grecislawa 09.01.07, 12:11 Za jaka kaske jestescie w stanie przespac sie z facetem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mistamef Re: pytanie do Pan 09.01.07, 12:20 grecislawa napisał: > Za jaka kaske jestescie w stanie przespac sie z facetem Szczegółowe odpowiedzi z rozbiciem na regiony znajdziesz w watku - zosiakrak :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 09.01.07, 21:53 thelma3 napisała: > z którym? :) nie targujmy sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 09.01.07, 22:02 elka73 napisała: > Nie ma takich pieniędzy ;-) Czytałas :) Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: pytanie do Pan 09.01.07, 22:19 Czytałam :-) To miłe. Zadumałam się nieco i to trwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 09.01.07, 22:21 elka73 napisała: > Czytałam :-) > To miłe. > Zadumałam się nieco i to trwa.... Tego sie spodziewalas . Musialem co napisac po Twoim wczorajszym :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 09.01.07, 23:06 elka73 napisała: > jak się tam zalogować ??? Swoim loginem w gazecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 09.01.07, 23:18 elka73 napisała: > ok,poszło :-) Ide zobaczyc , biegne :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 09.01.07, 23:26 elka73 napisała: > zdziwisz się,ale :-) No no no - fajnie ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: pytanie do Pan 09.01.07, 23:32 No no no - fajnie ... :) > No no no... przez Ciebie :-) wracam do mega małego popisywania! Nie się-ale czegoś... Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 09.01.07, 23:34 elka73 napisała: > > > No no no... przez Ciebie :-) Coz wysztko na mnie ale zgadzam sie :)) .. > Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: pytanie do Pan 09.01.07, 23:38 Coz wysztko na mnie ale zgadzam sie :)) Nie na Ciebie,ale przez Ciebie :-) I za to 'przez' to chyba powinnam Ci podziękować-ja -albo moja melancholijna dusza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 09.01.07, 23:40 elka73 napisała: > > Nie na Ciebie,ale przez Ciebie :-) I za to 'przez' to chyba powinnam Ci > podziękować-ja -albo moja melancholijna dusza ;-) Oj te koziorozce rogate dusze :) Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: pytanie do Pan 09.01.07, 23:44 Oj te koziorozce rogate dusze :) Są jak zapomniane katiusze Lecz rusz je-uuu pożałujezsz- to nie są bratnie dusze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: pytanie do Pan 09.01.07, 23:46 i w taki oto sposób 'rozmywamy' kolejny wątek-naszymi wpisami,proszę Koziorżca. Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 09.01.07, 23:48 elka73 napisała: > i w taki oto sposób 'rozmywamy' kolejny wątek-naszymi wpisami,proszę Koziorżca. Wątkownik ma jeszcze 2 :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 09.01.07, 23:51 mistamef napisał: > > Wątkownik ma jeszcze 2 :) > Mialas problemy ze wstawaniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: pytanie do Pan 09.01.07, 23:54 Dziwna sprawa-nie miałam! Bo jak zadzwonił budzik to go wyłączyłam-jaki problem? Wstałam o 10 i wszystko dzisiaj zrobić i tak musiałam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 09.01.07, 23:55 elka73 napisała: > Dziwna sprawa-nie miałam! > Bo jak zadzwonił budzik to go wyłączyłam-jaki problem? > Wstałam o 10 i wszystko dzisiaj zrobić i tak musiałam :-) To nie bylas w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: pytanie do Pan 09.01.07, 23:59 A byłaś i o 20-tej skończyłaś :-) Na swoim to trochę inaczej.... Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:00 elka73 napisała: > A byłaś i o 20-tej skończyłaś :-) > Na swoim to trochę inaczej.... Wiem wiem ... :) spawacza znalazlas :)) Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:01 a określenie-wątkownik jest pyszne-brzmi jak szkodnik-choć lepiej zabrzmi- szkodkownik :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:02 elka73 napisała: > a określenie-wątkownik jest pyszne-brzmi jak szkodnik-choć lepiej zabrzmi- > szkodkownik :-) Mnie sie Wątkownica podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:05 Wiem wiem ... :) spawacza znalazlas :)) Nie,nie znalazłam,ciągle jest ten jeden.....I chyba nie znajdę,muszę tego 'pielęgnować'!Ma 45 lat i dzięki Bogu nie mówi po angielsku,inaczej już by mnie opuścił.Irlandia czeka otworem...Kierowcy tam mają 9-10 funtów na godzinę..To nie chcę myśleć ile spawacze mają...się porobiło.... Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:07 elka73 napisała: > Wiem wiem ... :) spawacza znalazlas :)) > > Nie,nie znalazłam,ciągle jest ten jeden.....I chyba nie znajdę,muszę > tego 'pielęgnować'!Ma 45 lat i dzięki Bogu nie mówi po angielsku,inaczej już by Wiem cos o tym, chyba pamietasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:11 Mnie sie Wątkownica podoba :) Dobre,zwłaszcza,jak nie napiszesz tu ,a użyjesz Wątkownica-komuś z 'ulicy'. Wie Pan-ta wątkownica to.słaba...znaczy co -wąż od hamulca,zaślepka? Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:14 Mam bardzo bliska mi osobe w Anglii :) Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:19 Mam bardzo bliska mi osobe w Anglii :) > > I co mam odpisać?... Cieszę się :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:20 elka73 napisała: > > > I co mam odpisać?... Cieszę się :-) Przemilcz :) Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:20 ja nie mam tam bardzo bliskiej osoby-ale wielu znajomych.Zarobkują. Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:23 elka73 napisała: > ja nie mam tam bardzo bliskiej osoby-ale wielu znajomych.Zarobkują. To samo on mowi za to co mu proponuja w Posce nawet nie chce pracowac :) Moze sie to zmieni, ale kiedy ? :( Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:27 mistamef napisał: > Moze sie to zmieni, ale kiedy ? :( > Sama jestes pracodawca i wiesz jak to jest, ze czesto nie od Ciebie wiele spraw zalezy :( Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:33 Moze sie to zmieni, ale kiedy ? :( Chyba szybko....jeżeli tzw siła robocza/wszelako pojęta/ wyjeżdża-bo tam lepiej zarabiają,-tu brak ludzi.Jak przyciągnąć do pracy-?wyższe płace.I to już widać. Chciałam pomóc koledze w biedzie-10 zł na godzinę..eee kręci nosem... Za tyle to On woli opuścić rodzinę i wyjechać...Rozumiem.Ale mnie nie stać płacić więcej...Są firmy ,które płacą więcej....ja też będę-alę w takim razie muszę podnieść ceny moich wyrobów- i w ten sposób,naturalnie/wymuszenie/zbliżymy się do cen europejskich we wszystkim:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:37 elka73 napisała: > do cen europejskich we wszystkim:-) Niektorzy wielu spraw nie rozumieją, ale coz takie jest zycie i nic na to nie poradzimy ale tez i tudno utrzymac rodzinę za to 1000 czy 1100 zl :( Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:42 TYLKO,ŻE jak podniosę ceny-a moje wyroby skierowane są do klientów w Polsce i zarabiających w Polsce....to porażka-bo to się tak nie wyrówna szybko-do tych uciekających,których brak do pracy-a tych,którzy tu zostają i tu zarabiają mniej i szans na podwyżkę nie mają/bo złe kwalifikacje,praca niszowa/etc... Tym,którym podniesie się płace-to wybrani,najlepsze zawody,chodliwe za 'granicą'..aaaa...dużo pisać...etc,etc Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:44 elka73 napisała: ...dużo pisać...etc,etc Jest wiele przyjemnieszych spraw a zyjemy w realiach takich jakich zyjemy i co tu poczac ... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:51 Niektorzy wielu spraw nie rozumieją, ale coz takie jest zycie i nic na to nie poradzimy ale tez i tudno utrzymac rodzinę za to 1000 czy 1100 zl :( Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:54 Pracownik przynajmniej musi chciec chciec ... ale Ok ,,, bo nam sie osnowa placze :) Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:55 Przyjemniejsze sprawy... A ja mam problemy jak pisać mógłby..czy mógł by...wiesz..z tym mam poważne problemy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:56 elka73 napisała: > Przyjemniejsze sprawy... > A ja mam problemy jak pisać mógłby..czy mógł by...wiesz..z tym mam poważne > problemy :-) Nie rozumiem :)ale moglby :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:01 elka73 napisała: > Mógłbyś mi pomóc :-) co potrzebujesz ? mow a chyzo ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:02 elka73 napisała: > he,he :) gadaj ? ,,,:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:03 elka73 napisała: > potrzeb mam wiele :-) Kazda na poczatku tak mowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:07 Nie ma mi kto wynieśc choinki z domu ;-) Sama ją przytachałam i do donicy włożyłam z piachem...a ona urosła i rośnie!! Nie będziezs gdzieś w pobliżu ? he he Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:08 elka73 napisała: > Nie ma mi kto wynieśc choinki z domu ;-) > Sama ją przytachałam i do donicy włożyłam z piachem...a ona urosła i rośnie!! > Nie będziezs gdzieś w pobliżu ? he he Oj nie klopot :) Szczecin na rzut beretem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:10 choinka nie zając-nie ucieknie :-)Poczekała na 3 Króli -poczeka i na Wielkanoc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:11 elka73 napisała: > choinka nie zając-nie ucieknie :-)Poczekała na 3 Króli -poczeka i na > Wielkanoc :-) Moze na kolejne swieta, bedzie jak znalazl :) Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:13 Moze na kolejne swieta, bedzie jak znalazl :) > Dzięki,sama wyniosę..... Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:15 elka73 napisała: > Moze na kolejne swieta, bedzie jak znalazl :) > > > Dzięki,sama wyniosę..... Pomoglbym Ci wiesz o tym, ale coz , sa sprawy ktorych nie przeskoczy nawet koziorozec :)) Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:19 Pomoglbym Ci wiesz o tym, ale coz , sa sprawy ktorych nie przeskoczy nawet koz > iorozec :)) ---- Tak,wiem.Koziorożec nie przeskoczy-ale Koziorożczyni przeskakuje i dla niej nie ma problemu,wszystko same załatwiają i na nikogo się nie oglądają! Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:20 elka73 napisała: > Tak,wiem.Koziorożec nie przeskoczy-ale Koziorożczyni przeskakuje i dla niej nie ma problemu,wszystko same załatwiają i na nikogo się nie oglądają! Ja tez sobie jakos radze i nie narzekam, niczego nie zaluje i nic nie chce zmieniac ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:22 elka73 napisała: > Nie o choinkę chodziło-a o chęci :-) a to w tym problem zeby chciec chciec juz to dzisiaj pisalem :) Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:29 staram się Ci coś wysłać na b,tak dla Ciebie-znowu problemy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:31 elka73 napisała: > staram się Ci coś wysłać na b,tak dla Ciebie-znowu problemy :-) Ja teraz slalem Wioli plyte moze temu byly problemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:38 elka73 napisała: > chyba poszło Pozniej dokladniej przeczytam ... ;) jest opublikowane :) Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:41 Pozniej dokladniej przeczytam ... ;) Idziesz spać? To było dla Ciebie,nie o publikację chodzi...ach Ty. 5 : 0 dla mnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:45 elka73 napisała: > > Idziesz spać? > To było dla Ciebie,nie o publikację chodzi...ach Ty. > 5 : 0 dla mnie :-) Mam to przewage ze inni widza tylko to co opulikuje :) Zawsze nie ogrywasz trudny z Ciebie przeciwnik :) Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:51 To było dla Ciebie /na B/...to co napisałam 6 lat temu.Nie wstydzę się tego-bo to proste,acz myślące/masło maślane,ble/ przemyślenia ;-) Ale nie rób mi tego na drugi RAZ!!!:-) ok? Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:52 elka73 napisała: > To było dla Ciebie /na B/...to co napisałam 6 lat temu.Nie wstydzę się tego-bo > to proste,acz myślące/masło maślane,ble/ przemyślenia ;-) > Ale nie rób mi tego na drugi RAZ!!!:-) ok? Czego ? jest OK :) Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:55 Pozniej dokladniej przeczytam ... ;) ----- zwłaszcza po TYM-przeczytaj najpierw a potem dołącz do B lub nie-nie o to mi chodziło!! Niedobry,jesteś 'nie"- dobrym kolegą! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 01:58 elka73 napisała: > Niedobry,jesteś 'nie"- dobrym kolegą! :-) Jak Ci sie chce to jeszcze gdzie indzej dodaj cos , nprawde bedzie mi milo, serio, :) dam Ci buzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 02:00 elka73 napisała: > Czego ? jest OK :) Wiesz, jak to jest :) to juz nie te lata ... :) a blues to blues :) Fajne jestes dziewuszysko :) Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 02:06 Jak Ci sie chce to jeszcze gdzie indzej dodaj cos , nprawde bedzie mi milo, serio, :) dam Ci buzi :))) -- Wynieś moją choinkę to pozwolę dać sobie buzi :-)he,he A gdzie indziej -to znaczy-gdzie ???haha Na B? Mój drogi kolego-to chyba nie chodzi o ilość? Żartowałam,zaraz się obrazisz,ale uważaj! Jak zawsze -gdzieś między nami -jest cienka czerwona linia- nie przekraczajmy jej! :-) bo się zrobi nudno :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 02:08 elka73 napisała: > Na B? Mój drogi kolego-to chyba nie chodzi o ilość? Żartowałam,zaraz się > obrazisz,ale uważaj! Jak zawsze -gdzieś między nami -jest cienka czerwona linia ale coraz bardziej watla ... :) miejmy nadzieje :) Pewno ze blog to nie foro, ale jest po to by komentowac wpisy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 02:16 Pewno ze blog to nie foro, > ale jest po to by komentowac wpisy :)) > Zatem czekam na komentarz mojego wpisu,który był tylko dla Ciebie9bez chęci wpisu) /ten z 2001taxi/-nie wiedziałam,że go tam wkleisz!!! Linia jak linia..może być wątła,gorzej jak się ją przerwie! :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 02:18 elka73 napisała: > Pewno ze blog to nie foro, > > ale jest po to by komentowac wpisy :)) > > > Zatem czekam na komentarz mojego wpisu,który był tylko dla Ciebie9bez chęci > wpisu) /ten z 2001taxi/-nie wiedziałam,że go tam wkleisz!!! > Linia jak linia..może być wątła,gorzej jak się ją przerwie! :-)))))) Wpis juz jest dawno:) nalezy mi sie riposta :) wiec korzystam ... z przywileju ... Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 02:24 wiec korzystam ... z przywileju > ... No tak,masz czas.... Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 02:27 elka73 napisała: > wiec korzystam ... z przywileju > > ... > No tak,masz czas.... Co masz zrobic jutro zrob dzis ... jutro bedziesz miala mniej roboty :) Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 02:28 sorry,nie zauważyłam odpowiedzi wcześniej-ale też....się naodpowiadałeś :-) eee spodziewałam się czegoś innego.. Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 02:33 elka73 napisała: > eeeee taaam.... Co gdzieeeeeee ? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 02:32 elka73 napisała: > sorry,nie zauważyłam odpowiedzi wcześniej-ale też....się naodpowiadałeś :-) eee > spodziewałam się czegoś innego.. Staram sie tam za duzo nie pisac ... moezmy o takich sprawach mowic w @ bedzie milo , i mniej publiki ,,, :) Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 02:41 . moezmy o takich sprawach mowic w @ ..??hmm a o jakich sprawach ;-) -żartuję!!! Dziewuszka -żartowała :-) @ jest otwarta,można pisać! Oj My to Mistamef powinniśmy gadać do 2:00-potem koniec :-) Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 02:43 a mi jeszcze 3/4 dzbanka herbaty zostało...a Ty taki ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 02:45 elka73 napisała: > a mi jeszcze 3/4 dzbanka herbaty zostało...a Ty taki ;-)))) ja przed chwilka jadlem :) czyzby to juz sniadanie :) ... Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 02:58 Ty tez musisz byc wyspana bo jak bedziesz wygladac rano :9 -------- Jak super,super 2x 17 -tka:-) Ale prawda-trzeba mi iść spać-Ty mnie nie zastąpisz w pracy. Niestety. A jutro jeszcze muszę rozbroić choinkę, a hio...po co ja ją taszczyłam na piętro.. Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 03:01 elka73 napisała: > Ty tez musisz byc wyspana bo jak bedziesz wygladac rano :9 > > -------- > Jak super,super 2x 17 -tka:-) > Ale prawda-trzeba mi iść spać-Ty mnie nie zastąpisz w pracy. > Niestety. > A jutro jeszcze muszę rozbroić choinkę, a hio...po co ja ją taszczyłam na > piętro.. Ale radocha :0) ja poczytam nieco poezji przynajmniej dwa trzy wiersze i tez lulu ... :) Moja choineczka jeszcze stoi na swoim miejscu :))) ale jest malutka:0) widzialas w blogu :) ... windy nie masz ? ... Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: pytanie do Pan 10.01.07, 03:10 Nie mam windy bo mieszkam w małym ,zgrabnym bloku 2 piętrowym.Ja na pierwszym. A choineczkę swoją posiekam sekatorem i wyniosę w częściach :-0 Zawsze wierzyłam w swoją zaradność,w końcu jestem Koziorożczynią! A Ty jak będziesz wynosił swoją małą choineczkę,to popsuje się winda i będziesz ją znosił pieszo,a potem zmiotką czyścił wszystkie pięterka z igliwia :-)))))))))))) śpij dobrze-łobuzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 03:11 elka73 napisała: > Nie mam windy bo mieszkam w małym ,zgrabnym bloku 2 piętrowym.Ja na pierwszym. > A choineczkę swoją posiekam sekatorem i wyniosę w częściach :-0 > Zawsze wierzyłam w swoją zaradność,w końcu jestem Koziorożczynią! > A Ty jak będziesz wynosił swoją małą choineczkę,to popsuje się winda i > będziesz ją znosił pieszo,a potem zmiotką czyścił wszystkie pięterka z > igliwia :-)))))))))))) > śpij dobrze-łobuzie!!! Pa :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 02:43 elka73 napisała: > . moezmy o takich sprawach mowic w @ > > ..??hmm a o jakich sprawach ;-) > -żartuję!!! > Dziewuszka -żartowała :-) > @ jest otwarta,można pisać! > Oj My to Mistamef powinniśmy gadać do 2:00-potem koniec :-) Ok ja i tak jeszcze mam pare spraw ... Ty tez musisz byc wyspana bo jak bedziesz wygladac rano :9 Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 10.01.07, 00:13 elka73 napisała: > > Dobre,zwłaszcza,jak nie napiszesz tu ,a użyjesz Wątkownica-komuś z 'ulicy'. > Wie Pan-ta wątkownica to.słaba...znaczy co -wąż od hamulca,zaślepka? Jeszcze ciekawiej to brzmi bez polskich fontow na poczatku nie moglem sie polapac oczym gadają :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: pytanie do Pan 09.01.07, 23:54 elka73 napisała: > > Są jak zapomniane katiusze > Lecz rusz je-uuu pożałujezsz- > to nie są bratnie dusze :-) Ja grozny nie jestem a i rogi juz stare :) Odpowiedz Link Zgłoś