Dodaj do ulubionych

inteligencji przerwanej ciąg dalszy

21.11.01, 15:37
pomimo,że mój wątek [zapewne przez dłuższą nieobecność na forum] "zszedł"
na najniższą część strony, ja -z desperackim uporem nadal poszukuję...
wiecie kogo i do czego... [podpowiem niewtajemniczonym - chodzi o ludzi
z "odpowiednim " ilorazem inteligencjii :-)))] ;
Obserwuj wątek
    • mag_nolia Re: inteligencji przerwanej ciąg dalszy 21.11.01, 15:39
      a jaki to jest ,,odpowiedni"?
      - a czy Twój jest odpowiedni?, i kto Ci go zmierzył?, i ile wynosi?, bo ja też
      lubię tych z odpowiednim...???
      pozdr...
      PA!
      • adonei Re: inteligencji przerwanej ciąg dalszy 21.11.01, 15:46
        robiłam sobie testy: "zwykły" -wyszło [dodam z nieudawaną dumą] sporo ponad
        przeciętną ; zachęcona tym optymistycznym wynikiem -zrobiłam sobie testy z
        mensy...i to mnie
        trochę sprowadziło na ziemię [czy połowa zrobiona dobrze,to tak mało..?];
        również pozdrawiam
        • pomeranka Re: inteligencji przerwanej ciąg dalszy 21.11.01, 15:51
          Poczekaj, poczekaj... żeby dostać się do Mensy, trzeba mieć conajmniej 150
          (albo okolice...), ty masz z tego połowę... czyli 75! Gratulacje moje!!!
          Alem jentelegentna:)))))
          • adonei Re: inteligencji przerwanej ciąg dalszy 21.11.01, 15:58
            nie napisałam,że mam połowę wyników -tylko zrobione ok.połowę zadań -wniosek
            sam powinął sie nasunąć;
            poza tym,żeby wogóle dopuścili do testów z mensy trzeba mieć tą ponad przeciętną
            w zwykłych testach [byle idiota z 75 w normalnych -nie startuje do mensy];
            a jeśli nawet -75 w mensie -analogicznie- to już całkiem sporo
            • pomeranka Re: inteligencji przerwanej ciąg dalszy 21.11.01, 16:00
              Czy możesz powtórzyć? Nie bardzo kumam za pierwszym razem...
              • adonei Re: inteligencji przerwanej ciąg dalszy 21.11.01, 16:17
                to czytaj powoli i głośno [jeśli za pierwszym razem nie kumasz,to przeczytaj
                jeszcze raz ; jesli za drugim razem nie zrozumiesz,to przeczytaj trzeci raz ;
                jeśli za trzecim razem... [analogicznie]] kumasz..? ;)
                • pomeranka Re: inteligencji przerwanej ciąg dalszy 21.11.01, 16:18
                  Czy możesz powtórzyć? :(
    • Gość: niunia Re: inteligencji przerwanej ciąg dalszy IP: *.opole.dialup.inetia.pl 21.11.01, 15:39
      ja mam wysoki iloczyn, chcesz mnie :)))
      • pomeranka Re: inteligencji przerwanej ciąg dalszy 21.11.01, 15:43
        Zrób jakiś test albo co...
        ILO RAZY będziesz pytać o to samo, przerwana inteligencjo???
        • adonei Re: inteligencji przerwanej ciąg dalszy 21.11.01, 15:48
          aż znajdę równych sobie pomieszanko
      • adonei Re: inteligencji przerwanej ciąg dalszy 21.11.01, 15:47
        jasne ; powiedz tylko w jakim sensie,bo sie zdziwisz ;-)))
        • pomeranka Re: inteligencji przerwanej ciąg dalszy 21.11.01, 15:55
          Zrozum debila, cieżko nadązyć za Tobą.
          • adonei Re: inteligencji przerwanej ciąg dalszy 21.11.01, 16:20
            no właśnie nie rozumiem debili...
            żeby nadążyć musisz się bardziej postarać...powodzenia!
    • czort Re: inteligencji przerwanej ciąg dalszy 21.11.01, 15:47
      To nie mnie szukasz, u mnie na poziomie kretyna!
      • adonei Re: inteligencji przerwanej ciąg dalszy 21.11.01, 15:49
        nie przejmuj sie -wszystko ma swoje dobre strony :)
        rozbrajająco-ujmująca szczerość ;)
        • krzysztof.r.m Re Do Autora watku 21.11.01, 15:54
          Zupelnie powaznie chce Cie zapytac czy wiesz skad wzial sie Twoj nick? Czy Ty
          uzywasz go swiadomie i czy rozumiesz bodaj tyle?
          Odpowiedz jesli to nie problem, a potem moze pare slow bedziesz uprzejmy
          zamienic, jesli naturalnie pozwoli Ci na to Twoja ocena rozmowcy.
          krm
          • adonei Re: Re Do Autora watku 21.11.01, 16:00
            swojego nicka używam całkowicie świadomie...
            słucham ,co chcesz o mnie/nim wiedzieć..? aby rozważyć możliwość dalszej
            konwersacji...
            • krzysztof.r.m Re: Re Do Autora watku 21.11.01, 16:10
              Badz wiec tak dobry i wyjasnij mi w dwa slowa coz takiego upowaznia Ciebie
              wlasnie do uzywania czegos co w starej i bogatej kulturze jest zasadna tradycja
              niewymawialnosci?
              Powiesz byc moze, ze Ty wypowiadac tego terminu nie smiesz, jednak sposob w
              jaki go uzywasz wystawia jego wlasnie na eksploatacje jakiej nieprzeznaczony.
              Pytam wiec czemu tak i co Cie do tego upowaznia? Zuchwalosc ? Brak poszanowania
              dla wartosci innych kultur? Swiadoma prowokacja?
              Zadna z tych, mozliwych przeciez koncepcji nie pokazuje Ciebie w swietle
              dobrym, a wysoki nawet wynik testowej inteligencji nie uprawnia postepowan
              niegodziwych. Nawet jesli owe niegodziwosci dotykaja nielubianych.
              Nieswiadomosc zas z odpowiedzialnosci nie zwalnia
              Rad stanowisku Twojemu sie przyjrze
              krm
              • Gość: Mina Re: Re Do Autora watku IP: *.turboline.skynet.be 21.11.01, 16:22
                adonei - zaczynasz draznic. ja tez mialam testy i jestem 7 punktow do geniusza,
                no i co kurwa z tego??? czy laze po swiecie przepasana szarfa "jezdem
                yntelygentna, debile nie podchodzic"??? czy ty nie masz aby jakiegos kompleksu
                na tym punkcie?
                Poza tym zalecam pomiar yntelynecji emocjonalnej. W testach, ktore mialas, tego
                nie ma. oj, chyba wynik bylby niski...
                • marseille30 Re: Do Miny 21.11.01, 16:29
                  • marseille30 Re: Do Miny 21.11.01, 16:33
                    Napisz, proszę ile punktów ma geniusz, wg Twoich żródeł. Może ja te 26 lat w
                    nieświadomości żyłam?
                • adonei Re: Re Do Autora watku 21.11.01, 16:42
                  emocjonalnie mieszczę się w normie; to chyba z tobą jest coś nie tak ,skoro
                  tak szybko i bez konktetnego uzasadnienia wkurwiasz się;
                  kompleksów na tym punkcie akurat nie mam;
                  chodzić w przepasce nikt ci nie każe geniuszu bez 7 punktów...
              • adonei Re: Re Do Autora watku 21.11.01, 16:37
                krzysztof.r.m napisał(a):

