xemxija 27.01.07, 01:25 czuje, ze wkrotce sie zjawi;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Witamy Tecumseha:) 27.01.07, 01:28 sieko Teko:) ze tak powiem przydaloby sie drew dorzucic bo wieje po nerkach;) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Witamy Tecumseha:) 27.01.07, 01:30 i troche korali wymienic z sasiednim plemieniem by sie przydalo tez no, ale to jutro:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Witamy Tecumseha:) 27.01.07, 01:32 xemxija napisała: > i troche korali wymienic z sasiednim plemieniem by sie przydalo tez > no, ale to jutro:) a moze jednak dzisiaj tylko pózniej?;) lece bo obywatel Morfeusz chce sie przytulic;) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Witamy Tecumseha:) 27.01.07, 17:47 i pan...tak...tak przytula tego...OBYWATELA....??!! A mnie to nie chcial!!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Witamy Tecumseha:) 27.01.07, 20:55 xemxija napisała: > i pan...tak...tak przytula tego...OBYWATELA....??!! on mnie przytula korzystając z mojego zmęczenia;) > A mnie to nie chcial!!!!;) nie chciał pani przytulać?:) pewnie zawalony robotą, dużo ludzi do przytulania;) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Witamy Tecumseha:) 28.01.07, 21:55 o pana mnie sie rozchodzilo, ma sie rozumiec Odpowiedz Link Zgłoś
tecumseh13 Re: Witamy Tecumseha:) 28.01.07, 20:55 xemxija napisała: > i troche korali wymienic z sasiednim plemieniem by sie przydalo tez > no, ale to jutro:) a dla Ciebie "mój drogowskazie" ;) mam sznur wyjątkowych świecidełek by inne squaw miały czego zazdrościć ;))) - poslac Pocztex-em Pani sobie życzy? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tecumseh13 Re: Witamy Tecumseha:) 28.01.07, 20:51 forumowicz_pospolity napisał: > sieko Teko:) > ze tak powiem > przydaloby sie drew dorzucic bo wieje po nerkach;) jest i co wycinać i czym wycinać, więc drew przynajmniej do wiosny nie zbraknie, porzuć więc waść nadzieję o delektowaniu się przewiewami ;) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Witamy Tecumseha:) 27.01.07, 20:35 Ponownie rozwijam dywan (czerwony jak plomienie naszego plemiennego ogniska) Zachodz pan w koncu!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Witamy Tecumseha:) 27.01.07, 20:52 cosik nie zachodzi na Indian nie mozesz pani liczyć;) Odpowiedz Link Zgłoś
tecumseh13 Re: Witamy Tecumseha:) 28.01.07, 21:14 forumowicz_pospolity napisał: > cosik nie zachodzi > na Indian nie mozesz pani liczyć;) cierpliwości Forumku, cierpliwości... ;) indianiec to indianiec - zawsze zachodzi w najmniej spodziewanym momencie (i z najmniej spodziewanej strony hehe), zwykle przed świtem gdy nocne marki już śpią a ranne ptaszki jeszcze nie wstały lub gdy TBO-owe ludki gdzieś się porozbiegały... własnie - gdzie dziś są wszyscy? - jakas impreza mnie omija? ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tecumseh13 Re: Witamy Tecumseha:) 28.01.07, 21:08 xemxija napisała: > Ponownie rozwijam dywan (czerwony jak plomienie naszego plemiennego ogniska) > Zachodz pan w koncu!!:) ależ Xemko, to do mnie ta gościnność?... czuję się onieśmielony, normalnie nie wiem aż w którą stronę wzrokiem uciec ;) toć me mokasyny niegodne by dywan zabłocać i to w dodatku taki czerwony ;)) ale za kawałek koca do opatulenia i wygrzania przemarzłych kości to piękie podziękuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tecumseh13 Re: Witamy Tecumseha:) 28.01.07, 20:46 xemxija napisała: > czuje, ze wkrotce sie zjawi;))) co za intuicja... ;) :) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Witamy Tecumseha:) 28.01.07, 21:57 Haha!:))) Dziekuje za korale, bardzo mi w nich do twarzy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś