wielkanocna_kroliczka 17.04.03, 14:37 na wspolne jajeczkowanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zajjaczek Re: Czy moge sie dzis wprosic do was 17.04.03, 15:02 Mam mało czasu tak mało jak piachu W dziecięcej garści nad rzeką Zwieram powieki zatrzymać obraz Co z moich wspomnień ucieka Bledną kolory i płynie, płynie Rzeka po szarej łące I płynie płynie nie realniejąc Rzeką zielony zajączek Biegnę wciąż biegnę przed siebie w siebie Tęczę rozgarniam rękami Letnim upałem wytrzeć do sucha Spotniałą wilgotną pamięć Rzeki jaszczurka na trawie się wije Słońce się chyli zrudziałe Wieczną zieloność zachować w oczach Tak wiele pragnę tak mało Bledną wspomnienia i płynie rzeka Bez końca i bez początku Nasyć me oczy kolorem rosy I drzwi mi otwórz zajączku Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka_zajac Re: Czy moge sie dzis wprosic do was 17.04.03, 16:21 wielkanocna_kroliczka napisała: > na wspolne jajeczkowanie? ale przecież króliczki nie jajeczkują! ;P sprawdź @ za chwilę :) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Czy moge sie dzis wprosic do was 17.04.03, 16:38 jasne - zrobi z Ciebie pasztet kroliczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Czy moge sie dzis wprosic do was 17.04.03, 16:39 króliczek w buraczkach ! mniam! jasne przychodź !!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkanocna_kroliczka Re: Czy moge sie dzis wprosic do was 17.04.03, 16:38 Jestes obrzydliwy :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka_zajac Re: Czy moge sie dzis wprosic do was 17.04.03, 16:55 wielkanocna_kroliczka napisała: > Jestes obrzydliwy :PPP jaaaaa? przecież z Playboya jesteś! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
wielkanocna_kroliczka Re: Czy moge sie dzis wprosic do was 17.04.03, 16:57 W Playboyu pozuje do zdjec. Obca jest mi zoofilia. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka_zajac Re: Czy moge sie dzis wprosic do was 17.04.03, 17:00 wielkanocna_kroliczka napisała: > W Playboyu pozuje do zdjec. Obca jest mi zoofilia. ale tam byłaś Ty! na wierzchu! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
wielkanocna_kroliczka Re: Czy moge sie dzis wprosic do was 17.04.03, 17:02 Widze, ze nie da sie z toba dyskutowac. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka_zajac Re: króliczka :)) 17.04.03, 17:20 od Playboya, a taka skromna, no! :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkanocna_kroliczka Re: króliczka :)) 17.04.03, 17:48 W przeciwienstwie do ciebie wpojono mi skromnosc w dziecinstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka_zajac Re: króliczka :)) 17.04.03, 19:26 wielkanocna_kroliczka napisała: > W przeciwienstwie do ciebie wpojono mi skromnosc w dziecinstwie. dlatego pozujesz do Playboya! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
brys13 Re: Czy moge sie dzis wprosic do was 17.04.03, 16:43 Epitafium świąteczne dla kocura... Zajączek cicho drzwi otwiera Oczka zdumione piąstkami otwiera Bo przed nim staje jak zaklęta Kocica ! Kto ją jeszcze pamięta Nie dawno jeszcze szalała po dachu Ze starym kocurem bez obciachu Kochała się z nim z miłości Co dostarczał jej mnóstwo radości Gdy spływał na nich miłosny żar Miau Kocurze - niech trwa ten czar Bo mimo , że kocur był stary I kolor futra jego już był szary To dostarczał jej takiej rozkoszy Że ona darła się w niebogłosy Jak pewnie pamiętacie z ballady Kocicy Isi - niestety nie dał rady Spadł biedak z dachu wysokiego A Isia przysięgała że na zawsze jego Kocur niestety umarł z miłości Nad rzeczką bieleją jego kości Wspomnienia . To stare dzieje Bo gdy wiosny wiatr zawieje Ogarnia nas jakaś radość dzika I wszystko co dawne - znika I prosi otwórz drzwi zajączku A opowiem ci od początku Swa smutną historię miłosną A było to wczesna wiosna... I tu nie zostaje nic innego Jak powtórzyć historie jego I kto chcesz się zapoznać z historią co wyciska łzy niech poszuka na forum Gazety „Ballady o kocicy Isi i starym Kocurze „ Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia drap, drap..... 17.04.03, 17:01 Brysiu Brysiu mój kochany łzami pyszczek Twój zalany łkanie słychać rzewne, smutne zaraz męki twoje utne Może kotek ze mnie słaby mam coś z wielkanocnej baby słodka jestem i mięciutka jak poranek jam swiezutka a że świoęta juz nadchodzą jakem babka będę z tobą na stoliku cudnie stała no i bosko smakowała I pamiętaj, wiesz jak jest.... zwyczajnie kobieta zmienna jest. pzdr:)* Odpowiedz Link Zgłoś
rb13 Re: drap, drap..... 17.04.03, 17:14 Na wierzbie pyłkują kotki Ze mnie kotek bardzo słodki Tyś jak baka też słodziutka Piekna i w dotyku mięciutka Lecz ja Cię jako tygrysicę wolę Gibkie ciało , te nasze swawole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: drap, drap..... IP: *.arcor-ip.net 17.04.03, 17:18 Jajeczkujta,kurwa,jajeczkujta na prywatkach...W styczniu bedą nowe zajączki... Odpowiedz Link Zgłoś
rb13 Re: drap, drap..... 17.04.03, 17:22 Ponieważ klikło mi się za wcześnie to jeszcze raz Na wierzbie pyłkują kotki Ze mnie kotek bardzo słodki Tyś jak babka też słodziutka Piekna i w dotyku mięciutka Lecz ja Cię jako tygrysicę wolę Gibkie ciało , te nasze swawole Wdrapię się na wierzbę szybko Ty zaś skoczysz na nia gibko Wierzba gałązkami nas otuli Gdy z czułościa się przytulisz Co tam będziemy robić jeszcze Och na sama myśl mam dreszcze Buziaki Kocico -tygrysico Odpowiedz Link Zgłoś
rb13 Re: drap, drap..... 17.04.03, 17:35 Teraz będę milczał jak trusia Co tam Kocica Isia ,co Iwusia Mam w domu ambaras wielki Przypaliłem pyszne sznycelki Och i przypalone też ziemniaki Gwałtu ,rety i czerwone buraki Głodny jestem drze się dzieciak Z tobą to już coś jest nie tak Mówi moja ukochana żona Jestem tobą przerażona Tylko to forum ci w głowie Wiesz - ja ci coś powiem Komputer wam wreszcie wyłączę Albo lepiej do was dołaczę Odpowiedz Link Zgłoś