sacsahuaman 28.01.07, 12:49 czy slonce czy deszcz, przyjsc moze do Ciebie,jesli tylko chcesz... hmmm,hm hm hm,domowe przedszkole... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lusia501 Re: Domowe przedszkole 28.01.07, 13:51 Jestem sobie przedszkolaczek, nie grymaszę i nie płaczę, na bembenku sobie gram, ram pam pam, ram pam pam. Odpowiedz Link Zgłoś
strip-tease-rka Re: Domowe przedszkole 10.03.07, 18:34 myję ząbki bo wiem dobrze o tym, kto ich nie myje ten ma kłopoty w przedszkolu byłam pszczółką Odpowiedz Link Zgłoś
zla.babka Re: Domowe przedszkole 28.01.07, 14:26 Kolorowe kredki w pudełeczku noszę, Kolorowe kredki bardzo lubią mnie, Kolorowe kredki kiedy je poproszę, Namalują wszystko to co chcę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anika44 Re: Domowe przedszkole 28.01.07, 18:18 Pada, pada śnieżek biały, dawno go nie było:) Odpowiedz Link Zgłoś
natalka1978 Re: Domowe przedszkole 01.02.07, 16:32 A ja wolę moją mamę, co ma włosy jak atrament!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Domowe przedszkole 02.02.07, 09:39 Mam trzy latka, trzy i pół Sięgam głową ponad stół Mam fartuszek z muchomorkiem Do przedszkola chodzę z workiem :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
lux26 Re: Domowe przedszkole 02.02.07, 12:36 Mój dziadek dał mi psa,pies cztery łapy ma. Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: Domowe przedszkole 03.02.07, 16:04 extra, marze o faruszku kuchennym z biedronka... Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: Domowe przedszkole 16.02.07, 09:56 Paczuszek malutki, ma na sobie butki Hej ho, hej ho, Paczuszkowi do pracy nie spieszno, Hej ho, hej ho, Paczuszkowi w lozeczku bylo cieplutko;-) (moj Kaseczku;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: Domowe przedszkole 16.02.07, 20:38 Niech konik polny i wiatr swawolny... Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Domowe przedszkole 16.02.07, 20:57 Zuzia lalka nieduża a na dodatek cała ze szmatek oczy ma jak pięc złoty w kieszonce słonko a w główce marzeń sto... Odpowiedz Link Zgłoś
bilardzik Re: Domowe przedszkole 17.02.07, 18:49 Kulfon Kulfon, co z ciebie wyrośnie martwię się już od tygodnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: Domowe przedszkole 23.02.07, 12:05 Paczuszek malutki, Paczuszek slodziutki Noseczek swoj potarla, tra la la la laaaa. Paczuszek malutki, Paczuszek slodziutki, Tra la la la la, Nie krzyczy na mnie, slodziutka jest dla mnie Tra la la la laaaa. Jak pokazesz mi Pepuszek, hop sa sa, hop sa sa, Bede bardzo hop sa sa, hop sa sa;-) ----------- dziekuje, to byl on; ma juz prawie cztery latka;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vogue2 Re: Domowe przedszkole 27.02.07, 11:13 idze grzes przez wies worek piesku niesie a z woreczka piesek ciurkiem sypie sie za grzesiem Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: Domowe przedszkole 01.03.07, 15:23 Na dobranoc, dobry wieczór Miś pluszowy Śpieewa Wam Mówią o mnie Miś Uszatek Bo klapnięte uszko mam Jestem sobie mały miś, gruby miś Znam się z dziećmi nie od dziś Jestem sobie mały miś, śmieszny miś Znam się z dziećmi nie od dziś Odpowiedz Link Zgłoś
cirrii Re: Domowe przedszkole 03.03.07, 10:53 no wreszcie ktos mi przypomnial slowa!!! chcialam spiewac to mojemu 4- miesieczniakowi a tu dziura w pamieci..... Mydlo lubi zabawe chowanego pod wodą... Odpowiedz Link Zgłoś
wcalebopoco Re: Domowe przedszkole 03.03.07, 19:27 a ja rosnę i rosnę i niedługo przerosnę mamę, tatę i sosnę Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: Domowe przedszkole 10.03.07, 17:09 Czy to bajka, czy nie bajka, Myslcie sobie, jak tam chcecie. A ja przeciez wam powiadam: Krasnolutki sa na swiecie. Narod wielce osobliwy. Drobny-niby ziarnka w bani: Jesli ktore z was nie wierzy, Niech zapyta starej niani. W gorach, jamach, pod kamykiem, Na zapiecku czy w komorze, Siedza sobie Krasnoludki W byle jakiej mysiej norze. Odpowiedz Link Zgłoś
be_em cholera;) 10.03.07, 17:29 myślałam, że jakaś oferta fajna, żebym mogła trolla swojego z domu się pozbyć na parę godzin;) Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: cholera;) 10.03.07, 17:41 sacsahuaman napisał: he he he ;-) nie chcesz na trochę? ;) karmic nie musisz, byle by wrzeszczał chwilę u Ciebie nie u mnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: cholera;) 10.03.07, 18:29 Hmm... Chyba nie jestem az tak dojrzaly;-) Odpowiedz Link Zgłoś
strip-tease-rka Re: cholera;) 10.03.07, 18:36 ja chętnie popilnuję! nie mam jeszcze swojego bobo a chciałabym zobaczyc jak to jest:) no i z pokarmem też u mnie krucho.. jałówka Odpowiedz Link Zgłoś
strip-tease-rka Re: jaka niewinna... 10.03.07, 19:02 nie boję się dzieci, chociaż z małymi nie miałam za bardzo do czynienia:) kiedyś przecież będę miała swoje. chyba.. Odpowiedz Link Zgłoś
strip-tease-rka Re: jaka niewinna... 10.03.07, 19:09 zajżałam na forum ciąża, poród, karmienie:) można się wystraszyć macierzyństwa! a może mój zegar nie tyka? albo stanął.. Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: jaka niewinna... 10.03.07, 19:15 No dobra, biore sie za nauke. Moze i na mnie gdzies czeka taka, dzieki ktorej przydadza mi sie te piosenki;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: jaka niewinna... 10.03.07, 19:16 A tak jeszcze na marginesie, jak to bywa z tymi duzymi dziecmi? Odpowiedz Link Zgłoś
strip-tease-rka Re: jaka niewinna... 10.03.07, 19:18 ja jestem duże dziecko, bardzo nieznośne:) Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: jaka niewinna... 10.03.07, 19:22 Hmm... Nie o to mi chodzilo;-) Duze dziecko? Zeby tylko nie bylo jak w tym tekscie :'Wszystkie dzieci sa nasze'. Czasami nie lubie sie dzielic;-) Odpowiedz Link Zgłoś
smutnapatrycja Re: jaka niewinna... 10.03.07, 19:25 O Ty niedobry, ti ti ti ti. Juz mnie nie kochasz? Nie rozmawiaj z obcymi paniami, ty zdrajco. Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: Domowe przedszkole 17.03.07, 11:15 Paczuszeczek moj malutki zalozyla sobie butki, A do tego sukieneczka, na srodku mala biedroneczka;-) Maluszek Pepuszek, slodziutki Paczuszek, Maluszek Pepuszek, slodziutki Paczuszek. Na sniadanie nalesniki, bo jest bardzo ladna, I z dzemikiem, i z serkiem, i z czym tam jeszcze nie wiem. Maluszek Pepuszek, slodziutki Paczuszek, Maluszek Pepuszek, slodziutki Paczuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: Domowe przedszkole 19.03.07, 10:29 Paczuszeczek, Paczuszeczek, ma mieciutki bardzo brzuszeczek, Paczuszeczek, Paczuszeczek sliczna bardzo dzisiaj jest;-) Kaseczek moj malutki, Babelek - slodziutki, Napewno mnie kocha, tra la la la la la ra;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: Domowe przedszkole 19.03.07, 10:41 Paczuszeczek, Paczuszeczek, slodziutki to kaseczek, Ten noseczek bardzo miekki, A ta brodka - bardzo krotka;-) Pyszniutka ta Jalowka,co pomysli moja glowka, Jak Kaseczek moj sie dowie, co ja tutaj sobie robie...;-) (laski;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
strip-tease-rka Re: Domowe przedszkole 19.03.07, 12:02 Twoje posty o Pączuszku wywołują uśmiech na mojej twarzy, ale niestety nie potrafię na nie odpisywać:)) Czytam chętnie, sa rozbrajające. Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: Domowe przedszkole 24.03.07, 08:34 Kto ma dobre serce, Kto ma zwinne rece, Ten karmnik dla ptakow Zrobi jak najpredzej! Ozdobi karmnikiem Okno lub podworko. Dostanie w podziece Piosenke i piorko;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: Domowe przedszkole 25.03.07, 11:12 Gaska Balbinka Ile mam na sobie piorek tyle piatek, tyle czworek zycze wam! Wszystkim klaniam sie przepieknie Zamiast buzi bardzo chetnie dziobka dam! Tak Kiciusiu, zycie to nie bajka.Niektorych kacykow nie lubie;-() Masz kefir? Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: Domowe przedszkole 25.03.07, 11:26 Babelku moj malutki, Kiciusiu rozowiutki... Wy bawicie sie z pieskami i kotkami a Gary, ktorego tatus pracuje w londynskim cyrku bawi sie ze sloniem Pomponikiem;-() Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: Domowe przedszkole 25.03.07, 11:36 Al Koziolkes ben Matolkes Fugas chrustas z Lechistana Ul afrikas goles pietes... Szuru buru kesim dana. Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: Domowe przedszkole 25.03.07, 12:00 Paczuszeczek Paczuszeczek ma cieplutki dzis noseczek Jak z kolderki go podnioska To juz pewnie byla wiosna;-() Pempuszeczek jej malutki, Co to za brzuszeczek szczuplutki... Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: Domowe przedszkole 25.03.07, 12:09 Reksio i Kura Podworko, na krtorym stala buda Reksia, bylo puste i smutne. Wszystko co na nim roslo, wydeptaly i wydziobaly kury... Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: Domowe przedszkole 25.03.07, 12:12 Paczuszku! Reksio obronca obronil zajaczka przed wstretnym mysliwym, wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś