Dodaj do ulubionych

Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :)

18.02.07, 17:38
Wszyscy wkoło mówią o samotności. A może net jest też dobrym miejscem na
nawiązywanie nowych znajomości. Nie szukam księcia na białym koniu, bo na
bajki jestem chyba już za duża, ale kogoś z kim można tak po prostu pogadać :)
Obserwuj wątek
    • arktur Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 18.02.07, 22:09
      malo kto jezdzi na koniach :)
      • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 18.02.07, 23:33
        i właśnie stąd tyle samotnych kobiet :P Po prostu za mało facetów jeżdzi na
        koniach, zdecydowana większość woli samochody :P
        • sorrento_8 Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 18.02.07, 23:58
          zdecydowana cześć woli poczekać, aż się księżniczka :) sama zdecyduje...
          cóż żyjemy w dziwnych czasach

anetek.g napisała:

> i właśnie stąd tyle samotnych kobiet :P Po prostu za mało facetów jeżdzi na
          > koniach, zdecydowana większość woli samochody :P
          • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 19.02.07, 12:35
            o boże, to czasem można długo czekać, kobiety to niezdecydowany gatunek :)
            • pomysl.po.wypiciu Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 19.02.07, 13:01
              coz przede mna pol zycia, mam czas :)
              • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 20.02.07, 00:01
                tylko uważaj żebyś w trakcie tego czekania nie zapadł w śpiączke, bo kto cie
                obudzi :) No chyba , że jakaś ksiązniczka :P
                • pomysl.po.wypiciu Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 21.02.07, 00:11
                  spiaczka? to mi raczej nie grozi :) ale dziekuje za troske
                  • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 21.02.07, 00:42
                    hmm, czyli oczy na zapałki i czekasz na tą jedyną :)
                    • pomysl.po.wypiciu Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 21.02.07, 16:06
                      hmm oczy na zapalki? nie, odczasu do czasu sypiam :)
                      • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 22.02.07, 02:41
                        ech czyli żadnych odchyleń od normy nie ma :P
                        • pomysl.po.wypiciu Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 22.02.07, 11:04
                          to zalezy jak na to patrzec ;P
                          • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 22.02.07, 12:39
                            no faktycznie, zależy czy z prawej czy z lewej strony :P
                            • pomysl.po.wypiciu Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 22.02.07, 13:17
                              ewentualnie z gory lub z dolu :P
                              • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 22.02.07, 23:52
                                hmm a może na skos :P
                                • pomysl.po.wypiciu Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 23.02.07, 13:29
                                  "na skos, na skos.. do przodu.."
                                  taki fajny utwor kiedys byl :)
                                  • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 24.02.07, 00:40
                                    ech , no to gdzie biegniemy ? :P bo ja jutro na uczelnie :)
                                    • konrado80 Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 24.02.07, 00:48
                                      w niedziele biegniesz na uczelnie??
                                      a to nie masz ferii??

PS. nie ma autobusow albo tramwaii, tylko trzeba biec?? ;))
                                      • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 24.02.07, 01:57
                                        a Ty znowu nie śpisz :)
                                        jutro, tzn. dzisiaj i to jest sobota :)
                                        ferie były ale sie skończyły, pan promotor nie wie co to słowo litość :P
                                        a to bieganie było odnośnie piosenki zespołu Hurt :)
                                        • konrado80 Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 24.02.07, 02:02
                                          a Ty znowu nie spisz?? :)
                                          ale Ty pisalas juz dzisiaj, wiec wychodzilo ze niedziela :P
                                          i bardzo dobrze, przestaniesz w koncu po nocach maltretowac powaznych ludzi :PP
                                          a jaki tytul??
                                          • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 24.02.07, 02:11
                                            ech nie śpie, bo przeczuwałam, że tu znowu będziesz :P
                                            ale jak pisze, że jutro, to jak można nie wiedzieć, że to chodzi o dzisiaj :P
                                            przecież to jest jak najbardziej logiczne:P
                                            biedactwo maltretowane :) pewnie traumatyczne przeżycia teraz masz :P
                                            • konrado80 Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 24.02.07, 02:17
                                              nie mow ze tesknilas :P
                                              dzisiaj jest dzisiaj, a jutro jest jutro a nie dzisiaj :P
                                              kurcze, musialem wypic 5,5 piwa zeby dzisiaj porozmawiac na spokojnie z Toba :PP
                                              wczoraj szyja, a dzisiaj glowa mnie boli :)
                                              • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 24.02.07, 02:36
                                                hmm, ja przecież nic nie mówie tylko pisze :P
                                                nie spieraj sie ze mną, bo mam zawsze racje :P jak mówie, ze jutro to znaczy, że
                                                dzisiaj!!! :P
                                                o boże jedna rozmowa a tyle spustoszenia :P
                                                ale dzisiaj nie będę cie tak długo maltretować, bo znikam spać :)
                                                cieszysz sie, prawda ? :P
                                                • konrado80 Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 24.02.07, 02:40
                                                  ech szkoda slow :P

tez bede zmykal, bo pijany jestem i glowa mnie boli
                                                  moze jutro porozmawjamy?
                                                  slodkich snow i milego dnia ;)
                                                  • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 24.02.07, 02:52
                                                    a tych słów to szkoda na mnie ?:P
                                                    jak promotor mnie nie zamorduje to może pogadamy :)
                                                    miłych snów :)
                                                  • konrado80 Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 24.02.07, 02:58
                                                    powiedz jemu zeby dal Tobie co trzeba bo innaczej ja do niego przyjade :)))
                                                    slodkich i erotycznych ;)
                                                    @
                                    • pomysl.po.wypiciu Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 24.02.07, 10:48
                                      hmm na uczelnie? dziekuje na uczelni bywam od poniedzialku do piatku :)
                                      widze ze cierpicie na bezsennosc..
                                      • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 24.02.07, 22:46
                                        a ja miałam takie spotkanko z promotorem. mam pisać, pisać i jeszcze raz pisać
                                        swoją prace :P
                                        z Konradem chyba o podobnych porach ostanio sie tu pojawiamy. Lunatykujemy chyba :)
                                        a Na skos, na wspak, to był Hurt prawda ? :)
                                        • pomysl.po.wypiciu Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 25.02.07, 00:43
                                          tak to jest rzeszowski Hurt :)
                                          dam Ci dobra rade co do pisania pracy
                                          trzymaj wszystkie wersje bo czesto okazuje sie ze ostatnia wersja prawie nie
                                          rozni sie od pierwotnej :)
                                          zreszta ja np stwierdzilem ze to moja praca, wiec roznie bylo z tymi poprawkami
                                          mojej pani promotor, raz je nakladalem raz nie, zreszta ona nie miala zbyt duzo
                                          czasu do nakladania tych poprawek bo zaczalem pisac 3 tygodnie przed obrona
                                          kiedy na dodatek promotor wyjechala na 1,5 tygodnia na konferencje :D
                                          • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 25.02.07, 01:29
                                            ech to mnie pocieszyłeś, bo mi zostało troszkę więcej niż te 3 tygodnie :) Ale
                                            pan promotor już zaczyna wzbudzać we mnie wyrzuty sumienia, że jeszcze nic nie
                                            oddałam. Utknęłam jakoś w połowie pierwszego rozdziału i czekam na wenę :P A to
                                            może mi pomożesz, skoro swoją prace napisałeś w 3 tygodnie :P
                                            a tak poważnie to koleżanka oddała rozdział i ten właśnie promotor powiedział,
                                            że ma napisać go cały od początku. Czuje, że niezła przeprawa mnie czeka
                                            • pomysl.po.wypiciu Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 25.02.07, 01:32
                                              no jezeli chodzi o chemie organiczna to moze by dalo rade cos pomoc :)
                                              • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 25.02.07, 01:47
                                                hmmm, w sumie od chemii do bankowości droga krótka :P może jakiś kredyt na zakup
                                                Młodego chemika byśmy opisali :P
                                                • konrado80 Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 25.02.07, 01:50
                                                  co Ty chcesz pomysla kupic? :P
                                                  dobry wszystkim ;)
                                                  • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 25.02.07, 01:54
                                                    o zguba sie znalazła :P
                                                    a może chcesz za mnie prace z bankowości napisać ? :P
                                                  • konrado80 Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 25.02.07, 02:00
                                                    ale o so chodzi?? :P
                                                    jak chcesz mi to powierzyc, tospoko ;))
                                                  • anetek.g piszemy prace z bankowości :P 25.02.07, 02:10
                                                    hmm właśnie dostąpiłeś zaszczytu napisania za mnie pracy z bankowości :P
                                                    wskazane jest też zjawianie sie na spotkaniach z panem promotorem :P
                                                    już widze, że sie cieszysz :)
                                                    wiedziałam :P
                                                  • konrado80 Re: piszemy prace z bankowości :P 25.02.07, 02:12
                                                    bede musial Cie zmartwic, ale bedzie Cie to drogo kosztowalo, bo bilety nie sa
                                                    tanie :PP
                                                  • anetek.g Re: piszemy prace z bankowości :P 25.02.07, 02:16
                                                    e tam bilety, długie spacery są dobre dla zdrowia :)
                                                    robisz to dla dobra ludzkości:) pamiętaj :)
                                                  • konrado80 Re: piszemy prace z bankowości :P 25.02.07, 02:20
                                                    a kiedy czas na pisanie?? :))
                                                    czy te spacery to w Twoim towarzystwie?? ;)
                                                  • anetek.g Re: piszemy prace z bankowości :P 25.02.07, 02:27
                                                    przestaniesz spać i siedzieć na forum :P
                                                    tylko nie wiem czy moje obcasy wytrzymają tyle kilometrów :)
                                                  • konrado80 Re: piszemy prace z bankowości :P 25.02.07, 02:38
                                                    to co Ty wtedy bedziesz robila jak mnie nie bedzie na forum?? :)))
                                                    jak bedziesz grzeczna, to poniose chwile na rekach ;))
                                                  • anetek.g Re: piszemy prace z bankowości :P 25.02.07, 02:50
                                                    hmm Twój brat bliżniak pomyśl.po.wypiciu zostanie i będzie mnie pilnował :P
                                                    ech ale ja dużo warze, tzn. mam ciężkie obcasy :P nie wiem czy Twój kręgosłup
                                                    to wytrzyma :)
                                                  • konrado80 Re: piszemy prace z bankowości :P 25.02.07, 02:55
                                                    no nie wiem :P
                                                    to w koncu Ty czy obcasy :P
                                                  • anetek.g Re: piszemy prace z bankowości :P 25.02.07, 03:00
                                                    no cio bliżniakowi nie ufasz :P
                                                    pewnie, że obcasy :P
                                                    u mnie to same leciutkie kostki :P
                                                  • konrado80 Re: piszemy prace z bankowości :P 25.02.07, 03:02
                                                    no nie wiem, ostatnio zastanawial sie czy jest gejem czy uposledzonym :)))
                                                    to obcasy wywalimy :P
                                                    a juz mialem na silownie zapisac sie :))
                                                  • anetek.g Re: piszemy prace z bankowości :P 25.02.07, 03:06
                                                    w sumie ja też bym sie wahała którą odpowiedz wybrać :P
                                                    ale wiesz, jak tak bez butów w zime ? :)
                                                  • konrado80 Re: piszemy prace z bankowości :P 25.02.07, 03:10
                                                    nie boj, dam Ci swoje skarpetki ;)
                                                  • anetek.g Re: piszemy prace z bankowości :P 25.02.07, 03:18
                                                    a będą na mnie pasowały ? :P
                                                  • konrado80 Re: piszemy prace z bankowości :P 25.02.07, 03:20
                                                    no ten tego nie wiem :P
                                                    podaj rozmiar, to sprawdze ;))
                                                  • anetek.g Re: piszemy prace z bankowości :P 25.02.07, 03:30
                                                    hmmm 37 :P w porywach do 38 :P
                                                    tylko żeby mi te skarpetki nie spadały, postaraj sie :P
                                                    i najlepiej jakieś odpowiednio dobrane kolorystycznie :P
                                                  • konrado80 Re: piszemy prace z bankowości :P 25.02.07, 03:42
                                                    masz szczescie, te do kostki beda dobre :P
                                                    dobrane do?? :)
                                                  • anetek.g Re: piszemy prace z bankowości :P 25.02.07, 03:45
                                                    dobrane np. do koloru gumki we włosach :P a mam ich sporo, tylko różowych mi brak :P
                                                  • konrado80 Re: piszemy prace z bankowości :P 25.02.07, 03:49
                                                    wole krotkie wolsy :P
                                                    uff, dobrze ze nie masz rozowej :))
                                                  • anetek.g Re: piszemy prace z bankowości :P 25.02.07, 03:51
                                                    e tam faceci sie nie znają na włosach :P
                                                    ech cierpie na niedobór różowego :P
                                                  • konrado80 Re: piszemy prace z bankowości :P 25.02.07, 03:54
                                                    smiesz watpic we mnie?? ;>
                                                    to cierp :PP
                                                  • anetek.g Re: piszemy prace z bankowości :P 25.02.07, 03:57
                                                    ech na co Ty mnie skazujesz :P
                                                  • konrado80 Re: piszemy prace z bankowości :P 25.02.07, 03:59
                                                    ktos musial :P

PS. ja juz zmykam, bo powieki mi opadaja
                                                    pa
                                                  • anetek.g Re: piszemy prace z bankowości :P 25.02.07, 04:05
                                                    no i Konrado poległ :P milutkich snów :)
                                                • pomysl.po.wypiciu Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 25.02.07, 02:04
                                                  tak, ciekawy pomysl :)
                                                  ale niewolnictwo jest karalne :P
                                                  • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 25.02.07, 02:15
                                                    karalne ??? no co ty, kto ci takich głupot naopowiadał ? :P dzisiaj w Faktach
                                                    mówili, że wchodzi w życie przepis mówiący, że każda osoba pisząca prace,
                                                    dostaje w przydziale niewolnika do jej pisania :) sprawdz, może ta informacja
                                                    jest jeszcze na onecie :P
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 25.02.07, 02:18
                                                    w faktach? w tv? musze Cie zmartwic nie posiadam tv :)
                                                  • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 25.02.07, 02:25
                                                    o bożeszzzz :P ale teraz już wiesz jak to jest z tym niewolnictwem :) Maturzyści
                                                    dostali amnestie, studenci dostali niewolników :P hmm tzn. pomoc dostali :P
                                                    Przecież jakaś sprawiedliwość być powinna :)
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 25.02.07, 02:37
                                                    ale do czego maja byc uzywani owi niewolnicy?
                                                  • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 25.02.07, 02:47
                                                    będą temperować ołówki, gotować obiadki, wymieniać tusz w drukarce... ech
                                                    przecież prace będą pisać, już bym zapomniała :) a co zgłaszasz sie na ochotnika
                                                    :)bo Twój brat bliżniak Konrado mówi, że nie wie czy przeżyje tak długie
                                                    spacerki na piechotke :)
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 25.02.07, 02:55
                                                    szczesliwie nie mam blizniaka
                                                    nie zglaszam sie na ochotnika :P
                                                  • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 25.02.07, 03:01
                                                    zostałeś szczęśliwie wylosowany :P
                                                    tam obok monitora stoją ołówki :)
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 25.02.07, 10:39
                                                    a co mam zrobic z tym olowkiem?
                                                    mam komus wbic w oko?? :)
                                                  • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 25.02.07, 16:01
                                                    oddaj natychmiast ten ołówek, bo jeszcze sobie krzywde zrobisz :P
                                                    no i gdzie ta moja pomoc ?:) miałeś mi pomagać w pisaniu :)
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 25.02.07, 16:09
                                                    no wlasnie gdzie ta Twoja pomoc?? ;P
                                                  • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 25.02.07, 16:26
                                                    no właśnie, gdzie Ty sie podziewasz ? :P
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 25.02.07, 19:36
                                                    to i tam, ale bedziej tam :)
                                                  • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 25.02.07, 20:57
                                                    zamiast mi pomagać w pisaniu to przepadasz gdzieś :P nieładnie :)
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 25.02.07, 21:20
                                                    hmm... przepadam?
                                                    jest wiele rzeczy za ktorymi przepadam :)
                                                  • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 25.02.07, 21:52
                                                    a czy wśród tych rzeczy jest moja praca z bankowości ? :P
                                                    hmm to za czym przepadasz ?;)
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 26.02.07, 09:01
                                                    mysle ze gdybym przepadal za ekonomia, bankowoscia itd to bym studiowal ten
                                                    kierunek :)
                                                  • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 26.02.07, 16:42
                                                    e tam, nie wiesz co tracisz :P zawsze możesz zmienić zdanie:P ale ciągle widze
                                                    wykręcasz sie od pomocy :)
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 26.02.07, 19:29
                                                    ok wiem jak pomoc
                                                    przesylaj mi rozdzialy i ja bede spawdzal czy dobrze jes napisane :)
                                                  • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 26.02.07, 19:50
                                                    to może sprawdzaj czy są kropki nad literkami " i " bo często o nich zapominam :P
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 26.02.07, 20:08
                                                    dobra, umowa stoi :]
                                                  • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 26.02.07, 20:41
                                                    ale to ta pomoc ma sie ograniczać do samych kropek ?:P jakoś marnie to widze :P
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 26.02.07, 21:48
                                                    a co jeszcze bys chciala?? przecinki?? ;)
                                                  • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 26.02.07, 22:10
                                                    no cóż w przypływie szaleństwa mogłabym poprosić o przecinki. A jeszcze lepiej o
                                                    jakieś treści w których można te przecinki umieścić :)
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 26.02.07, 22:30
                                                    ja chyba juz wiem po co Ci inteligentny facet, zeby napisal za Ciebie
                                                    prace :PPPPP
                                                    kropki, przecinki i kawa. moze byc? :)
                                                  • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 26.02.07, 23:13
                                                    hmm, no i sie wydało :P :P
                                                    ale lepiej nie mów o tym głośno :)
                                                    ale do tych kropek i przecienków jakieś treści by sie mimo wszystko przydały :)
                                                    a kawa na deser po obronie :P :P
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 26.02.07, 23:21
                                                    kawa to i w trakcie by sie przydala od czasu do czasu
                                                    w sumie to Cie rozumiem, tez nienawidze pisac prac tego typu a mialem juz
                                                    watpliwa przyjemnosc pisania 2 razy :/ mgr i studia podyplomowe. jak pomysle ze
                                                    w przyszlosci mam pisac doktorska to mi sie odechciewa wszystkiego.
                                                    ale praca z takiej bankowosci chyba nie moze byc jakas potwornie ciezka. bierze
                                                    sie z 6-7 ksiazek na dany temat, jakies artykuly i pisze swoje przemyslenia
                                                    dajac co chwila odnosniki ze taki prof uwaza tak w takiej a takiej ksiazce.
                                                    inny natomiast uwaza inaczej. tu piszesz swoja opinie ktora jest Ci blizsza i
                                                    dlaczego to w ogole wszystko nie ma sensu :)
                                                  • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 26.02.07, 23:38
                                                    ech to Cie zaskocze stwierdzeniem , że brunetki są na tyle inteligentne, mądre i
                                                    wspaniałe.. takie ech i ach.. :P że same piszą swoje prace :P :P bo faceci to
                                                    takie leniwce są :)
                                                    A tak na poważnie to mam chyba z 10 książeczek jak na razie , ale teraz to
                                                    produkuje dopiero pierwszy rozdział.. I mam nadzieje, ze jednak do czerwcowej
                                                    obrony to sie jednak wyrobie z radosną twórczością przyszłego bankowca :)
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 26.02.07, 23:59
                                                    bedzie dobrze do czerwca pelno czasu, zdazysz :)
                                                  • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 27.02.07, 00:10
                                                    no pewnie, w końcu czerwiec jest co roku :)
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 27.02.07, 08:28
                                                    najwazniejsze to pozytywnie myslec :)
                                                  • anetek.g cholerne przeziębienie 02.03.07, 10:40
                                                    Od kilku dni nie myśle wogóle, bo jestem chora :P
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: cholerne przeziębienie 02.03.07, 11:43
                                                    oj zdrowiej zdrowiej
                                                    ja sie zbieram w gory moze jakis snieg znajde :)
                                                  • anetek.g Re: cholerne przeziębienie 02.03.07, 11:50
                                                    taaaa mam jeszcze 5 dni z antybiotykiem...
                                                    e tam, jaki śnieg, przecież to już wiosna idzie :P
                                                    widziałam na własne oczka bo byłam dzisiaj w aptece i nawet słonko ładnie
                                                    świeciło i było 12 stopni ciepła :)
                                                    więc ani słowa o śniegu :)
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: cholerne przeziębienie 02.03.07, 12:06
                                                    dlatego jade szukac :)
                                                    zeby pojezdzic z gorki :]
                                                  • anetek.g Re: cholerne przeziębienie 05.03.07, 15:05
                                                    e tam, lepiej wiosny poszukaj :)
                                                    wczoraj widziałam już kwitnące bazie :P
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: cholerne przeziębienie 05.03.07, 17:02
                                                    a tam wiosne juz dawno temu widzial;em teraz sztuka to znalezsc zime co tez mi
                                                    sie udalo :D
                                                  • anetek.g Re: cholerne przeziębienie 13.03.07, 10:45
                                                    zimy proponuje poszukać w zamrażalniku :) 100% skuteczności :)
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: cholerne przeziębienie 13.03.07, 15:28
                                                    w zamrazalniku nie bedzie sniego :P
                                                  • anetek.g Re: cholerne przeziębienie 16.03.07, 11:49
                                                    jak nie będzie ?:) u mnie tam jest :)
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: cholerne przeziębienie 16.03.07, 16:53
                                                    ooo.. pokazesz mi? :>
    • gelimer Podobny skutek odniosłabys gdybyś zapytała... 19.02.07, 11:58
      ...czy są tu jacyś zadufani faceci. Wszak nie wejdę na twój wątek z
      oświadczeniem "jestem inteligentny", bo wyjdę na ćwoka.
      • anetek.g Re: Podobny skutek odniosłabys gdybyś zapytała... 19.02.07, 12:32
        ech to może wejdz na ten wątek, jako facet z którym można normalnie pogadać :)
        Do tego chyba możesz sie przyznać bez problemu. :P Przecież nie mam zamiaru tu
        nikomu testów robić, tylko tak chciałam sobie z kimś pogadać :)
        • gelimer Re: Podobny skutek odniosłabys gdybyś zapytała... 20.02.07, 10:58
          A to co innego.:) Myślę, ze można ze mną normalnie pogadać choć księciem z
          bajki raczej nie jestem.
          • anetek.g Re: Podobny skutek odniosłabys gdybyś zapytała... 20.02.07, 22:55
            ech ale postacie z bajek nie mają prawa głosu, więc to nawet lepiej że jesteś
            normalnym facetem :P
      • zoselin Re: Podobny skutek odniosłabys gdybyś zapytała... 24.02.07, 22:35
        gelimer... dlaczego niby nie? ;P
        • anetek.g Re: Podobny skutek odniosłabys gdybyś zapytała... 24.02.07, 22:54
          hmmm, no właśnie dlaczego ? :)
        • gelimer Re: Podobny skutek odniosłabys gdybyś zapytała... 26.02.07, 08:27
          Dlaczego nie jestem księciem z bajki? Kobiecie ów książę jednoznacznie kojazy
          się z urodą. Wprawdzie dbam o siebie, uprawiam sport i stram się być schludny,
          ale moja twarzyczka jest nieco pospolita. Co gorsza ma pewną, niezbyt
          tolerowaną przez kobiety, ułomność. Ergo - nie ma co udawać, że jestem księciem
          z bajki. Mogę, co najwyżej, starać się być jego jak najlepszą namiastką.
          • anetek.g Re: Podobny skutek odniosłabys gdybyś zapytała... 26.02.07, 17:53
            ech , bo to nie jest bajka tylko prawdziwe życie :)Kobiety jak i mężczyżni są
            wzrokowcami.To właśnie na "opakowaniu" zatrzymuje sie nasze spojrzenie. Ale nie
            chodzi o to przecież żeby cały czas na kogoś patrzeć. Bo przecież ten "ideał" ma
            też coś do nas mówić, spędzać razem czas... Więc co z tego, że facet będzie
            przystojny jak nie będzie miał nic do powiedzenia.. Bo tak naprawde każdy zwraca
            uwage na coś innego. :)
            • gelimer Re: Podobny skutek odniosłabys gdybyś zapytała... 26.02.07, 18:17
              Tak czy owak wniosek jest jeden - książę z bajki ze mnie żaden. W powodzi
              muskularnych przystojniaków wypada mi jedynie stanąć w kącie i liczyć, że mnie
              jakimś cudem dostrzeżesz. :)
              • anetek.g Re: Podobny skutek odniosłabys gdybyś zapytała... 26.02.07, 18:26
                a ty czasem nie jesteś za duży na bajki :P
                tylko pomachaj łapką, zebym wiedziała, że to Ty :)
                • gelimer Re: Podobny skutek odniosłabys gdybyś zapytała... 26.02.07, 18:30
                  Wyrosnąć z bajek często znaczy wyrosnąć ze szczęścia. Jeśli tylko potrafimy
                  patrzec na nie z przymrużeniem oka możemy sami stworzyć sobie rzeczywistość
                  lepszą od niejednej bajki.
                  • anetek.g Re: Podobny skutek odniosłabys gdybyś zapytała... 26.02.07, 19:13
                    ech to ja tak przyziemnie jestem z bajkami na bierząco, bo mam w rodzince
                    kilkoro małoletnich :) A ze szczęścia to na pewno nigdy nie wyrosne :)
    • dempsey Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 19.02.07, 16:20
      ponoć mówiąc, że jest się inteligentnym zaprzecza się jej... Ale jakoś nie
      mogłem oprzeć się Twojemu postowi ;).
      Chętnie Cię poznam. Pozdrawiam
      • oleyu Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 19.02.07, 20:22
        i co to oznacza????? :D
      • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 20.02.07, 00:27
        hmm , to co faceci boją sie tego słówka na "i" ? :)A to gratuluje odwagi :) i
        pozdrawiam :)
      • anetek.g Do odważnych świat należy :p 20.02.07, 01:14
        Nie wiem czemu wszyscy sie aż tak bardzo boją słówka inteligentny. Przecież ono
        nie gryzie. A może ktoś już został pogryziony :) a to w takim wypadku strach
        jest zrozumiały :) Również pozdrawiam :)
        • pomysl.po.wypiciu Re: Do odważnych świat należy :p 20.02.07, 12:03
          inteligencja jest rzecza wzgledna. rwoeniez inteligencja nie jest tozsama
          "zaradnosci zyciowej". tak wiec mozna byc piekielnie inteligentnym, oczytanym a
          kompletnie nie radzic sobie w zyciu :|
          • anetek.g Re: Do odważnych świat należy :p 20.02.07, 22:54
            Z tą inteligencją jednak nie jest tak prosto. Bo to przecież nie chodzi tylko o
            liczbe przeczytanych książek. Istnieje kilka typów inteligencji i zebrane one
            razem dopiero tworzą jakiś ogólny obraz osoby. Ta zaradność życiowa o której
            napisałeś tez mówi o czyjejś inteligencji, ale przecież nie każdy typ
            inteligencji jest rozwinięty w tym samym stopniu. Ktoś może być genialnym
            matematykiem a może mieć problemy w zwyczajnym życiu
    • konrado80 Chyba jestes mloda skorpionica 21.02.07, 04:49
      bo stranie zadziorna i pewna siebie ;)
      nie nie bawie sie w horoskopy, wiec tez moglem sie pomylic, mowie to na
      podstawie innych znanych mi osob, ktore sa skorpionami ;)
      poznac interesujacych ludzi mozna wszedzie, nawet tutaj w necie, ale net moze
      byc zgubny, gdyz spora czesc ludzi tutaj gra kogos innego niz w rzeczywistosci
      sa, tak tutaj trzeba uwazac na to z kim sie rozmawia w necie
      jesli chodzi o inteligencje, to wiekszosc ludzi moze powiedziec o sobie ze jest
      inteligentna osoba i tak jest, poniewaz inteligencja nie jest czyms w rodzaju
      tytulu nadawanego na uczelni wyzszej, ona jest w nas i kazdy w jakims stopniu
      jest inteligentny, tylko nie kazdy w stopniu zadowalajacym
      Pozdrawiam
      • anetek.g hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opisu :P 22.02.07, 02:35
        Ech ja też nie bawię sie w horoskopy :P ale jednak sie pomyliłeś, co do tego
        skorpionka. Bo jestem sobie takim raczkiem nieboraczkiem. Typowym raczkiem na
        pewno nie jestem, więc w moim przypadku czytanie opisów za bardzo sie nie
        sprawdza :P A co do osób, które można spotkać w necie masz racje. Nigdy nie ma
        sie pewności czy ktoś mówi prawdę czy może opowiada niestworzone bajki.
        Najlepsze rozwiązanie to wykrywacz kłamstw :P
        pozdrawiam :)
        • konrado80 Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 22.02.07, 13:07
          no coz, musze przyznac sie do bledu, przeprosic i zwrocic honor raczkowi ;)))
          nie mow ze na kazde spotkanie bedziesz brala walizke z wykrywaczem klamstw i
          badala? :PP
          Pozdrawiam
          • anetek.g Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 22.02.07, 23:43
            e tam walizki:P ja poczekam do czasu gdy wykrywacze kłamstw będą sie mieściły w
            długopisie. taki podręczny zestaw bonda :)
            • konrado80 Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 00:06
              to moze umow sie z Bondem :P
              ale wtedy nie bedzie trza wykrywacza, bo i tak chlopaka nie zlamiesz ;))
              • anetek.g Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 00:16
                ech statystyczny Bond jest dwa razy staszy ode mnie :P to już wole Kabaret
                Starszych Panów :P
                • konrado80 Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 00:20
                  no tak, nie znalem cyferek, wiec bedziesz musiala zmierzyc sie z
                  rzeczywistoscia i zaufac potencjalnemu kandydatowi na a raczej bez kunia ;)))
                  • anetek.g Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 00:39
                    potencjalnych kandydatów brak, faceci są mało odważni :P
                    • konrado80 Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 00:44
                      moze kiepsko sie starasz :P
                      • anetek.g Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 00:56
                        faktycznie chyba słabo, bo jeszcze sie na żadnego nie rzuciłam :P
                        • konrado80 Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 01:01
                          no nie mow, dziewica :P
                          • anetek.g Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 01:10
                            o bożeszzzzz :P no pewnie, taka z pasem cnoty :P
                            • konrado80 Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 01:13
                              kurcze, to wpierw trza klucz zdobyc :))
                              no nie wiem, musze sie teraz zastanowic :PP
                              • anetek.g Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 01:24
                                historii kluczyka nawet najstarsi górale nie pamiętają :P
                                pamiętaj myślenie szkodzi :)
                                • konrado80 Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 01:26
                                  poczkaj, siakis peczek mam, moze ktorys bedzie pasowal :PP

a chcialas ponoc inteligenta, a ja tak sie staram, nie zebym specjalnie to
                                  robil :PP
                                  • anetek.g Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 01:35
                                    może będzie dobry któryś :P
                                    ech faktycznie myślenie w środku nocy jest strasznie męczące, może sie nie
                                    przemęczaj :)
                                    • konrado80 Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 01:37
                                      to kiedy mam zaczac? :))
                                      kurcze, az mnie szyja boli, taka mam ciezka glowe od myslenia :P
                                      • anetek.g Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 01:45
                                        jak znajdziesz kluczyk najlepiej :P
                                        a mówiłam żebyś sie nadmiernie nie przemęczał :P
                                        myślenie bywa szkodliwe :)
                                        • konrado80 Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 01:49
                                          no dobra, siakis mam :)
                                          to powiem ze teraz licze na siakis masazyk ;)
                                          • anetek.g Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 01:56
                                            e tam, siakiś :) to musi być ten właściwy :)
                                            a to siniaków sobie narobiłeś od tego myślenia ? :)
                                            • konrado80 Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 01:59
                                              jest podpisany Anetka, wiec mysle ze to ten ;))
                                              kurcze i znowu musialem pomyslec :P
                                              no co Ty, jeszcze nie wykonuje samookaleczen :P
                                              jest po prostu obolala...
                                              • anetek.g Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 02:08
                                                ale ja jestem anetek :P
                                                a myślenie o tej porze to już prawie masochizm :)
                                                • konrado80 Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 02:15
                                                  a nie mowilem ze jest na nim anetek? :PP
                                                  no i kto mnie do tego zmusza :PP
                                                  • anetek.g Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 02:25
                                                    e tam, napisałeś , że anetka a nie anetek :P
                                                    o boże to do jakich strasznych rzeczy ja cie zmuszam :)
                                                  • konrado80 Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 02:30
                                                    eee tam, zle patrzylas :P
                                                    no wlasnie, do czego Ty mnie zmuszasz? :))

PS. cierpisz na bezsennosc, czy w lozku zimno i wolisz ogrzac sie przy
                                                    kompie?? ;)
                                                  • anetek.g Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 02:44
                                                    to może zle już widze :)
                                                    ech to pomyśl do czego ja cie nie zmuszam :P
                                                    ja sie ogrzewam przy cieplutkiej herbatce
                                                    a ty chyba powinieneś znikać spać :)
                                                  • konrado80 Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 02:46
                                                    moze pozyczyc Ci okulary? :))
                                                    cos tam by sie znalazlo ;P
                                                    u mnie dopiero za 15 druga, wiec to Ty powinnas juz zmykac spac ;)
                                                  • anetek.g Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 02:59
                                                    ech gdzieś swoje szkiełka mam, tylko gdzie? dawno ich nie widziałam, może to
                                                    początek sklerozy :P
                                                    ale nie wiem czy moge cie tak samego zostawić :) jeszcze sie gdzieś zgubisz :)
                                                    no wiesz, mały Konradek w nocy w sieci :P
                                                  • konrado80 Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 03:03
                                                    no tak, juz nie te lata :P
                                                    a skad wiesz czy ja taki maly :P
                                                  • anetek.g Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 03:06
                                                    sam rozumiesz, pierwsza zmarszczka.. :)
                                                    bo o tej porze to tylko nieletnie dzieci na necie siedzą :P poważne osoby dawno
                                                    śpią :)
                                                  • konrado80 Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 03:08
                                                    pierwszy siwy wlos :)
                                                    kurcze, u mnie juz 3 chyba... :))
                                                    i jeszcze mnie napadna i zgwalca :))

ide cos zjesc, bo zglodnialem ;)
                                                  • anetek.g Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 03:13
                                                    o jejku, jaka ta sieć grożna :P
                                                    dobrze, że przynajmniej ja jestem pełnoletnia :P

a to kolacja czy śniadanie ? :)
                                                    ale sie przeze mnie wygłodziłeś :)

chyba pora spać :)
                                                  • konrado80 Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 03:28
                                                    raczej jeszcze kolacja :P

• anetek.g Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 03:37
                                                    milutkich snów :)
                                                  • konrado80 Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 03:41
                                                    dzieki za rozmowe ;)
                                                    do milego ;)
            • konrado80 Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 00:17
              a na spotkanie z Toba, tez trzeba zabierac taki wynalazek?? ;)
              bo nie wiem czy rozgladac sie za kupnem takowego ;))
              • anetek.g Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 00:44
                hmm anetki mówią zawsze prawde :P ten typ tak ma :P
                • konrado80 Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 00:46
                  ale siakies one takie bojazliwe :PP
                  • anetek.g Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 00:56
                    a kto tu bojażliwy? :) no chyba nie ja :P
                    • konrado80 Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 01:02
                      no ja tak profilaktycznie :P
                      • anetek.g Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 01:13
                        mówisz profilaktycznie :) czuje sie jak u lekarza :)
                        • konrado80 Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 01:16
                          a lekarz tez pacjent :PP
                          • anetek.g Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 01:37
                            taaa, przychodzi baba do lekarza.. :P
                            • konrado80 Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 01:38
                              a tam facet :P
                              • anetek.g Re: hmm raczek nie mieszczący sie w schemacie opi 23.02.07, 01:48
                                przychodzi baba do lekarza a lekarz też baba :P
    • apokryf80 Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 25.02.07, 19:16
      anetek.g napisała:

> Wszyscy wkoło mówią o samotności. A może net jest też dobrym miejscem na
      > nawiązywanie nowych znajomości. Nie szukam księcia na białym koniu, bo na
      > bajki jestem chyba już za duża, ale kogoś z kim można tak po prostu pogadać :)

Cos w tym jest,gdyby nie opatrznosci wola bylbym w dalszym ciagu sam
      obecnie zareczony,w czerwcu ten WIELKI DZIEN
      trzeba jednak pewnej inteligencji (lub szczescia) by miec partnerke

27 letni srednio inteligentny z duza doza szczescia
      Pzdr.
      • pomysl.po.wypiciu Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 25.02.07, 19:35
        och nie przejmuj sie do czerwca wile moze sie jeszcze wydarzyc :)
        • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 25.02.07, 20:55
          ech pomyśl.. nie strasz :P
          • pomysl.po.wypiciu Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 25.02.07, 21:22
            hmm nie strasze, pisze jak jest :D
            ja tez mialem sie zenic..
            • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 25.02.07, 21:56
              też bym mogła w tym temacie coś powiedzieć..
              • konrado80 Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 25.02.07, 22:17
                chetnie poslucham, w ostatecznosci poczytam ;)
                dobry ;)
      • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 25.02.07, 20:54
        a to życze dużo szczęścia :)
    • konrado80 Co tu taka cisza?? n/t 26.02.07, 00:13

