Gość: DROPS IP: *.kap.citynet.pl 21.11.01, 17:45 TO WAZNE , WIEC PROSZE SZCZEGOLOWO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DROPS Re: FREUDA POPROSZE O WNIKLIWA ANALIZE BLIZNIAT IP: *.kap.citynet.pl 21.11.01, 17:57 Gość portalu: DROPS napisał(a): > TO WAZNE , WIEC PROSZE SZCZEGOLOWO. NO BO ZUPELNIE CZASEM NIE WIEM O CO CHODZI MOJEJ KOBIECIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: FREUDA POPROSZE O WNIKLIWA ANALIZE BLIZNIAT IP: *.turboline.skynet.be 21.11.01, 17:58 moze ja pomoge? na bliznietach sie znam. 1. kto jest blizniakiem? ty i twoja kobita? 2. blizniaki ja jedno- czy dwujajowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DROPS Re: FREUDA POPROSZE O WNIKLIWA ANALIZE BLIZNIAT IP: *.kap.citynet.pl 21.11.01, 18:00 1,ONA 2,JEDNO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: FREUDA POPROSZE O WNIKLIWA ANALIZE BLIZNIAT IP: *.turboline.skynet.be 21.11.01, 18:02 w vczym problem? czy ma on zwiazek z drugim bliznieciem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DROPS Re: FREUDA POPROSZE O WNIKLIWA ANALIZE BLIZNIAT IP: *.kap.citynet.pl 21.11.01, 18:10 BARDZIEJ Z BLIZNAMI KTORE ZOSTAWIA I ZA CHOLERE NIC SIE NIE DA Z NIA USTALIC! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: FREUDA POPROSZE O WNIKLIWA ANALIZE BLIZNIAT IP: *.turboline.skynet.be 21.11.01, 18:12 prosze zapodac szczegoly. Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: FREUDA POPROSZE O WNIKLIWA ANALIZE BLIZNIAT 21.11.01, 18:18 A ja jestm Rakiem, on... niemam pojęcia. Ale to nieważne. Potrzebuję rady, z pod jakiego znaku palant, tzn. facet jest mi potrzebny ( źle nie potrzebuję faceta, ale..) . Powiedzmy, który by do mnie ( teoretycznie pasował). Czekam na radę psychoanalityka . pozdrawiam, karina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: FREUDA POPROSZE O WNIKLIWA ANALIZE BLIZNIAT IP: *.turboline.skynet.be 21.11.01, 18:22 to musisz uwazac na rakozerne. w ogole lepiej sie nie wychylac z rzeki w maju, bo schwytajom i zjedzom, ugotowawszy na zywca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 DLA RAKA! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 19:28 idealnym partnerem jest Panna i Ryby.Wrozka samanta Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: DLA RAKA! i Samanty 21.11.01, 19:31 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > idealnym partnerem jest Panna i Ryby.Wrozka samanta To mnie Samanta załamała - niestety jestem spod innego znaku :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: DLA RAKA! i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 19:35 jaki?Powiem jakie macie sznse.Mozna jeszcze brac po uwage grupy krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: DLA RAKA! i Samanty 21.11.01, 22:15 Grupy krwi? To takie mało romantyczne. Znaki zodiaku przynajmniej związane są z gwiazdami, a krew to medycyna, madycyna ma wiele wspólnego z biologią, a biologia z robalami, a ja mam ich dość! W swoim horoskapie przeczytałam, że teraz mój idealny partner to Byk lub Rak. Co ty na to wróżko? pozdrawiam słodko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: DLA RAKA! i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 22:47 popieprzyl mi sie rak z rybami!dla raka:byka,rak,ryby i skorpion.wiac od barana i strzelca:) Odpowiedz Link Zgłoś
freud Wnikliwa Analiza Blizniat 22.11.01, 09:51 Jednoczesnie przepraszam wszystkich jesli poczujecie sie troche zaniedbani dzisiaj, szczegolnie Niunie i Mena... Mam niestety mase pracy. PANI BLIZNIAK Wydawac by sie moglo, ze Pani o podwójnej osobowosci, zmienna i troche kaprysna, to uosobienie tajemniczego idealu kobiecosci. Otóz blad. To, co powinno byc kaprysem, staje sie histeria; spod welonu tajemnicy, wyglada zwykle kretactwo, a uosobienie kobiecosci to gadulstwo, nietolerancja i hipochondria. Jezeli do Panstwa wpadnie bez uprzedzenia, popiskujac, osoba w dziwacznym kapelusiku, papuzich rajtuzkach z cygarem w ustach i brylantowa torebka, bedzie to Pani Blizniak w drodze do sklepu spozywczego. Wielu mezczyzn daje sie uwiesc tej wiecznie gadajacej pretensjonalnej, delikatnie mówiac, niezrównowazonej osobie. Wszyscy oni predzej czy pózniej laduja w wodnych kapielach leczniczych dr. Kneippa, obok znerwicowanych dzieci Pani Blizniak. Po umieszczeniu rodziny w zakladzie psychiatrycznym Pani Blizniak ma czas na rozejrzenie sie za nastepna ofiara. Zakochuje sie bez pamieci w przygodnie spotkanym sekretarzu kacyka afrykanskiego, za którym objezdza swiat, oczywiscie za jego pieniadze. Jest o krok od samobójstwa, bo on ma zone, ale musi isc na masaz, wobec czego chwilowo rezygnuje. W tym szalenstwie jest metoda. Pozornie rozbiegana i nieprzytomna, Pani Blizniak jest doskonalym zimnokrwistym, businessmanem. Zakochana w sobie, cwiczy z wdziekiem najblizsze otoczenie z satysfakcja spogladajac w lustro, malujac wypielegnowane, szkarlatne pazurki. PAN BLIZNIAK Urodzony klamca i blagier. Zyje w swiecie swojej wyobrazni, mieszajac fantazje z rzeczywistoscia. Oszukuje bez przerwy, nawet podajac godzine przypadkowemu przechodniowi. Zdolny jest do najglupszego blazenstwa i to po nic. Zawsze spózniony, przystrojony dziwacznie, ugania sie za wszystkimi kobietami. W zaleznosci od sytuacji jest filozofem z Sorbony lub szefem parowozowni w Kutnie. Gdyby ktos zadal sobie trud zliczenia podawanych przez niego lat studiów, okazaloby sie, ze suma jest czterokrotnie wieksza od przecietnej dlugosci zycia ludzkiego. Pozbawiony instynktu samozachowawczego, zeby sie popisac, chetnie skoczy bez spadochronu. Plotkuje. Jak papuga powtarza chaotyczne informacje. Prostuje sobie zeby w 65 roku zycia twierdzac, ze wlasnie zostaje spikerem amerykanskiej TV. W milosci zachowuje sie wodewilowo. A to wypada z bukietem róz z szuwarów, a to laduje balonem na dachu domu ukochanej. Po czym znika na dziewiec lat. Jako maz mocno zestresowany. Wymiguje sie od obowiazków. Zon moze miec kilka, i na dodatek kilka kochanek. Wszystkie zaniedbuje na korzysc kursu gotowania na parze. Jest tchórzliwym dyletantem, uciekajacym od rzeczywistosci. Wiecznym chlopczykiem z proca, który na starlos opowiada w parku klamliwe historyjki zdumionym emerytom. BLIZNIAK - zona Histeryczna gadula, podskakujac biega po domu, musztrujac jednoczesnie partnera i dzieci. Blyskawicznie zmienia zdanie i diety, którymi zadrecza domowników. Klamczucha i kretaczka lubi sie awanturowac, a nawet bic. Absolutnie nieodpowiedzialna, zupelnie obojetna na podstawowe problemy meza. Pozornie nieprzytomna, jest wyrachowana i prózna. Ceni sobie przede wszystkim pozycje i pieniadze partnera, ale zwykle ma go za nic. Wiecznie zakochana, niewazne w kim. Spedza czas na zmianie makijazy, tancu, trenowaniu nowych min, kopaniu kota i rozmowach telefonicznych z kochankiem. Oczywiscie wszystko to robi jednoczesnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re:do freuda IP: *.opole.dialup.inetia.pl 22.11.01, 09:55 menowi, w końcu zgodnie z twoimi zaleceniami udało sie trafić w maleństwo, ale ponieważ nic mu nie pomogło, to teraz poleciał do Sądu, wytoczyć ci sprawę o odszkodowanie za strzaskane maleństwo Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: Wnikliwa Analiza Blizniat 22.11.01, 20:31 Wiem freund, że na pewno się zmęczyłeś, ale może jeszcze by tak wnikliwa analiza Raczka i faceta spod Byka ? pozdrawiam, karina Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Wnikliwa (???) Analiza;-))) 23.11.01, 09:47 panie pseudo-Freud, wysil pan mozgownice i napisz cos od siebie, zamiast przepisywac horoskop negatywny! albo idz pan terminowac u dr.Lecter'a, choc mniemam, ze Hannibal'owi nawet nie bedzie sie chcialo pana nadgryzc;-))) mfG Odpowiedz Link Zgłoś