mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 10:08 arogancka_agrafka napisała: > 5 > 7 :) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 10:11 6 i nadchodzi moment krytyczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 10:12 arogancka_agrafka napisała: > 6 > > i nadchodzi moment krytyczny :) > Popijaj ciepłym :) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 10:14 Zagryzam ogórkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 10:17 arogancka_agrafka napisała: > Zagryzam ogórkiem :) > lepsze grzybki marynowane :) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 10:19 Nie wyznaję zasady "lepszy rydz niż nic" :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 10:22 arogancka_agrafka napisała: > Nie wyznaję zasady "lepszy rydz niż nic" :) > Tego przyslowia nie wymyslił grzybiarz - jak ja ... he he bo rydzyk to nie nic ... Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 10:30 Ja jednak pozostanę w tej kwestii nieugięta :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 10:36 arogancka_agrafka napisała: > Ja jednak pozostanę w tej kwestii nieugięta :) > czasem warto, chocby po to by sie dopiąć :) he he zwlaszcza po pączkach ... Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 11:19 mistamef napisał: > arogancka_agrafka napisała: > > > Ja jednak pozostanę w tej kwestii nieugięta :) > > > czasem warto, chocby po to by sie dopiąć :) he he > zwlaszcza po pączkach ... A co tam, raz w roku jest taki dzień :).....7 Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 11:20 arogancka_agrafka napisała: > > A co tam, raz w roku jest taki dzień :).....7 > Zuch dziewczyna :) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 11:25 Zaraz wydam ostatnie tchnienie :D Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 11:26 arogancka_agrafka napisała: > Zaraz wydam ostatnie tchnienie :D > Przed nim zjedz 8 :) i sie zapnij przed 9 ... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 10:27 ja myśłałam, że będe się objadać (tak jak lubię pączki) eeee tam, zjadłam 2 i mam dość;) Nic w intelekt, wszystko w biodra;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 10:34 menk.a napisała: > > Nic w intelekt, wszystko w biodra;)))))))))))) Masz odpouszczony grzech obzarstwa :) hehe intelekt smaku tez wazny - zyje sie raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 10:40 mam już zamawiać drewnianą trumnę w rozmiarze XXXL ? Mimo wszystko chcę być skremowana;) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 10:45 menk.a napisała: > mam już zamawiać drewnianą trumnę w rozmiarze XXXL ? > Mimo wszystko chcę być skremowana;) Lubię słodkosci ... jak kazdy facet ... a krem z Marzenki ? czy aby nie mdły :) he he Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 10:49 mdły i żylasty;)) oo i 3 zjadłam:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 11:09 menk.a napisała: > mdły i żylasty;)) > oo i 3 zjadłam:-/ Od razu ladniej wygladasz :) a tak narzekasz ... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 11:16 z kolejnym cm w biodrach? za chwilę podwójne bilety będę kupować ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 11:17 menk.a napisała: > z kolejnym cm w biodrach? za chwilę podwójne bilety będę kupować ;))))))) Przesadzacie Marzenko, kochanego cialka nigdy dosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 11:24 oj nie, nie zamierzam zostać zawodniczką sumo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 11:28 menk.a napisała: > oj nie, nie zamierzam zostać zawodniczką sumo ;) To pocwicz przynajmniej joge :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 11:40 wole coś bardziej ruchliwego;) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 11:42 menk.a napisała: > wole coś bardziej ruchliwego;) Bieg przez płotki ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 11:51 bieg z przeszkodami;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 12:14 menk.a napisała: > bieg z przeszkodami;))))))))))) a co ? :) Nie nudno przynajmniej ... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 11:24 taaaa 'a najważniejsze niewidoczne dla oczu' ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
barad Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 11:26 hmm... zawsze mozna zrzucic kilka zaslon i dobrac sie do niewidocznego. mniam mniam miodzio :P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 11:40 takie to 'niewidoczne' XXL :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
barad Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 11:59 ja jestem jak Tomasz ten niewierny nie dotkne i nie zobacze to nie uwierze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:28 zamykasz oczy i... macasz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 15:04 zgadzam się w całej rozciągłości;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
barad Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 15:05 cieszy mnie to niezmiernie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zla.babka Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 10:33 a ja jeszcze ani jednego nie zjadłam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 10:34 zla.babka napisała: > a ja jeszcze ani jednego nie zjadłam:)) Zaluj :) mniam ... Odpowiedz Link Zgłoś
barad Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 11:09 witam ;). ja symbolicznego faworka wcialem. trzeba dbac o linie zeby pozniej miec branie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 11:15 barad napisał: > witam ;). ja symbolicznego faworka wcialem. trzeba dbac o linie zeby pozniej > miec branie ;) Chudy ten czwartek u Ciebie :) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
barad Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 11:16 nie taki chudy ;). raczej w kształcie litery V ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 11:20 barad napisał: > nie taki chudy ;). raczej w kształcie litery V ;) Tez bym sie napił :) dobrej kawy ... Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 12:13 Dzień dobry:)) ja właśnie parzę kawę... a pączka poprosze z wiśnią;) albo klasycznego z różą:))) nie jestem wymagająca;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 12:15 monnia3 napisała: > Dzień dobry:)) > ja właśnie parzę kawę... > a pączka poprosze z wiśnią;) albo klasycznego z różą:))) > nie jestem wymagająca;))) Chetnie Cie poczestuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 12:20 mistamef napisał: > > Chetnie Cie poczestuje :) > > A ja sie zrewanzuje aromatyczną kawą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 12:22 monnia3 napisała: > > > A ja sie zrewanzuje aromatyczną kawą:))) > Jak milo :) ============================= ale jestem obzarty :) he he nie wiem czy obiad bede jadł ... Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 12:27 mistamef napisał: > Jak milo :) > ============================= > ale jestem obzarty :) he he > nie wiem czy obiad bede jadł ... > > A co dobrego planujesz na obiadek? ja dzis mam duszoną wołowinkę chudziutką z suróweczka z pora i do tego może purre albo kasza...hmmm pomyślę:) > > Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 12:31 monnia3 napisała: > > > A co dobrego planujesz na obiadek? > ja dzis mam duszoną wołowinkę chudziutką z suróweczka z pora i do tego może > purre albo kasza...hmmm pomyślę:) > > Oj nie nie mow :) Chyba powstrzymam sie do kolacji ... jakies bardziej przyjaznej ... > > Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 12:35 mistamef napisał: > > Oj nie nie mow :) > Chyba powstrzymam sie do kolacji ... > jakies bardziej przyjaznej ... > A ja nie jadam kolacji...:( zapewne dlatego że obiad jem ok.18ej;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 12:37 monnia3 napisała: > > > A ja nie jadam kolacji...:( > zapewne dlatego że obiad jem ok.18ej;))) > Widze, ze mam troche zielonosci dzien wiec skwituje surowkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:11 mistamef napisał: > > > Widze, ze mam troche zielonosci > dzien wiec skwituje surowkami :) > > > Od kiedy to mężczyżni lubią jeść zieleninę?;) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:16 monnia3 napisała: > > > > Od kiedy to mężczyżni lubią jeść zieleninę?;) > Czsto jem :) tre jabuszko, marcheweczke , cebulke ktoras z kapustek moze byc ogoreczek jakas egzotyka ... he he,,, lubie tak.. na slodko, ostro, kwasno ... zalezy od zachcianki ... Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:19 mistamef napisał: > Czsto jem :) > tre jabuszko, marcheweczke , cebulke ktoras z kapustek > moze byc ogoreczek jakas egzotyka ... he he,,, > lubie tak.. > na slodko, ostro, kwasno ... zalezy od zachcianki ... > > Ewenement:)) dobry materiał na żonę z Ciebie:))) > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:21 monnia3 napisała: > > > > Ewenement:)) > dobry materiał na żonę z Ciebie:))) > > Nie wiem co bym robil gdybym nie musial roznie drzewiej bylo :) he he > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 12:26 A ja jeszcze nie zjadłam ani jednego:( Nie mogę wyjśc z pracy do mojej ulubionej cukierni. Przynajmniej wyjdzie mi to na zdrowie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 12:29 khinga napisała: > A ja jeszcze nie zjadłam ani jednego:( Nie mogę wyjśc z pracy do mojej > ulubionej cukierni. Przynajmniej wyjdzie mi to na zdrowie:))) :( Kingus nie wiesz ile tracisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
barad Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 12:32 dobrze robi ;). poprawnych nawykow za mlodu trzeba uczyc kobiety bo zle do zguby zwiodą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 12:33 barad napisał: > dobrze robi ;). poprawnych nawykow za mlodu trzeba uczyc kobiety bo zle do zguby zwiodą ;) Tradycja w narodzie rzecz swieta :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 12:39 mistamef,zjedz jednego za mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 12:44 wesola_kicia napisała: > mistamef,zjedz jednego za mnie :) Mam juz dosc :) brzuszek mam pelniutki ... Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 12:45 mistamef napisał: > > Mam juz dosc :) > brzuszek mam pelniutki ... > ale dla Ciebie wszystko zrobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 12:46 mistamef napisał: > > > ale dla Ciebie wszystko zrobie :) > ide do narzekalni :( buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu > > Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 15:08 mistamef napisał: > mistamef napisał: > > > > > Mam juz dosc :) > > brzuszek mam pelniutki ... > > > ale dla Ciebie wszystko zrobie :) dziękuje :) ps.jak wszystko to wyrwij lub wybij mi zęba Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 15:10 wesola_kicia napisała: > > ps.jak wszystko to wyrwij lub wybij mi zęba wszystko :) oprócz zeba mowiłem ... Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 12:58 barad napisał: > dobrze robi ;). poprawnych nawykow za mlodu trzeba uczyc kobiety bo zle do zguby zwiodą ;) jak zauważyłeś sama doszłam do tego wniosku;) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 12:51 mistamef napisał: > :( > Kingus nie wiesz ile tracisz :) Po pracy jednego zakupię:) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:12 khinga napisała: > > Po pracy jednego zakupię:) > Odwagi! kup dwa :) > Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:51 Nie wytrzymałam..pojechałam do cukierni:))) Już dwa za mną:))) Pyyycha...z nadzieniem rózanym:) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 15:04 khinga napisała: > Nie wytrzymałam..pojechałam do cukierni:))) > Już dwa za mną:))) Pyyycha...z nadzieniem rózanym:) > Pokusa nie do odparcia :) he he zwlaszcza dzisiaj ... Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 18:08 I ja tu oprzec sie pokusie...echhh, nie potrafię;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 18:17 Mismafetku,dlaczego oprócz zęba??? On tak strasznie przeszkadza :/ Ziółka to moge Ci zaparzyc,lecz jak Ci je podesłać? Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 18:30 wesola_kicia napisała: > Mismafetku,dlaczego oprócz zęba??? > On tak strasznie przeszkadza :/ > Ziółka to moge Ci zaparzyc,lecz jak Ci je podesłać? a czemu Ci ząbek przeszkadza :) hę Skrzynka gazetowa mi przecieka :) buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 18:31 bo już 2-gi dzień boli :P znowu Ci przcieka,może pora pomyśleć o innej poczcie :P Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 18:34 wesola_kicia napisała: > bo już 2-gi dzień boli :P > > znowu Ci przcieka,może pora pomyśleć o innej poczcie :P Kiciu to trzeba isc do takiej Pani z fotelem i ona cosi zaradzi :( Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 18:57 wesola_kicia napisała: > a no trzeba isć > :/ Pani zobaczy i powie czy trza wyrawac czy leczyc :) Nie boj sie , trza sie przelamac bo stracisz zeba i tyle :( Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 20:11 a to ja wiem ,co z nim mam zrobić:P dlatego prosiłam o wybicie go:P Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 20:17 wesola_kicia napisała: > a to ja wiem ,co z nim mam zrobić:P > dlatego prosiłam o wybicie go:P Yyy - nie :( masz isc do zebologa i juz :] Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 20:20 > Yyy - nie :( masz isc do zebologa i juz :] hehe jak go ładnie określiłeś :) no sadysta byłby zadowolony takim określeniem:P Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 20:25 wesola_kicia napisała: > hehe jak go ładnie określiłeś :) > no sadysta byłby zadowolony takim określeniem:P Zaraz sadysta, prosze sie nie bac tylko isc Pani poboruje zrobi zastrzyk, wczysci i bedzie OKi :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 20:40 a pójdziesz ze mną? bo zawsze z płaczem wychodze z gabinetu:( Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 20:42 wesola_kicia napisała: > a pójdziesz ze mną? > bo zawsze z płaczem wychodze z gabinetu:( Za raczke poczymam :) pewnie ... Cos Ty teraz maja takie sposoby ze nic nie czujesz to nie to co 10 lat temu .... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 20:51 wesola_kicia napisała: > :) > ta:P Nuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 18:28 khinga napisała: > I ja tu oprzec sie pokusie...echhh, nie potrafię;))) > Ju sie tak napchalem, ze nie wiem czy kolacje zjem :) obiad juz odpuscilem :) he he Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 12:46 mistamef napisał: > smacznego :) > > taaa...a dupa rośnie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 12:52 be_em napisała: > > > taaa...a dupa rośnie;))) > Przydatna rzecz :) he he Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 12:53 mistamef napisał: Przydatna rzecz :) he he W sumie po pączkowej sesji jedną dupą można obdarować kilku;) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 12:56 Ba...żeby tylko poopa to pół biedy... ale inne części ciała też rosną:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 12:58 monnia3 napisała: > Ba...żeby tylko poopa to pół biedy... > ale inne części ciała też rosną:))) To sie czlowiek nie omsnie na podloge :) he he przez przypadek ... Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 12:58 mistamef napisał: > > To sie czlowiek nie omsnie na podloge :) he he > przez przypadek ... > Grunt to podstawa :) > Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:00 mistamef napisał: > > To sie czlowiek nie omsnie na podloge :) he he > > przez przypadek ... > > > Grunt to podstawa :) >Latwo deliberować jak się jest facetem;) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:04 monnia3 napisała: > >Latwo deliberować jak się jest facetem;) > I tak rosnie czy chcemy czy nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:00 monnia3 napisała: > Ba...żeby tylko poopa to pół biedy... > ale inne części ciała też rosną:))) taaa... szczególnie pod pachami;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 12:59 be_em napisała: > > W sumie po pączkowej sesji jedną dupą można obdarować kilku;) > Po takiej pączkowej seji nie kazdemu sie bedzie chcialo :) he he ruszac ... Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:00 mistamef napisał: Po takiej pączkowej seji nie kazdemu sie bedzie chcialo :) he he ruszac ... Niektórzy dostaną motywacji do spalenia kalorii:) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:05 be_em napisała: > > Niektórzy dostaną motywacji do spalenia kalorii:) > Zawsze to lepiej, niz przerzucic tone wegla :) Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:09 mistamef napisał: Zawsze to lepiej, niz przerzucic tone wegla :) Polemizowałabym;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:10 be_em napisała: > mistamef napisał: > > Zawsze to lepiej, niz przerzucic tone wegla :) > Polemizowałabym;))) > Z gustami sie nie polimizuje :) zalezy kto co lubi ,,, Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:11 mistamef napisał: Z gustami sie nie polimizuje :) zalezy kto co lubi ,,, No niektórzy biorą co leci;) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:13 be_em napisała: > > No niektórzy biorą co leci;) > Nie chce mi sie dzis za niczym biegac :)he he Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:15 mistamef napisał: Nie chce mi sie dzis za niczym biegac :)he he Nie martw się, najczęściej te z dupami po pączkach same przyłażą;) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:18 be_em napisała: > Nie martw się, najczęściej te z dupami po pączkach same przyłażą;) > Jak sie na nie wola ? :) Ci.. cip cip ... Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:21 mistamef napisał: Jak sie na nie wola ? :) Ci.. cip cip ... Może spróbuj: " e ty! pączka chcesz?" ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:23 be_em napisała: > Może spróbuj: " e ty! pączka chcesz?" ;)) > Myslisz, ze leca na takie numery :) Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:25 mistamef napisał: Myslisz, ze leca na takie numery :) Ja bym poleciała;) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:28 be_em napisała: > Ja bym poleciała;) > Nie podpuszczaj :) he he ... Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:33 mistamef napisał: Nie podpuszczaj :) he he ... Nigdy w życiu! Spróbuj;) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:34 be_em napisała: . > > Nigdy w życiu! Spróbuj;) > Ci.. cip , cip - :) pączusiu ............ Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:37 mistamef napisał: Ci.. cip , cip - :) pączusiu ............ Miało być: "pączka chcesz?" ;)) a Ty mi tu z cipkaniem wyjeżdżasz;) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:40 be_em napisała: > mistamef napisał: > > Ci.. cip , cip - :) > pączusiu ............ > > Miało być: "pączka chcesz?" ;)) a Ty mi tu z cipkaniem wyjeżdżasz;) > Oki :) Malutka - pączka chcesz - :) Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:41 mistamef napisał: Oki :) Malutka - pączka chcesz - :) Rzecz jasna!!! Nawet dwa!! :) Do prawej i do lewej rączki;) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:44 be_em napisała: > > Rzecz jasna!!! Nawet dwa!! :) Do prawej i do lewej rączki;) > No to - masz !!! \podaje\ i co i nic ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:58 mistamef napisał: No to - masz !!! \podaje\ i co i nic ? :) Nie czujesz?! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:05 be_em napisała: > > Nie czujesz?! ;) > Czuje :) cos mnie mdli :) he he ło matko ... ja myslałem o .... wiesz ... Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:19 mistamef napisał: Czuje :) cos mnie mdli :) he he czasem tak działam na facetów;) ło matko ... ja myslałem o .... wiesz ... o ja o tym samym;) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:24 be_em napisała: > > Czuje :) cos mnie mdli :) he he > czasem tak działam na facetów;) > > ło matko ... ja myslałem o .... wiesz ... > o ja o tym samym;) > Toooooooooo juuuuuuuuuuuuuuz przyjemniej :) o jak fajnie .... :) ale pączki juz zostaw !!! Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:25 mistamef napisał: Toooooooooo juuuuuuuuuuuuuuz przyjemniej :) o jak fajnie .... :) ale pączki juz zostaw !!! No coś Ty? Toż to afrodyzjak jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:28 be_em napisała: > > No coś Ty? Toż to afrodyzjak jest;) > Dziala na Ciebie, niezle :) dobra jeszcze jednego ... he he Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:31 mistamef napisał: Dziala na Ciebie, niezle :) dobra jeszcze jednego ... he he to już będzie podstawa do depresji przy wejściu na wagę;) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:37 be_em napisała: > to już będzie podstawa do depresji przy wejściu na wagę;) > Ale jak Ci rozpala niektore miejsca :) he he podwojne spalanie ... Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:38 mistamef napisał: Ale jak Ci rozpala niektore miejsca :) he he podwojne spalanie ... Znasz się na pączkach widzę;) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:40 be_em napisała: > > Znasz się na pączkach widzę;) > I nie tylko pączusiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:48 mistamef napisał: I nie tylko pączusiu :) O dżizes... poległam;) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 15:03 be_em napisała: > > O dżizes... poległam;) > rozłoazylem CIe :) wiedzialem... Odpowiedz Link Zgłoś
light.my.fire Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:05 dziekuję...:) na razie nie zjadłam ani jednego... ćwiczę silną wolę...:) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:07 Witaj Lajcik:))) gdzie Ty sie podziewasz???? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
light.my.fire Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:18 Cześć Moniuś... Przez przypadek skasowałam Twoje wiadomość na gg... Napisz do mnie raz jeszcze... Proszę...:) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:20 light.my.fire napisała: > Cześć Moniuś... Przez przypadek skasowałam Twoje wiadomość na gg... Napisz do > mnie raz jeszcze... Proszę...:) Dobrze ... jak będę w domku wieczorkiem to dam znać:*) wszystko oki u Ciebie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
light.my.fire Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:21 jak na razie wszystko oki... tylko jakos tak doba za krótka dla mnie...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:09 light.my.fire napisała: > dziekuję...:) > na razie nie zjadłam ani jednego... ćwiczę silną wolę...:) To masochizm :) nie silna wola Odpowiedz Link Zgłoś
light.my.fire Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:21 mam na to wytłumaczenie... :) dzisiaj mam wyjście na aerobik.. jesli zjem jakiegoś pączka, to jaki ma sens ćwiczenie?? natomiast jesli nie zjem pączka, to bedę górą nad swoimi słabościami...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:25 light.my.fire napisała: > mam na to wytłumaczenie... :) dzisiaj mam wyjście na aerobik.. jesli zjem > jakiegoś pączka, to jaki ma sens ćwiczenie?? natomiast jesli nie zjem pączka, > to bedę górą nad swoimi słabościami...:)) Lubie ulegac slaboscia :) bez nich zycie nudne ... Odpowiedz Link Zgłoś
light.my.fire Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:26 za dużo ich mam, żeb im ulegać...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:29 light.my.fire napisała: > za dużo ich mam, żeb im ulegać...:)) Twoj ogien pokona wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
light.my.fire Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:32 namawiasz mnie, żebym zjadła wreszcie te pączki????? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:34 light.my.fire napisała: > namawiasz mnie, żebym zjadła wreszcie te pączki????? :) Niech tradycji stanie sie zadosc :) kiedys w ciagu dnia zjadlem z 20 ale domowej roboty ... Odpowiedz Link Zgłoś
light.my.fire Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:36 nie kuś...:) jesli wytrzymam dzisiaj, to znaczy że jestem dzielna dziewczyna...:) a domowe paczki są pyszne... najlepsze babcine...:)) \ możemy zmienić temat???? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:38 light.my.fire napisała: > możemy zmienić temat???? :)) To watek o pączakach i obzarstwie :) he he Odpowiedz Link Zgłoś
light.my.fire Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:49 to ja idę do kuchni dokończyć te gołąbki, które od rana pichcę...:)) jak założysz wątek o niejedzeniu, to sie zjawię...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:52 light.my.fire napisała: > to ja idę do kuchni dokończyć te gołąbki, które od rana pichcę...:)) jak > założysz wątek o niejedzeniu, to sie zjawię...:)) Jak wiesz :) lubie to moze byc o gołabkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
light.my.fire Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:10 może coś o napojach????:)) mam dośc jedzenia... a te pączki schowałam w najciemniejszy kąt szafki...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:13 light.my.fire napisała: > może coś o napojach????:)) mam dośc jedzenia... a te pączki schowałam w > najciemniejszy kąt szafki...:) O drinkach ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
light.my.fire Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:16 nie pijam...:)) wole wino....:) możemy też o kawie, herbacie i sokach.... no i oczywiście wody, bo je lubie najbardziej...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 13:57 Ale mi samku narobiłaś... musze w przyszłym tyg. koniecznie zrobic gołąbki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:03 monnia3 napisała: > Ale mi samku narobiłaś... > musze w przyszłym tyg. koniecznie zrobic gołąbki:))) W sobote bede mial bo zaprosilem gosci :) a Lajcik dzisiaj robi ... Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:07 mistamef napisał: > W sobote bede mial bo zaprosilem gosci :) > a Lajcik dzisiaj robi ... > > Robisz takie jak zwykle czy jakies innowacje?;) szkoda ze tak daleko mieszkasz ode mnie;) spróbowałabym Twoich kulinariów;) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:09 monnia3 napisała: > > > Robisz takie jak zwykle czy jakies innowacje?;) > szkoda ze tak daleko mieszkasz ode mnie;) > spróbowałabym Twoich kulinariów;) > Chodzi o sos z borowkow :) he he galabki sie do niego nadają ... akurat ... Odpowiedz Link Zgłoś
light.my.fire Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:11 polecam... ostatnio robiłam takie niby meksykańskie...:)) nie wiem dlaczego nazwano je meksykańskie, ale o wiele prostsze i szybsze do zrobienia...:) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:12 Nie mam pojęcia o czym mówisz Lajcik...:( w czym prostsze i jakie to są meksykańskie? Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:15 monnia3 napisała: > Nie mam pojęcia o czym mówisz Lajcik...:( > w czym prostsze i jakie to są meksykańskie? O gołąbkach oczywiscie :) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:17 mistamef napisał: > O gołąbkach oczywiscie :) > Tyle to wiem...;) nie zaniżaj mojego IQ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:20 monnia3 napisała: > > > Tyle to wiem...;) nie zaniżaj mojego IQ ;) > a co to takiego ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:21 mistamef napisał: > a co to takiego ? :) > > Poszukaj w googlach;)))PPP > Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:26 monnia3 napisała: > > > > Poszukaj w googlach;)))PPP > Nie mam gogli, bo słabo na nartach jedze :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:30 mistamef napisał: > Nie mam gogli, bo słabo na nartach jedze :) > >To tym bardziej powinieneś zakupić;)))PPP > Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:35 monnia3 napisała: > > > >To tym bardziej powinieneś zakupić;)))PPP > > Dla mnie wedrowki najwazniejsze :) bez gogli ... w goglach to Małysz ... > Odpowiedz Link Zgłoś
majki1976 Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:36 w googlach tez jest Małysz Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:39 majki1976 napisał: > w googlach tez jest > Małysz nie taki on malysz jak go maluja :) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:39 mistamef napisał: > Dla mnie wedrowki najwazniejsze :) > bez gogli ... > w goglach to Małysz ... > > Przykład godny naśladowania;) chyba nie jestes taki drobniutki jak nasz Adaś;) ? > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:41 monnia3 napisała: > > > > Przykład godny naśladowania;) > chyba nie jestes taki drobniutki jak nasz Adaś;) ? > > Pewno, ze nie ja oprocz bananow jeszcze paczki jem :) > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:45 mistamef napisał: > > Pewno, ze nie ja oprocz bananow > jeszcze paczki jem :) > >I zieleninkę i gołąbki...:))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:46 monnia3 napisała: > > > >I zieleninkę i gołąbki...:))) > > Postawilem jeszcze fasolke dzisiaj :) Juz sie moczy ... > > Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 15:00 mistamef napisał: > Postawilem jeszcze fasolke dzisiaj :) > Juz sie moczy ... > >Olaboga to ile tego jedzenia szykujesz? będziesz robił mini wesela?;) aaa pewnie ostatki szykujesz i nas tam nie bedzie:( w dodatku mam ostatnie egzaminy... > > Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 15:06 monnia3 napisała: > > > >Olaboga to ile tego jedzenia szykujesz? > będziesz robił mini wesela?;) aaa pewnie ostatki szykujesz > i nas tam nie bedzie:( w dodatku mam ostatnie egzaminy... > > Nie, fasolke na jutro :) i tak bede musial na pare razy jesc :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 15:09 mistamef napisał: > Nie, fasolke na jutro :) > i tak bede musial na pare razy jesc :) > Ja jesli robię np fasloke to jem ja zazwyczaj 2 dni a resztę mroże i mam za 2-3 miesiące gotowy obiad;) podobnie robię z pierogami czy bigosem;)i innymi potarawami oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 15:12 monnia3 napisała: > 3 > miesiące gotowy obiad;) > podobnie robię z pierogami czy bigosem;)i innymi potarawami oczywiście:) > Staram sie nie przsadzac z iloscia :) Choc lubie odgrzewany bigos bardziej od swiezego :) Odpowiedz Link Zgłoś
light.my.fire Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:18 kapuste siekasz na tarce, dodajesz mięsko mielone, nastepnie kaszke mannę, jajka w zależności od ilości, przyprawy, najlepeij zioła prowansalskie... formujesz kotleciki, na patelni, przekładasz do gara zalewasz wywarem rosołowym i dusisz...:)) pychotka..:) ja do tego robie sos pikantny i palce lizać...:) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:22 light.my.fire napisała: > kapuste siekasz na tarce, dodajesz mięsko mielone, nastepnie kaszke mannę, > jajka w zależności od ilości, przyprawy, najlepeij zioła prowansalskie... > formujesz kotleciki, na patelni, przekładasz do gara zalewasz wywarem rosołowym > > i dusisz...:)) pychotka..:) ja do tego robie sos pikantny i palce lizać...:) Czyli to nie jest kapusta faszerowana... a musi być ta kaszka manna? Odpowiedz Link Zgłoś
light.my.fire Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:24 w sumie to chyba tak...:)) poszukaj w goglach...:)) ale ja zawsze robie z kaszką.. ona później super pecznieje i jest po prostu pyszna... a tą kapustę poszatkowaną trzeba nasolić troszke i odstawić no około dwie godzinki, żeby sok puściła.. póxniej sok odlac i można robić..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:32 light.my.fire napisała: > w sumie to chyba tak...:)) poszukaj w goglach...:)) > ale ja zawsze robie z kaszką.. ona później super pecznieje i jest po prostu > pyszna... a tą kapustę poszatkowaną trzeba nasolić troszke i odstawić no około > dwie godzinki, żeby sok puściła.. póxniej sok odlac i można robić..:)) Kapuste wszystko jedna jaką? bo ja gołąbki robię z włoskiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
light.my.fire Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:34 włoską dusisz krócej...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:39 light.my.fire napisała: > włoską dusisz krócej...:)) Idę na łatwiznę chciałaś powiedzieć?;))) lepiej mi sie liście oddziela;) Odpowiedz Link Zgłoś
light.my.fire Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:43 włoska niejest tak ciężkostawna jak taka zwykła biała... ja również niekeidy taką używam, ale do tych zwykłych gołąbków... te meksykańskie to robię z tej białej....:) ja uwielbiam łatwiznę...:)) ostatnio wynalazłam cos takiego...www.gotowanie.wkl.pl/przepis5477.html pycha...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:58 light.my.fire napisała: > włoska niejest tak ciężkostawna jak taka zwykła biała... ja również niekeidy > taką używam, ale do tych zwykłych gołąbków... te meksykańskie to robię z tej > białej....:) > ja uwielbiam łatwiznę...:)) > ostatnio wynalazłam cos takiego...<a href="www.gotowanie.wkl.pl/przepis5477.html" target="_blank">www.gotowanie.wkl.pl/przepis5477.html</a> > pycha...:)) Canneloni tez czasem robię i lasagne ale nie tylko z mięskiem:) tylko takie dania to juz jak mam gości bo ilość jest powalajaca jak dla mnie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:14 light.my.fire napisała: > polecam... ostatnio robiłam takie niby meksykańskie...:)) nie wiem dlaczego > nazwano je meksykańskie, ale o wiele prostsze i szybsze do zrobienia...:) Bede robił takie mulukie, nie o ozarstwo chodzi :) he he Odpowiedz Link Zgłoś
light.my.fire Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:19 takie malutkie jak kotleciki???? :))) znowu o jedzeniu....:) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:21 light.my.fire napisała: > takie malutkie jak kotleciki???? :))) znowu o jedzeniu....:) ale z dobrym piciem :) Odpowiedz Link Zgłoś
light.my.fire Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:25 :)) picie to podstawa..:) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:27 light.my.fire napisała: > :)) picie to podstawa..:) bez picia nie ma zycia :) Odpowiedz Link Zgłoś
light.my.fire Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 14:34 :)) czujesz, że rymujesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 17:44 Od 10-ej? To ile zjadles? Ja tez bym chcial jednego Paczka-blondynke z paczkami nadziewanymi rozana konfitura;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 17:49 sacsahuaman napisał: > Od 10-ej? To ile zjadles? > Ja tez bym chcial jednego Paczka-blondynke z paczkami nadziewanymi rozana > konfitura;-) Tarz to sie wszyscy lecze z grzechu obzarstwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 17:52 Ja jeszcze nie zjadlem nawet jednego. Smutno mi:-( Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 17:58 sacsahuaman napisał: > Ja jeszcze nie zjadlem nawet jednego. Smutno mi:-( To juz chyba temat nie na czasie :) tez szukam ziolek ... he he Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: Objadam sie pączkami ... 15.02.07, 18:06 Teraz sie lecza z grzechu obzarstwa, a co bedza robili wieczorem lub w nocy? Odpowiedz Link Zgłoś