Dodaj do ulubionych

FREUDA POPROSZE O WNIKLIWA ANALIZE BLIZNIAT

IP: *.kap.citynet.pl 21.11.01, 17:45
TO WAZNE , WIEC PROSZE SZCZEGOLOWO.
Obserwuj wątek
    • Gość: DROPS Re: FREUDA POPROSZE O WNIKLIWA ANALIZE BLIZNIAT IP: *.kap.citynet.pl 21.11.01, 17:57
      Gość portalu: DROPS napisał(a):

> TO WAZNE , WIEC PROSZE SZCZEGOLOWO.

NO BO ZUPELNIE CZASEM NIE WIEM O CO CHODZI MOJEJ KOBIECIE.
      • Gość: mina Re: FREUDA POPROSZE O WNIKLIWA ANALIZE BLIZNIAT IP: *.turboline.skynet.be 21.11.01, 17:58
        moze ja pomoge? na bliznietach sie znam.
        1. kto jest blizniakiem? ty i twoja kobita?
        2. blizniaki ja jedno- czy dwujajowe?
        • Gość: DROPS Re: FREUDA POPROSZE O WNIKLIWA ANALIZE BLIZNIAT IP: *.kap.citynet.pl 21.11.01, 18:00
          1,ONA
          2,JEDNO
          • Gość: mina Re: FREUDA POPROSZE O WNIKLIWA ANALIZE BLIZNIAT IP: *.turboline.skynet.be 21.11.01, 18:02
            w vczym problem? czy ma on zwiazek z drugim bliznieciem?
            • Gość: DROPS Re: FREUDA POPROSZE O WNIKLIWA ANALIZE BLIZNIAT IP: *.kap.citynet.pl 21.11.01, 18:10
              BARDZIEJ Z BLIZNAMI KTORE ZOSTAWIA
              I ZA CHOLERE NIC SIE NIE DA Z NIA USTALIC!
              • Gość: mina Re: FREUDA POPROSZE O WNIKLIWA ANALIZE BLIZNIAT IP: *.turboline.skynet.be 21.11.01, 18:12
                prosze zapodac szczegoly.
                • karina_17 Re: FREUDA POPROSZE O WNIKLIWA ANALIZE BLIZNIAT 21.11.01, 18:18
                  A ja jestm Rakiem, on... niemam pojęcia. Ale to nieważne. Potrzebuję rady, z
                  pod jakiego znaku palant, tzn. facet jest mi potrzebny ( źle nie potrzebuję
                  faceta, ale..) . Powiedzmy, który by do mnie ( teoretycznie pasował).
                  Czekam na radę psychoanalityka .

pozdrawiam, karina
                  • Gość: mina Re: FREUDA POPROSZE O WNIKLIWA ANALIZE BLIZNIAT IP: *.turboline.skynet.be 21.11.01, 18:22
                    to musisz uwazac na rakozerne. w ogole lepiej sie nie wychylac z rzeki w maju,
                    bo schwytajom i zjedzom, ugotowawszy na zywca:)
                    • Gość: samanta1 DLA RAKA! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 19:28
                      idealnym partnerem jest Panna i Ryby.Wrozka samanta
                      • men_ Re: DLA RAKA! i Samanty 21.11.01, 19:31
                        Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> idealnym partnerem jest Panna i Ryby.Wrozka samanta

To mnie Samanta załamała - niestety jestem spod innego znaku :((((((

• Gość: samanta1 Re: DLA RAKA! i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 19:35
                          jaki?Powiem jakie macie sznse.Mozna jeszcze brac po uwage grupy krwi.
                          • karina_17 Re: DLA RAKA! i Samanty 21.11.01, 22:15
                            Grupy krwi? To takie mało romantyczne. Znaki zodiaku przynajmniej związane są z
                            gwiazdami, a krew to medycyna, madycyna ma wiele wspólnego z biologią, a
                            biologia z robalami, a ja mam ich dość!

W swoim horoskapie przeczytałam, że teraz mój idealny partner to Byk lub Rak.
                            Co ty na to wróżko?

pozdrawiam słodko
                            • Gość: samanta1 Re: DLA RAKA! i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 22:47
                              popieprzyl mi sie rak z rybami!dla raka:byka,rak,ryby i skorpion.wiac od barana
                              i strzelca:)
                              • freud Wnikliwa Analiza Blizniat 22.11.01, 09:51
                                Jednoczesnie przepraszam wszystkich jesli poczujecie sie troche zaniedbani dzisiaj, szczegolnie
                                Niunie i Mena... Mam niestety mase pracy.

PANI BLIZNIAK
                                Wydawac by sie moglo, ze Pani o podwójnej osobowosci, zmienna i troche kaprysna, to uosobienie
                                tajemniczego idealu kobiecosci. Otóz blad. To, co powinno byc kaprysem, staje sie histeria; spod
                                welonu tajemnicy, wyglada zwykle kretactwo, a uosobienie kobiecosci to gadulstwo, nietolerancja i
                                hipochondria. Jezeli do Panstwa wpadnie bez uprzedzenia, popiskujac, osoba w dziwacznym
                                kapelusiku, papuzich rajtuzkach z cygarem w ustach i brylantowa torebka, bedzie to Pani Blizniak w
                                drodze do sklepu spozywczego. Wielu mezczyzn daje sie uwiesc tej wiecznie gadajacej
                                pretensjonalnej, delikatnie mówiac, niezrównowazonej osobie. Wszyscy oni predzej czy pózniej laduja
                                w wodnych kapielach leczniczych dr. Kneippa, obok znerwicowanych dzieci Pani Blizniak. Po
                                umieszczeniu rodziny w zakladzie psychiatrycznym Pani Blizniak ma czas na rozejrzenie sie za
                                nastepna ofiara. Zakochuje sie bez pamieci w przygodnie spotkanym sekretarzu kacyka
                                afrykanskiego, za którym objezdza swiat, oczywiscie za jego pieniadze. Jest o krok od samobójstwa,
                                bo on ma zone, ale musi isc na masaz, wobec czego chwilowo rezygnuje. W tym szalenstwie jest
                                metoda. Pozornie rozbiegana i nieprzytomna, Pani Blizniak jest doskonalym zimnokrwistym,
                                businessmanem. Zakochana w sobie, cwiczy z wdziekiem najblizsze otoczenie z satysfakcja
                                spogladajac w lustro, malujac wypielegnowane, szkarlatne pazurki.

PAN BLIZNIAK
                                Urodzony klamca i blagier. Zyje w swiecie swojej wyobrazni, mieszajac fantazje z rzeczywistoscia.
                                Oszukuje bez przerwy, nawet podajac godzine przypadkowemu przechodniowi. Zdolny jest do
                                najglupszego blazenstwa i to po nic. Zawsze spózniony, przystrojony dziwacznie, ugania sie za
                                wszystkimi kobietami. W zaleznosci od sytuacji jest filozofem z Sorbony lub szefem parowozowni w
                                Kutnie. Gdyby ktos zadal sobie trud zliczenia podawanych przez niego lat studiów, okazaloby sie, ze
                                suma jest czterokrotnie wieksza od przecietnej dlugosci zycia ludzkiego. Pozbawiony instynktu
                                samozachowawczego, zeby sie popisac, chetnie skoczy bez spadochronu. Plotkuje. Jak papuga
                                powtarza chaotyczne informacje. Prostuje sobie zeby w 65 roku zycia twierdzac, ze wlasnie zostaje
                                spikerem amerykanskiej TV. W milosci zachowuje sie wodewilowo. A to wypada z bukietem róz z
                                szuwarów, a to laduje balonem na dachu domu ukochanej. Po czym znika na dziewiec lat. Jako maz
                                mocno zestresowany. Wymiguje sie od obowiazków. Zon moze miec kilka, i na dodatek kilka
                                kochanek. Wszystkie zaniedbuje na korzysc kursu gotowania na parze. Jest tchórzliwym dyletantem,
                                uciekajacym od rzeczywistosci. Wiecznym chlopczykiem z proca, który na starlos opowiada w parku
                                klamliwe historyjki zdumionym emerytom.
                                BLIZNIAK - zona
                                Histeryczna gadula, podskakujac biega po domu, musztrujac jednoczesnie partnera i dzieci.
                                Blyskawicznie zmienia zdanie i diety, którymi zadrecza domowników. Klamczucha i kretaczka lubi sie
                                awanturowac, a nawet bic. Absolutnie nieodpowiedzialna, zupelnie obojetna na podstawowe
                                problemy meza. Pozornie nieprzytomna, jest wyrachowana i prózna. Ceni sobie przede wszystkim
                                pozycje i pieniadze partnera, ale zwykle ma go za nic. Wiecznie zakochana, niewazne w kim. Spedza
                                czas na zmianie makijazy, tancu, trenowaniu nowych min, kopaniu kota i rozmowach telefonicznych z
                                kochankiem. Oczywiscie wszystko to robi jednoczesnie.
                                • Gość: niunia Re:do freuda IP: *.opole.dialup.inetia.pl 22.11.01, 09:55
                                  menowi, w końcu zgodnie z twoimi zaleceniami udało sie trafić w maleństwo, ale
                                  ponieważ nic mu nie pomogło, to teraz poleciał do Sądu, wytoczyć ci sprawę o
                                  odszkodowanie za strzaskane maleństwo
                                • karina_17 Re: Wnikliwa Analiza Blizniat 22.11.01, 20:31
                                  Wiem freund, że na pewno się zmęczyłeś, ale może jeszcze by tak wnikliwa
                                  analiza Raczka i faceta spod Byka ?

pozdrawiam, karina
                                • mathildae Re: Wnikliwa (???) Analiza;-))) 23.11.01, 09:47
                                  panie pseudo-Freud,
                                  wysil pan mozgownice i napisz cos od siebie, zamiast przepisywac horoskop
                                  negatywny! albo idz pan terminowac u dr.Lecter'a, choc mniemam, ze Hannibal'owi
                                  nawet nie bedzie sie chcialo pana nadgryzc;-)))
                                  mfG

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka