foa_ming 20.11.01, 11:21 Czekam i czekam! czy się doczekam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: Czekam 20.11.01, 11:24 OK, 1-e życzenie: słońce na moim niebie...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
foa_ming Re: Czekam 20.11.01, 11:27 Jesteś niezawodna, przez okno popatrz, i co? tak jak u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Czekam 20.11.01, 11:31 ok, potwierdzam Twoje kwalifikacje Mikołaja- wychodzi zza chmur Mogę Ci udzielić referencji, chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
foa_ming Re: Czekam 20.11.01, 11:33 Jeszcze dwa życzenia, o zapłacie potem, bo to takie małostkowe Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Czekam 20.11.01, 13:52 2-e życzenie: proszę butelkę shardone...w miłym, interesującym towarzystwie...??? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Czekam 20.11.01, 16:01 ja powiem skromnie:) 50 tysiecy, hummera i komputer!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga To takie tonalne... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 17:34 foa_ming napisał: Czekam i czekam! czy się doczekam? Drogi foa_mingu! Usiadlam wlasnie przed ekranem kompa i jestem w rozterce... no bo na co ty tak czekasz czekasz??? Foa, tutaj musisz sprecyzowac zalozenia jasno i klarownie, a wtedy na pewno... sie doczekasz! Ach, ostatnio... zachwycil mnie twoj imperatyw: "Guza szukam"... patrze patrze, a tu: pieknie! . . . l o g i c z n o s c _ w _ c z y s t e j _ p o s t a c i ! Gratuluje! No wlasnie... wszystko poszlo zgodnie z twoim glownym zalozeniem... ho ho ho... to sie nazywa skutecznosc, a jaka satysfakcja z osiagnietego celu! (machiawelizm sie klania))) ...to sie nazywa metoda od punktu do punktu bez rozproszen na pozory! Foa, zycze dalszych sukcesow... przepraszam, ze sie wtracilam... nie moglam przejsc z dystansem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: randolf Re: Czekam IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 21.11.01, 03:54 patologia notuje takie przypadki Odpowiedz Link Zgłoś