Dodaj do ulubionych

zła, wkurzona,wściekła,wnerwiona i jeszce gorzej

12.01.07, 08:48
Wstaje codziennie o 6 zeby zdazyc do pracy na 8 rano.Przygotowuje sobie i
mężowi śniadanie, robie nam kanapki, szykuje się zeby zdązyć. Ale i tka przez
męza codziennie się spóxniam bo nie moge go obudzić wcześniej niż 7.20, on
się długo szykuje, potem jescze musi zapalic i tak do pracy przyjeżdzam koło
8.10 (jedziemy zawsze jednym samochodem-on mnie podwozi i sam potem
jedzie).Właśnie dostałam niezłą z**kę od szefa i mam nast. tydzień zostawać
dłużej.Poradźcie co mam robić!!!Jak tu się nie wk......wić???Narazie to mogę
kogoś zaraz zbić ze złości*** Przestawianie zegarków nic nie daje, ostaje mi
chyba tylko autobus (musialabym wtedy wychodzić 7.15) czyli dodtakowy koszt
biletu miesiecznego alke dlaczego do cholery mam jechac busem jak mam
samochód???Ciche dni i kłótnie tym bardziej odpadają.co robić z durnym
chłopem???
Obserwuj wątek
    • s.dominika Re: zła, wkurzona,wściekła,wnerwiona i jeszce gor 12.01.07, 08:53
      Może parę razy pojedź autobusem. Może chłop zrozumie (choć pewnie niekoniecznie).
      A może sama weź samochód i niech on jedzie autobusem,jak jemu się nie spieszy.

Z moim mężem to jest tak, że jak rano budzik dzwoni, to on zawsze myśli, że to
      ja mam wstawać (chociaż ja zazwyczaj później wychodzę) i czeka aż ja wyłączę. W
      końcu on wstaje i wyłącza, ale co z tego skoro mnie już zbudził.

Co za debil wymyślił, że dziennie powinno się pracować 8 godzin. Dlaczego
      cholera nie 6. Jakby to było wspaniale.
      • ciociapolcia Re: zła, wkurzona,wściekła,wnerwiona i jeszce gor 12.01.07, 08:58
        Ooo, to zupenie jak moj. Jemu nigdy sie nie spieszy. Wstaje "na gotowe" i
        jeszcze mnie opiernicza, ze sie denerwuję, ze gadam... Jak nie gadac, jak
        ZAWSZE sie spozniamy. A to jest wada ktorej krwa nienawidze. Zawsze wszedzie
        bylam przed czasem, a teraz... Ech.
        To ze masz teraz zostawac dluzej w pracy nie robi na nim wrazenia?
        • marika821 Re: zła, wkurzona,wściekła,wnerwiona i jeszce gor 12.01.07, 09:35
          Zadnego!!Podły samczysko!Wiecznie się spóźniamy przez niego,każdy na as czaeka
          a mnie to wyprowadza z równowagi,ale co zrobić?z nim jak ze słupem-mozesz gadac
          i nic nie dociera
          • boo-boo No to witam w klubie 12.01.07, 09:44
            Kurwa nie nawidzę się spóźniać, a to główna cecha mojego BOO...nie wytrzymuję
            już z tym, mam to w dupie, że zawsze do pracy się spóźnia godzinę-półtorej, a
            później musi zapierdalać jak dziki osioł ze swoją robotą, ale kurwa jak słyszę
            będę o 18-tej i zjawia się po 21-szej np. bo mu się zaspało-a on lubi spać no
            to huj mnie trafia-białej gorączki dostaję, a on na to że nigdzie się nie
            śpieszymy i świat się jutro nam nie kończy (a jak mnie co jebnie jutro na ulicy
            i mnie się skończy?). Nic nie dało, że łośkowi tłumaczyłam kilka razy, że dla
            mnie spóźnialstwo to brak szacunku dla drugioej osoby, zawsze siostrę i jej
            męża za to jebałam na czym świat stoi, no to teraz kurwa mam. Chyba się go
            zapytyam po huj mu te zegarki za te ciężkie wyjebane funty skoro ma to w dupie
            że na tarczy po coś są te dwa "patyki i kilka cyferek". No i weź tu z takim
            walcz-nic tylko się umówić na sobotę i zjawic się w niedzielę....
    • bosa.nowa Re: zła, wkurzona,wściekła,wnerwiona i jeszce gor 12.01.07, 09:51
      Dlaczego to zawsze MY wstajemy wczesniej i to MY robimy sniadanie ?Moj ojciec
      to czeka nawet do 10h az matka wroci ze spaceru z psem i zrobi mu sniadanie,sam
      nie ruszy palcem,auto bylo w domu a matka cale zycie zapierdalala z zakupami na
      piechotke.Powiedzialam sobie ze nie pozwole siebie tak traktowac,nie jestesmy
      qrfa niewolnicami pieprzonych samcow.Nie chce wstac?nie budz go,nie rob mu
      sniadania ,wez auto i sama jedz a on niech zapieprza na autobus.Jesuu skonczmy
      rozpieszczac jak mamuski tych emocjonalnych popaprancow! uffff ulzylo mi:)))))))
      • ciociapolcia Re: zła, wkurzona,wściekła,wnerwiona i jeszce gor 12.01.07, 09:54
        Bosz, laski, kurde, oni są okropni! ;P
        • margushia Re: zła, wkurzona,wściekła,wnerwiona i jeszce gor 12.01.07, 11:16
          Beznadziejni! Moj pseudo-chlop tez sie wiecznie spoznia na spotkania. dwa razy
          mu sie zdarzylo tego nie zrobic, bo wiedzial, ze ja czekac nie bede, to sie
          wysilil i tak do pieciu minut musialam czekac.. Tez tej cechy nie znosze! Nawet
          jesli zawsze wysyla mi smsa, ze sie spozni, ale i tak wkurza to szczegolnie
          kiedy brzydka pogoda. Raz to myslalam, ze go rozniose.. Nie pojawil sie na
          spotkaniu, nie odpisywal, nic.. okazalo sie, ze zaspal..I jak tu sie k.. nie
          wsciec?!
        • margushia Re: zła, wkurzona,wściekła,wnerwiona i jeszce gor 12.01.07, 11:18
          Choc musze przyznac, ze dzisiaj to ja zaspalam... ale od tygodnia nie sypiam...
          wiec choc nie bardzo mnie to usprawiedliwia to i tak.. wyrzutow miec nie bede :)
          • to-wlasnie-ja Re: zła, wkurzona,wściekła,wnerwiona i jeszce gor 12.01.07, 12:48
            No mnie by szlag trafil , choc przyznaje ze czesto to JA sie spozniam. Ale na Twoim miejscu Marico to podjechalabym kilka dni tym autobusem a w zamian zero sniadania dla meza i zadnego budzenia go. Niech zalapie wlasna zjebke od szefa :) A i kwote za bilety potracilabym z np. jego na papierosy. Niech zapali rzadziej, bo z jakiej racji to TY masz na tym tracic?
            • bogna71 Re: zła, wkurzona,wściekła,wnerwiona i jeszce gor 12.01.07, 14:50
              Kochana, Laski dobrze radzą - przećwicz go przez parę dni - żadnych
              kanapeczek, żadnego śniadanka, nie budź go, jedź busem, no niech kurna zacznie
              troche myśleć!
              Naprawdę on taki nic nie kapujący??? Ma gdzieś, że Ty zjebkę dostałaś i musisz
              zostawać dłużej?????
              Załamać się można z tymi chłopami - moja teoria "trzech samczych neuronów"
              coraz częściej zdaje się potwierdzać....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka