romcia.p 16.02.07, 17:52 chciało sie komuś czytac? rzeczywiście "porażający"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja27-09 Re: Raport ze wsi 16.02.07, 20:58 Ja tam się specjalnie nie zgłębiałam w lekturę, ale spodobał mi sie komentarz byłego Lecha: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3924363.html Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.iza Re: Raport ze wsi 16.02.07, 21:06 Lech W. nie patyczkuje się, trzeba przyznać - nigdy specjalną sympatią go nie dażyłam, ale tu się całkowicie zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Raport ze wsi 16.02.07, 21:15 Lechu powiedział,co wszyscy wiemy,ale boimy sie powiedziec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Raport ze wsi 16.02.07, 22:14 Raport miał być straaaaaaaaaaaaaaaszny, że hej! Nawet nie wiem czy wypada z niego sobie jaja robić.. ;))) Nie czytałam, ale chyba zerknę, bo kto wie... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Raport ze wsi 17.02.07, 21:02 czytalam w nocy. myslalam, ze tylko lukne, a wsiaklam na dwie godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Raport ze wsi 17.02.07, 21:06 romy_sznajder napisała: > czytalam w nocy. myslalam, ze tylko lukne, a wsiaklam na dwie godziny. jakieś przemyślenia? bardzo mnie ciekawi jak to odbiera ktoś,kto przeczytał całosc Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Raport ze wsi 17.02.07, 21:20 Romz, moge ci zadac jedno pytanie? czy nadal twierdzisz, ze jest nieszkodliwy? Ty wiesz kto.... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Raport ze wsi 17.02.07, 08:31 gosia.iza napisała: > Lech W. nie patyczkuje się, trzeba przyznać - nigdy specjalną sympatią go nie > dażyłam, ale tu się całkowicie zgadzam a ja nie wrecz przeciwnie dal bardzo piekny prezent sluzbom specjalnym w Rosji i na Zachodzie, szczegolnie Putin ma powody do radosci... kto o zdrowych zmyslach zdradza swoich agentow??????? nie jest trudno zgadnac z kim Grajewski spotykal sie w Rosji - mozna bez trudu namierzyc wszystkich opozycjonistow itd. z tego bedzie wiecej szkody niz pozytku a o mechanizmach wszyscy wiedza, o tych zlych rowniez, mozna bylo inaczej to zalatwic... i ujawnianie tzw. danych wrazliwych (np. o czyichs nalogach), na ktore w ustawie nie ma zgody, takze ma miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Raport ze wsi 17.02.07, 18:15 Scoutek.,Gosia.iza miała na myśli Wałęsę,który powiedział,że mamy durnia za prezydenta :))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Raport ze wsi 17.02.07, 20:39 aaaa to przepraszam zobaczylam Lech i nie zwrocilam uwagi na literke a robi wielka roznice:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.iza Re: Raport ze wsi 17.02.07, 20:50 Chciałam dodać jeszcze dla 100% jasności, że w tej sprawie mam podobne zdanie jak Ty :)) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Raport ze wsi 17.02.07, 20:56 milo mi i jeszcze raz sorry, te emocje powoduja ze mam bielmo na oczach:) Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Raport ze wsi 17.02.07, 20:59 emocji nie brakuje teraz niecierpliwie czekam jak sie rozwinie sprawa donosu do prokuratury na Lecha W. zapowiada sie jeszcze ciekawiej niż przypadek Huberta H. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.iza Re: Raport ze wsi 17.02.07, 21:19 trzeba za Lecha W. kciuki trzymać matko, nie wiem co się ze mną dzieje, pamiętam gorącą dyskusję na temat Wałęsy na historii w lo w czasie wyborów '95 i to jak wtedy na niego najeżdżaliśmy Może za kolejne parę lat to samo będzie z obecnie "miłościwie nam panującym", tfu, co ja piszę Odpowiedz Link Zgłoś