nacamar.de 18.11.01, 20:01
        Chcesz sie nasmarowac, czy wypic?

Pozdrawiam
        • Gość: kakadoo Re: ja tez jestem w potrzebie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 20:03
          a jak się szybciej wchłonie do krwioobiegu???????
          • Gość: czort Re: ja tez jestem w potrzebie IP: 10.0.0.* 18.11.01, 20:08
            ja tez chce, wywala i wywala
        • Gość: bachuu Re: ja tez jestem w potrzebie IP: *.lot.pl 18.11.01, 20:03
          coby kazde piorko po kolei nawilzyc :-))))
      • pomeranka Re: ja tez jestem w potrzebie 18.11.01, 20:04
        Kakadoo, podziel się...

Sponiewierana Pomka
        • Gość: kakadoo Re: ja tez jestem w potrzebie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 20:07
          no to lu!
          i jeszcze raz!
          twoje zdrowie.....
          • pomeranka Re: ja tez jestem w potrzebie 18.11.01, 20:08
            Oby nam się i za wszystkich marynarzy.
            • Gość: trapszo Re: ja tez jestem w potrzebie IP: *.access.nacamar.de 18.11.01, 20:11
              Zobacz ile spragnionych chyba 1/2l. nie wystarczy.

Pozdrawiam
              • Gość: czort Re: ja tez jestem w potrzebie IP: 10.0.0.* 18.11.01, 20:14
                my pelna kultura, po kieliszeczku i juz, a tu nas od alkoholiczek wyzywaja
                • Gość: trapszo Re: ja tez jestem w potrzebie IP: *.access.nacamar.de 18.11.01, 20:16
                  Ale tu nawet po kieliszku nie starczy.
                  Do nocnego trzeba.

Pozdrawiam
              • Gość: kakadoo Re: ja tez jestem w potrzebie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 20:15
                oki wyciagam druga butelkę

(mam jeszcze kilka ale o tym to ciiiii...)
                • Gość: trapszo Re: ja tez jestem w potrzebie IP: *.access.nacamar.de 18.11.01, 20:24
                  No prosze, odrazu atmosfera sie poprawila.
                  A co masz, moze spirytusik?

Pozdrawiam
                  • Gość: kakadoo Re: ja tez jestem w potrzebie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 20:26
                    naleweczka, mmm, wisniowa
                • czort Re: ja tez jestem w potrzebie 18.11.01, 20:25
                  papuzka, a co ja pije?
                  • Gość: kakadoo Re: ja tez jestem w potrzebie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 20:27
                    a co byś chciała?
                    • gn0836 Re: ja tez jestem w potrzebie 18.11.01, 20:30
                      A ja wypadam. Sobotę miałam upojną i dziś na jogurciku... Więc, jak będzie trzeba, do nocnego mogę
                      skoczyć.
                  • Gość: trapszo Re: ja tez jestem w potrzebie IP: *.access.nacamar.de 18.11.01, 20:28
                    To ja wchodze, naleweczka na orzechach. Moze byc?

Pozdrawiam
                    • Gość: onlyania Re: ja tez jestem w potrzebie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 21:08
                      Naleweczka na orzeszkach?????

To musi byc to!!!!!!!!!!!!

(a jakie te orzeszki?)
                      • Gość: trapszo Re: ja tez jestem w potrzebie IP: *.pppool.de 18.11.01, 21:12
                        Naturalnie wloskie, ma juz prawie 10 lat.
                        Ale bardzo mocna uprzedzam.

Pozdrawiam
                        • Gość: samanta1 Re: ja tez jestem w potrzebie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 21:15
                          Gdzie nie pojde to pija......... Macie lyczka???;))))))
                        • pomeranka Re: ja tez jestem w potrzebie 18.11.01, 21:18
                          Chyba się skuszę.:) Mniam:)
                          • Gość: trapszo Re: ja tez jestem w potrzebie IP: *.pppool.de 18.11.01, 21:21
                            Jeszcze raz uprzedzam bardzo mocna!!!!!!
                            Zeby potem nie bylo na mnie.

Pozdrawiam

Ps. A jaki kolorek.
                            • pomeranka Re: ja tez jestem w potrzebie 18.11.01, 21:24
                              I tak będzie. :)))
                  • czort Re: ja tez jestem w potrzebie 18.11.01, 21:22
                    wscieklego psa poprosze
                    • Gość: trapszo Re: ja tez jestem w potrzebie IP: *.pppool.de 18.11.01, 21:28
                      A wiec polewam, najpierw po 50.
                      Potem zobaczymy.

Pozdrawiam
    • Gość: kakadoo oferta matrymonialna IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 20:29
      chodźcie dziewczyny na Romantice, Forward złożył oferte matrymonialną, tylko
      nie mówcie że to ja mówiłam bo mnie znienawidzi, i tak mnie już nie lubi :-(((((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka