Dodaj do ulubionych

a co Ty możesz dać na licytację ?

14.01.07, 15:41
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,3847103.html
Obserwuj wątek
    • fantka Re: a co Ty możesz dać na licytację ? 14.01.07, 15:49
      mogę byłego dać ;)
      • wesola_kicia Re: a co Ty możesz dać na licytację ? 14.01.07, 16:00
        ja moge hm 2 koszylki ex pana
        i 4 sąsiadów :P
        • fantka Re: a co Ty możesz dać na licytację ? 14.01.07, 16:01
          w ilości koszulek nikt Cię nie przebije
          • wesola_kicia Re: a co Ty możesz dać na licytację ? 14.01.07, 16:06
            no dwie mam po mojim juz ex panie
            bo swoich mi szkoda:P
            • fantka Re: a co Ty możesz dać na licytację ? 14.01.07, 16:12
              hehe
              tylko o nabytych myślę
              • wesola_kicia Re: a co Ty możesz dać na licytację ? 14.01.07, 16:28
                no to dwie koszulki jednego pana ,
                może zaczne zbierać koszulki ,jak myślisz?;)
                • fantka Re: a co Ty możesz dać na licytację ? 14.01.07, 16:30
                  jakieś zyski muszą być ;)
                  • wesola_kicia Re: a co Ty możesz dać na licytację ? 14.01.07, 16:36
                    no oczywiście :)
                    • fantka Re: a co Ty możesz dać na licytację ? 14.01.07, 16:41
                      i powodzenia w kolekcjonerstwie ;))
                      • fantka Re: a co Ty możesz dać na licytację ? 14.01.07, 16:43
                        szkoda że Screen swoją koszulkę straciła ;(
                        • wesola_kicia Re: a co Ty możesz dać na licytację ? 14.01.07, 16:46
                          wiesz Fantko,po nim nie tylko koszulke mam
                          ale tez cd-roma :P
                          ale koszulki bedze zbierac
                          • fantka Re: a co Ty możesz dać na licytację ? 14.01.07, 17:05
                            cel licytacji bardzo światły....
                            jak Doda mogła dać biustonosz,
                            to Ty możesz kultowe koszulki ;)
                            • wesola_kicia Re: a co Ty możesz dać na licytację ? 14.01.07, 17:13
                              no pewnie :P
                              hm tylko wiesz jedna oddam
                              bo w niebieskiej janie mi sie spi
                              • fantka Re: a co Ty możesz dać na licytację ? 14.01.07, 17:22
                                taka wygodna jest?
                                • wesola_kicia Re: a co Ty możesz dać na licytację ? 14.01.07, 17:24
                                  dlaczego mam być wygodna?
                                  pozatym ta niebieska ma swoja tajemnice
                                • screen Re: a co Ty możesz dać na licytację ? 14.01.07, 17:26
                                  Fantko! Nic sie nie martw, mam jeszcze całe pudełko prezentów;-)
                                  Leży sobie za zasłonką i jest w czym wybierać.
                                  • fantka Re: a co Ty możesz dać na licytację ? 14.01.07, 17:31
                                    Witaj Screen!
                                    to co poświęcisz?
                                    • kiki1102 Doda da biustonosz ... 14.01.07, 17:55
                                      i całe szczęście,że nie majtki z kisielem:)
                                      • wesola_kicia Re: Doda da biustonosz ... 14.01.07, 18:00
                                        Kiki,no to wypaliłas z tym kisielem:P
                                        • fantka Re: Doda da biustonosz ... 14.01.07, 18:06
                                          Kiki zaciekawiłaś mnie,
                                          gdzie ten kisiel dodaje sie do majtek ???
                                          • kiki1102 Re: Doda da biustonosz ... 14.01.07, 18:35
                                            Nie to tylko Doda miała kisiel w majtkach,w pewnym programie:)))
                                            • fantka Re: Doda da biustonosz ... 14.01.07, 18:45
                                              nie oglądałam,
                                              nawet nie bardzo mogę sobie wyobrazić
                                              • wesola_kicia Re: Doda da biustonosz ... 14.01.07, 18:47
                                                Kiki mówisz o programie Kuby W.??
                                                • kiki1102 Re: Doda da biustonosz ... 14.01.07, 18:52
                                                  takie to powiedzonko popularne się zrobiło:)
                                                  Albo u Kuby,albo ,,W mamy Cię,,
                                                  • wesola_kicia Re: Doda da biustonosz ... 14.01.07, 18:54
                                                    hehe niech Kuba W. wystawi to wiaderko ,którym oberwał od Dody
                                                  • kiki1102 Re: Doda da biustonosz ... 14.01.07, 18:55
                                                    To jest myśl:))
                                                  • wesola_kicia Re: Doda da biustonosz ... 14.01.07, 18:59
                                                    no wiadomo,pamiątka po dwóch szalonych osobach !!!!
    • skorpionica11 Re: a co Ty możesz dać na licytację ? 14.01.07, 18:08
      hehe napewno stanika nie oddam ;P
      ale wrzucilam "2zł" do puszeczki
      ;P
      • fantka Re: a co Ty możesz dać na licytację ? 14.01.07, 18:10
        jakby każdy dał 2 zł to byłoby dużo milionów
        • skorpionica11 Re: a co Ty możesz dać na licytację ? 14.01.07, 19:10
          fantka napisała:

> jakby każdy dał 2 zł to byłoby dużo milionów
          :)))
          no ba

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się