• anetek.g Re: Co tu taka cisza?? n/t 26.02.07, 01:35
        aaaa kotki dwa :)
        • konrado80 Re: Co tu taka cisza?? n/t 26.02.07, 01:40
          o ktorej to godzinie sie przychodzi?? :PP
          • anetek.g Re: Co tu taka cisza?? n/t 26.02.07, 01:47
            znikam dzisiaj grzecznie spać :)
            • konrado80 Re: Co tu taka cisza?? n/t 26.02.07, 01:49
              tak wczesnie?? :(
              ech, dzisiaj wszyscy poszli albo juz ida spac i ja zostaje sam :(
              no nic, slodkich snow
              • anetek.g Re: Co tu taka cisza?? n/t 26.02.07, 01:53
                ech biedactwo jakie :)
                oj to chodz ze mną spać :)
                • konrado80 Re: Co tu taka cisza?? n/t 26.02.07, 01:57
                  chetnie, ale jeszcze chwile poleze ;)
                  • anetek.g Re: Co tu taka cisza?? n/t 26.02.07, 02:05
                    no cio ty, będzie mi zimno samej :P
                    • konrado80 Re: Co tu taka cisza?? n/t 26.02.07, 02:11
                      to poloz sie kolo mnie, a ja bede staral sie nie wircic za bardzo :P
                      • anetek.g Re: Co tu taka cisza?? n/t 26.02.07, 02:13
                        a to najwyżej wylądujesz na podłodze :P
                        • konrado80 Re: Co tu taka cisza?? n/t 26.02.07, 02:14
                          a Ty ze mna :P
                          • anetek.g Re: Co tu taka cisza?? n/t 26.02.07, 02:27
                            ale to Ty będziesz sie kręcił a nie ja :P
                            hmm ale z kolei samej mi będzie zimno :)
                            ech nie ma dobrze :)
                            • konrado80 Re: Co tu taka cisza?? n/t 26.02.07, 02:30
                              nie bede sie krecil, przytulisz sie i bedzie Ci cieplo ;)
                              @
                              • anetek.g Re: Co tu taka cisza?? n/t 26.02.07, 02:36
                                no to już sie przytulam i zasypiamy :P
                                tylko pamiętaj, nie kręć sie :)
                                słodkich snów :)
                                • konrado80 Re: Co tu taka cisza?? n/t 26.02.07, 02:39
                                  slodkich snow ;)
                                  • anetek.g Re: Co tu taka cisza?? n/t 26.02.07, 02:41
                                    hmmm dobranoc :)
                                    • konrado80 Re: Co tu taka cisza?? n/t 26.02.07, 02:48
                                      czemu hmm? ;)
                                      dobranoc ;)
                                      • anetek.g Re: Co tu taka cisza?? n/t 26.02.07, 16:49
                                        to była dalsza część kołysanki którą na samym początku mi przerwałeś :P
                                        • konrado80 Re: Co tu taka cisza?? n/t 26.02.07, 17:34
                                          musialas byc juz zmeczona i cos Ci sie chyba przysnilo :PP
                                          • anetek.g Re: Co tu taka cisza?? n/t 26.02.07, 17:55
                                            e tam przyśniło, lepeij sprawdz dobrze :P
                                            • konrado80 Re: Co tu taka cisza?? n/t 26.02.07, 20:53
                                              kurcze sprawdzilem dwa razy i nadal nic :P
                                              • anetek.g Re: Co tu taka cisza?? n/t 26.02.07, 21:10
                                                hmmm teraz to nie wiem co w końcu sprawdzałeś :P bo wcześniej było o usypianiu :P
                                                a wogóle w innym temacie to miały być 3 a wyszło 1 :P
                                                • konrado80 Re: Co tu taka cisza?? n/t 26.02.07, 21:42
                                                  no ze usnelas :PP
                                                  mialo, ale tyle czekalem, ze w koncu zapomnialem :P
                                                  • anetek.g Re: Co tu taka cisza?? n/t 26.02.07, 22:08
                                                    wiesz zmartwie Cie, bo w takim wieku to już sie skleroza zaczyna :P
                                                  • konrado80 Re: Co tu taka cisza?? n/t 26.02.07, 22:29
                                                    juz masz skleroze? :PP
                                                    dziewczyno, to sie leczy :PP
                                                  • anetek.g Re: Co tu taka cisza?? n/t 26.02.07, 23:06
                                                    a wiesz o tym z własnego doświadczenia czy z opowiadań ? :P
                                                  • konrado80 Re: Co tu taka cisza?? n/t 27.02.07, 00:25
                                                    tylko ze slyszenia :P
                                                  • anetek.g Re: Co tu taka cisza?? n/t 02.03.07, 10:36
                                                    a to już jestem spokojna :)
                                                  • konrado80 Re: Co tu taka cisza?? n/t 02.03.07, 19:59
                                                    wkoncu :P
                                                  • anetek.g Re: Co tu taka cisza?? n/t 05.03.07, 15:07
                                                    jakie w końcu ? ja tu choruje a ty sie cieszysz.. koniec świata :P
                                                  • konrado80 Re: Co tu taka cisza?? n/t 05.03.07, 15:54
                                                    no takie ze w koncu :P
                                                    ciesze sie ze Cie widze ;)
                                                    oj tam koniec, jeszcze zdazysz mnie polubic :))
                                                  • anetek.g Re: Co tu taka cisza?? n/t 05.03.07, 16:03
                                                    no to faktycznie w końcu :)
                                                    hmm , to moge ci łapką pomachać
                                                    ale wiesz kobiety podobno szybciej sie starzeją :P
    • albert_24 Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 02.03.07, 15:53
      jacy wszyscy?, o jakiej samotności?
      • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 05.03.07, 15:07
        hmmm, ktoś.. , gdzieś, kiedyś.. chyba coś mówił.. :)
        • muysola Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 19.04.07, 02:41
          czy ten wątek został już wyczerpany czy też znalazł się w końcu jakiś
          inteligentny ?
          • konrado80 Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 19.04.07, 10:59
            no ilez mozna ta inteligencja blyskac :))
            • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 22.04.07, 15:47
              faktycznie w końcu można sie wypalić :P
              • konrado80 Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 22.04.07, 19:55
                Ty napewno :P
                • anetek.g Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 23.04.07, 11:58
                  a kto tu narzekał na ciągłe błyskanie? :P
                  • konrado80 Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 23.04.07, 14:26
                    no wlasnie, kto?? :P
    • tusku Re: Czy są tu jacyś inteligentni faceci ? :) 21.04.07, 14:04
      Nie mam dzisiaj humoru.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka