asiek101 30.01.07, 20:22 wkońcu taki tłok w przychodni, że jedna nie poradzi sobie z 3 pacjentami na krzyż:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallina Re: Ło matko 2 laborantki potrzebne od zaraz 30.01.07, 20:40 to dobra organizacja sprawia, ze nigdy ci pacjensci nie sa widoczni w poczekalni dzis Kotowicz nawet mial nadplanowego pacjenta hehe to bylo pewne ze zmoknieta Ewunia wpadnie do niego.. troche mnie smieszy ta wyrozumialosc - Nozycoreka dzwoni i mowi, ze nie przyjdzie do pracy a tu "nie ma problemu", w sumie nie ma, bo i pacjentow brak:D Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Ło matko 2 laborantki potrzebne od zaraz 31.01.07, 10:24 mi sie najbardziej podobał nadprogramowy pacjent KOtowicza - silny brunet - zapowiadamny przez MAryje jako pani Surman czy z tego romansu to Maryja juz zaniewidziała ? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Ło matko 2 laborantki potrzebne od zaraz 31.01.07, 10:48 Muza zwróciła uwagę mą: ale jak ta EWUNIUNIA zastukała w odrzwia Kotowicza skoro on na pięterku, nad przychodnią zamieszkuje?po rynnie wlazła? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Ło matko 2 laborantki potrzebne od zaraz 31.01.07, 10:54 łół !!! dżejms , zabiłes mnie ćwieka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Ło matko 2 laborantki potrzebne od zaraz 31.01.07, 14:17 myślę, że cały budynek przychodni wskutek remontu i wyposażenia laboratorium zapadł się w ziemię o jedną kondygnację. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Ło matko 2 laborantki potrzebne od zaraz 31.01.07, 14:42 przywalając gruzami Brodatego ??? Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Ło matko 2 laborantki potrzebne od zaraz 31.01.07, 15:00 nic nie rozumiecie ten sie po prostu rozciągnął żeby zrobic miejsce na laboratorium rozciągając sie wszerz obniżył sie w dół to przecież logiczne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Ło matko 2 laborantki potrzebne od zaraz 31.01.07, 15:10 przychodnie w gródku jest miejscem istnienia czarnej dziury - co sie znajdzie w poblizu wpada weń Odpowiedz Link Zgłoś