>
                >
                > Powiesz byc moze, ze Ty wypowiadac tego terminu nie smiesz, jednak sposob w
                > jaki go uzywasz wystawia jego wlasnie na eksploatacje jakiej nieprzeznaczony.
                > Pytam wiec czemu tak i co Cie do tego upowaznia? Zuchwalosc ? Brak poszanowania
                >
                > dla wartosci innych kultur? Swiadoma prowokacja?
                > Zadna z tych, mozliwych przeciez koncepcji nie pokazuje Ciebie w swietle
                > dobrym, a wysoki nawet wynik testowej inteligencji nie uprawnia postepowan
                > niegodziwych. Nawet jesli owe niegodziwosci dotykaja nielubianych.
                > Nieswiadomosc zas z odpowiedzialnosci nie zwalnia
                > Rad stanowisku Twojemu sie przyjrze
                > krm

nie obrażam...prowokuję -to bardziej trafne określenie;
                jak śmię..? wszystkie prawdy uznane za niepodważalne są dla mnie doskonałym
                tematem do dyskusji i podważania;
                nie istnieją prawdy objawione i nienaruszalne;
                wierzę w Boga, ale tylko w niego -nie zaś w prawdy i nakazy ludzkie...

• marseille30 Re: Do Adonei- wzruszyła mnie Twoja historia! 21.11.01, 16:40
                  Ach! Och! Ech! Piękne jest to, co mówisz
                  • adonei Re: Do Adonei- wzruszyła mnie Twoja historia! 21.11.01, 16:46
                    och,ach,uch - wiem...
                • krzysztof.r.m Re: Re Do Autora watku 21.11.01, 16:47
                  Tym bardziej to wielka niegodziwosc i pozwol, ze zwroce uwage na Twoim zdaniem
                  w tym wypadku szczegol, a jednak ponadszczegolna prawde wybrales za przedmiot
                  Swojej prowokacji. Wyglada wiec na to, a zwlaszcza po Twoim oswiadczeniu
                  dotykajacym wiary, ze pojecie o czym mowisz masz mgliste.
                  Czemu?
                  Ano tak, po pierwsze nie nick Twoj byl przedmiotem ktorys proponowal jako
                  temat , a jakies mizerne klasyfikacje poziomu intelektu.
                  Po wtore, o zadnym obrazaniu anim ja wspomnial, a za taki termin sie chowasz
                  uniknac chcacy meritum.
                  Tak wiec wybacz, ale mimo iz cisnie sie " z takimi mezmi, daj mi zawsze
                  czynic",
                  ja odstepuje od rozmowy z uzurpatorem czymkolwiek w dalszym przebiegu rozmowy
                  mialby sie okazac.
                  Z zalem, bo rozmowy toczyc lubie, a gdy temat interesujacy, nawet powiem lubie
                  bardzo.
                  I zechciej jeszcze miec na uwadze, ze kura nawet jesli po smietniku lazi, to
                  lazi szukajac tego co jej pozytek przyniesc moze, zas reszte grzebie lapa.
                  Pozdrawiam i wierze, ze na naprawe czasu dosc
                  krm
                  • Gość: Mina Re: Re Do Autora watku IP: *.turboline.skynet.be 21.11.01, 16:52
                    sorka adonei, ale nikt bez kompleksow nie wlazi nigdzie i nie zaczyna zdania
                    od "mam IQ ponad norme, swoich szukam". Chyba ze mloda jestes. Duze dziewczynki
                    i duze chlopczyki tak sie nie wyglupiaja. To jest kwestia dobrego wychowania.
                    Pietkiewicza czas poczytac.
                    • marseille30 Re: Zejdżmy z dziewczyny 21.11.01, 16:57
                      A jak włazi jeden z drugim i się pcha z wymiarami penisa,to go nikt nie
                      krytykuje.
                      Jesli jednak Bozia poskąpiła tego atrybutu, a i obwodem torsu się nie może
                      chwalić,niech się pocieszy biedula nadzwyczajnym IQ.
                      • adonei Re: Zejdżmy z dziewczyny 21.11.01, 17:15
                        marseille30 napisał(a):

> A jak włazi jeden z drugim i się pcha z wymiarami penisa,to go nikt nie
                        > krytykuje.
                        > Jesli jednak Bozia poskąpiła tego atrybutu, a i obwodem torsu się nie może
                        > chwalić,niech się pocieszy biedula nadzwyczajnym IQ.

masz 100% racji !!! nie mogę sie pochwalić ani okazałym penisem,ani nadzwyczajnym
                        obwodem torsu...a wiesz dlaczego..? bo jestem kobietą !!! tego pani nie
                        przewidziała-błąd!
                        • adonei Re: Zejdżmy z dziewczyny 21.11.01, 17:22
                          tak to jest,jak sie nie czyta tematów...
                          teraz już zawsze będę zaczynała od tematu...
                          dzięki i sorry za narwanie...
                    • adonei Re: Re Do Autora watku 21.11.01, 17:02
                      a czytałaś inne wątki..? czy one wydają Ci sie wystarczająco dorosłe..?
                      poczytaj,pomyśl i wywnioskuj;
                      tu nie chodzi o kompleksy i dowodzenie swojej dorosłości - piszesz o czym
                      chcesz i w jakimś ustalonym przez siebie celu [nawiązanie rozmowy,zasięgnięcie
                      opinii itp. lub poprostu bez celu]
                      radzę nie ustosunkowywać sie tak silnie do przeczytanych treści...
                      to tylko forum...
                      • Gość: mina Re: Re Do Autora watku IP: *.turboline.skynet.be 21.11.01, 17:05
                        no i tu sama sobie na pytanie odpowiedzialas.
                  • adonei Re: Re Do Autora watku 21.11.01, 16:54
                    widać niespecialnie umiesz czytać ze zrozumieniem i powiązaniem wątku
                    czytanego z poprzednim [napisanym przez Ciebie]; tak sie najwyraźniej nie
                    dogadamy - Ty o czym innym,ja o czym innym ; poza tym poglądy też nas
                    najwyraźniej dzielą;
                    aluzję z kurą załapałam [niech tylko uważa,żeby się w tą łapę nie
                    skaleczyła...dziś bądź innym razem...]
                    • Gość: Mina Re: Re Do Autora watku IP: *.turboline.skynet.be 21.11.01, 16:59
                      no, to lubie najbardziej (powaznie), jak ktos komus diagnozy stawia, co kto
                      umie, a co nie:)
                      • adonei Re: Re Do Autora watku 21.11.01, 17:18
                        diagnozy na podstawie tylko krótkich wypowiedzi to niestety często błędne
                        diagnozy,ale miłej lekturki :)
                    • krzysztof.r.m Re: Re Do Autora watku 21.11.01, 17:00
                      Widzisz, rzecz w tym, ze jesli faktycznie z czytaniem mam problemy to sie ucze.
                      Sadze, ze wyniki tej pracy w koncu sie pojawia. Ciebie niestety proces ten juz
                      opuscil, pozostawil wysokiej jakosci intelekt , zapomniawszy zostawic
                      instrukcje jak go uzywac.
                      Nie przypuszczam aby intelektualista klasy Twojej mial problem z czytelnoscia
                      skrotow. Niemniej chce Cie raz jeszcze pionformowac, ze nie masz zielonego
                      pojecia jak tlumaczy sie nick jakiego uzywasz oraz nie wiesz zupelnie dlaczego
                      uwazam iz jest to nieprzyzwoitoscia wobec powaznej kultury i bardzo starej
                      religii. Tlumaczyc Ci juz niczego wiecej nie bede i prosze pamietaj o wartosci
                      ziarna. To do siewu musi byc klasy najwyzszej.
                      krm
                      • adonei Re: Re Do Autora watku 21.11.01, 17:07
                        skoro jestem tak nierozgarnięta -zmarnuj trochę czasu i sprowadź mój poboczny
                        tok rozumowania na prawidłowy tor;
                        może z ziarna będą jeszcze plony...a może kura dokonuje wyborów złymi
                        kategoriami...
                        • krzysztof.r.m Re: Re Do Autora watku 21.11.01, 17:30
                          Jesli czas znajdziesz odpowiedz . To nie musi byc krzykiem i wcale nie musi byc
                          pospiesznie. Nie ma zlej woli w tym o czym wspominam i proponuje wnikliwosci
                          przynajmniej tyle ile mnie zalecalas
                          krm dudniac jak ze skrzyni
    • enancjo Re: inteligencji przerwanej ciąg dalszy 21.11.01, 17:49
      .. bardzo inteligentna ta rozmowa w tym watku,
      lekko przerwana ... i bez ciagu dalszego czyli
      przyszlosci.
      Enancjo
      • Gość: DROPS Re: inteligencji przerwanej ciąg dalszy IP: *.kap.citynet.pl 21.11.01, 17:52
        PRZERWANIE INTELIGENCJI WYWOLUJE TAKI SAM SKUTEK JAK PRZERWANIE RDZENIA
        KREGOWEGO {PARALIŻ}
        • Gość: mina Re: inteligencji przerwanej ciąg dalszy IP: *.turboline.skynet.be 21.11.01, 17:55
          albo jak stosunek przerwany - ino stres, ino stres...
        • pomeranka Re: inteligencji przerwanej ciąg dalszy 21.11.01, 18:17
          Zróbcie kobiecie przysługę i nie przerywajcie jej rozkoszowania się swoim
          zadęciem. Takie przypadki są nieuleczalne, chyba że dorosną i dostaną po dupce
          conieco.
          Tak więc pozostało tylko czekać a sytuacja sama się wyjaśni za latek parę.
          • Gość: mina Re: inteligencji przerwanej ciąg dalszy IP: *.turboline.skynet.be 21.11.01, 18:20
            pomeranka jak zwykle racje masz.
            kret gotowy? bom glodna, pije Spiriteux bo zimno
            • enancjo Re: inteligencji przerwanej ciąg dalszy 21.11.01, 18:27
              Gość portalu: mina napisał(a):

> pomeranka jak zwykle racje masz.
              > kret gotowy? bom glodna, pije Spiriteux bo zimno

.. moze jeszcze swiezy mozdzek slabo inteligentnej
              malpki .. cieplutka galaretka .. jeszcze pulsujaca...
              przerwane zycie .. bez ciagu dalszego ...
              .. tak sobie teraz mysle ze niektory rodzaj inteligencji
              nie moze miec juz ciagu dalszego .. osiagnal apogeum
              i teraz nadaje sie tylko do konsumpcji ... lej spirutus
              wacpana .. wypalmy kilka zwojow .. co by jutro mogl
              byc choc dla nas ciag dalszy, przerwijmy ten watek , ale
              z odpowiednim ciaaaaaaaaagiem !!!!
              Enancjo
              • Gość: mina Re: inteligencji przerwanej ciąg dalszy IP: *.turboline.skynet.be 21.11.01, 18:30
                spititeux dla wsiech! niech flakonik dno ujrzy.
                kret mial byc, enancji, w sosie z ogonow jaszczurzych
                • enancjo Re: inteligencji przerwanej ciąg dalszy 21.11.01, 18:34
                  Gość portalu: mina napisał(a):

> spititeux dla wsiech! niech flakonik dno ujrzy.
                  > kret mial byc, enancji, w sosie z ogonow jaszczurzych

.. srki nie znalem menu na dzis .. ale dostosuje sie... upolowany
                  czy padly bedzie ten kret.. wowczas bede wiedzial czy to bedzie chinskie
                  czy wietnamskie jadelko ....
                  .. odrzucam butelczynke zmijowki co by bylo jakims gadem do zagryzania...
                  Enancjo
              • pomeranka Re: inteligencji przerwanej ciąg dalszy 21.11.01, 18:40
                A zejdź parę pięter niżej to zobaczysz kreta w liściach na waniliowo. Czekał na
                Ciebie jak spałaś. Uciekł i teraz sobie popierdziela w lesie a Ty zostałaś z
                pustym bebzonem.
                • Gość: mina Re: inteligencji przerwanej ciąg dalszy IP: *.turboline.skynet.be 21.11.01, 18:41
                  no to chyba tera jeza bede musiala zjesc, tego co go z ulicy na gumno
                  przynioslam, coby go samochod nie rozjebal... ino jak sie jeze przyrzadza?
          • nietzsche Re: inteligencji przerwanej ciąg dalszy 21.11.01, 18:31
            pomeranka napisał(a):

> Zróbcie kobiecie przysługę i nie przerywajcie jej rozkoszowania się swoim
            > zadęciem. Takie przypadki są nieuleczalne, chyba że dorosną i dostaną po dupce
            > conieco.
            > Tak więc pozostało tylko czekać a sytuacja sama się wyjaśni za latek parę.

Pomeranko - czy to z własnego doświadczenia..?
            z tego co wiem [a taka naiwna młodoscią ] nie jestem zadęciem nie da sie
            rozkoszować...przynajmniej ja tego nie ppraktykuję;
            mój przypadek może i jest nieuleczalny ,ale na swój określony sposób -którego
            Ty poprostu nie możesz znać; a po dupci -owszem -dostawałam ,ale we wczesnym
            dzieciństwie ;

a tak przy okazji - widzę tu niezłe kółeczko wzajemnej adoracji

• Gość: adonei Re: inteligencji przerwanej ciąg dalszy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 18:35
            pomeranka napisał(a):

> Zróbcie kobiecie przysługę i nie przerywajcie jej rozkoszowania się swoim
            > zadęciem. Takie przypadki są nieuleczalne, chyba że dorosną i dostaną po dupce
            > conieco.
            > Tak więc pozostało tylko czekać a sytuacja sama się wyjaśni za latek parę.

Pomeranko
            z tego ,co wiem [a nie jestem naiwna młodością ] to zadęciem nie da sie
            rozkoszować...przynajmniej ja tego nie praktykuję;
            mój przypadek jest może nieuleczalny ,ale na swój sposób ,którego Ty [rzecz
            jasna] nie możesz znać; ale brawo za umiejętności dedukcji;
            a w dupcie dostawałam we wczesnym dzieciństwie [i tu dedukcja i [lub] intuicja
            nie zadziałała ]...

a tak przy okazji - widzę tu niezłe kółeczko wzajemnej adoracji...pogratulować

• enancjo Re: inteligencji przerwanej ciąg dalszy 21.11.01, 18:54
              > Pomeranko
              > z tego ,co wiem [a nie jestem naiwna młodością ] to zadęciem nie da sie
              > rozkoszować...przynajmniej ja tego nie praktykuję;
              > mój przypadek jest może nieuleczalny ,ale na swój sposób ,którego Ty [rzecz
              > jasna] nie możesz znać; ale brawo za umiejętności dedukcji;
              > a w dupcie dostawałam we wczesnym dzieciństwie [i tu dedukcja i [lub]
              intuicja
              > nie zadziałała ]...
              > ... a tak przy okazji - widzę tu niezłe kółeczko wzajemnej
              adoracji...pogratulować

.. srki za spamik .. bo to zacz nie do mnie ...
              .. ale skoro masz dziecinstwo z przetraconym kregoslupem i stad
              tak nie ludzko wrogie zadecie to MY CI WYBACZAMY ...
              .. za koleczko i gratulacje dziekujemy .. dolaczasz ?

Enancjo
              ..oczywiscie w imieniu adorowanych .. nie inaczej :)))
              • adonei Re: inteligencji przerwanej ciąg dalszy 21.11.01, 18:59
                już zupełnie zbiłeś mnie z tematu...pokręciło was wszystkich...na starość...
                • enancjo Re: inteligencji przerwanej ciąg dalszy 21.11.01, 19:04
                  adonei napisał(a):

> już zupełnie zbiłeś mnie z tematu...pokręciło was wszystkich...na starość...

... starosc .. to reu ..srki ... romantyzm ... achh i ile w tyn doswiadczenia ...

pozdrawiam
                  Enancjo
            • pomeranka Re: inteligencji przerwanej ciąg dalszy 21.11.01, 20:19

> ale brawo za umiejętności dedukcji;

Swoje brawa (dodane po czasie) za moja umiejętność dedukcji to sobie w dupę
              możesz wsadzić.

Ty czytając nasze posty nic nie wydedukowałaś i kij Ci w oko.

Uszanowanie niedoszłej Mensiarze

składa Mensiara

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka