shameeka 03.02.07, 19:47 taka czarna :) Monia ma podobna :D no ale co tam :D w Orsay :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lounger Re: kupilam sobie torebke :D 03.02.07, 19:51 ja też będę musiała, bo moja już nie do uratowania jest Wczoraj ucho jej poszło... Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: kupilam sobie torebke :D 03.02.07, 19:58 o to nie dobrze. ja dlugo szukalam torebki zanim kupilam :)swoja.. tzn poszlampo spozywcze zakupy :) i zobaczylam na wystawie te torebke :) akurat taka jaka szukalam :) ( a dlugo suzkalam takiej -idealnej) Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: kupilam sobie torebke :D 03.02.07, 20:01 shameeka napisała: > o to nie dobrze. > ja dlugo szukalam torebki zanim kupilam :)swoja.. > tzn poszlampo spozywcze zakupy :) i zobaczylam na wystawie te torebke :) > akurat taka jaka szukalam :) > ( a dlugo suzkalam takiej -idealnej) to najlepszy sposob na zakupy, widzisz cos fajnego na wystwie i juz:) bez tego calego meczacego lazenia i meczacych dlugasnych poszukiwan;D Odpowiedz Link Zgłoś
lounger Re: kupilam sobie torebke :D 03.02.07, 20:03 w poniedziałek mam w planach zakup środków piorąco - czyszcących więc może z torebką wrócę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goscinnie_ino Re: kupilam sobie torebke :D 03.02.07, 20:13 hehehe, a ja mam tak zawsze! jak czegoś szukam to dupa! a jak wychodzę po chlep to wracam z kiecką ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: kupilam sobie torebke :D 03.02.07, 20:46 znam to, tylko ze wtedy najczesciej nie mam przy sobie pieniedzy;// ale gdy juz je mam to nie widze nic do kupienia, zlosliwosc rzeczy martwych:P ps powodzenia lounger:) Odpowiedz Link Zgłoś
lounger Re: kupilam sobie torebke :D 03.02.07, 20:49 azazela napisała: > powodzenia lounger:) Dzięki, mam nadzieję że mi się uda, bo inaczej będę reklamówkę zamiast torebki nosiła jak jedna pani ;) Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: kupilam sobie torebke :D 03.02.07, 21:50 tak tak i ja zycze powodzenia:) obuy jak najszybciej udalo sie kupic :) Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: kupilam sobie torebke :D 03.02.07, 22:56 Mam to samo :D Jedynie moj Mezczyzna nie potrafi zrozumiec dlaczego, skoro wyraznie mu mowilam, ze ide po spodnie, ogladam np. buty :D A za jakas torebka tez sie musze rozejrzec... Ale najpierw; fryzjer! :D Odpowiedz Link Zgłoś
lounger Re: kupilam sobie torebke :D 03.02.07, 23:02 trocineczka napisała: Ale najpierw; fryzjer! :D U mnie fryzjer na bieżąco bo niedawno trwałą sobie zrobiłam i teraz podcinać często trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: kupilam sobie torebke :D 03.02.07, 23:05 A ja niedawno zafarbowalam wlosy i..juz mi sie nie podoba! Chce swoj kolor! :D Tak, tak, to wlasnie cala ja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: kupilam sobie torebke :D 04.02.07, 00:13 ja ide w poniedzialek:)0 do fryzjera:) jeszce nie wiem co wymysle ale zmian chce;) Odpowiedz Link Zgłoś
czumczum Re: kupilam sobie torebke :D 03.02.07, 23:12 Daj lepiej jej zdjęcie :D Ja nigdy nie szukałam torebki - to one zawsze znajdywały mnie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
fifirella Re: kupilam sobie torebke :D 04.02.07, 00:03 no a ze mną postawowy problem jest taki,że mam manię kupowania torebek, których zreszta mam dziesiątki...no ale osotanio widzialam kolejne cudo- w H&M...kurcze mówię Wam zachorowałam, ale mam powiedziala, ze jak przyniosę do domu jeszcze jedną taśkę to mnie z tą taśką przez okno wyrzuci...;-0 więc narazie sie wstrzymałam... zresztą zawsze mogę ją jakos przemycić;-) jutro przyjezdza moja młodsza siostra ze studiów, które jest maniaczką wszelkiego rodzaju zakupów ciuchowych;-0 więc przeanalizujemy tę sprawę;-) pozdrawiam Forumowiczki lubiące ładne torebeczki! Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: kupilam sobie torebke :D 04.02.07, 00:11 jaka?? pokaz fote?? naprawde do mojej podobna....:))?? a moja jest brazowa.nenenenen;) Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza ja sie chwale...a co!...moja hm-owska;) 04.02.07, 00:16 ona sie tak nie blyszczy naprawde...poza tym wyglada na mala...ale jest pakooooowna(az sie sama zdziwiwlam jak:)....zmiescil mi sie zeszyt a4....niewymiety;) )i ona jest ciemnobrazowa....a tu wyglada na prawie czarna:) img02.picoodle.com/img/img02/7/1/27/f_DSCN4339i_f30bm_5a55963.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: ja sie chwale...a co!...moja hm-owska;) 04.02.07, 00:46 fifirella...jaka torbe wypatrzylas u hennesa i mauritza;)?? Odpowiedz Link Zgłoś