Dodaj do ulubionych

pytanie do Pan

09.01.07, 12:11
Za jaka kaske jestescie w stanie przespac sie z facetem
Obserwuj wątek
    • mistamef Re: pytanie do Pan 09.01.07, 12:20
      grecislawa napisał:

> Za jaka kaske jestescie w stanie przespac sie z facetem

Szczegółowe odpowiedzi z rozbiciem na regiony znajdziesz w watku - zosiakrak
      :))
    • thelma3 Re: pytanie do Pan 09.01.07, 21:51
      z którym? :)
      • mistamef Re: pytanie do Pan 09.01.07, 21:53
        thelma3 napisała:

> z którym? :)

nie targujmy sie :)
        • elka73 Re: pytanie do Pan 09.01.07, 22:00
          Nie ma takich pieniędzy ;-)
          • mistamef Re: pytanie do Pan 09.01.07, 22:02
            elka73 napisała:

> Nie ma takich pieniędzy ;-)

Czytałas :)
            • elka73 Re: pytanie do Pan 09.01.07, 22:19
              Czytałam :-)
              To miłe.
              Zadumałam się nieco i to trwa....
              • mistamef Re: pytanie do Pan 09.01.07, 22:21
                elka73 napisała:

> Czytałam :-)
                > To miłe.
                > Zadumałam się nieco i to trwa....

Tego sie spodziewalas . Musialem co napisac po Twoim wczorajszym :)
                • elka73 Re: pytanie do Pan 09.01.07, 23:00
                  jak się tam zalogować ???
                  • mistamef Re: pytanie do Pan 09.01.07, 23:06
                    elka73 napisała:

> jak się tam zalogować ???

Swoim loginem w gazecie :)
                    • elka73 Re: pytanie do Pan 09.01.07, 23:16
                      ok,poszło :-)
                      • mistamef Re: pytanie do Pan 09.01.07, 23:18
                        elka73 napisała:

> ok,poszło :-)

Ide zobaczyc , biegne :)
                        • elka73 Re: pytanie do Pan 09.01.07, 23:19
                          zdziwisz się,ale :-)
                          • mistamef Re: pytanie do Pan 09.01.07, 23:26
                            elka73 napisała:

> zdziwisz się,ale :-)

No no no - fajnie ... :)
                            • elka73 Re: pytanie do Pan 09.01.07, 23:32
                              No no no - fajnie ... :)
                              >
                              No no no... przez Ciebie :-) wracam do mega małego popisywania! Nie się-ale
                              czegoś...
                              • mistamef Re: pytanie do Pan 09.01.07, 23:34
                                elka73 napisała:

> >
                                > No no no... przez Ciebie :-)

Coz wysztko na mnie ale zgadzam sie :)) ..
                                >
                                • elka73 Re: pytanie do Pan 09.01.07, 23:38
                                  Coz wysztko na mnie ale zgadzam sie :))

Nie na Ciebie,ale przez Ciebie :-) I za to 'przez' to chyba powinnam Ci
                                  podziękować-ja -albo moja melancholijna dusza ;-)
                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 09.01.07, 23:40
                                    elka73 napisała:

>
                                    > Nie na Ciebie,ale przez Ciebie :-) I za to 'przez' to chyba powinnam Ci
                                    > podziękować-ja -albo moja melancholijna dusza ;-)

Oj te koziorozce rogate dusze :)
                                    • elka73 Re: pytanie do Pan 09.01.07, 23:44
                                      Oj te koziorozce rogate dusze :)

Są jak zapomniane katiusze
                                      Lecz rusz je-uuu pożałujezsz-
                                      to nie są bratnie dusze :-)
                                      • elka73 Re: pytanie do Pan 09.01.07, 23:46
                                        i w taki oto sposób 'rozmywamy' kolejny wątek-naszymi wpisami,proszę Koziorżca.
                                        • mistamef Re: pytanie do Pan 09.01.07, 23:48
                                          elka73 napisała:

> i w taki oto sposób 'rozmywamy' kolejny wątek-naszymi wpisami,proszę Koziorżca.

Wątkownik ma jeszcze 2 :)
                                          • mistamef Re: pytanie do Pan 09.01.07, 23:51
                                            mistamef napisał:

>
                                            > Wątkownik ma jeszcze 2 :)
                                            >
                                            Mialas problemy ze wstawaniem :)
                                            • elka73 Re: pytanie do Pan 09.01.07, 23:54
                                              Dziwna sprawa-nie miałam!
                                              Bo jak zadzwonił budzik to go wyłączyłam-jaki problem?
                                              Wstałam o 10 i wszystko dzisiaj zrobić i tak musiałam :-)
                                              • mistamef Re: pytanie do Pan 09.01.07, 23:55
                                                elka73 napisała:

> Dziwna sprawa-nie miałam!
                                                > Bo jak zadzwonił budzik to go wyłączyłam-jaki problem?
                                                > Wstałam o 10 i wszystko dzisiaj zrobić i tak musiałam :-)

To nie bylas w pracy?
                                                • elka73 Re: pytanie do Pan 09.01.07, 23:59
                                                  A byłaś i o 20-tej skończyłaś :-)
                                                  Na swoim to trochę inaczej....
                                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:00
                                                    elka73 napisała:

> A byłaś i o 20-tej skończyłaś :-)
                                                    > Na swoim to trochę inaczej....

Wiem wiem ... :) spawacza znalazlas :))
                                                  • elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:01
                                                    a określenie-wątkownik jest pyszne-brzmi jak szkodnik-choć lepiej zabrzmi-
                                                    szkodkownik :-)
                                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:02
                                                    elka73 napisała:

> a określenie-wątkownik jest pyszne-brzmi jak szkodnik-choć lepiej zabrzmi-
                                                    > szkodkownik :-)

Mnie sie Wątkownica podoba :)
                                                  • elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:05
                                                    Wiem wiem ... :) spawacza znalazlas :))

Nie,nie znalazłam,ciągle jest ten jeden.....I chyba nie znajdę,muszę
                                                    tego 'pielęgnować'!Ma 45 lat i dzięki Bogu nie mówi po angielsku,inaczej już by
                                                    mnie opuścił.Irlandia czeka otworem...Kierowcy tam mają 9-10 funtów na
                                                    godzinę..To nie chcę myśleć ile spawacze mają...się porobiło....
                                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:07
                                                    elka73 napisała:

> Wiem wiem ... :) spawacza znalazlas :))
                                                    >
                                                    > Nie,nie znalazłam,ciągle jest ten jeden.....I chyba nie znajdę,muszę
                                                    > tego 'pielęgnować'!Ma 45 lat i dzięki Bogu nie mówi po angielsku,inaczej już by

Wiem cos o tym, chyba pamietasz :)
                                                  • elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:11
                                                    Mnie sie Wątkownica podoba :)

Dobre,zwłaszcza,jak nie napiszesz tu ,a użyjesz Wątkownica-komuś z 'ulicy'.
                                                    Wie Pan-ta wątkownica to.słaba...znaczy co -wąż od hamulca,zaślepka?
                                                  • elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:13
                                                    Wiem cos o tym, chyba pamietasz :)
                                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:14

Mam bardzo bliska mi osobe w Anglii :)
                                                  • elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:19
                                                    Mam bardzo bliska mi osobe w Anglii :)
                                                    >
                                                    >
                                                    I co mam odpisać?... Cieszę się :-)
                                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:20
                                                    elka73 napisała:

> >
                                                    > I co mam odpisać?... Cieszę się :-)

Przemilcz :)
                                                  • elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:20
                                                    ja nie mam tam bardzo bliskiej osoby-ale wielu znajomych.Zarobkują.
                                                  • elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:22
                                                    Przemilcz :)
                                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:23
                                                    elka73 napisała:

> ja nie mam tam bardzo bliskiej osoby-ale wielu znajomych.Zarobkują.

To samo on mowi za to co mu proponuja w Posce nawet nie chce pracowac :)
                                                    Moze sie to zmieni, ale kiedy ? :(
                                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:27
                                                    mistamef napisał:

> Moze sie to zmieni, ale kiedy ? :(
                                                    >
                                                    Sama jestes pracodawca i wiesz jak to jest, ze czesto nie od Ciebie wiele spraw zalezy :(
                                                  • elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:33
                                                    Moze sie to zmieni, ale kiedy ? :(

Chyba szybko....jeżeli tzw siła robocza/wszelako pojęta/ wyjeżdża-bo tam lepiej
                                                    zarabiają,-tu brak ludzi.Jak przyciągnąć do pracy-?wyższe płace.I to już widać.
                                                    Chciałam pomóc koledze w biedzie-10 zł na godzinę..eee kręci nosem... Za tyle
                                                    to On woli opuścić rodzinę i wyjechać...Rozumiem.Ale mnie nie stać płacić
                                                    więcej...Są firmy ,które płacą więcej....ja też będę-alę w takim razie muszę
                                                    podnieść ceny moich wyrobów- i w ten sposób,naturalnie/wymuszenie/zbliżymy się
                                                    do cen europejskich we wszystkim:-)
                                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:37
                                                    elka73 napisała:

> do cen europejskich we wszystkim:-)

Niektorzy wielu spraw nie rozumieją, ale coz takie jest zycie i nic na to nie poradzimy ale tez i tudno utrzymac rodzinę za to 1000 czy 1100 zl :(
                                                  • elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:42
                                                    TYLKO,ŻE jak podniosę ceny-a moje wyroby skierowane są do klientów w Polsce i
                                                    zarabiających w Polsce....to porażka-bo to się tak nie wyrówna szybko-do tych
                                                    uciekających,których brak do pracy-a tych,którzy tu zostają i tu zarabiają
                                                    mniej i szans na podwyżkę nie mają/bo złe kwalifikacje,praca niszowa/etc...
                                                    Tym,którym podniesie się płace-to wybrani,najlepsze zawody,chodliwe
                                                    za 'granicą'..aaaa...dużo pisać...etc,etc
                                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:44
                                                    elka73 napisała:

...dużo pisać...etc,etc

Jest wiele przyjemnieszych spraw a zyjemy w realiach takich jakich zyjemy i co tu poczac ... :))
                                                  • elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:51
                                                    Niektorzy wielu spraw nie rozumieją, ale coz takie jest zycie i nic na to nie
                                                    poradzimy ale tez i tudno utrzymac rodzinę za to
                                                    1000 czy 1100 zl :(
                                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:54
                                                    Pracownik przynajmniej musi chciec chciec ... ale Ok ,,, bo nam sie osnowa placze :)
                                                  • elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:55
                                                    Przyjemniejsze sprawy...
                                                    A ja mam problemy jak pisać mógłby..czy mógł by...wiesz..z tym mam poważne
                                                    problemy :-)
                                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:56
                                                    elka73 napisała:

> Przyjemniejsze sprawy...
                                                    > A ja mam problemy jak pisać mógłby..czy mógł by...wiesz..z tym mam poważne
                                                    > problemy :-)

Nie rozumiem :)ale moglby :)
                                                  • elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:00
                                                    Mógłbyś mi pomóc :-)
                                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:01
                                                    elka73 napisała:

> Mógłbyś mi pomóc :-)

co potrzebujesz ? mow a chyzo ... :)
                                                  • elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:01
                                                    he,he
                                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:02
                                                    elka73 napisała:

> he,he

:) gadaj ? ,,,:))
                                                  • elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:03
                                                    potrzeb mam wiele :-)
                                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:03
                                                    elka73 napisała:

> potrzeb mam wiele :-)

Kazda na poczatku tak mowi :)
                                                  • elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:07
                                                    Nie ma mi kto wynieśc choinki z domu ;-)
                                                    Sama ją przytachałam i do donicy włożyłam z piachem...a ona urosła i rośnie!!
                                                    Nie będziezs gdzieś w pobliżu ? he he
                                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:08
                                                    elka73 napisała:

> Nie ma mi kto wynieśc choinki z domu ;-)
                                                    > Sama ją przytachałam i do donicy włożyłam z piachem...a ona urosła i rośnie!!
                                                    > Nie będziezs gdzieś w pobliżu ? he he

Oj nie klopot :) Szczecin na rzut beretem :)))
                                                  • elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:10
                                                    choinka nie zając-nie ucieknie :-)Poczekała na 3 Króli -poczeka i na
                                                    Wielkanoc :-)
                                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:11
                                                    elka73 napisała:

> choinka nie zając-nie ucieknie :-)Poczekała na 3 Króli -poczeka i na
                                                    > Wielkanoc :-)

Moze na kolejne swieta, bedzie jak znalazl :)
                                                  • elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:13
                                                    Moze na kolejne swieta, bedzie jak znalazl :)
                                                    >
                                                    Dzięki,sama wyniosę.....
                                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:15
                                                    elka73 napisała:

> Moze na kolejne swieta, bedzie jak znalazl :)
                                                    > >
                                                    > Dzięki,sama wyniosę.....

Pomoglbym Ci wiesz o tym, ale coz , sa sprawy ktorych nie przeskoczy nawet koziorozec :))
                                                  • elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:19
                                                    Pomoglbym Ci wiesz o tym, ale coz , sa sprawy ktorych nie przeskoczy nawet koz
                                                    > iorozec :))
                                                    ----
                                                    Tak,wiem.Koziorożec nie przeskoczy-ale Koziorożczyni przeskakuje i dla niej nie
                                                    ma problemu,wszystko same załatwiają i na nikogo się nie oglądają!
                                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:20
                                                    elka73 napisała:

> Tak,wiem.Koziorożec nie przeskoczy-ale Koziorożczyni przeskakuje i dla niej nie ma problemu,wszystko same załatwiają i na nikogo się nie oglądają!

Ja tez sobie jakos radze i nie narzekam, niczego nie zaluje i nic nie chce zmieniac ... :)
                                                  • elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:20
                                                    Nie o choinkę chodziło-a o chęci :-)
                                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:22
                                                    elka73 napisała:

> Nie o choinkę chodziło-a o chęci :-)

a to w tym problem zeby chciec chciec juz to dzisiaj pisalem :)
                                                  • elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:29
                                                    staram się Ci coś wysłać na b,tak dla Ciebie-znowu problemy :-)
                                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:31
                                                    elka73 napisała:

> staram się Ci coś wysłać na b,tak dla Ciebie-znowu problemy :-)

Ja teraz slalem Wioli plyte moze temu byly problemy :)
                                                  • elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:34
                                                    chyba poszło
                                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:38
                                                    elka73 napisała:

> chyba poszło

Pozniej dokladniej przeczytam ... ;)
                                                    jest opublikowane :)
                                                  • elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:41

Idziesz spać?
                                                    To było dla Ciebie,nie o publikację chodzi...ach Ty.
                                                    5 : 0 dla mnie :-)
                                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:45
                                                    elka73 napisała:

>
                                                    > Idziesz spać?
                                                    > To było dla Ciebie,nie o publikację chodzi...ach Ty.
                                                    > 5 : 0 dla mnie :-)

Mam to przewage ze inni widza tylko to co opulikuje :)
                                                    Zawsze nie ogrywasz trudny z Ciebie przeciwnik :)
                                                  • elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:51
                                                    To było dla Ciebie /na B/...to co napisałam 6 lat temu.Nie wstydzę się tego-bo
                                                    to proste,acz myślące/masło maślane,ble/ przemyślenia ;-)
                                                    Ale nie rób mi tego na drugi RAZ!!!:-) ok?
                                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:52
                                                    elka73 napisała:

> To było dla Ciebie /na B/...to co napisałam 6 lat temu.Nie wstydzę się tego-bo
                                                    > to proste,acz myślące/masło maślane,ble/ przemyślenia ;-)
                                                    > Ale nie rób mi tego na drugi RAZ!!!:-) ok?

Czego ? jest OK :)
                                                  • elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:55
                                                    -----
                                                    zwłaszcza po TYM-przeczytaj najpierw a potem dołącz do B lub nie-nie o to mi
                                                    chodziło!!
                                                    Niedobry,jesteś 'nie"- dobrym kolegą! :-)
                                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:58
                                                    elka73 napisała:

> Niedobry,jesteś 'nie"- dobrym kolegą! :-)

Jak Ci sie chce to jeszcze gdzie indzej dodaj cos , nprawde bedzie mi milo,
                                                    serio, :) dam Ci buzi :)))
                                                  • elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:59
                                                    Czego ? jest OK :)
                                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 02:00
                                                    elka73 napisała:

> Czego ? jest OK :)

Wiesz, jak to jest :) to juz nie te lata ... :) a blues to blues :)
                                                    Fajne jestes dziewuszysko :)
                                                  • elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 02:06
                                                    Jak Ci sie chce to jeszcze gdzie indzej dodaj cos , nprawde bedzie mi milo,
                                                    serio, :) dam Ci buzi :)))
                                                    --
                                                    Wynieś moją choinkę to pozwolę dać sobie buzi :-)he,he
                                                    A gdzie indziej -to znaczy-gdzie ???haha
                                                    Na B? Mój drogi kolego-to chyba nie chodzi o ilość? Żartowałam,zaraz się
                                                    obrazisz,ale uważaj! Jak zawsze -gdzieś między nami -jest cienka czerwona linia-
                                                    nie przekraczajmy jej! :-) bo się zrobi nudno :-)
                                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 02:08
                                                    elka73 napisała:

> Na B? Mój drogi kolego-to chyba nie chodzi o ilość? Żartowałam,zaraz się
                                                    > obrazisz,ale uważaj! Jak zawsze -gdzieś między nami -jest cienka czerwona linia

ale coraz bardziej watla ... :) miejmy nadzieje :) Pewno ze blog to nie foro,
                                                    ale jest po to by komentowac wpisy :))
                                                  • elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 02:16
                                                    Pewno ze blog to nie foro,
                                                    > ale jest po to by komentowac wpisy :))
                                                    >
                                                    Zatem czekam na komentarz mojego wpisu,który był tylko dla Ciebie9bez chęci
                                                    wpisu) /ten z 2001taxi/-nie wiedziałam,że go tam wkleisz!!!
                                                    Linia jak linia..może być wątła,gorzej jak się ją przerwie! :-))))))
                                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 02:18
                                                    elka73 napisała:

> Pewno ze blog to nie foro,
                                                    > > ale jest po to by komentowac wpisy :))
                                                    > >
                                                    > Zatem czekam na komentarz mojego wpisu,który był tylko dla Ciebie9bez chęci
                                                    > wpisu) /ten z 2001taxi/-nie wiedziałam,że go tam wkleisz!!!
                                                    > Linia jak linia..może być wątła,gorzej jak się ją przerwie! :-))))))

Wpis juz jest dawno:) nalezy mi sie riposta :) wiec korzystam ... z przywileju ...
                                                  • elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 02:24
                                                    wiec korzystam ... z przywileju
                                                    > ...
                                                    No tak,masz czas....
                                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 02:27
                                                    elka73 napisała:

> wiec korzystam ... z przywileju
                                                    > > ...
                                                    > No tak,masz czas....

Co masz zrobic jutro zrob dzis ... jutro bedziesz miala mniej roboty :)
                                                  • elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 02:28
                                                    sorry,nie zauważyłam odpowiedzi wcześniej-ale też....się naodpowiadałeś :-) eee
                                                    spodziewałam się czegoś innego..
                                                  • elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 02:28
                                                    eeeee taaam....
                                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 02:33
                                                    elka73 napisała:

> eeeee taaam....

Co gdzieeeeeee ? ;)))
                                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 02:32
                                                    elka73 napisała:

> sorry,nie zauważyłam odpowiedzi wcześniej-ale też....się naodpowiadałeś :-) eee
                                                    > spodziewałam się czegoś innego..

Staram sie tam za duzo nie pisac ... moezmy o takich sprawach mowic w @ bedzie milo , i mniej publiki ,,, :)
                                                  • elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 02:41
                                                    . moezmy o takich sprawach mowic w @

..??hmm a o jakich sprawach ;-)
                                                    -żartuję!!!
                                                    Dziewuszka -żartowała :-)
                                                    @ jest otwarta,można pisać!
                                                    Oj My to Mistamef powinniśmy gadać do 2:00-potem koniec :-)
                                                  • elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 02:43
                                                    a mi jeszcze 3/4 dzbanka herbaty zostało...a Ty taki ;-))))
                                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 02:45
                                                    elka73 napisała:

> a mi jeszcze 3/4 dzbanka herbaty zostało...a Ty taki ;-))))

ja przed chwilka jadlem :) czyzby to juz sniadanie :) ...
                                                  • elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 02:58
                                                    Ty tez musisz byc wyspana bo jak bedziesz wygladac rano :9

--------
                                                    Jak super,super 2x 17 -tka:-)
                                                    Ale prawda-trzeba mi iść spać-Ty mnie nie zastąpisz w pracy.
                                                    Niestety.
                                                    A jutro jeszcze muszę rozbroić choinkę, a hio...po co ja ją taszczyłam na
                                                    piętro..
                                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 03:01
                                                    elka73 napisała:

> Ty tez musisz byc wyspana bo jak bedziesz wygladac rano :9
                                                    >
                                                    > --------
                                                    > Jak super,super 2x 17 -tka:-)
                                                    > Ale prawda-trzeba mi iść spać-Ty mnie nie zastąpisz w pracy.
                                                    > Niestety.
                                                    > A jutro jeszcze muszę rozbroić choinkę, a hio...po co ja ją taszczyłam na
                                                    > piętro..

Ale radocha :0) ja poczytam nieco poezji przynajmniej dwa trzy wiersze i tez lulu ... :) Moja choineczka jeszcze stoi na swoim miejscu :))) ale jest malutka:0) widzialas w blogu :) ... windy nie masz ? ...
                                                  • elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 03:10
                                                    Nie mam windy bo mieszkam w małym ,zgrabnym bloku 2 piętrowym.Ja na pierwszym.
                                                    A choineczkę swoją posiekam sekatorem i wyniosę w częściach :-0
                                                    Zawsze wierzyłam w swoją zaradność,w końcu jestem Koziorożczynią!
                                                    A Ty jak będziesz wynosił swoją małą choineczkę,to popsuje się winda i
                                                    będziesz ją znosił pieszo,a potem zmiotką czyścił wszystkie pięterka z
                                                    igliwia :-))))))))))))
                                                    śpij dobrze-łobuzie!!!
                                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 03:11
                                                    elka73 napisała:

> Nie mam windy bo mieszkam w małym ,zgrabnym bloku 2 piętrowym.Ja na pierwszym.
                                                    > A choineczkę swoją posiekam sekatorem i wyniosę w częściach :-0
                                                    > Zawsze wierzyłam w swoją zaradność,w końcu jestem Koziorożczynią!
                                                    > A Ty jak będziesz wynosił swoją małą choineczkę,to popsuje się winda i
                                                    > będziesz ją znosił pieszo,a potem zmiotką czyścił wszystkie pięterka z
                                                    > igliwia :-))))))))))))
                                                    > śpij dobrze-łobuzie!!!

Pa :)
                                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 02:43
                                                    elka73 napisała:

> . moezmy o takich sprawach mowic w @
                                                    >
                                                    > ..??hmm a o jakich sprawach ;-)
                                                    > -żartuję!!!
                                                    > Dziewuszka -żartowała :-)
                                                    > @ jest otwarta,można pisać!
                                                    > Oj My to Mistamef powinniśmy gadać do 2:00-potem koniec :-)

Ok ja i tak jeszcze mam pare spraw ...
                                                    Ty tez musisz byc wyspana bo jak bedziesz wygladac rano :9

Dobranoc :)
                                                  • mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:13
                                                    elka73 napisała:

>
                                                    > Dobre,zwłaszcza,jak nie napiszesz tu ,a użyjesz Wątkownica-komuś z 'ulicy'.
                                                    > Wie Pan-ta wątkownica to.słaba...znaczy co -wąż od hamulca,zaślepka?

Jeszcze ciekawiej to brzmi bez polskich fontow na poczatku nie moglem sie polapac oczym gadają :)
                                      • mistamef Re: pytanie do Pan 09.01.07, 23:54
                                        elka73 napisała:

>
                                        > Są jak zapomniane katiusze
                                        > Lecz rusz je-uuu pożałujezsz-
                                        > to nie są bratnie dusze :-)

Ja grozny nie jestem a i rogi juz stare :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka