ancol2002 15.04.03, 11:05 hej randia co słychować ????? jak się czujesz???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
randia_ Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 11:11 Teraz już lepiej, ale kilkja dni temu..... buuuuuuuuuuuuuuuu...:(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 11:54 Lecz sie dziewczyno i korzystaj z miodowego miesiaca :) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 11:58 Maryś a jaki on miodowy?? ja chora tu, on zapracowany tam..... buuuuuu.... Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 12:05 .....może następny będzie bardziej miodowy......w końcu maj :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 12:07 Z miodowego to mi tylko syropek się ostał..... :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 12:11 ......to już po miodowym......??????????? qrde.....:((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 12:25 Kochanie miodowy to się dopiero zacznie.... jak tylko wyzdrowieje...:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 12:40 ....i pamiętaj że teraz mam to na piśmie....hehehehe :PPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 12:55 Kochanie nie musisz mieć tego na piśmie...:)))) Masz to nawet nagrane na na kasecie....pamietaj konstytucja...:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 13:01 a kto teraz kochanie prawa przestrzega...... .......jeśli ty to uważaj, bo grozi ci dożywocie.....:PPPPPPPPPPP hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 13:07 A ty nie???? Ciekawe....:)))))))))) To może i ja go nie będę przestrzegać????? Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 13:17 .....to moja droga i kochana żono zależy już tylko od ciebie :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 13:24 Hahahahahahahahaha dopiero co po ślubie, a już szntaże się zaczynają, pięknie qrwa, pieknie...:)))))))))))))))) I tak cię kocham...:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 13:36 .......qrwa - miesiąc się kończy a ja........taki samotny..... ......i przestańqrwować tylko weźmy się za robienie córeczki......:PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 13:43 Kochanie co się odwlecze to nie uciecze.....:))))))))) Ale możemu często próbować, jak masz ochotę..??;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 13:59 .....i znowu mam to na piśmie.....:))))))))) czy ja mam ochotę.....hmmmmmmmm.......muszę się zastanowić....... ........muszę się raczej zastanowić kiedy ja ochoty nie mam.....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 14:06 I jeszcze bedziesz miał, że ślubuję ci miłość wierność i uczciwość małżeńską... Co ja najlepszego robie??? Teraz nawet nie będę mogła powiedzieć, że mnie głowa boli...:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 14:10 Taaaaaaaaa........ teraz to cię pewnie brzuch będzie bolał....... ......zmęczona będziesz....... .....i anginę bedziesz miała........ehhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 14:17 Kochany jak ty mnie dobrze znasz....:)))))))))) Teraz już wiem dlaczego za ciebie wyszłam.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 14:23 ....no widzisz - doskonale sie rozumiemy........ .....i niech mi teraz tylko ktoś powie że do wojska pójdę hehehehhehehehehehehe uppsssssss ale ja wcale nie dlatego się z tobą ożeniłem.......;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 14:27 Kochanie przecież wiem, że też nie dla domu na Mazurach, willi pod Warszawą i miliona dolarów posagu.... :))))))) To jest miłość....:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 14:31 ......apropos posagu........kochanie to żelazko się spaliło...... ale nie martw sie - kupię nowe.....:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 14:38 Dobrze kochany..:)))) I nie zapomnij posprzatać, zrobić zakupy itd. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 14:41 ......wiem wiem.....kupić tabletki na ból głowy i krople żołądkowe....... ....dobrze że na tabletki nasenne kasy nie stracę....:)))))))))))))))))))))))) jak ja cię bardzo kocham mój ty puchatku.....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 14:46 Tylko nie puchatku, tylko nie puchatku!!!!! Wypraszam sobie...:)))))))) Ja na inne wydawać nie muszę.....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 14:51 .....wiem kochanie że wolisz bardziej perwersyjne :) nazwy ale jakoś nic równie miłego nie przychodzi mi do głowy.....wolę ci to na uszko wyszeptać...... ....tylko nie wiem kiedy będę miał okazję.....;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 14:56 Kochany w pietek... już w piątek..... będziesz mi szeptał wszystko co ci slina na język przyniesie....:)))))) A jak źle bedziesz szeptał, to klapsem poczęstuję... :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ancol2002 Re: cze�c chore biedactwo......... 16.04.03, 21:01 Randiu i szkodniku ,ja bardzo proszę o ty bym mogła być chrzestną.......... Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: cze�c chore biedactwo......... 16.04.03, 21:19 Kochanie, ja nie mam nic przeciw, tylko nie wiem co na to mąż.....:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: cze�c chore biedactwo......... 15.04.03, 13:23 Mlodzi- korzystajcie z zycia i szczescia! one sa tak krotkie i ulotne.... Odpowiedz Link Zgłoś