Dodaj do ulubionych

cze�c chore biedactwo.........

15.04.03, 11:05
hej randia co słychować ????? jak się czujesz????
Obserwuj wątek
    • randia_ Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 11:11
      Teraz już lepiej, ale kilkja dni temu..... buuuuuuuuuuuuuuuu...:((((((((
      • mario2 Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 11:54
        Lecz sie dziewczyno i korzystaj z miodowego miesiaca :)
        • randia_ Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 11:58
          Maryś a jaki on miodowy?? ja chora tu, on zapracowany tam..... buuuuuu....
          • szkodnik1 Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 12:05
            .....może następny będzie bardziej miodowy......w końcu maj :))))))))))))))
            • randia_ Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 12:07
              Z miodowego to mi tylko syropek się ostał..... :)))))))))
              • szkodnik1 Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 12:11
                ......to już po miodowym......???????????
                qrde.....:(((((((((((
                • randia_ Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 12:25
                  Kochanie miodowy to się dopiero zacznie.... jak tylko wyzdrowieje...:)))))))
                  • szkodnik1 Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 12:40
                    ....i pamiętaj że teraz mam to na piśmie....hehehehe :PPPPPPPP
                    • randia_ Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 12:55
                      Kochanie nie musisz mieć tego na piśmie...:)))) Masz to nawet nagrane na na
                      kasecie....pamietaj konstytucja...:)))))))))))))
                      • szkodnik1 Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 13:01
                        a kto teraz kochanie prawa przestrzega......
                        .......jeśli ty to uważaj, bo grozi ci dożywocie.....:PPPPPPPPPPP
                        hehehehe
                        • randia_ Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 13:07
                          A ty nie???? Ciekawe....:))))))))))
                          To może i ja go nie będę przestrzegać?????
                          • szkodnik1 Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 13:17
                            .....to moja droga i kochana żono zależy już tylko od ciebie :))))))))
                            • randia_ Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 13:24
                              Hahahahahahahahaha dopiero co po ślubie, a już szntaże się zaczynają, pięknie
                              qrwa, pieknie...:))))))))))))))))
                              I tak cię kocham...:)))))))))
                              • szkodnik1 Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 13:36
                                .......qrwa - miesiąc się kończy a ja........taki samotny.....
                                ......i przestańqrwować tylko weźmy się za robienie córeczki......:PPPPPP
                                • randia_ Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 13:43
                                  Kochanie co się odwlecze to nie uciecze.....:)))))))))
                                  Ale możemu często próbować, jak masz ochotę..??;))))
                                  • szkodnik1 Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 13:59
                                    .....i znowu mam to na piśmie.....:)))))))))
                                    czy ja mam ochotę.....hmmmmmmmm.......muszę się zastanowić.......
                                    ........muszę się raczej zastanowić kiedy ja ochoty nie mam.....:)))))
                                    • randia_ Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 14:06
                                      I jeszcze bedziesz miał, że ślubuję ci miłość wierność i uczciwość małżeńską...
                                      Co ja najlepszego robie??? Teraz nawet nie będę mogła powiedzieć, że mnie głowa
                                      boli...:))))))))))
                                      • szkodnik1 Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 14:10
                                        Taaaaaaaaa........ teraz to cię pewnie brzuch będzie bolał.......
                                        ......zmęczona będziesz.......
                                        .....i anginę bedziesz miała........ehhhhhhhhhhh
                                        • randia_ Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 14:17
                                          Kochany jak ty mnie dobrze znasz....:))))))))))
                                          Teraz już wiem dlaczego za ciebie wyszłam.....:)
                                          • szkodnik1 Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 14:23
                                            ....no widzisz - doskonale sie rozumiemy........
                                            .....i niech mi teraz tylko ktoś powie że do wojska pójdę hehehehhehehehehehehe
                                            uppsssssss ale ja wcale nie dlatego się z tobą ożeniłem.......;)))))))
                                            • randia_ Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 14:27
                                              Kochanie przecież wiem, że też nie dla domu na Mazurach, willi pod Warszawą i
                                              miliona dolarów posagu.... :)))))))
                                              To jest miłość....:))))))
                                              • szkodnik1 Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 14:31
                                                ......apropos posagu........kochanie to żelazko się spaliło......
                                                ale nie martw sie - kupię nowe.....:)))))))))))))
                                                • randia_ Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 14:38
                                                  Dobrze kochany..:))))
                                                  I nie zapomnij posprzatać, zrobić zakupy itd. :)))))
                                                  • szkodnik1 Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 14:41
                                                    ......wiem wiem.....kupić tabletki na ból głowy i krople żołądkowe.......
                                                    ....dobrze że na tabletki nasenne kasy nie stracę....:))))))))))))))))))))))))
                                                    jak ja cię bardzo kocham mój ty puchatku.....:)))
                                                  • randia_ Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 14:46
                                                    Tylko nie puchatku, tylko nie puchatku!!!!! Wypraszam sobie...:))))))))
                                                    Ja na inne wydawać nie muszę.....:))))
                                                  • szkodnik1 Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 14:51
                                                    .....wiem kochanie że wolisz bardziej perwersyjne :) nazwy ale jakoś nic równie
                                                    miłego nie przychodzi mi do głowy.....wolę ci to na uszko wyszeptać......
                                                    ....tylko nie wiem kiedy będę miał okazję.....;))))))))))))
                                                  • randia_ Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 14:56
                                                    Kochany w pietek... już w piątek..... będziesz mi szeptał wszystko co ci slina
                                                    na język przyniesie....:))))))
                                                    A jak źle bedziesz szeptał, to klapsem poczęstuję... :)))))))
                                  • ancol2002 Re: cze�c chore biedactwo......... 16.04.03, 21:01
                                    Randiu i szkodniku ,ja bardzo proszę o ty bym mogła być chrzestną..........
                                    • randia_ Re: cze�c chore biedactwo......... 16.04.03, 21:19
                                      Kochanie, ja nie mam nic przeciw, tylko nie wiem co na to mąż.....:)))))))))
    • mario2 Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 13:23
      Mlodzi- korzystajcie z zycia i szczescia! one sa tak krotkie i ulotne....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka