kanuk 14.01.07, 15:06 Nie znałem cię od tej strony. Z drugiej strony,z tej strony. Mala Strāna. 1972 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoanna Re: Nieznajomość stronnicza. 14.01.07, 19:17 Bywa,że druga strona jest tak mała,że właściwie jej nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 tylko z jednej, jesiennej strony? jak księzyc? 15.01.07, 01:08 "Człowiek się nie zmienia, człowiek tylko czasami daje się poznać z INNEJ strony." Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Nieznajomość stronnicza. 15.01.07, 06:57 Co tkwi pomiędzy stronami? Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Nieznajomość stronnicza. 16.01.07, 00:40 Czasem ,przewracajac strone,ciagle sie na tej samej znajdujemy.. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Nieznajomość stronnicza. 16.01.07, 07:28 Pachnie nieskończonością i umlautem. Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: Nieznajomość stronnicza. 16.01.07, 09:12 kanuk napisała: > Czasem ,przewracajac strone,ciagle sie na tej samej znajdujemy.. oldpiernik napisał: > Pachnie nieskończonością i umlautem. i wstęgą Möbiusa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Nieznajomość stronnicza. 17.01.07, 00:16 to nie był dobry rocznik tej strony Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Nieznajomość stronnicza. 17.01.07, 14:18 bezstronnie się nie dało ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Nieznajomość stronnicza. 17.01.07, 17:08 ale już stronami znajomość poprawiona?;) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Nieznajomość stronnicza. 17.01.07, 18:13 ...ale już stronami znajomość poprawiona- głoszą ze wszech stron;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma wiadomość stronnicza. 18.01.07, 14:18 u nas, sennie kołysze wiatr w rytm stukających o szyby kropel deszczu.. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: wiadomość stronnicza. 18.01.07, 21:41 to już nie kołysanie,.. to chmury urwanie i wycie wichury dacie wiarę? błyskawice na niebie zieją ogniem.. Burza! Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: wiadomość stronnicza. 19.01.07, 10:39 już cichnie.. i jak to po burzy, na niebie, nieśmiało, zaczyna zerkać.. niestrudzone słońce:) Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: > to nie był dobry rocznik tej strony 10.01.08, 20:00 Poszukam zatem dobrej strony rocznika ;) ------ up Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Nieznajomość stronnicza. 19.01.07, 10:36 udał się w inne strony?:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Nieznajomość stronnicza. 19.01.07, 10:59 Szepnie Ci...na stronie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Nieznajomość stronnicza. 20.01.07, 09:14 na stronie cosik głucho... wywiało wszystich ze wszystkich stron? Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Nieznajomość stronnicza. 12.01.08, 05:51 na zagrodzie bez zmian;-) wiatry zmienne,zachmurzenie spoleczenstwa duze,miejscowe czaszkowe przejasnienia,brak warunkow do wystapienia ruchow falowych w operze lesnej,komunikat o stanie wod: jak zamarznie. Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: Nieznajomość stronnicza. 12.01.08, 13:13 Ta prognoza dzis nieaktualna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Nieznajomość stronnicza. 13.01.08, 12:12 przejaśnienia duże, ☼ wysoko na niebie.. czoło pogodne, woda wesoło chlupocze pod kaloszami, ptice ♫♫♫♫ ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Nieznajomość stronnicza. 16.01.08, 23:16 Po wielu latach mieszkania w pobliżu, odkryłem zadziwiającą nieznajomość okolic po drugiej stronie Olzy. Od Cieszyna po Ostrawę, dla dokładniejszego rzeczy opisania.... Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: Nieznajomość stronnicza. 18.01.08, 10:08 Oldzik toś ty Cieszynianin?No teraz to sobie mozesz jeździć po tamtych okolicach jak u siebie:)))A okolice Cieszyna sa piekne to i za Olzą pieknie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Nieznajomość stronnicza. 25.01.08, 00:27 Niezupełnie tak. Maturowałem w Cieszynie i pracowałem tam kilka lat, po studiach. Jednak mam do tego miasta szczególny sentyment. Nie bez przyczyn. :0) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma sprawdzimy znajomość :) 26.01.08, 20:11 oldpiernik napisał: > Maturowałem w Cieszynie i pracowałem tam kilka lat, po studiach. > Jednak mam do tego miasta szczególny sentyment. > Nie bez przyczyn. > :0) ...miasta, oczywiście:) kilka zagadek zdjęciowych, z Cieszyna ja spędziłam w Cieszynie tylko jeden dzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Nieznajomość stronnicza. 20.01.08, 09:30 Patrzymy czasem na dalekie strony a pod nosem mamy kraj zielony? Miałam okazję być kiedyś w Cieszynie, pięknie tam jest, w tej krainie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
netofil Re: Nieznajomość stronnicza. 20.01.08, 09:48 urszulka_ma napisała: ... > Miałam okazję być kiedyś w Cieszynie, > pięknie tam jest, w tej krainie... > :) bardzo to cieszy mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Wspomnienia 16.02.08, 01:50 jak sie nazywa ten enstrument? pierdziel ,czy jakos atk ? serolandia. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Wspomnienia 16.02.08, 09:45 Jaki to enstrument Panie? Toż to pierwszy model enkomorkowy do esemesów słania i enzawiadamiania Siedzioł se chop w chacie i do chopa drugiego za taaaamtą góreczką i małą rzeczką esemesa słoł: "wieczorem oba w gospodzie opowiadać bedziem o pogodzie!" Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Wspomnienia 16.02.08, 14:09 ejze! ;-) zima dluga ,dlubac mozna ..zaraz zaraz..jak oni ten enstrument wyzuabiali? skladak byc musi. a skad mieli klej? Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Wspomnienia 17.02.08, 10:11 dubali jak dubali, ale jak w niego dmuchali? Oto jest pytanie mój Panie! szulka próbowała wysłać "esemesa" z niego, oczy jej prawie wyszły, a i tak, było nic z tego! musieli mieć te chopy płuca jak miechy, żeby dźwięk wydobyć z takiej pociechy:) Odpowiedz Link Zgłoś