romcia.p 11.01.07, 23:46 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3844667.html :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scoutek Re: Jarka chcą nam zabić! 12.01.07, 09:01 zastanawiam sie tylko, czy to nie taki "dym" dla plebsu, ktory go kupi... bo Kaczynskie lubia chodzic w glorii i chwale,a takze odgrywac ucisnionych i przesladowanych ... pamietam te opowiesci o zamachu, gdy im poszly opony w aucie... zbyt duzo o nich wiem, bym brala te historie bezkrytycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
dragon_fruit Re: Jarka chcą nam zabić! 12.01.07, 09:07 to odwet za ten księżyc! :DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Jarka chcą nam zabić! 12.01.07, 09:29 taaa, już widze te bande emerytów jak sie skrada pod drzwi! a porpos a co z tamtymi "wyborczymi" bombami ? jakoś ucichło. niby sprawdzę znaleziono/nieznaleziono nie wiadomo: siedzi? nie siedzi? podejrzewam,że to kolejny pomysł kurskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
dragon_fruit Re: Jarka chcą nam zabić! 12.01.07, 09:39 kurski hańbą pomorza wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Jarka chcą nam zabić! 12.01.07, 09:54 Grobelny? A ten nie siedzi w Tworkach? Jak tak czytam te rewelacje to nasuwa mi się myśl, że rząd nam się dowartościowuje rozsiewając takie plotki. Odpowiedz Link Zgłoś
fanfaroni Re: Jarka chcą nam zabić! 12.01.07, 10:14 drzejms-buond napisał: > taaa, już widze te bande emerytów jak sie skrada pod drzwi! jeśli to będę UB-ccy emeryci to jest tocałkiem możliwe. Kto by chciał z dnia na dzień zamiast 4-7K zł nagle dostać 0,6K zł emerytury. Kto wie czy onie nie mają wiązki granatów i gnata w światecznym ubraniu Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Jarka chcą nam zabić! 12.01.07, 11:31 czasem ochrona podstawia sobowtóra żeby chronić zagrożonego polityka może BOR pójdzie tym tropem??;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Jarka chcą nam zabić! 12.01.07, 12:18 nawet na jutóbach o tym jest oto poszlaka... www.youtube.com/img/bad_reaction.gif Odpowiedz Link Zgłoś
jahreshka Re: Jarka chcą nam zabić! 12.01.07, 12:53 Nie wierzę, żeby ktokolwiek poważnie myślał o zabiciu naszego ukochanego wodza! Z innej beczki: gdzieś czytałam komentarz, że to wszystko spisek , żeby Kaczory mogły stan wojenny wprowadzić i dekretami prezia władzę sprawować... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Jarka chcą nam zabić! 12.01.07, 13:03 a ja myślę,że to tylko tak dla draki, brat pozazdrościł bratu ze go otruć chcieli. a jak przyjdzie mniemana banda emerytów pod drzwi to mu jeno zrobią -"a boooooooooo" i uciekną. bo jeśli robić zamach to czemu indywidualnie? jak sie wysadzić to tylko we dwóch! ...ze zatrawestuję panów starszych dwóch. moze sie BORy naogladały środowej "Ikony" na Dwójce? stąd pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Jarka chcą nam zabić! 12.01.07, 13:55 a nam Patrika Słejzi ściognom ? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Jarka chcą nam zabić! 12.01.07, 14:13 musi taaaaa tylko niech najpierw dokończy to co zaczął na wschodzie Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Jarka chcą nam zabić! 12.01.07, 15:29 a propos trucia, taki kawał dziś dostałam Spotkanie na najwyższym szczeblu w Kijowie. Polska para prezydencka przy obiedzie zasiada na przeciw prezydenta Juszczenki. Ten wpatruje się w Pierwszą Damę. Po dłuższej chwili nie wytrzymuje i pyta: " A Ciebie , k......., czym truli ???" Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p To pewnie dlatego! 15.01.07, 14:57 zamachowcy musieli poznac plany Jarka fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/premier-skoncze-rzady-w-wieku-91-lat,858109,2943 dzizas,jak sobie pomyślę,że jego plany mogą sie ziscic sama mam ochotę złapac za jakąś cegłę i ... Odpowiedz Link Zgłoś